banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 02:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kod kuće i na strani je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pa dobro majku mu, jel vi to mažebiti sumnjate u moje procjene, nemoj da vas čujem više :D :D :D

Nikad šefe. :lol: :lol: :lol: Vidiš po postu da smo se složili u skoro svemu :D

Uglavnom, pored viskog rezultata, najviše raduje igra Vukelje i Puzija, već sam napomenuo da će Nikolić i Stajić biti opasan tandem i da će zabiti u sezoni 25 golova, e sada kako je krenulo hm hm, izgleda da sam pogriješio, zabiće ih 35, jer večeras su došli do broja 7...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Pa dobro majku mu, jel vi to mažebiti sumnjate u moje procjene, nemoj da vas čujem više :D :D :D

Nikad šefe. :lol: :lol: :lol: Vidiš po postu da smo se složili u skoro svemu :D

Uglavnom, pored viskog rezultata, najviše raduje igra Vukelje i Puzija, već sam napomenuo da će Nikolić i Stajić biti opasan tandem i da će zabiti u sezoni 25 golova, e sada kako je krenulo hm hm, izgleda da sam pogriješio, zabiće ih 35, jer večeras su došli do broja 7...

Nadam se da je krenula ta serija o kojoj smo toliko pričali. Ispod 25 golova će biti jedino ako i jedan i drugi, ne daj bože, dožive povredu koja će ih na duže vrijeme odvojiti od terena.
Usput, zna li neko jeli ovo večeras Puziju drugi ili treći karton? Treba nam on u Sarajevu!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Drugi zuti.

Po dva zuta imaju jos Nikolic i Boka. Graha pauzira sljedecu.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:41 
Bič božji
Bič božji

Vidim da Biki nije dobio ni minute u pobjedi Vojvodine... Biga propade nam dijete...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:45 
Bič božji
Bič božji

Malo sam razmišlajo na kojeg igrača je to mislio Schlager i došao do zaključka da je taj igrač duh ustvari Milan Srećo... :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:47 
Veteran
Veteran

Vidim da Biki nije dobio ni minute u pobjedi Vojvodine... Biga propade nam dijete...

Kaže mama Bilbija danas. Eto, kaže Nemanja da se navikao i da je na klupi. Onaj Jao ili kako se već zove je pod zaštitom Miškovića tako da...sve je jasno. Vrijeme je da se ide kući!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:49 
Bič božji
Bič božji

Kaže mama Bilbija danas. Eto, kaže Nemanja da se navikao i da je na klupi. Onaj Jao ili kako se već zove je pod zaštitom Miškovića tako da...sve je jasno. Vrijeme je da se ide kući!

Sada treba da vidimo Šipovca i onih njegovih genijalnih 40 posto sledećeg transfera, kako je krenulo, dijete ima da propadne načisto, džaba im postotci i transferi, vraćajte ga dok je vrijeme...

A na tribinama večeras i Stole Vranješ...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:54 
Veteran
Veteran

Sada treba da vidimo Šipovca i onih njegovih genijalnih 40 posto sledećeg transfera, kako je krenulo, dijete ima da propadne načisto, džaba im postotci i transferi, vraćajte ga dok je vrijeme...

A na tribinama večeras i Stole Vranješ...

Nemanja bi definitivno našao svoje mjesto u ovoj ekipi a za Stojana nisam siguran mada vjerujem da bi Vlado i njega ukombinovao negdje.

Eh sad kad se Marko vrati pa Maletić zaigra ima ovim zelenima a i drugima gaće da se tresu kad ima dolazimo u goste ili kad oni dolaze na gradski.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 23:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Malo sam razmišlajo na kojeg igrača je to mislio Schlager i došao do zaključka da je taj igrač duh ustvari Milan Srećo... :D

