banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 01:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jul 2010, 14:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sviđa mi se ova promjena,bar ovako na prvu.Ovaj Predsjednik dosadašnji mi je nekako djelovao poprilično nezainteresovano za sve,a Šuput ostavlja utisak mladog čovjeka punog entuzijazma,a uz to je na poziciji sa koje može dosta pomoći.

Pozdravljam ovu promjenu,samo naprijed.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://www.source.ba/clanak/60365552139 ... ?ref=tiker

ево како Жељезничар воду ту неку своју маркетиншку кампању под називом Покрени плаву страну навијања. још имају и попуст за пензионере што је по мени паметно јер има доста старијих људи, који би пратили утакмице а имају мале пензије па не могу.

Било би добро да и Борац мало агресивније крене са маркетингом, да се пусте сезонске и полусезонске карте и за исток и за запад. и да се људи обавјесте о томе, да све буде попраћено јаком медијском кампањом! да се искористи и овај слоган БУДИ БОРАЦ!
такође стварно би било добро да се отвори Борчев шоп. и још један приједлог за будућност, а то је да се обавезно омогући и куповина карата преко интернета(ако не може за све утакмице онда макар за ове важније и за европу), тако да и људи који нису из БЛ могу лако да дођу до карте, а да при том не морају долазити у БЛ да резервишу.

поготово кад већ има интернет страница која уз одређену провизију омогућава лаку и сигурну куповину.

такође треба оспособити и интернет сајт, и то не било какав него прави на којем ће редовно бити ажурирране новости

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Pobjeda nema alternativu
Autor: Vladimir Grbić, Dario Knezović
Očekujemo tešku i neizvesnu utakmicu jer je Široki Brijeg opasan i snažan protivnik, koji je svoju snagu pokazao ove godine u međunarodnim takmičenjima, rekao je Zoran Marić, šef stručnog štaba Borca pred derbi meč prvog kola Premijer lige BiH.

"Crveno-plavi" u subotu od 20.30 časova sezonu otvaraju na Gradskom stadionu protiv Širokog Brijega, sa kojim su prošle sezone imali više nego pozitivan skor. U klubu i u ovom meču najavljuju osvajanje tri boda kako bi na sjajan način otvorili prvenstvo.

"Široki je ekipa koja je konstantno u vrhu Premijer lige i ove sezone imaju visoke ambicije. Nisu pretrpeli mnogo promena u igračkom kadru pa će sigurno i ove sezone igrati važnu ulogu u prvenstvu. Mi, naravno, idemo na pobedu jer nas na našem terenu zanimaju samo tri boda i nije bitno s kojim protivnikom igramo", izjavio je Marić.

Zbog povreda, neće moći da računa na Borislava Mikića, Sinišu Marčetića i Nemanju Vidakovića.

"Biće promena u sastavu u odnosu na meč s Loznom. Pre svega, pošto nećemo moći da računamo na Mikića. Biće promena i u zadnjoj liniji, a u napadu će meč da počne i Duško Stajić", naglasio je Marić, i zatim se osvrnuo na priče da Široki u Banjaluku dolazi oslabljen:

"Imaju kadrovskih problema i prema pričama će doći oslabljeni. Jedino što je sigurno da neće igrati Vagner, a kad počne utakmica videćemo koliko su ostale informacije bile tačne".

Kao što je Marić najavio, večeras će svoj debi u dresu Borca imati Stajić, koji će zauzeti svoje mjesto u napadu. Stajić je, prije svega, naglasio da je ponosan što će nositi "crveno-plavi" dres i obećao da će u svakom meču dati svoj maksimum.

"Borac je veliki klub i presrećan sam što sam potpisao ugovor. Nadam se da ću svojim partijama da opravdam očekivanja stručnog štaba, ali i navijača. Borac ima dosta dobrih igrača i siguran sam da smo sposobni da se plasiramo u sami vrh tabele. Daću svoj maksimum u svakom meču i nadam se da ću sa Borcem osvojiti titulu", rekao je novi napadač Borca i dodao:

"Želimo na startu prevenstva da osvojimo tri boda i da pokažemo da smo dobra ekipa. Protivnik ima dobar tim, ali mi moramo da gledamo samo sebe, da pružimo svoj maksimum. Cilj kluba je izlazak na evropsku scenu i veoma je bitno da u svakoj utakmici na domaćem terenu ostvarimo pobjedu".

