banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Avg 2010, 01:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
buzz je napisao:
safari je napisao:
SDS je pokazao sta zna i koji mu je domet, istroseni su i nesposobni da povedu Srpsku napred, onaj tunjavi bosic ne moze da sacuva 2 koze a ne da vodi celu drzavu

Ti ces te gluposti ispucavati u nedogled ili..?
SDS jos nije nista pokazao. Ukoliko dobiju izbore imace priliku da pokazu za sta su sposobni. A to da li je Bosic tunjav ili nije, irelevantno je kada dolazi od nekog ko je duboko impresioniran jedinstvenim sarmom pijanog drvosjece koji posjeduje aktuelni premijer.

ma yebe mi se, glasajte za sda ,vas problem :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 02:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
Citiraj:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 09:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
safari je napisao:
buzz je napisao:
safari je napisao:
SDS je pokazao sta zna i koji mu je domet, istroseni su i nesposobni da povedu Srpsku napred, onaj tunjavi bosic ne moze da sacuva 2 koze a ne da vodi celu drzavu

SDS jos nije nista pokazao. Ukoliko dobiju izbore imace priliku da pokazu za sta su sposobni. A to da li je Bosic tunjav ili nije, irelevantno je kada dolazi od nekog ko je duboko impresioniran jedinstvenim sarmom pijanog drvosjece koji posjeduje aktuelni premijer.

ma yebe mi se, glasajte za sda ,vas problem :D

Upravo tako.Naš problem.Zato,molim te,svoju pamet sačuvaj za svoju državu,za svoje izbore,a nas u našoj kući pusti da radimo šta hoćemo.Da je razgrađujemo ili popravljamo.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 12:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Upravo tako.Naš problem.Zato,molim te,svoju pamet sačuvaj za svoju državu,za svoje izbore,a nas u našoj kući pusti da radimo šta hoćemo.Da je razgrađujemo ili popravljamo.

ti ces sa novom strankom finansiranom od sarajeva bas da popravis, situaciju za razgradnju Srpske :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 13:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Ja ću da napravim šta ja hoću,a ne šta ti misliš da treba ili šta misli neka druga pametnica koja misli da je najsasvimpotpunosasvim najveći patriota međ' Srbljem jer je stavio grb umjesto avatara......

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ostavi ti moj srpski grb na miru, to je za mene svetinja, drzi se tih avatara iz video igrica :wink:

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
buzz je napisao:
SDS jos nije nista pokazao. Ukoliko dobiju izbore imace priliku da pokazu za sta su sposobni.

Ovo stvarno zvuci kao prijetnja :D :D :D

SDS je bio na vlasti citavu deceniju i pokazao mnogo novih dometa:
kako izgubiti rat u kojem imas sve moguce prednosti,
kako ispasti zlocinac i moron u svjetskim medijima (sa biserima tipa "sta ce nama lobiranje kad smo u pravu"),
kako biti srbenda i veliki vjernik bez potrebe da se uopste udje u crkvu (utoka, rakija, razanj i ostali "vjerski" rekviziti)
kako prodati federalcima sto veci dio suvereniteta rs za koji su ljudi uzalud ginuli
itd.

Tacna je konstatacija da "SDS jos nije nista pokazao (pametno)", a ni Artur Klark nema maste da zamisli kako ce.
Sa druge strane ako ovo sto smo vidjeli za deceniju njihove vlasti "nije nista" sta ce tek da bude,
onda je Apokalipsa crtani film u poredjenju sta nas ceka u iducem periodu.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Koja je po tebi politicka opcija najbolja James Dean?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne volim politiku i nisam clan nijedne partije.
Buduci da sam po politickom opredjeljenju nadrealista najvjerovatnije ce moj glas otici ili za Ranka Bakica ili za Vinka Vikoma.
Bez sve sale.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 19:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Nemoj za Vinka....Nik'i čovjek nije........

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemam pojma o kome se radi, ali kad sam vidio sajt vikoma zaljubio sam se u njega.

