banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 16:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Sep 2010, 11:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
TaškoBL je napisao:
nemz je napisao:
- Навијачи Сарајева нису нападали, пјевали су пјесме увриједљиве, опет то исто раде и наши навијачи у БЛ.

Uglavnom si pogodio... Ali koje uvredljive pjesme to pjevaju Lesinari? Nabroj jednu u zadnjih par godina... Samo nemoj pricati o nekim utakmicama od prije 6-7 godina.

ja ne znam na kojim si ti utakmicama bio u zadnjih 6-7 godina?cak je i prosle sezone bilo tih pjesama,mada konkretno od strane lesinara se ne sjecam...al ko sto crna zemlja gore napisa.koda je to nesto uvredljivo,pusti narod nek pjeva...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
O Lesinarima pricam, ne o ostatku navijaca... Jer je bila prica o njima i Hordama Zla.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
аууу колику тежину има изјава овог морона шиповца :roll:
људи се расправљају о улазницама које треба наплатити навијачима другог клуба?!

будалештина права!
ајде да притисак усмјеримо мало на управу и власти како би можда до сљедећих избора добили и сјевер и југ, а и средили око стадиона! јер на то су сви изгледа заборавили, ујео вук магарца!
има још маса проблема у клубу!!!
а управа ми дјелује превише самозадовољна и некритична, као да су изласком у европу завршили посао, и не схватају да је он тек започет!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 12:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Ali koje uvredljive pjesme to pjevaju Lesinari? Nabroj jednu u zadnjih par godina

Jedina koja bi se mogla okarakterisati kao uvredljiva je ona lesinarska obrada pjesme od Delija,koja u originalu ide "Kad si bio dete malo,komsija te silovao,jasno je ko dan,volis Partizan :D "

Ali,ako se ne varam,to je na repertoaru samo protiv Zeljeznicara.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
d.a. je napisao:
аууу колику тежину има изјава овог морона шиповца :roll:
људи се расправљају о улазницама које треба наплатити навијачима другог клуба?!

будалештина права!
ајде да притисак усмјеримо мало на управу и власти како би можда до сљедећих избора добили и сјевер и југ, а и средили око стадиона! јер на то су сви изгледа заборавили, ујео вук магарца!
има још маса проблема у клубу!!!
а управа ми дјелује превише самозадовољна и некритична, као да су изласком у европу завршили посао, и не схватају да је он тек започет!

Ajd da ti malo promjeniš forum.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 13:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Слажем се да треба смирити тензије мало, али ово се не смије заборавити и морају се казнити одговорни!
Они момци то ничим нису заслужили, и не смије се посустати док се правда не задовољи...

А сад ваљало би мало да уживамо у побједи нашег клуба над зеленима у срцу Техерана, ипак су ово три велика бода!!

Ај Борац!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

зашто?
јел овдје треба да пишемо хвалоспјеве о управи?

јел не треба поменути проблеме, или само гурати под тепих?
јесам ја одређивао рокове за изградњу сјеверне и јужне трибине или су се они курчили и крилатали!

има добрих ствари које су урадили, али има још маса које нису а могли су!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo treba staviti na vagu ovu upravu i ljude oko kluba i ostale uprave i pogledati ko je šta uradio. Pljuvati po ljudima koji su onako sredili stadion, pa sad smo dobili sajt, pa počinjemo biti konstantno na čelu tabele, izlazak u Evropu, vratili publiku na Gradski što se nije moglo ni sanjati prije par godina, uzeli trofej...
Govorili su neki da nema šanse da ćemo igrati na Gradskom evropu pa se igralo, a problemima nek se bave oni koji su tamo i koji mogu uticati na njihovo rješavanje. Pa zar u ovom trenutku pljuvati upravo kad slavimo velike uspjehe, i ako neko vadi probleme ispod tepiha onda su to oni.
Problema ima i uvijek će ih biti ali važni su rezultati rada i pogled kakve su tendencije za budućnost ako se ovako nastavi a one su jako pozitivne.
A politiku ostavi političarima (jednim, drugim, trećim) nemoj nam ovdje kvariti temu

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

јеси ти писмен?
прочитај два пута прије него напишеш било шта - ко је спомињао пљување!
али притисак према њима треба увијек да постоји! да није било притиска Марића би можда тек сада смјенили, а ми би били у каналу!
нико није безгрешан! написао сам да су имали доста добрих ствари али и масу пропуштених!

и јел треба наредних 10 година да се задовољимо тиме?

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 13:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 28553.html

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

d.a. je napisao:
јеси ти писмен?
прочитај два пута прије него напишеш било шта - ко је спомињао пљување!
али притисак према њима треба увијек да постоји! да није било притиска Марића би можда тек сада смјенили, а ми би били у каналу!
нико није безгрешан! написао сам да су имали доста добрих ствари али и масу пропуштених!

и јел треба наредних 10 година да се задовољимо тиме?

