banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 17:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:33 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
e to je to.evo da uzmemo primjer jedan od najiskusnijih i trenutno kapiten vule koje je trenere upoznao i pripreme imao kao i treninge mislim da mu je ovo sa maricem bilo mucenje i moralo se podvuci jer neko mora

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Borac u srcu je napisao:
Izgleda da je uvređen borcev, zaista u klubu se dešavaju mnoge dobre stvari i ovo ga je je pogodilo, a i vi isto ponašate se kao mala djeca pa ne možete toliko klonuti duhom poslije jednog poraza a do juče su mnogi govorili da bi mjenjali poraz za odlazak Marića... Nije dobro što smo ovako izgubili, sve na s boli ali kako se to pojedinci ponašaju, pljujete po svemu, i vjerovatno ste usput negdje i ovog navijača načepili, možda je Ćelo :D

Na koji poraz misliš: Velež, Olimpik, Sarajevo, Lozana, Široki???

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Stekao se utisak da su zaigrali onog momenta kada su zanemarili njegovu ziherašku taktiku...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Borac u srcu je napisao:
Izgleda da je uvređen borcev, zaista u klubu se dešavaju mnoge dobre stvari i ovo ga je je pogodilo, a i vi isto ponašate se kao mala djeca pa ne možete toliko klonuti duhom poslije jednog poraza a do juče su mnogi govorili da bi mjenjali poraz za odlazak Marića... Nije dobro što smo ovako izgubili, sve na s boli ali kako se to pojedinci ponašaju, pljujete po svemu, i vjerovatno ste usput negdje i ovog navijača načepili, možda je Ćelo :D

Niko od nas bar od nas koje poznajem nije zelio poraz. ali ono sto smo govorili je bilo u cilju da ukazemo da necemo pobijediti sirokog sa maricem na klupi.

U klubu je zaista uradjeno puno toga i zaista mi nisu jasni ljudi koji su pisali o skupim ulaznicam i sokovima...trice i kucine

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:39 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
Borac u srcu je napisao:

Više je pozitivnih nego negativnih stavri i to ja pozdravljam, a kako napisaše na jednom zelenom portalu (ovaj put hoću da vjerujem) "danas će na teren i najskuplja ekipa od kada je premijer lige" na to trebamo biti ponosni, sa takvom ekipom će i rezultati...

Niko od nas bar od nas koje poznajem nije zelio poraz. ali ono sto smo govorili je bilo u cilju da ukazemo da necemo pobijediti sirokog sa maricem na klupi.

U klubu je zaista uradjeno puno toga i zaista mi nisu jasni ljudi koji su pisali o skupim ulaznicam i sokovima...trice i kucine

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
zli mrkvić je napisao:
Borac u srcu je napisao:

Upravo i zato me čudi ovo večeras, pa svi smo znali kako se radi sa ekipom, i da neće izaći na dobro i odjednom kao veliko iznenađenje. Čuli ste svi ako bude rezultata Marić ostaje što znači da bi i sa nekom minimalnom pobjedom ostao i svi bi se još sedmicama jeli zbog njega, ovako ode sigurno i bolje da se desilo odmah na početku dok još može da se spasi sezona, ovi igrači su kvalitetni i izdiće se oni brzo

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma ja se bojim da on neće otići i poslije ovog poraza.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:43 
Bič božji
Bič božji

zli mrkvić je napisao:
Ma ja se bojim da on neće otići i poslije ovog poraza.
Situacija na konferenciji za štampu je bila poražavjuća po nas :angry4:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Opet ću ja... Sa odlukom da Petra ode na klupu mislim da će taj igrač biti uništen na duži vremenski period, trebalo ga je istrpiti ako je već sa njim išao u eksperiment, ovako ima da ga sahrani jer je sada posato nesiguran i na treninzima, jako puno griješi, a i sam marić ga drži pod povećalom i staqlno njegove greške stavlja pod lupu pred ekipom, ista stvar je i sa Stuaparom, ta dva igrača će definitivno da propadnu, a sledeći koga će da pošalje na klupu je Sakan, to je ono što se da zaključiti sa treninga, nadalje slično se dešava i sa Nikolićem, iako nije ništa lošiji od Vukelje, čak šta više, ali ipak neki su ljubimci, a neki ne... a onaj ko me oduševlajva na treninzima je Mikić... svaka mu čast...