:D :D :D dobro si napisao-igrac duh,ne bih se sjetio tako slikovitog opisa.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 02:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
...onako kako rekoh tako i bi...ako uzmemo celik koja je po meni bila utakmica odluke, uzecemo i Slaviju i proradice Boreceva masina, ako je neko citao moje postove sigurno se sjeca toga. sad vjerujem da je dosao trenutak da se hrabro ide u teheran i rezultat nece faliti! krivo mi sto sarajevo uze 2:1 u gostima ali ...zeljeznicar(inace zelene klupove pisem malim slovom) je napravio masakr Leotaru i sad su se sigurno digli do neba! raduje me sto je utakmicu poceo Stanceski jos uvjek vjerujem da ce proraditi i biti sve bolji i bolji... 3 gola NIkolica alal vera ako tako nastavi mene je strah!!! vratice nam se i sezonci sa svojim parama samo da vrijeme posluzi.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 06:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2010, 08:31
ipak kada covjek pogleda, kako je dosao Suput na celo kluba i Vlado za trenera mi smo bruka dobri. samo da ne pokleknu njih dvojica pod pritiscima koje imaju u zadnje vrijeme...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 08:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево да и ја прозобрим коју, свака част првенствено Влади на одлично одрђеном послу, каква ће ово тек екипа да буде након репрезентативне паузе, ма има да мељемо све боље него синоћ... Друго СТЕВО МАЈСТОРЕ, вечерас си показао да си прави голгетер. Пузи, ало Марићу чујеш ли ПУЗЗЗИИИ! Да, да, то је наш Кристијано Роналдо, Рори Делап, или неко трећи по потреби. Вукеља, да ли је то онај исти Вукеља од прошле сезоне, "подвалили" су нам неког другог. :wink: Стајић, вечерас се није пуно видио, али је одрадио добар посао, штета што га неће гол, али доће и то... Перица одличан. Одбрана солидна, може још боље.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 08:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Pozz drugari. Sta reci o utakmici da da vi internet manijaci :D jos niste napisali. Utakmica je bila odlicna, odavno nisam gledao takvu utakmicu na gradskom. Svaka lopta od noge do noge, cak ih ni kisa nije u tome poremetila nije bilo dosadnog bunarenja. Svaka Cast. Posebne pohvale idu i izvodjacima radova na gradskom stadionu, i ako je kisa padala skoro cijelu utakmicu na terenu se to nije vidjelo. trava je drzala cijelu utakmicu.

Kao sto neko od kolega rece kad se vrate Marko i ako dodje Darko pa nema nam ravnih u ovoj indijanskoj ligi. Cak stavise ako ostane tim i na ljeto siguran sam da cemo u evropi daleko dogurati.

STEVO NIKOLIC kakva velicina od igraca. VRHUNSKI.

Nemoj odmah da napadate malog Grahovca, mlad je on jos treba ga istrpiti imacemo mi visestruku korist od njega.

Ono sto mene zanima ako ima neko da mi odgovori koliko jos traju ugovori Vukelji, Stevi,Stajicu,Vuletu,Stanceskom,Puziju jeli ostaju i na ljeto ili ih prodajemo na zimu.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 08:58 
Bič božji
Bič božji

A vidi danas vremena...
Svi pomalo zaboravljamo na našu najveću snagu ove sezone, a to je fantastična klupa, ima tu nekoliko igrača, samo da napomenem da je sinoć na klupi bilo nekoliko igrača koji bi imali mjesto u 90 posto premijer ligaških ekipa, Stupar, Mumi, Žara, Benović, Srećo...a na tribinama, Petra, Marčeta, Petrovović, Vidaković, Mikić, Maksimović, pa recimo i Maleta jer i njega očekujem u ovom timu snova...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
e zaboravi da pitam jos, a mozda i nije vrijeme sad za to ali zivo me zanima.

Naime cuo sam da Vlado Jagodic ima jaku opoziciju unutar kluba i da se samo cekaju njegove greske, da nije doveden kao stalno rjesenje nego privremeno da se strasti sa dzimijem malo smire. Navodno Vlado ima raznih privatnih problema koji se ljudima u sjeni ne svidjaju

Nadam se da to nije istina i da ce Vlado biti trener Borca dugi niz godina.

Zna li iko ista o tome!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Svaka cast Vlado,svaka cast momci!Nema se tu sta puno pricati sve se vidjelo,Slavija je rastavljena kao Lego kockice,ali eto red je da bacim koju pametnu.