Ne da mi se raspravljati s tobom to je vrh cinizma, a kad smo kod pismenosti, pogledaj svoj post sve će ti se samo kazati. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 13:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vidim da se i danas radi na stadionu, nastavljeno je sa postavljanjem alu stolarije i na krovu zapada se postavljaju oni rebrasti limovi koji izgledaju odlično, odmah iznad krovnih reflektora... Ajd neka se i dalje šminka radi... Valjda će ubrzo zakopati i ove dvije tribine, nadam se...

A sada malo o utakmici, malo sam se smirio i pribrao... Momci pokazali određenu taktičku zrelost, igrali na rezultat i uspjeli, vrlo smo opasni, to je ono što raduje, stekao sam utisak da smo bili mnogo opasniji nego ekipa sarajeva koja je imala više loptu u svojim nogama, činilo mi se posebno u drugom poluvremenu da smo mogli zabiti gol samo da smo imali potrebu za to, kontrolisali smo napade protivnika, pa se tako ja ne sjećam ni jedne šanse za sarajevo...

Učinak igrača neću posebno da komentarišem, dvojica su odigrali ispod svojih mogućnosti, ali sada neću o imenima, pohvale ide za Vuleta, a posebna pohvala za momka kojeg malo ko spominje ali je sigurno zaslužio visoku ocjenu a to je LEO ĆORIĆ, jednostavno odličan...

Malo bih spomenuo trenera, eh ljudi moji, dugo vremena će proći, a meni nikada neće biti jasno, zašto je doveden bivši trener, ako je već baja morao da ode, pored živog Vlade... LJudi moji, pa mi imamo sto posto u gostima, bez primljenog gola... uz gol razliku 4-0, to je ono što je važno, a ekipa ima i određenu rezervu, a to je da smo igrali bez nekoliko jako bitnih igrača, koji su za uslove naše lige sigurno vrhunski igrači, Mikić, Maksimović, Maleta...

Malo li je...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 13:46 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
evo ja bih postavio pitanje a mislim da bi odgovor mogao malo da smiri emocije i strasti.borcev navijac ili neko ko se cuo sa momcima koji su bili tamo da li klub ima namjeru da pomogne u privatnim tuzbama i identifikaciji redara jer imamo snimak samo je bitan pristup tome a i neki mediji su dole napisali objekktivno pa sad koliko je moguce pritisnuti legalno a mi da se okrenemo dalje do novih pobjeda.toliko

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 14:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
U danasnjem blicu pise u vezi tuzbe Deketa kluba UEFI zbog ne izmirenih dugovanja prema njemu, pise i kao nesto ako UEFA prihvati njegovu tuzbu, da je moguce izbacivanje kluba iz svih takmicenja, sto bi bilo nezamislivo!
Da li jetako nesto moguce, ako neko poznaje te procedure? Nadam se da se uprave nece zezati sa ovim i da ce isplatiti covjeku zaradjeni novac!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 16:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Mar 2009, 23:35
http://www.youtube.com/watch?v=rTj5Vq3AL-g 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 16:35 
Bič božji
Bič božji

bijeli_sa je napisao:
http://www.youtube.com/watch?v=rTj5Vq3AL-g 8)

Pa jel ti stvarno misliš da nas to ovdje interesuje, sila ste nema dalje, bili ste dobri do sedmog minuta i onda, ahahahahahahaha, spavanje... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@RBA

I sa rovitim Stevom tek na kraju utakmice. Ljudi moji, pa iz onih nekoliko kontakata koje je Stevo imao sa loptom jasno je k'o dan da bismo i ranije dokusurili onu stoku da je bio potpuno spreman i zaigrao od pocetka.

EDIT: Ne stoku vec DIVOVE. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 16:46 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
@RBA

I sa rovitim Stevom tek na kraju utakmice. Ljudi moji, pa iz onih nekoliko kontakata koje je Stevo imao sa loptom jasno je k'o dan da bismo i ranije dokusurili onu stoku da je bio potpuno spreman i zaigrao od pocetka.

EDIT: Ne stoku vec DIVOVE. :lol:

Ma Stevo je legenda, mogu ti reći da sam ga ja baš nešto opasno zagotivio, (dao čovjek pet golova, gdje nećeš), sjeti se samo one situacije kako je na kraju pretrčao onog krampa Torlaka ili kako se već zove, pretrča ga ko da ga nema, ovaj mu napravi "bodiček" sa leđa i naravno sudija pušta da se igra...

Opasan je stvarno, eto, tandem Stajić, Nikolić 9 golova, rekao sam ranije da će ako ih zdravlje posluži u sezoni zabiti 30 komada, a ekipa koja to ima je strah i trepet za protivnike... KAZNENA EKSPEDICIJA

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 19:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Sep 2010, 19:55
Без Малетића и на ТОШК

www.fkborac.net

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Muamer Bureković iz Zenice sudit će derbi utakmicu sedmog kola Premijer lige BiH u kojoj će Borac u subotu ugostiti Zrinjski, odlučeno je danas u N/FS BiH.
Meč iz Banjaluke bit će emitiran u direktnom TV prenosu na BHT, a počet će u 20:15 sati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]