Premda suočen s brojnim problemima, optimizam ne napušta Ivu Ištuka, šefa struke Širokobriježana. Od ranije je bilo poznato da u gradu na Vrbasu sigurno neće igrati Vagner (upala pluća), Bandović, Mišić, Peraica (ozljede), a u klubu je sve zatekla vijest da će derbi propustiti i kapetan Dalibor Šilić. Razlog njegovog izostanka su tri žuta kartona s kraja prošle sezone:

"Za Vagnera, Mišića i Bandovića, naše standardne igrače, znali smo ranije da neće igrati i tako smo pripremali momčad za Banjaluku. Međutim, ovo sa Šilićem osobno me je iznenadilo. No, pravila se moraju poštovati. Unatoč svim problemima nećemo se predati. Mi sigurno ništa nećemo kalkulirati. Imamo dovoljno kvalitetnih igrača, od kojih ću tražiti maksimalno zalaganje. Ovo je prilika mlađim igračima da se nametnu", kazao je Ištuk.

On će prigodu dati i nadarenom junioru Goranu Zakariću koji je ovog ljeta stigao iz Kozare. Uz njega bi od prve minute trebalo da počne i mladi Jure Glavina.

Zoran Marić
Borba za titulu će se sigurno voditi između Sarajeva, Širokog, Željezničara, Zrinjskog i nas, ali je rano o tome govoriti. Sve će biti jasnije nakon nekoliko kola.

Marko Maksimović
Sjajni vezista Borca, koji se još oporavlja od povrede leđa, produžio je saradnju s banjalučkim premijerligašom na još dvije godine.

Trio na pozajmici
Nemanja Aleksić i Milan Bojinović narednih šest mjeseci igraće kao pozajmljeni igrači u Naprijedu, dok će Srđan Stojnić, kao pozajmljen igrač, igrati u Kozari.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 30 Jul 2010, 19:07, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Od navijača do predsjednika
Datum: 30.07.2010 19:12
Autor: Vladimir Grbić
Srđan Šuput, direktor Komercijalne banke Banjaluka, u petak je na sjednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac, jednoglasno izabran za vršioca dužnosti predsjednika kluba.

Do sada je tu funkciju obavljao Mićo Milovanović, ali je zbog prezauzetosti, i iz ličnih razloga, odlučio da se povuče s mjesta predsjednika.

"Želim da se zahvalim UO na ukazanom povjerenju. Od malih nogu sam osjećao veliku pripadnost Borcu. Moram da priznam da sam se zbog ličnih razloga dvoumio da li da prihvatim funkciju predsjednika, ali nisam mogao da odbijem Borac i Banjaluku. Očekujem dobru saradnju sa svim članovima UO, i treba da gledamo u budućnost. Kao glavni cilj nam je da zadržimo pozitivnu atmosferu", rekao je Šuput, koji je kao dječak bio član navijačke grupe popularnih "Vulturesa".
Novi predsjednik kluba je naglasio da Borac u sezoni koja nas očekuje mora da se bori za titulu prvaka.

"Moramo da poboljšamo organizacioni i takmičarski dio u klubu. Poslije uspješne sezone, u kojoj smo, nakon 18 godina, izborili plasman u Evropu, želimo da nastavimo istim putem. Intenzitet rada u narednom periodu mora da bude još jači, a ono što je sigurno, moraćemo da poradimo više na marketinškom polju. U prošloj sezoni smo osvojili Kup BiH, a ove želimo domet da pomjerimo za jednu stepenicu više. Vrijeme je da Borac uzme titulu šampiona BiH", naglasio je Šuput.

Milovanović će i dalje da ostane uz klub kao član UO.

