banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 06:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
podsjetio me cadjo kad je postavio himnu Borca za one pjesme koje je sajin narezao ,daj nek se neko pobrine da taj CD vec zavrsi u pravi rukama,one pjesme sto pusta DJ ubise u pojam!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Борац БЛ je napisao:
podsjetio me cadjo kad je postavio himnu Borca za one pjesme koje je sajin narezao ,daj nek se neko pobrine da taj CD vec zavrsi u pravi rukama,one pjesme sto pusta DJ ubise u pojam!

Ma sad se i popravio, pozitivno me iznenadio sa [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6LIRx2eCWvg[/youtube]

EVO DA NIJE POTPUNO ISTO :wink:

Poslednji put menjao Čađo dana 28 Avg 2010, 21:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
о да..
једина добра вечерас коју сам чуо је на полувремену ..
од 357- бања лука ..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=--8NJKjfm78[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Čađo мајсторе :)
у исти моменат смо поставили пјесму :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Jos nesto sam zaboravio napisati....Otkad pratim Borca,kroz nas klub je prodefilovalo nekoliko stotina igraca,bilo je svakakvih,od velemajstora tipa Abid ili Bozur Matejic,do balvana tipa Ivic ili Bojic,ali ovog ljeta se prvi put susrecem sa pojavom da za jednog igraca uopste nisam siguran da li je ulazio u igru ili je ostao do kraja na klupi! Protiv Lozane i Sirokog sam mislio da je slucajno,ali veceras se to treci put ponavlja,i ne znam sta da mislim...Necu direktno da prozivam,nakon ovakve pobjede,ali prepoznace se on sam......

Da hoce bar pogrijesiti nesto,da ga po tome primjetim,ako nista drugo :D :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Bravo Vlado, bravo igrači, bravo svima koji szu bili večeras na stadionu...

Odlična i lepršava igra, protivnik demontiran na sastavne dijelove...

Nikolić, pravi gol igrač, lakoća kojom on zabija golove oduševljava, a kakav je tek aplauz dobio kada je zamijenjen, svaka mu čast...

U ovoj igri je teško nekoga posebno izdvojiti, ali evo, pohvaliću Vukelju, oduševljava me u svakoj utakmici od kada je otišao džimi, naravno Puzi, zar je uopšte moguće da je on bio na klupi, a igrao žara ili Benović...

E sada malo bih da pojasnim oko Sakana, momak je odigrao korektno, imao je par predaja unazad, a da je lopta mogla ići i naprijed, ali nije želio da rizikuje, ali ljudi moji, pa to je posledica taktike marića, koji je tražio da lopta ide unazad, treba neko vrijeme da se igrači oporave od te degradacije, već su na dobrom putu, a sada će i pauza za koju se nadam da će nivo igre biti samo još unaprijieđen, a već večras smo reklo bi se tehnički bili na veoma viskom nivou, sjetite se drugog gola, pa ono je akcija sa malog fudbala...

Graha, hm hm hm, kolege moje drage, šta sam ja rekao prije nekoliko dana, hm hm hm, pa i tada sam napomenuo da rolu nije uopšte iskoristio, ne zbog toga što nezna da igra, nego zato što mu je voljni momenat na jako niskom nivou i naravno fizička pripremljenost kod njega je upitna, a nemoj da zaboravimo dsa ima 18 godina, trebalo bi da melje, prošli put sam od vas pretrpio neke kritike, ali vidim da vam je ipak trebalo malo više vremana... Hm hm hm , slično je bilo i sa džimijem, hehehehehhe, neko vidi prije, a neko poslije, a bilo bi dobro da se sa njim obavi neki razgovor, jer je perespektivan, ali ovako neće daleko stići...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ne znam da li je kod Grahe u pitanju bas voljni momenat. Vise mi djeluje da je preplasen, ko zna sta mu je onaj retard Dzimi radio. Graha protiv Sirokog u Kupu i ovaj vecerasnji je nebo i zemlja.

Hehe, jesmo i mi cjepidlake. Pored ovakve predstave uhvatili smo se za losiju igru najmladjeg.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Bravo Stevo, Stajiću, Perice, Puza, ma bravo svima i hvala im na ovom večeras, HVALA DO NEBA!!! VOLIM BORAC :P :P :P :P :P

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:03 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Ne znam da li je kod Grahe u pitanju bas voljni momenat. Vise mi djeluje da je preplasen. Ko zna sta mu je onaj retard Dzimi radio. Graha protiv Sirokog u Kupu i ovaj vecerasnji je nebo i zemlja.

