Svaka cast Vlado,svaka cast momci!Nema se tu sta puno pricati sve se vidjelo,Slavija je rastavljena kao Lego kockice,ali eto red je da bacim koju pametnu.
Sto se igre tice,skoro sam i zaboravio kako to izgleda kad Borceva masina melje sve pred sobom,kratki pasovi,kontrola lopte,brza igra,nema mrcvarenja,guraj naprijed,pametno,ma milina za gledati...Vlado je preporodio ekipu brze nego sto je iko ocekivao,mada realno,ovo je tek pocetak,koji obecava...Mene je tacno strah i pomisliti sta ce biti u buducnosti,a mogu tek misliti koliko se nasim protivnicima pune gace i tresu noge.A kad se jos uzme u obzir da nam klupu griju igraci kalibra Muminovic,Sreco,Vidakovic...Oporavak ceka Maksimovic,a potpis Maletic,onda me znoj obliva jer smo stvarno kaznena ekspedicija.

Slag na tortu je sto je ovo demoliranje Slavije uradjeno pod,ne znam kako da nazovem,nije pljusak vec ne znam...PLJUCSINA!A glavu na panj stavljam da bi po finom vremenu ubacili petardu ekipi iz Srpskog Sarajeva.
Atmosfera odlicna!Nemam ni najmanje zamjerke!Sto neko napisa,ko je sinoc bio na Borcu,bice uvijek uz njega.Na stranu sve,krcat stadion,pun kop Lesinara,fanaticno navijanje,ovo ono,ali meni je draze biti na Gradskom sa 1000 pravih zagrizenih Borcevaca nego sa 15000 onih sto dodju jer "se prica po gradu da svi idu".
Igrac utakmice naravno,Stevo Nikolic,het-trick,bravo majstore,ubico!Vukelja me odusevljava,to nije isti momak od prije,nesebican,pozrtvovan,bori se,ulizuje,trci cas kod naseg gola,cas pred njihovim,i njemu bravo!Puzigaca,iako fudbalski poglup(izvini Puzi)

,odlican tehnicar,nas brazilac,on kako lomi protivnike,ma to niko ne zna,bravo i tebi!I na kraju bravo za Boku lava,koji nakon odlicno odigrane utakmice,iz svlacionice dolazi po onoj oluji u kop,u sorcu i majici,i navija iz sve glasa!
Jedna mi je zanimljivost zapala za oko,a to je prvi gol,koji je po meni preslikan iz Zenice,cak su i akteri bili isti,dakle Vlado uigrava odredjene akcije,to je za Marica bila misaona imenica.
I za kraj jos samo,HOCEMO POBJEDU,POBJEDU NA KOSEVU!