banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 477 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Avg 2010, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Film igra i u ZG i u SA, po svoj logici trebao bi i kod nas uskoro doci.
Nije jos stigla posiljka :(

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako su nas braca Kinezi zajebali tacno cu se isfurati :( :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Džontra je napisao:
Umjesto "ope mi negativci" gledaj to kao "jeee ima naših u filmu"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Izgleda da će se kina opet napuniti, bude li ovakvih filmova :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

16.09.2010

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kod nas?! Znaci jos 20 dana!!! Taman da nam dodje roba :D

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2010, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
htjedoh napisati, ali me vanja pretekao - ih pa izludiću do tad

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
:bounce:

da jbt, gdje su nam stvari?! zajebavaju se sa pogresnim fanovima 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vanja, ja danas zavrsavam ovo svoje, sjedamo u auto i put zagreba!

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Iako su sami po sebi slovili kao jedan od najvećih filmskih događaja ljeta pa i cijele 2010., Expendablesi su na kraju završili tek kao prosječna retro zabava za staru publiku i, poglavito, prvi dio velikog spektakularnog serijala koji je u pripremi (što je u neku ruku i pozitivna i negativna stvar).
Dakle, nakon zgotovljavanja životnih priča Rockyja Balboe i Johna Ramba, Stallone je osmislio nostalgičan projekat koji bi bio posveta žanru koji je punio bioskope u 80-tim i 90-tim kao što to danas čine superheroji, crtići i 3D filmovi. Pritom je okupio svoje kolege koji su mahom ostarjeli (Willis, Rourke) ili se uhljebili u komercijalno ne pretjerano riskantnoj B produkciji (Lundgren), dodao malo nove garde koja se takođe kali u rečenoj holivudskoj konfekciji (Statham, Li) i konačno dovukao svojeg najljućeg rivala iz 1980-tih (Schwarzeneggger), što je u filmu tek najava nečega što bismo u budućnosti trebali vidjeti.
Ipak, premda je cijeli film u pozitivnom tonu, mnogi bi mogli biti razočarani činjenicama protiv kojih se realno i nije moglo. Klasici žanra iz 1980-tih (Rambo, Commando, Die Hard, Predator...) prepoznatljivi su iz jasnih razloga, jer su ih režirali majstori i to s ondašnjom filmskom tehnikom, dok su moderni filmovi (Bond, Bourne, Salt, Mission: Impossible...) mahom bezlični u svojem nastojanju da ispadnu što realniji i detaljniji u uprizorenjima akcije. Stallone je pod svaku cijenu nastojao izbjeći digitaliju, ali problem je u tome što je ipak morao koristiti digitalne kamere jer su one u tehnicoloru odavno neupotrebljive. Tako gledalac konstantno ima osjećaj da mu u Expendablesima nešto fali.
Naravno, kako je ovo film koji je okupio samo najveće face, priča je manje bitna, pa je u neku ruku i opravdano što je scenario krajnje banalan. I dok će se neki vjerovatno uspaliti na prisjećanje Slyjevih i Mickeyjevih epizoda u Bosni, centralna radnja smještena je u Latinsku Ameriku kojom vlada krvoločni diktator, što je okruženje koje smo već previše puta iskusili. Srećom, neke stvari koje je Sly obećao to je i ispunio, najviše po pitanju kultne scene u crkvi gdje se po prvi put susreću tri najveća kralja žanra, i gdje se umjesto metaka rešetaju pamtljive replike. Ilustracije radi, Expendables su producente koštali oko 85 miliona dolara, a ista cifra prije 15 godina ne bi bila dovoljna da se isplati Slyju, Švarciju i Willisu da nastupe u zajedničkom akcionom filmu. Ostatak ekipe takođe je očigledno uživao u saradnji, tako da je nastavak u 2012. više nego izgledan, ako nije već i najavljen.
Na sve drugo ne treba imati primjedbe jer je u spektakularne scene uloženo dosta truda i, po prvi put nakon toliko vremena, znoja i truda kako bi sve podsjetilo na zlatna vremena.
EXperiment sam po sebi nije loš, ali današnja razmažena publika morala bi znati cijeniti ono što nudi. Ipak smo ga čekali predugo.