"Ostajem uz klub i daću svoj maksimum. Želim da se zahvalim dosadašnjim saradnicima i članovima Uprave. Bili su odlični i nastojaću da uložimo svu energiju i da nastavimo da koračamo uspješnom stazom", rekao je on.

Na sastanaku je raspravljano i o izvještaju koji je podnio Zoran Marić, šef stručnog štaba. UO je jednoglasno prihvatio izvještaj, uz upozorenje da se od Marića ove sezone očekuju dobri rezultati i borba za titulu.

"Svi uslovi koje je trener Marić tražio od UO u toku ljetnog prelaznog roka su ispunjeni i sada Uprava kluba traži rezultate. Cilj iz prošle sezone je ispunjen, a sada su naše ambicije s razlogom veće i jasno je da trener odgovara za rezultate", istakao je Mirko Stanetić, član UO FK Borac.

U svrhu igranja na međunardnoj sceni izvršena je rekonstrukcija Gradskog stadiona, koji sada zadovoljava kriterijume UEFA. Informacije o tom segmentu iznio je Čedo Savić, član UO, koji je istakao da će uskoro početi radove na južnoj i sjevernoj tribini.

"Prema procjenama, radovi na sjevernoj i južnoj tribini trajaće oko šest mjeseci. Moramo da razmišljamo u tom pravcu i o početku radova. Postoje dvije varijante izgradnje. Lično sam zagovornik da te dvije tribine budu niže, ali da budu sastavljene sa 'zapadom' i 'istokom'", rekao je Savić.

Milan Tegeltija, član UO, naglasio je da su izvještaji službenih lica za meč drugog kola kvalifikacija za Evropsku ligu protiv Lozane pozitivni.

"Treba da budemo ponosni na organizaciju meča. U potpunosti smo položili težak evropski ispit", kazao je Tegeltija.

Darko Ćulum
Darko Ćulum, načelnik Centra javne bezbjednosti Banjaluka, u petak je na sastanku UO FK Borac imenovan za novog člana koji će biti zadužen za bezbjednost na stadionu.

Hvala Dodiku
Novi predsjednik kluba se u ime FK Borac posebno zahvalio Miloradu Dodiku, premijeru RS, koji je u proteklom periodu pružio veliku podršku ekipi sa Gradskog stadiona.

"Premijer je mnogo uradio za Borac. Njegova podrška i pomoć su nam značili mnogo. Želim da se zahvalim Vladi RS, koja je podržala Borac u nastojanjima da postane klub sa evropskim imidžom", izjavio je Šuput.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
a ti sunce pa Borac postaje pravi nacionalni projekat.

Mogu reci da se i meni svidja ova ideja da sve tribine budu spojene,

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
I meni je ideja o spojeni trbinama super, ali ne vidim razlog zasto bi bile nize od zapada i istoka. Ove dve ionako nisu nesto visoke, a ove budu jos nize, pa kad si jos iza gola, bas bi se slabo vidilo.
Ideja o Srdjanu na celu kluba mi se svidja :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 21:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Tommy Vercetti je napisao:
I meni je ideja o spojeni trbinama super, ali ne vidim razlog zasto bi bile nize od zapada i istoka. Ove dve ionako nisu nesto visoke, a ove budu jos nize, pa kad si jos iza gola, bas bi se slabo vidilo.

Mislim da nisi najbolje razumio stvar, neće one biti niže od istoka i zapada, nego je riječ o tome da budu niže nego što je to sadašnjim projektom predviđeno, jer je po ovome ispalo da bi svaka trebala da ima cca 3500 stolica, a samo poredjenja radi, dans istok ima nešto preko 4000 stolica, onda ti je valjda jasnije na šta se mislilo, znači sjever i jug bi bili izuzetno visoki...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13

:) Teško će se izvesti to jer zapad i istok nisu iste visine pa može se spojiti sa visinom jedne a druga opet viša ostade zato vjerovatno moraju biti malo niže od obje a možda se radi i o ovom da će biti niže od probitno planiranih, ali ostavimo to njima nek razmisle i srede, važno da će se radovi nastaviti, da republička vlast stoji iza projekta kao garant toga i da se od trenera očekuju titula, ni manje ni više. Navijači i simpatizeri uvijek zrače pozitivnom energijom,i ne posustaju, dakle sve uslove imamo, sve je spremno da gazimo redom ove sezone osim možda... :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 21:51 
Bič božji
Bič božji

