Ako se neko sjeca pre 6+ mjeseci sam otvorio topic sa problemima sa neskovic osiguranjem gdje sam razbio BMW 530 a oni mi isplatili neku smjesnu sumu iako je procjenjena na mnogo vise novca. Uglavnom, kao sto znadete Neskovic Osiguranje je nesto sto svaki covjek treba izbjegavati, nebitno da li placate full kasko ili obicnu polisu, ili prolazite pored njihovih zgrada najpametnije vam jeda ih zaobidjete.
Moj slucaj se jos nije rjesio BMW jos stoji u garazi razbijen, ja sam kupio Golf 5 2005-o I cekam sudjenje, za to vreme sam bio vredan i sastavio jedan manji Blog kako bi pomogao Gospodi u neskovic osiguranju da im poboljsam rejting i Obavjestim sto vise ljudi sta mogu ocekivati ako stupe u bilo kakvu vezu sa tom ajmo reci osiguravajucom kucom.
http://neskovicosiguranje.org/Takodjer sam vec na 7mom mjestu na googlu u local Search-u za "Neskovic Osiguranje", namjeravam doci do prvog ili drugog, takodjer cu gadjati i "osiguranja auta" ili tako nesto. + cu da kupim reklamu na banjaluka online kao i na FaceBooku. U cilju mi je da do kraja godine imam Minimum 20k posjetioca na blogu. Ako njih 1% samo 1% promjeni misljenje o Neskovic Osiguranju smisao bloga je uspjela. Inace ja sam webmaster i administrator kao i SEO consultant, tako da je ovo moje podrucje

))..
BTW ako neko ima jos kakvog iskustva sa ovim lopuzama nek se javi ovdje ili nek mi posalje PM preko foruma, a uskoro cu napraviti i Contact page tako da se mogu submitati i direktno na blogu.