borcev_navijac je napisao:
prvo, simpatizer ne nasjedaj na pisanja sarajevske stampe i el.medija, jer to je problem koji ne postoji, mislim na deketa.
drugo, neko je prozvao pojacanja , vaka su na su i ismijava se s njima, dragi moji pa mjesec i po dana ovdje govorite o tome kako su nam po imenima jaka pojacanja, a sad ih ismijavate, kad kupujes igrac ne znas kako ce da igra.
trece, igrali smo uzasno i tu nemam nista vise da kazem.
cevtro, i pored toga sto smo igrali uzasno, smucilo mi se da se onako pljuje po svojoj ekipi ( tu ne govorim o treneru), u situaciji kada pokusavaju da stignu neki zaostatak. Cak i kad gube ja za njih navijam a poslije ih pljujem kad piejm pivu, jer dok se igra ima sanse. Kad je dobro ne treba ti podrska, podrska ti naprotiv bas treb kad je lose.
I sta se dobilo s tim ? u igrace se unio vjerovatno strah koji ce im svaki put kad budu igrali u banjaluci svezati noge, pa ko god da bude trener.
peto, najlakse je kad je lose sve popljuvati, to ti je po logici mozes ucini 1000 stvari jednu ne ucinis i ponih 1000 je zaboravljeno ko da ih nikad nije bilo.
No, eto takav smo mi narod, ukljucujuci i nas ovdje na forumu.
i ja cu vas sad lijepo pozdraviti drugari, do nekog sljedeceg vidjenja
Nemoj preokretati stvari, kljuca u ljudima vec dugo, tako da dernjanje i prozivanje nije plod prvih 30 minuta, to je recimo erupcija,a vulkan je proradio mnogo prije.
Prije sam vec napisao, tesko je publiku zajebati, a osvojeni kup je uspio malo zamagliti stvarnu situaciju, sada se samo opet nezadovoljstvo probudilo...
Ja se sjecam da je Borac gubio i 2:0 do 80. minute, da se nije cuo zvizduk sa tribina, vec se vjerovalo u preokret koji se i desio...
Ono o cemu se slazem sa tobom je ovaj nas mentalitet, ili si najbolji ili pljuj po svemu. Sto se tice trenera, mislim da je publika i previse strpljiva, da je prozivanje puno prije trebalo poceti, ali ovo sto neki pisu i pljuju po svemu nadam se da je poslijedica razocarenja, sutra ce vjerovatno i oni skontati da su pretjerali.
Pljuvanje po svemu nije u redu, ali neke kritike stoje, cijene karata

, pica na stadionu itd...ali to makar nije strasno i da se rijesiti...
Sto se tice igraca, ti ih predstavi kao pijetlice...oni su ipak profesionalci i trebaju se nositi sa pritiskom,svakoga trena biti svijesni, da i kada im ne ide, ali kada ostavljaju zadnji atom snage da ce ih publika cijeniti.
Sto se tice trenera, ne bih dovodio nikoga ko je vodio Borac (ako bas neko mora onda samo Vladu), vec nekoga sa strane, mladog motivisanog strucnjaka, kojem Borac treba da bude neka odskocna daska, ali da ima znanje i da nije takticka kukavica.
Ako nisi Dzimi nemoj odlaziti, zanimljivo je citati tvoje komentare, a i misljenja iznutra

P.S. pukla sva piva, krevet zove...