Borac u srcu je napisao:

:) Teško će se izvesti to jer zapad i istok nisu iste visine pa može se spojiti sa visinom jedne a druga opet viša ostade zato vjerovatno moraju biti malo niže od obje a možda se radi i o ovom da će biti niže od probitno planiranih, ali ostavimo to njima nek razmisle i srede, važno da će se radovi nastaviti, da republička vlast stoji iza projekta kao garant toga i da se od trenera očekuju titula, ni manje ni više. Navijači i simpatizeri uvijek zrače pozitivnom energijom,i ne posustaju, dakle sve uslove imamo, sve je spremno da gazimo redom ove sezone osim možda... :wink:

Ma i to što kažeš, neka samo oni njih naprave, ostalo je manje važno, evo sutra naveče u ovo vrijeme će dosta stvari biti jasnije, pa ostaje nam da čekamo, aj Borac...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Samo se trebamo nadati da nece odustati od radova vec da ce nastaviti sad raditi!!!!Sreca je nasa sto idu izbori!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 22:06 
Bič božji
Bič božji

heheheheheh, centralna predizborna manifestacija snsd, na obnovljenom gradskom stadionu, jebeš noć šampiona... hahahaha, to smo prerasli...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma ovo je super stvar, mi cijelu sedmicu očekujemo promjenu na vrhu i evo je dođe, Šuput IN Milovanović OUT :x :x :x
A stadion polako ne može tako brzo i da hoće, vidiš ljudi kažu 6 mjeseci + u zimi vjerovatno neće raditi + neće odmah početu = maj, juni next year, ma taman za kvalifikacije za LŠ :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 22:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sutra dobijamo,i to dva gola razlike.

Opasni smo,mnogi ce ove sezone otici sa Gradskog sa tri,cetiri gola u svojoj mrezi.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Schlager je napisao:

Opasni smo,mnogi ce ove sezone otici sa Gradskog sa tri,cetiri gola u svojoj mrezi.

Ma i ja sam uvjeren u pobjedu :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Dace boogg....Uz nasu podrsku sigurno mozemo pobijediti !!!

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 23:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Volio bih da igra ovaj tim,mada znam da nece....

AVDUKIC

STUPAR TRIVUNOVIC RASPUDIC PUZIGACA

MUMINOVIC GRAHOVAC STANCESKI SAKAN

STAJIC NIKOLIC

Ovaj gore tim je samo moja pusta zelja,a igrace Benovic umjesto Puzigace,Jandric umjesto Grahovca i Vukelja umjesto Nikolica.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 23:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Сакан лијево??? :roll:

Ја бих овако;

-------------------- Авдукић --------------------

Ступар ------- Вуле ------- Бока --------- Пузи

Вукеља ----- Станчески ----- Граховац ---- Муми

--------- Стајић ---------- Николић ----------

А може и да Вукеља и Станчески замјене мјеста. :wink:

Може још једна...

- лијеви бек Беновић
- десни везни Муминовић
- лијеви везни Пузи
- напад Вукеља и Стајић
Остало исто, само отпада Николић

Зашто Џими никад не изведе ону поставу коју ми предложимо... :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Aj kad smo krenuli sa zeljama da i ja :D
Avdukic
Stupar Boka Vule Puzi
Muminovic Graha Sakan Stanceski
Stajic Nikolic

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam ja nisam za grahovca nekako mi je mlad jos nesiguran je u igru njega treba polako ubacivati onako ko bilbiju malo po malo....

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2010, 23:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

borac_sampion je napisao:
Aj kad smo krenuli sa zeljama da i ja :D
Avdukic
Stupar Boka Vule Puzi
Muminovic Graha Sakan Stanceski
Stajic Nikolic

Nemoj prepisivati od mene :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]