banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Avg 2010, 17:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:41
Ako se neko sjeca pre 6+ mjeseci sam otvorio topic sa problemima sa neskovic osiguranjem gdje sam razbio BMW 530 a oni mi isplatili neku smjesnu sumu iako je procjenjena na mnogo vise novca. Uglavnom, kao sto znadete Neskovic Osiguranje je nesto sto svaki covjek treba izbjegavati, nebitno da li placate full kasko ili obicnu polisu, ili prolazite pored njihovih zgrada najpametnije vam jeda ih zaobidjete.

Moj slucaj se jos nije rjesio BMW jos stoji u garazi razbijen, ja sam kupio Golf 5 2005-o I cekam sudjenje, za to vreme sam bio vredan i sastavio jedan manji Blog kako bi pomogao Gospodi u neskovic osiguranju da im poboljsam rejting i Obavjestim sto vise ljudi sta mogu ocekivati ako stupe u bilo kakvu vezu sa tom ajmo reci osiguravajucom kucom.

http://neskovicosiguranje.org/

Takodjer sam vec na 7mom mjestu na googlu u local Search-u za "Neskovic Osiguranje", namjeravam doci do prvog ili drugog, takodjer cu gadjati i "osiguranja auta" ili tako nesto. + cu da kupim reklamu na banjaluka online kao i na FaceBooku. U cilju mi je da do kraja godine imam Minimum 20k posjetioca na blogu. Ako njih 1% samo 1% promjeni misljenje o Neskovic Osiguranju smisao bloga je uspjela. Inace ja sam webmaster i administrator kao i SEO consultant, tako da je ovo moje podrucje :)))..

BTW ako neko ima jos kakvog iskustva sa ovim lopuzama nek se javi ovdje ili nek mi posalje PM preko foruma, a uskoro cu napraviti i Contact page tako da se mogu submitati i direktno na blogu.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 17:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Koliko su ti ponudili i koliko ti treba za popravak?

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 18:11 
Početnik
Početnik

Ma koga briga za tim sad, hocu da uzivam u mogucnosti da obavjestim minimum 20 000 (do kraja godine) ljudi koliko je Neskovic Osiguranje ustvari "Dobro" i to iz primjera drugih ljudi, cak nisam ni stavio svoj primjer koji cu takodjer staviti poslje malo.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 18:12 
Početnik
Početnik

Inace vise mozes ovdje da pogledas
viewtopic.php?t=45583

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 18:32 
Početnik
Početnik

Nakon Prvog Updatea popeo sam se na poziciju br 3 sa google.com i poziciju br 4 sa google.ba, odnosno odmah ispod Neskovica, prvo mjesto mi je zagarantovano.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 19:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2003, 13:12
Lopovluk teski kolega,ja sam u junu otisao dole u budzak da uradim tehnicki pregled,dobar dan dobar dan,trebao bih da uradim tehnicki pregled vozila za produzenje registracije,prvo pitanje im je bilo a koje osiguranje imate,sta on ima sa mojim osiguranjem,ja osiguranje uzimam koje ja hocu,i ja mu to tako skresem u lice,a on ce na to da su im gazde naredile da ne smiju raditi tehnicki nikome ako taj neko ne uzme njihovo osiguranje,ja im trazim ststut firme,daj nesto napismeno gdje to pise da vam se malo mame naj....em,a oni cute ko pi..e.Okrenem se i odem na drugo mjesto uradim tehnicki u Ramicima na Bukomu(extra usluga)sto se tice tehnickoga pregleda i uopste ne nude nikakavo osiguranje.toliko od mene pozdrav

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 19:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2003, 13:12
I jos nesto,da li znate kako je covjek kod njih kupio chevrolet cruza,gdje pise lijepo da trosi 7 litara,a on trosi 11-12,pa ih isto tako tuzio i napisao na cruzu novi kruz potrosnja 11 litara,vozao se par dana po Banja Luci sa Takvim autom,i na kraju uspio da im uzme 10 000 km,svaka mu cast.pozdrav

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
MRC090 je napisao:
Nakon Prvog Updatea popeo sam se na poziciju br 3 sa google.com i poziciju br 4 sa google.ba, odnosno odmah ispod Neskovica, prvo mjesto mi je zagarantovano.

