banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Sep 2010, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
"Smanjićemo nezaposlenost!" Pitam se kako.
Puna usta obećanja.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Zipovati :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mogu i RARovati što se mene tiče. :D
Samo znam da ćemo svi generalno da pošizimo do predizborne ćutnje.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pogledaj ankete ... 23% za SNSD...

Nije važno ko te laže, važno je čije laganje ti najviše prija, valjda...

Ja ću glasati za PDP zbog pojedinaca koje lično tamo znam i koji su totalno ok ljudi. Ubijte me. Moj glas neće ništa promjeniti ionako. Bar ću znati da sam glas dala ljudima koji su mi zaista dragi.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Imam u svakoj stranci drage ljude ali smoriše za medalju! Ove godine me niko nije smio pitati za koga ću glasati niti su mi tražili one potpise (sigurni glas).
Dolazim u napast da u zaklonu glasačkog mjesta ostanem pola sata i iscrtam krokije sa prigodnim nazivima svake face.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iz SNSD-a ne znam nikoga. Ono njihove omladine što sam viđala po gradu, teški seljakluk.

Iz PDP-a više znam graCke raje, jelte. Od SNSD-a nisam nikad ništa dobila, PDP me bar obradovao sa free kartama za koncert Rolling stones-a :D Uz to me nikad niko nije jurio za taj glas, niti je vršio pritisak na mene bilo koje vrste. Omladina im je jako dobro i prisno organizovana, bar ovdje u BL.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Vader je napisao:
ozna je napisao:
narod ovde ne zanima ekonomija vec odbrana RS

Što je žalosno.

I istinito.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Talija je napisao:
"Smanjićemo nezaposlenost!" Pitam se kako.
Puna usta obećanja.

Neki dan sam procitao jedan intervju jednog nacelnika jedne male opstine koji je zacudo pobijedio na izborima, a nije bio clan ni jedne "vladajuce" stranke. Pitaju ga sta je ispunio od predizbornih obecanja, a on kaze, da nije nista ni obecao osim da nece po opstini otvarati pilane. :D znaci u startu ispunio 100% obecanja

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Vader je napisao:
ozna je napisao:
narod ovde ne zanima ekonomija vec odbrana RS

Što je žalosno.

Nije bas da narod ne zanima ekonomija...
Stvar je u tome, sto opstanak (nadleznosti) RS ima daleko veci uticaj na nas zivot (plate, zaposlenost itd.), nego bilo koji "ekonomski plan i program" nasih politicara. Jednostavno nema tih politicara koji bi napravili toliku promjenu u ekonimiji koja bi imala makar dio onoga uticaja koliki je uticaj samg postojanja RS. Zato sigurno imamo onih koji bi mogli da jos vise zajebu ekonomiju (da ne pricamo o RS).
Ako je ista zalosno ovde, to je sto nemamo lidera, ekonomista koji bi mogli da posteno i mudro da povedu nasu privredu.

I da budemo jasni. Nema nista zalosno u tome sto narod interesuje odbrana RS.

Poslednji put menjao Besparica dana 13 Sep 2010, 14:12, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 14:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
Glavni problem je taj sto je BiH ovakva kakva je sada nefunkcionalna kao drzava...jer non stop neko prebacuje odgovornosti s jednog na drugoga...da imamo RS kao nezavisnu drzavu to bi bila druga stvar...onda nema prebacivanja i znalo bi se ko kosi, a ko vodu nos...i uzoroci raznih ekonomskih,politickih, privrednih problema bi bili golim okom vidljivi....

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Besparica je napisao:
Stvar je u tome, sto opstanak (nadleznosti) RS ima daleko veci uticaj na nas zivot

Opstanak? Ko nas napada? Ratujemo li sa nekim? Ko nas dira?

Opstanak je šuplja priča nesposobnih političara koji nisu u stanju raditi ono glavno šta treba da rade: podizanje privrede i ekonomskog stanja. Sve ostalo što rade je gubljenje vremena. Nema ništa drugo da se radi. Ako nisu radili na podizanju privrede onda ništa nisu radili. A nisu. I takve ja ne bih nikad podržao. Ne znam na čemu se baziraju predizborne kampanje jer politiku ne pratim i izbori me ne zanimaju ali sumnjam da neka stranka obećava prije svega i iznad svega oporavak privrede, ali drastičan oporavak, i da to pri tome zaista misli i sposobna je to da uradi.

Žalosno je što ima puno onih koji padaju na priču o ugroženosti RS i nekakvoj borbi za opstanak iste koju treba voditi. To su imaginarni ratovi sa imaginarnim neprijateljima. A sve zbog nesposobnosti da se radi ono što treba da se radi.

Političari prodaju priču o "ugroženosti" a onda se "hrane" podrškom nacionalista i onih koji padaju na tu priču, a takvih je nažalost dovoljno da se ovi stalno održavaju na vlasti.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Vader je napisao:
Besparica je napisao:
Stvar je u tome, sto opstanak (nadleznosti) RS ima daleko veci uticaj na nas zivot

Opstanak je šuplja priča nesposobnih političara koji nisu u stanju raditi ono glavno šta treba da rade: podizanje privrede i ekonomskog stanja. Sve ostalo što rade je gubljenje vremena. Nema ništa drugo da se radi. Ako nisu radili na podizanju privrede onda ništa nisu radili. A nisu. I takve ja ne bih nikad podržao. Ne znam na čemu se baziraju predizborne kampanje jer politiku ne pratim i izbori me ne zanimaju ali sumnjam da neka stranka obećava prije svega i iznad svega oporavak privrede, ali drastičan oporavak, i da to pri tome zaista misli i sposobna je to da uradi.