19 Jul 2010, 21:46 strana 119

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:51 
Bič božji
Bič božji

Čađo je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Opet ću ja... Sa odlukom da Petra ode na klupu mislim da će taj igrač biti uništen na duži vremenski period, trebalo ga je istrpiti ako je već sa njim išao u eksperiment, ovako ima da ga sahrani jer je sada posato nesiguran i na treninzima, jako puno griješi, a i sam marić ga drži pod povećalom i staqlno njegove greške stavlja pod lupu pred ekipom, ista stvar je i sa Stuaparom, ta dva igrača će definitivno da propadnu, a sledeći koga će da pošalje na klupu je Sakan, to je ono što se da zaključiti sa treninga, nadalje slično se dešava i sa Nikolićem, iako nije ništa lošiji od Vukelje, čak šta više, ali ipak neki su ljubimci, a neki ne... a onaj ko me oduševlajva na treninzima je Mikić... svaka mu čast...

19 Jul 2010, 21:46 strana 119

Heheheheheh, nisam vidovit, a nisam ni džimi marić...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ne bude li Maric najuren dobro cu razmisliti da li cemo moj junior i ja dolaziti na utakmice.
Istog su misljenja i moji prijatelji sa kojima najcesce idem na stadion, pa bih zamolio Upravu da dobro razmisli sta treba da uradi sa Maricem da se broj gledalaca ne bi smanjivao.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa to ti je! Trener koji je pokupio tuđi uspijeh i osvojio kup i sad u to trebamo gledati kao njegov rezultat. Baja je to odradio! Kup je Bajin uspijeh! Siguran sam da smo sa igračima iz drugogog dijela mogli osvojiti i prvenstvo da je baja ostao. Pa Seljo nije imao bolju ekipu od nas ali je imao trenera, pravu veličinu. I za tu nijansu su bili ispred nas. ZnaciSeljo je primjer da ako se povuku pravi potezi ništa nije izgubljeno. Oni su na pocetku bili skroz loši i na kraju osvojili.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 01:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Ne bude li Maric najuren dobro cu razmisliti da li cemo moj junior i ja dolaziti na utakmice.
Istog su misljenja i moji prijatelji sa kojima najcesce idem na stadion, pa bih zamolio Upravu da dobro razmisli sta treba da uradi sa Maricem da se broj gledalaca ne bi smanjivao.

Ja nemam šta razmišljati! Ja sam odlučio! Biće mi teško ali neću da dajem platu ovom Magarcu!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 02:02 
Majstor
Majstor

Borac u srcu je napisao:
zli mrkvić je napisao:
Borac u srcu je napisao:

Upravo i zato me čudi ovo večeras, pa svi smo znali kako se radi sa ekipom, i da neće izaći na dobro i odjednom kao veliko iznenađenje. Čuli ste svi ako bude rezultata Marić ostaje što znači da bi i sa nekom minimalnom pobjedom ostao i svi bi se još sedmicama jeli zbog njega, ovako ode sigurno i bolje da se desilo odmah na početku dok još može da se spasi sezona, ovi igrači su kvalitetni i izdiće se oni brzo