Spoiler:
Ideja o osnivanju Orkestra djevojaka narodne muzike se javila kod Predsjednika kompanije još od vremena 70-ih, kada je put Gradiška - Banja Luka na svakom kilometru u prosjeku imao po jednu kafanu i to sa narodnom muzikom. Ta ideja je ugledala svjetlo dana i Projekat je ostvaren 2004. godine kada su spoljni faktori i uslovi bili povoljniji nego do tada, :lol: :lol: :lol: jer uspješno radi "VIKOM" RTV, koja je neophodna za promociju i marketing orginalne i nove ideje.
Vikom RTV iz marketinških razloga kod zaposlenja daje prednost lijepim djevojkama, :D tako da je gospodin Jovo Jerković (muzičar koji svira 24 instrumenta) :lol: izvršio testiranje od postojećih zaposlenih djevojaka u Vikom RTV i izabrao prvu postavu: Anđela, Adrijana, Sanja, Ivana, Jelena i Sandra.
Kasnije iz Sokoca dolaze i pridružuju se Ivana II i Bojana. Nabavljeni su najnoviji 8) instrumenti i krenule su sa vježbanjem i radom.
Prikaži!

Poslije intenzivne(!) :D muzičke obuke članica orkestra od strane g-dina Jove Jerkovića, prvo video TV snimanje NARODNIH KOLA DVD 1/2004, je uspješno obavljeno 10.05.2004. godine.

Prvi spotovi su dobili samo prolaznu ocjenu sa dosta primjedbi i izmjena jer je cilj da orkestar bude u samoodrživoj profitnoj funkciji. Orkestru je falio specijalni 8) studio, koji je kasnije urađen uz veliko zalaganje i idejno rješenje prof. muzičara MIKI-ja, prijatelja Zorice Ven.
"Vikom RTV" je djevojkama obijezbijedila, pored profesionalnog stalnog radnog mjesta u proizvodnji RTV programa sa redovnom dogovorenom platom, i specijalni :D studio za snimanje i najkvalitetnije muzičke instrumente, frizerski salon, fitnes salu, ugostiteljsku salu i sve što im treba.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Citiraj:
Poslije intenzivne muzičke obuke članica orkestra od strane g-dina Jove Jerkovića...
:lol:
Koji lik. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 20:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Znam ga zato ja.....Njegova vikendica prva do moje kuće.....seljačina neopjevana.....

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 20:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Moja stara je trebala da šije neke kostime za taj njegov orketstar, i kaže on mojoj mami jel može isplata u makroprom robi, kad je stara rekla da ne može i da samo keš može, a on njoj hladno reče "gospodjo, a da vam možda nadjem kakvog momka". Like je pravi manijak.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...trebala mu je stara reci da moze za kupit seno i saditi luk...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 11:21 
Pripravnik
Pripravnik

Jamesdin Kurtovic je napisao:
buzz je napisao:
SDS jos nije nista pokazao. Ukoliko dobiju izbore imace priliku da pokazu za sta su sposobni.

Ovo stvarno zvuci kao prijetnja :D :D :D

SDS je bio na vlasti citavu deceniju i pokazao mnogo novih dometa:
kako izgubiti rat u kojem imas sve moguce prednosti,
kako ispasti zlocinac i moron u svjetskim medijima (sa biserima tipa "sta ce nama lobiranje kad smo u pravu"),
kako biti srbenda i veliki vjernik bez potrebe da se uopste udje u crkvu (utoka, rakija, razanj i ostali "vjerski" rekviziti)
kako prodati federalcima sto veci dio suvereniteta rs za koji su ljudi uzalud ginuli
itd.

Tacna je konstatacija da "SDS jos nije nista pokazao (pametno)", a ni Artur Klark nema maste da zamisli kako ce.
Sa druge strane ako ovo sto smo vidjeli za deceniju njihove vlasti "nije nista" sta ce tek da bude,
onda je Apokalipsa crtani film u poredjenju sta nas ceka u iducem periodu.