Nisam SEO strucnjak ali imas pogresan pristup druze. Bolje da kreiras jos desetak free blog naloga i kopiras sadrzaj na sve.

Onda ces na gugletu imati nesto poput ovoga :
Slika

Tebi je bitno da informacije koje imas imaju dobar ranking, a ne domena. :)
Inace, puno srece u borbi protiv sistema.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2010, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
^^^ Ostali sajtovi vrlo brzo budu penalizovani i izgube se sa liste (Google detektuje prekopiran sadžaj)

Inače ja sam takođe imao neko kilavo iskustvo. Ispada da je sreća što lik koji je skrivio udes nije osiguran kod njih nego kod Jahorine.

Njihov agent uradi procjenu tj vidi šta je razbijeno, uslika, nareže na CD i strpa u kovertu. Onda je uruči tebi u ruku i pošalje te na šalter pošte da ga ti o svom trošku šalješ za Bijeljinu jer je tamo sjedište...

Uglavnom uvijek će mi ostati u ušima odgovor čovjeka na pitanje zašto nemaju ugovor sa nekim auto servisom pa da preko njih rade popravke: PA KOME SE TO ISPLATI... ???

Dakle oni u startu ne vjeruju ni jednom servisu i vjerujem da će vam uvijek uplatiti manje nego što ste i uložili u popravak. Svi znaju da je razlika u cijeni kod ovl. servisa i manjih radnji ogromna... A šta ako vi imate auto koje je novo i još pod garancijom...

Zato su ljudi u Jahorini gospoda... Donio račune sa fiskalnim računom, spisak zamijenjenih dijelova i za manje od 14 dana pare na računu..

Dodatak: Ako se već baviš opt. za pretraživače nastoj da pišeš riječi ispravno (Oduglvlaci, ...)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 00:18 
Početnik
Početnik

Pa recimo da je ovo prvi korak, testirao sam koliko ce mi trebati da google pronadje i rankira ovaj domen, kreirao sam jos neke blogove koji i nisu imali bas srece, krenicu da ih promovisem.
Pa "SEO strucnjak" da budem iskren ovo mi je prvi sajt na nasem jeziku da sam optimizirao, ne bavim se niti to radim sa nasim ljudima, iako sam bio u pregovorima sa jednim covjekom kojem sam naravno bio skup jer on ima potpuno drugaciju ideju kako to funkcionise i kako bi da plati. Uglavnom, eto imao sam 2 u osnovnoj is Srpskog jezika, kao i u srednjoj tako da nisam naucio najbolje gramatiku, ali ako pomaze pricam i pisem jos dva jezika pored srpskog. A i generalno mrzim te picajzle sto me s vremena na vreme ispravljaju zbog gramatike, ali dobro nema ljutnje. Evo ispravicu :D

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 01:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Ako ne znas gramatiku kako onda pises skripte? :) No offense ali php i ostali su malo tezi od srpskog/hrvatskog/bosanskog koji vec pises (da ne bude nacionalizovan post xD)

?>

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 02:11 
Početnik
Početnik

:D Ispade ja nepismen. Decko je primjetio jedan typo koji sam slucajno napravio, i odmah sam nepismem. Njemacki i Engleski pisem/citam/pricam kao i sljepo kucanja 150Wpm. "Php i ostali"....Dobro hehehe. Pa da, to je uvjek taj dio da nikad ne znas sa kim diskutujes.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Nisam rekao da si nepismen nego da imaš greške u kucanju.

Osim toga, onako zalijepljeni postovi pisani "narodnim" jezikom ne ostavljaju notu ozbiljnosti.