Sto se igre tice,skoro sam i zaboravio kako to izgleda kad Borceva masina melje sve pred sobom,kratki pasovi,kontrola lopte,brza igra,nema mrcvarenja,guraj naprijed,pametno,ma milina za gledati...Vlado je preporodio ekipu brze nego sto je iko ocekivao,mada realno,ovo je tek pocetak,koji obecava...Mene je tacno strah i pomisliti sta ce biti u buducnosti,a mogu tek misliti koliko se nasim protivnicima pune gace i tresu noge.A kad se jos uzme u obzir da nam klupu griju igraci kalibra Muminovic,Sreco,Vidakovic...Oporavak ceka Maksimovic,a potpis Maletic,onda me znoj obliva jer smo stvarno kaznena ekspedicija. :wink: Slag na tortu je sto je ovo demoliranje Slavije uradjeno pod,ne znam kako da nazovem,nije pljusak vec ne znam...PLJUCSINA!A glavu na panj stavljam da bi po finom vremenu ubacili petardu ekipi iz Srpskog Sarajeva.

Atmosfera odlicna!Nemam ni najmanje zamjerke!Sto neko napisa,ko je sinoc bio na Borcu,bice uvijek uz njega.Na stranu sve,krcat stadion,pun kop Lesinara,fanaticno navijanje,ovo ono,ali meni je draze biti na Gradskom sa 1000 pravih zagrizenih Borcevaca nego sa 15000 onih sto dodju jer "se prica po gradu da svi idu".

Igrac utakmice naravno,Stevo Nikolic,het-trick,bravo majstore,ubico!Vukelja me odusevljava,to nije isti momak od prije,nesebican,pozrtvovan,bori se,ulizuje,trci cas kod naseg gola,cas pred njihovim,i njemu bravo!Puzigaca,iako fudbalski poglup(izvini Puzi) :D ,odlican tehnicar,nas brazilac,on kako lomi protivnike,ma to niko ne zna,bravo i tebi!I na kraju bravo za Boku lava,koji nakon odlicno odigrane utakmice,iz svlacionice dolazi po onoj oluji u kop,u sorcu i majici,i navija iz sve glasa!

Jedna mi je zanimljivost zapala za oko,a to je prvi gol,koji je po meni preslikan iz Zenice,cak su i akteri bili isti,dakle Vlado uigrava odredjene akcije,to je za Marica bila misaona imenica.

I za kraj jos samo,HOCEMO POBJEDU,POBJEDU NA KOSEVU!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 10:04 
Bič božji
Bič božji

Kada vidimo kako ekipa može da igra tim je veća žal što trener nije promjenjen kad je bilo vrijeme i da smo sa Vladom išli na megdan onim Švicarcima, da je bilo sreće, a i pameti, možda bi danas mi bili sudionici lige UEFA...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 10:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Nisam sinoc poslije tekme stigao na net, sta reci poslije onako brilijantne partije nasih fudbalera, svi ste vec opisali tekmu, jedno VELIKO BRAVO za nase, odavno nisam gledao ofanzivniji Borac na Gradskom (a da li je to bilo moguce jer je Maric bio trener). Na pravom smo putu, slijedi pauza koja ce nam dobro doci da se jos vise uigramo, a onda Kosevo, vidim neki bi voljeli i ocekuju pobjedu, ja cu biti prezadovoljan sa remijem, to bi za nas bilo odlicno, s obzirom da imamo u ovoj polusezoni dva vezana domacinstva, jer ipak treba imati u vidu da mi nismo nikada poslije rata u zajednickoj ligi donijeli niti jedan bod sa Koseva, jednostavno nam ne lezi to gostovanje, kao da je ukleto.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Bravo za Borac, cestitke, posebno Nikolicu i Puziju. Trebalo se malo vise forsirati lijeva strana i Puzigaca, vidi se da postoji voljini momenat kod njega.

Nadam se da ovo sto Schaler pise, za Jagodica, da je samo trac ili sl. Covjeka treba zacementirati za klupu Borca :)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2010, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
800 људи је дошло да гледа Борац у дуелу који га избацује у врх табеле!
то довољно говори о раду управе, маркетингу, промоцији самог клуба, [u]јер како се завршила утакмица са Лозаном, тако је све стало![/u]

не покрене ли се ускоро нешто тај тренд ће се и наставити!
доћи ће опет пун стадион на жељу и сарајево, али ту ће трећина-половина стадиона бити ван Бањалуке!
управа мора под хитно да се тргне, крене у медијску офанзиву јер има услове за то, од штампе,преко радио и тв испирања мозга, јер једино то је предуслов за пун стадион!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]