borac je li ti mene zejebavas pa najbolje je da se svi kolektivno uvucemo u dupe navijacu i bude sta jednoumlje.pa ja mjesec dana obilazim ko lud tamo stadion i radujem se takvim stvarima oni majstori su poceli pitati jeli ovaj normalan 25 godina na tom stadionu sam i sanjao i plakao kad je borac ispadao .stvar je u tome da sve sto nevalja se ukaze na vrijeme a sve dobro sto je uradeno uvjek je pohvaljeno.da nemoze jedan gedzo koji nikad prije nije vidio stadion zakupi isti .pa nemozes ti ljude prisilno tjerati da kupuju na trebinama ako nece nego ja hocu kad vodim djete da mogu mu kupiti gdje ja hocu ako ga vec nebrane na trebinama to sto se tice sokova a sto se tice karata su pretjerali i to je stav bar polovine koji su dosli na blagajnu jer nemozes preko noci otplatiti rekonstrukciju stadiona i tako se ne puni stadion
toliko

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 02:03 
Majstor
Majstor

takode definitivno potpis.
laku noc

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 02:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sa željom da ovdje sutra pišemo o novom treneru, LAKU NOĆ!

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 02:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
borac je li ti mene zejebavas pa najbolje je da se svi kolektivno uvucemo u dupe navijacu i bude sta jednoumlje.pa ja mjesec dana obilazim ko lud tamo stadion i radujem se takvim stvarima oni majstori su poceli pitati jeli ovaj normalan 25 godina na tom stadionu sam i sanjao i plakao kad je borac ispadao .stvar je u tome da sve sto nevalja se ukaze na vrijeme a sve dobro sto je uradeno uvjek je pohvaljeno.da nemoze jedan gedzo koji nikad prije nije vidio stadion zakupi isti .pa nemozes ti ljude prisilno tjerati da kupuju na trebinama ako nece nego ja hocu kad vodim djete da mogu mu kupiti gdje ja hocu ako ga vec nebrane na trebinama to sto se tice sokova a sto se tice karata su pretjerali i to je stav bar polovine koji su dosli na blagajnu jer nemozes preko noci otplatiti rekonstrukciju stadiona i tako se ne puni stadion
toliko[/quote]

Daj nemoj zajebavati kakvo jednoumlje o čemu govoriš i kakve veze to ima sa mojim postom, i sam ukazujem na propuste uprave npr. oko ulaznica čast svemu i komfor i pojačanja ali treba biti svjesan trenutka u kojem živimo,ulaznice 10 i 15 KM su ipak za neke veće utakmice i to oko kupovine na stadionu preseravaju se stvarno, Premijer ligu ne dolaze gledati padobranci "budže" oni koji žele da budu viđeni nego pravi prijatelji kluba i jedan od razloga večerašnje posjete pored vremena i forme su i cijene ulaznica, dalje kritikujem i lešinare zbog nekih stvari, prije svega zbog Baje... Ali kažem ne treba pretjerivati i nakon poraza pljuniti na sve, pojedinci nemaju kočnice - odjednom nije problem samo Marić, nego i uprava i pojačanja i čuvari i sve pljuju, uredu ako su to stalno govorili ali što reče čovjek govoriti, juče jedno a danas naglavačke okrenuti priču stvarno nije Ok.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 02:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Jul 2010, 09:29
borcev_navijac je napisao:
prvo, simpatizer ne nasjedaj na pisanja sarajevske stampe i el.medija, jer to je problem koji ne postoji, mislim na deketa.

drugo, neko je prozvao pojacanja , vaka su na su i ismijava se s njima, dragi moji pa mjesec i po dana ovdje govorite o tome kako su nam po imenima jaka pojacanja, a sad ih ismijavate, kad kupujes igrac ne znas kako ce da igra.

trece, igrali smo uzasno i tu nemam nista vise da kazem.

cevtro, i pored toga sto smo igrali uzasno, smucilo mi se da se onako pljuje po svojoj ekipi ( tu ne govorim o treneru), u situaciji kada pokusavaju da stignu neki zaostatak. Cak i kad gube ja za njih navijam a poslije ih pljujem kad piejm pivu, jer dok se igra ima sanse. Kad je dobro ne treba ti podrska, podrska ti naprotiv bas treb kad je lose.
I sta se dobilo s tim ? u igrace se unio vjerovatno strah koji ce im svaki put kad budu igrali u banjaluci svezati noge, pa ko god da bude trener.

peto, najlakse je kad je lose sve popljuvati, to ti je po logici mozes ucini 1000 stvari jednu ne ucinis i ponih 1000 je zaboravljeno ko da ih nikad nije bilo.