Žalosno je što ima puno onih koji padaju na priču o ugroženosti RS i nekakvoj borbi za opstanak iste koju treba voditi. To su imaginarni ratovi sa imaginarnim neprijateljima. A sve zbog nesposobnosti da se radi ono što treba da se radi.

Političari prodaju priču o "ugroženosti" a onda se "hrane" podrškom nacionalista i onih koji padaju na tu priču, a takvih je nažalost dovoljno da se ovi stalno održavaju na vlasti.

Tačno treba organizovati ekskurzije, razmjene studenata, posjete FBiH - RS da se ljudi uvjere ko tamo, kako i koliko živi...
I nek seks konačno postane državni neprijatelj broj jedan!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Vader je napisao:
Besparica je napisao:

Ko nas napada? :lol: Mora da se salis. Napada nas svaki relevantan bosnjacki politicar(a i 99% irelevantnih). I da, rat nije zavrsen u mnogim glavama, narocito u glavama nekih bosnjackih lidera. A to sto nema oruzanih sukoba, ne znaci da neko ne pokusava da urusava RS. Tu nema nicega imaginarnog, to je nasa realnost.
Podizanje privrede jeste vazan zadatak, koji na zalost niko do sada nije obavio dobro u ovoj drzavi, ali je neozbiljno je reci da je to jedina stvar kojom bi se trebali baviti politicari, narocito u ovoj zemlji.
Tacno je da se politicari hrane nacionalizmom, kojeg je previse u ovoj drzavi, ali taj nacionalizam nece nestati ako se mi budemo pretvarali da ga nema.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
dolomit je napisao:
Glavni problem je taj sto je BiH ovakva kakva je sada nefunkcionalna kao drzava...jer non stop neko prebacuje odgovornosti s jednog na drugoga...da imamo RS kao nezavisnu drzavu to bi bila druga stvar...onda nema prebacivanja i znalo bi se ko kosi, a ko vodu nos...i uzoroci raznih ekonomskih,politickih, privrednih problema bi bili golim okom vidljivi....

S jedne strane sve ovo stoji. Sa druge strane, ovo je i sjajan izgovor našim političarima, za nesposobnost i slabe rezultate - "ruke su nam vezane", "ne možemo od onih iz Federacije", "bla bla bla". Zna se i sad ko kosi, a ko vodu nosi, i uzroci problema su i te kako vidljivi, pa se malo šta poduzima u vezi s tim. A da imamo nezavisnu Republiku Srpsku, prostor za manipulisanje i kriminal bio bi još veći.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 16:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
nije dzaba bosanski lonac :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
dolomit je napisao:

:lol:

Isti argument ko kod nepismene mase "federalaca" - sve bi lako da nema RS :lol:

Ovako se kao ne vidi ko narod handri i pljacka bezobzirno i sadisticki, ali neka, ko ceka taj i doceka, nekom ce se pusta zelja valjda nekad ostvariti, pa da vas bog vidi....

:lol:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 17:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
Citiraj:
Kрсмановић: Имаћемо шест посланика и премијера

СРЕБРЕНИЦА - Предсједник Нове социјалистичке партије (НСП) Републике Српске Здравко Крсмановић тврди да ће његова странка, након избора, имати шест посланика у Народној скупштини Српске.

"Тај резултат ће нам дати снагу, јер се без нас не може формирати Влада, и омогућиће нам да премијер буде из наших редова", сматра Крсмановић.

Он је обећао да ће ова странка када, како је рекао, уђе у власт, кренути у борбу за социјалну правду, развој економије, запошљавање, стварање средњег сталежа, равномјеран развој свих дијелова Српске, гарантован откуп пољопривредних производа и беплатно школовање и лијечење.

....

http://www.frontal.rs/cyrl/?page=3&kat=2&vijest=47741
Овај је баш оптимиста. :lol:
Мени је нереално да добије шест посланика у НСРС.

Је ли ово обећање?
Шта ако не испуне?

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 17:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jan 2010, 16:14
Svaka tema vezana za izbore može te odvesti u rasparvu i sa osobom s kojom se najbolje slažeš. Pitam se samo za šta mi to ponovo glasamo, gotovo 100% sam sigurna da se ništa neće promjeniti

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
..vlast se nece znacnije menjati u naredne cetiri godine...ocekujem da snsd umesto socijalista koji nece proci kupi neke druge (pdp po malo skupljoj ceni) i mozemo da duvamo u suplju tikvu...ocekujem ukidanje viznog rezima i masovno odlazak ljudi van jer se patriotizam ne jede, a i ta je danas patriotizam...ovo sto sad mile prica je klasicna obmana jer znam da je u ratu zagovarao vens-ovenov plan koji je delio drzavu u nekoh desetak enklava...znaci, sve je suplje, a ne vidim neku snagu koja moze nesto da preokrene...verovatno su to ljudi koji se nalaze na listama ispod desetog mesta 8posto neke znam), ali oni nemaju prostor u medijima pa ih niko i ne bira...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Istok RS će da odluči, na prošlim izborima masovno su bojkotovali SDS i zacementirali SNSD, sada su se razočarali u SNSD pa će glasati za SDS.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]