7 / 10

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Majice su tu!!! Jos samo da docekamo film :D

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2010, 20:26 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Halpert je napisao:
Iako su sami po sebi slovili kao jedan od najvećih filmskih događaja ljeta pa i cijele 2010., Expendablesi su na kraju završili tek kao prosječna retro zabava za staru publiku i, poglavito, prvi dio velikog spektakularnog serijala koji je u pripremi (što je u neku ruku i pozitivna i negativna stvar).
Dakle, nakon zgotovljavanja životnih priča Rockyja Balboe i Johna Ramba, Stallone je osmislio nostalgičan projekat koji bi bio posveta žanru koji je punio bioskope u 80-tim i 90-tim kao što to danas čine superheroji, crtići i 3D filmovi. Pritom je okupio svoje kolege koji su mahom ostarjeli (Willis, Rourke) ili se uhljebili u komercijalno ne pretjerano riskantnoj B produkciji (Lundgren), dodao malo nove garde koja se takođe kali u rečenoj holivudskoj konfekciji (Statham, Li) i konačno dovukao svojeg najljućeg rivala iz 1980-tih (Schwarzeneggger), što je u filmu tek najava nečega što bismo u budućnosti trebali vidjeti.
Ipak, premda je cijeli film u pozitivnom tonu, mnogi bi mogli biti razočarani činjenicama protiv kojih se realno i nije moglo. Klasici žanra iz 1980-tih (Rambo, Commando, Die Hard, Predator...) prepoznatljivi su iz jasnih razloga, jer su ih režirali majstori i to s ondašnjom filmskom tehnikom, dok su moderni filmovi (Bond, Bourne, Salt, Mission: Impossible...) mahom bezlični u svojem nastojanju da ispadnu što realniji i detaljniji u uprizorenjima akcije. Stallone je pod svaku cijenu nastojao izbjeći digitaliju, ali problem je u tome što je ipak morao koristiti digitalne kamere jer su one u tehnicoloru odavno neupotrebljive. Tako gledalac konstantno ima osjećaj da mu u Expendablesima nešto fali.
Naravno, kako je ovo film koji je okupio samo najveće face, priča je manje bitna, pa je u neku ruku i opravdano što je scenario krajnje banalan. I dok će se neki vjerovatno uspaliti na prisjećanje Slyjevih i Mickeyjevih epizoda u Bosni, centralna radnja smještena je u Latinsku Ameriku kojom vlada krvoločni diktator, što je okruženje koje smo već previše puta iskusili. Srećom, neke stvari koje je Sly obećao to je i ispunio, najviše po pitanju kultne scene u crkvi gdje se po prvi put susreću tri najveća kralja žanra, i gdje se umjesto metaka rešetaju pamtljive replike. Ilustracije radi, Expendables su producente koštali oko 85 miliona dolara, a ista cifra prije 15 godina ne bi bila dovoljna da se isplati Slyju, Švarciju i Willisu da nastupe u zajedničkom akcionom filmu. Ostatak ekipe takođe je očigledno uživao u saradnji, tako da je nastavak u 2012. više nego izgledan, ako nije već i najavljen.
Na sve drugo ne treba imati primjedbe jer je u spektakularne scene uloženo dosta truda i, po prvi put nakon toliko vremena, znoja i truda kako bi sve podsjetilo na zlatna vremena.
EXperiment sam po sebi nije loš, ali današnja razmažena publika morala bi znati cijeniti ono što nudi. Ipak smo ga čekali predugo.

7 / 10

a zajebanog nastupa, 2 min trajalo..

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2010, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Nije mi žao što sam ga pogledao...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Skinuo s neta, prvo što me iznenadilo je super kvalitet filma, pravi dvd rip...pogledao prvih1 5-20 minuta...ono red ubijanja, red pošalica i prepucavanja, red turiranja...ono sve što pravi muškarac voli (dobro, ajd, mene ne interesuju automobili, pa mi je turiranje hotroda iz 60 i neke, nije predstavljalo nešto posebno, prepucavanje i nije neko, akcija je kao zadnji rambo samo s manje krvi...) uglavnom ono što vidjeh izgleda zanimljivo, s tim da ne smijem gledat film, moram s luciferom ovo u kinu gledat, pa da si ne kvarim dojam...a vanjina majica je shit (sad sam najebao kad me vidi)...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vanja da li si i ti dobio autenticni hongkonški osip po ledjima od majice ili sam ja to dobio nagradnu? kupi majicu dobi osip za DZ

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Filipinski. I ne :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filipinski? vidim ja nerazumljive mi ove share po ledjim :)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 09:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To je zato što taj osip gledaš samo pomoću jednog ogledala.Probaj sa dva,nešto kao kada ti u frizerskom salonu pokazuju kako ti izgleda frizura sa zadnje strane glave,i vidjećeš razumljiv obrazac i značenje šara....

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Te sare nesumnjivo znace : "Sly je najveca glumacka velicina ikada"

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2010, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jos par dana i spojice se u shablon za EXPENDABLES tetovazu!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 477 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]