No, eto takav smo mi narod, ukljucujuci i nas ovdje na forumu.

i ja cu vas sad lijepo pozdraviti drugari, do nekog sljedeceg vidjenja

Nemoj preokretati stvari, kljuca u ljudima vec dugo, tako da dernjanje i prozivanje nije plod prvih 30 minuta, to je recimo erupcija,a vulkan je proradio mnogo prije.
Prije sam vec napisao, tesko je publiku zajebati, a osvojeni kup je uspio malo zamagliti stvarnu situaciju, sada se samo opet nezadovoljstvo probudilo...
Ja se sjecam da je Borac gubio i 2:0 do 80. minute, da se nije cuo zvizduk sa tribina, vec se vjerovalo u preokret koji se i desio...

Ono o cemu se slazem sa tobom je ovaj nas mentalitet, ili si najbolji ili pljuj po svemu. Sto se tice trenera, mislim da je publika i previse strpljiva, da je prozivanje puno prije trebalo poceti, ali ovo sto neki pisu i pljuju po svemu nadam se da je poslijedica razocarenja, sutra ce vjerovatno i oni skontati da su pretjerali.

Pljuvanje po svemu nije u redu, ali neke kritike stoje, cijene karata :roll: , pica na stadionu itd...ali to makar nije strasno i da se rijesiti...

Sto se tice igraca, ti ih predstavi kao pijetlice...oni su ipak profesionalci i trebaju se nositi sa pritiskom,svakoga trena biti svijesni, da i kada im ne ide, ali kada ostavljaju zadnji atom snage da ce ih publika cijeniti.

Sto se tice trenera, ne bih dovodio nikoga ko je vodio Borac (ako bas neko mora onda samo Vladu), vec nekoga sa strane, mladog motivisanog strucnjaka, kojem Borac treba da bude neka odskocna daska, ali da ima znanje i da nije takticka kukavica.

Ako nisi Dzimi nemoj odlaziti, zanimljivo je citati tvoje komentare, a i misljenja iznutra :wink:

P.S. pukla sva piva, krevet zove...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Avg 2009, 01:48
Жао ми је што сте стартовали ,поразом,али чини ми се да се овако морало завршити.Превише еуфорије око свега,а наступ у Европи катастрофа.Постали сте,немојте се љутити,клуб једне партије,а то никада није добро.Можда се нећете сложити са овом оценом,али је тако.Опет понављам да ми мје жао што се поражени,а оним што Борац користе у дневнополитичке потребе могу само да кажем : Џаба сте кречили...Иду избори и октобар па размислите драги Лешинари коме дајете глас.Можда ће неко рећи да увлачим политику у све,али она је одеавно у Борцу.Сигуран сам да прави навијачи и спортисти то виде...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2010, 08:30 
Bič božji
Bič božji

Чича Дража je napisao:
Жао ми је што сте стартовали ,поразом,али чини ми се да се овако морало завршити.Превише еуфорије око свега,а наступ у Европи катастрофа.Постали сте,немојте се љутити,клуб једне партије,а то никада није добро.Можда се нећете сложити са овом оценом,али је тако.Опет понављам да ми мје жао што се поражени,а оним што Борац користе у дневнополитичке потребе могу само да кажем : Џаба сте кречили...Иду избори и октобар па размислите драги Лешинари коме дајете глас.Можда ће неко рећи да увлачим политику у све,али она је одеавно у Борцу.Сигуран сам да прави навијачи и спортисти то виде...
Dražo mislim da si na pogrešnom mjestu, uzdravlje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]