Bravo Vlado, bravo igrači, bravo svima koji szu bili večeras na stadionu...
Odlična i lepršava igra, protivnik demontiran na sastavne dijelove...
Nikolić, pravi gol igrač, lakoća kojom on zabija golove oduševljava, a kakav je tek aplauz dobio kada je zamijenjen, svaka mu čast...
U ovoj igri je teško nekoga posebno izdvojiti, ali evo, pohvaliću Vukelju, oduševljava me u svakoj utakmici od kada je otišao džimi, naravno Puzi, zar je uopšte moguće da je on bio na klupi, a igrao žara ili Benović...
E sada malo bih da pojasnim oko Sakana, momak je odigrao korektno, imao je par predaja unazad, a da je lopta mogla ići i naprijed, ali nije želio da rizikuje, ali ljudi moji, pa to je posledica taktike marića, koji je tražio da lopta ide unazad, treba neko vrijeme da se igrači oporave od te degradacije, već su na dobrom putu, a sada će i pauza za koju se nadam da će nivo igre biti samo još unaprijieđen, a već večras smo reklo bi se tehnički bili na veoma viskom nivou, sjetite se drugog gola, pa ono je akcija sa malog fudbala...
Graha, hm hm hm, kolege moje drage, šta sam ja rekao prije nekoliko dana, hm hm hm, pa i tada sam napomenuo da rolu nije uopšte iskoristio, ne zbog toga što nezna da igra, nego zato što mu je voljni momenat na jako niskom nivou i naravno fizička pripremljenost kod njega je upitna, a nemoj da zaboravimo dsa ima 18 godina, trebalo bi da melje, prošli put sam od vas pretrpio neke kritike, ali vidim da vam je ipak trebalo malo više vremana... Hm hm hm , slično je bilo i sa džimijem, hehehehehhe, neko vidi prije, a neko poslije, a bilo bi dobro da se sa njim obavi neki razgovor, jer je perespektivan, ali ovako neće daleko stići...
_________________ ZATO ŠTO JE NAŠ I ZATO ŠTO JE JEDINI...
|