Hehe, jesmo i mi cjepidlake. Pored ovakve predstave uhvatili smo se za losiju igru najmladjeg.

Ja sam rekao da je bio loš protiv Veleža... Moje mišljenje je da je u pitanju baš voljni momenat i fizička pripremljenost... O tome možete saznati i ako u obzir uzmete rezultate sada već čuvenog bip testa koji je marić uradio četiri dana prije Širokog, a morate da računate da je on dječak od 18 godina, sve ovo pišem iz najbolje namjere za njega, jer na ovakav način neće baš puno napraviti u karijeri, a skoro sam čuo i jednu rečenicu koja je bila upućena jednom od naših igrača koji se odnedavno preselio na klupu, a ide otprilike ovako : "Samo da znaš .... da je Borac progutao i veće igrače od tebe, pa je vrijeme da se središ sam sa sobom"...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemojte tako ostro sa gospodinom Muminovicem! :D

Ne brinem previse za Grahovca. Imamo pravog covjeka na klupi i on ce procijeniti da li je momak za velika djela ili nije.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Simpatizer i RBA,imate PP sa jednim malim pojasnjenjem :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Čestitka igračima, Vladi ali i svima nama koji smo večeras bili na tribinama. Atmosfera koja, po meni, zaslužuje visoku ocjenu. Iako nas nije bilo puno mislim da su igrači osjetili da je to ta publika kojoj ne smeta cijena ulaznica, košarkaška utakmica, svadbe i druge trice i kučine.

Stevo Nikolić. 'Ubica golmana' u pravom smislu te riječi. Napokon imamo napadača koji jednostavno ima taj napadački instinkt. Stajić je takođe odigrao odličnu utakmicu i mislim da je i on 'krivac' za prostor koji je Nikolić sjajno koristio.
Puzigaća...Čini mi se naš najspremniji igrač. Nekoliko puta je iz klizećeg ustajao doslovno za mili sekundu.

Vukelja...e taj čovjek me posebno raduje jer jasno je da je on dobar igrač ali za Džimijevog vremena jednostavno mjesto mu je bilo zagarantovano i nije bilo potrebe da grize.

Pobjedi se u zube ne gleda ali i dalje se nastavlja naš problem sa Vuletom. Šta je u pitanju ne znam ali on je danas izgubio, čini mi se, sve i jedan duel. Na našu sreću nije ih bilo puno ali nije to to.

Nema potrebe da pišem o svim igračima posebno ali o Grahovcu moram i ja da napišem koju riječ. Možda naš trenutno najveći talenat (ali sačekajmo malog Simića) ali dečko jednostavno nije spreman ni fizički a ni mentalno. Žao mi što ovo pišem ali mislim da on u ovom trenutku ne može pomoći Borcu. Ne vidim kod njega posebnu želju za igrom a ako je nema sad ne znam kad će je imati.

Vidimo se u Sarajevu! 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:17 
Bič božji
Bič božji

Hehehehehehe, Mumi Mumi, klupa, ali ljudi moji, pa mi smo prejaki, večeras nije bilo Mikića, odličnog igrača, a zamislite još Maletu i Maksimovića, pa to ima da bude ludilo... :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@kod kuce i na strani

Mozda bi Schlager i tebi trebao da posalje pm i objasni zasto je Graha u kanalu i ko je za to odgovoran. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:21 
Veteran
Veteran

Simpatizer je napisao:
@kod kuce i na strani

Mozda bi Schlager i tebi trebao da posalje pm i objasni zasto je Graha u kanalu i ko je za to odgovoran. :D

:) OK. Mada znam ja tu priču. :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:22 
Bič božji
Bič božji

Pa dobro majku mu, jel vi to mažebiti sumnjate u moje procjene, nemoj da vas čujem više :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:23 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pa dobro majku mu, jel vi to mažebiti sumnjate u moje procjene, nemoj da vas čujem više :D :D :D

Nikad šefe. :lol: :lol: :lol: Vidiš po postu da smo se složili u skoro svemu :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
@kod kuce i na strani

Proslijedio sam i kolegi....

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Simpatizer je napisao:
@kod kuce i na strani

:) OK. Mada znam ja tu priču. :wink:

Onda nista. :D

Usput, Boka je u drugom pol. bio u kopu sa Lesinarima. Dosao covjek na onaj kijamet bas lagano odjeven. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2010, 22:26 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
Simpatizer je napisao:
@kod kuce i na strani

Proslijedio sam i kolegi....

Hvala 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]