Moram priznati da sam se malo uzdrzavao od odgovora jer niti sam ja zastupnik SDS-a, niti je ovo tema o SDS-u.
Ali ne mogu, a da se ne osvrnem na par tvojih teza.
Citiraj:
kako izgubiti rat u kojem imas sve moguce prednosti

Ne, nemas sve moguce prednosti. Srpska i Krajina su imale hronican nedostatak ljudi koji bi popunjavali ogromne linije uspostavljene na ratistima tog vremena. Srpska je mogla povuci vojnike iz stanovnistva koje je brojilo nesto preko milion i 300 hiljada ljudi, Krajina iz maksimalno pola miliona. Dodatnu popunu je pomogao ogranicen broj dobrovoljaca iz Srbije. Na drugoj strani si imao oko 4 miliona Hrvata i gotovo 2 miliona muslimana. Dakle, brojcano smo bili apsolutno podredjeni tokom citavog rata.
Drugo je pitanje da li je rat vodio SDS ili Ratko Mladic...mislim da je danas odgovor na to pitanje jasan.
U vojnom pogledu, gresaka je nesumnjivo bilo, ali i vojno-politicki tesko rjesivih pitanja kao sto je npr. bilo pitanje eliminacije Bihackog dzepa.

Citiraj:
kako ispasti zlocinac i moron u svjetskim medijima (sa biserima tipa "sta ce nama lobiranje kad smo u pravu")

Jbg, ovo je vec pitanje naseg mentaliteta, nedostatka kapaciteta za lobiranje, tadasnjeg odnosa snaga u svijetu, interesu velikih sila.
Cinjenica je da je lobiranje bilo mizerno, i od strane Srpske i od strane Srbije, ali i od strane dijaspore. Da li bi lobiranje nesto znacajnije promijenilo u odnosu SAD, Rusije, Britanije i Njemacke prema nama....ja licno sumnjam u to.

Citiraj:

Ovo je pitanje seljane, a ne stranke. Ti maloumnici o kojima ti govoris su pripadnici svih stranaka na ovom prostoru i ne vidim zasto bi se vezivali za samo jednu stranku.

Citiraj:

A prodao ih je ko? I sta je dobio za njih?
U svakom slucaju, Milorad Dodik nije bio jedan od tih koji su ginuli za suverenitet RS. I da su gradjani Srpske branili svoju zemlju kao sto je to radio Mile, Srpske danas ne bi ni bilo.

Dakle kada se govori o tih 10 godina vladavine SDS-a, moze se reci da je prvih 5 godina bilo obiljezeno ratom i odbranom koja je kao krajni rezultat imala stvaranje Republike Srpske, dok drugih 5 godina obiljezava kadrovsko, medijsko i finansijsko sakacenje SDS-a od strane OHR-a, a na veliko odusevljenje Mileta i kompanije. Da li je apokalipsa ovo danas, ili ono sto ce tek biti vrijeme ce pokazati.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ti hoces reci da treba narod ponovo da glasa za njih?
Da ce oni uraditi nesto novo sto nisu do sad radili?
Na osnovu cega da vjerujemo u to?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik

Ma narod neka glasa za koga god hoce.
Ja sam samo ukazao zasto neke teze koje si naveo, a koje inace predstavljaju vrlo popularne fraze - ne stoje.
Narod, ako hoce, nek sponzorise laktasku ekipu i dalje. I to je donekle i razumljivo za one koji rade u vladi, opstinama i javnim preduzecima. Posto ja ne radim u tim institucijama, niti imam ambiciju da se u iste uvalim, ja cu glasati protiv necega sto vidim kao neproduktivnu, mafijasku i licemjernu opciju.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Апсолутно тачно господине buzz. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Stan' stan'...i meni se gadi "stara gradska raja" iz Laktasa,
i gomiletina nesposobnjakovica koji zive na kicmi drzave, pa sta mi nudis kao opciju?
Da glasam za njima iste ili slicne?

Daaaaaj...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]