Ako želiš da nekoga posavjetuješ da ne uzima kod njih osiguranje imaj na umu:
- osiguranje uvijek kupuju punoljetni ljudi tj oni koji registruju auto
- Kasko osiguranje koristi jako malo ljudi tako da većina njihovih klijenata koristi klasično osiguranje od auto odgovornosti (pa ih samim tim i zabole što će neki jadnik kome su slupali auto imati muke da naplati štetu...)

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Nisam sigurna da se ovakvim nastupom može nešto postići.
Dvojka u osnovnoj školi iz maternjeg jezika je vidljiva, sumnjam da će neko ozbiljno da te shvati.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
''Nisam siguran da se ovim nastupom možeš puno postići''

Manje zbog dvojke iz srpskog.... :D

Više, ono što ja znam ljudi da su osigurali vozila kod Neškovića su uglavnom stariji ljudi, računarski nepismeni (da bi mogli vidjeti ovako nešto).

Mislim da je bolje usmeno krenuti ''sa koljena na koljeno'' ili možda da postaviš neku obavjest, obavještenje ili šta već u SUP na oglasnoj tabli....

ne znam... Mislim da nećeš postići nešto veći uspjeh.

I ja znam sigurno jednu priču vezano za Nešković osiguranje, gdje su isplatili kompletnu štetu, nakon faksirane spremljene tužbe.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 09:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Meni su isplatili iznos koji je na granici da pokrije troskove. Kako majstor rece, moze bez fiskalnog, ali tako nesto je i za ocekivati od osnovnog osiguranja. Za kasko ne bi trebalo ici tako.
Zbog ovog sto pises neskovic sigurno nece propasti, ali bice ljudi koji ce ih vjerovatno zaobici pa je i to uspijeh.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Ima nas i mlađih, smatramo se pismenim :D
Bliži mi se vrijeme za produženje kaska kod njih, razmišljam da nazovem i upitam ih za komentar na ova iskustva ..

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2010, 19:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Ne mora se gramatika uciti na casovima srpskog, moze i usput studirajuci obimnu literaturu iz informatike. Ako 90 u imenu implicira godiste onda ima jos vremena.
Da li je neko koristio usluge Udruzenja potrosaca RS, cuo sam da, ako se clanarina placa redovno, mozete koristiti usluge pravne sluzbe u ovakvim situacijama.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Najgora, da su kakva firma i da razmisljaju o tebi kao klijentu oni bi tebe MORALI nazvati da te upitaju kako je bilo na odmoru i da li zelis da i dalje koristis njihovo kasko osiguranje... To ne vazi samo za Neskovica, vec i ostale...

Ovoj gore prici bi puno pomogla tuzba protiv onog koji je skrivio udes tako da bi se mnogi odvratili od pomisli uzimanja polise kod neozbiljnih osiguravajucih kuca.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2010, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
MRC090 je napisao:
Pa recimo da je ovo prvi korak, testirao sam koliko ce mi trebati da google pronadje i rankira ovaj domen, kreirao sam jos neke blogove koji i nisu imali bas srece, krenicu da ih promovisem.
Pa "SEO strucnjak" da budem iskren ovo mi je prvi sajt na nasem jeziku da sam optimizirao, ne bavim se niti to radim sa nasim ljudima, iako sam bio u pregovorima sa jednim covjekom kojem sam naravno bio skup jer on ima potpuno drugaciju ideju kako to funkcionise i kako bi da plati. Uglavnom, eto imao sam 2 u osnovnoj is Srpskog jezika, kao i u srednjoj tako da nisam naucio najbolje gramatiku, ali ako pomaze pricam i pisem jos dva jezika pored srpskog. A i generalno mrzim te picajzle sto me s vremena na vreme ispravljaju zbog gramatike, ali dobro nema ljutnje. Evo ispravicu :D

:evil3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]