banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2010, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ма послаће ове на које не рачуна. :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Je li dolazi neko od vas na to otvaranje?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ја радим, иначе бих радо...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja cu otici da gadjam preCednika jajima hehe

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Koje je radno vrijeme shopa?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
i nisu bili igraci, samo savija :D i ona cijela kompanija bez adzica
8-20 radno vrijeme.

jel mi može neko ovde da odgovori koliko je prevoz iz BL na slovan, posto ovaj preko pp nista ne odgovara ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slikao sam se sa Savijom i preCednikom :D
Kasnili su celih sat vremena...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sutra da se uclanim i da uzmem dres! :D Hertz, hocemo gledati utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Био, видио, ништа посебно :). Ишао сам превасходно да узмем карту за Слован или да пазарим нешто па рекох можда буде за Џ, али ништа од тога. Дресови су повољни али нису нешто естетски искрено говорећи, цијена им јесте приступачна, неких 45 КМ.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da i meni se nisu svideli dresovi. Onaj kao novi (beli) je kao sa pijace, kao da sam ja peglom nalepio sponzora, a sa Toyotom bas i ne bih uzimao... Bilo je lepih majica ali su po 45KM, nesto mi pred more bilo puno da to dajem, ocekivao sam znatno nize cene :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Hertzog je napisao:
Da i meni se nisu svideli dresovi. Onaj kao novi (beli) je kao sa pijace, kao da sam ja peglom nalepio sponzora, a sa Toyotom bas i ne bih uzimao... Bilo je lepih majica ali su po 45KM, nesto mi pred more bilo puno da to dajem, ocekivao sam znatno nize cene :-?

takođe

Gocias je napisao:
Био, видио, ништа посебно :). Ишао сам превасходно да узмем карту за Слован или да пазарим нешто па рекох можда буде за Џ, али ништа од тога. Дресови су повољни али нису нешто естетски искрено говорећи, цијена им јесте приступачна, неких 45 КМ.

jel se mogu karte nabaviti u red star shopu ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2010, 17:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bio je i Vasic
ulaznice ce se valjda moci kupiti a uskoro ce biti otvoren i red kafe

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2010, 14:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zvezdin "12. igrač" dobio dres

Crveno-beli povukli iz upotrebe dres sa brojem 12. Preciznije, poklonili ga navijačima.
Slika
Generacije su dolazile i prolazile, a navijači su ostajali 12. igrač Crvene zvezde i nepresušna energija sa Severa - tim rečima je klupski portparol otvorio okupljanje na kome je zvanično iz upotrebe povučen dres sa brojem 12.

Tačnije, poklonjen je navijačima.

"Dolazili su Real, Barselona i mnogi drugi veliki klubovi. Mnogi nisu pobeđivali iako su bili kvalitetniji, jer je Zvezda imala 12. igrača - navijače", objasnio je potez kluba predsednik, Vladan Lukić.

"Na ponos svih nas, prvi i jedini na ovim prostorima, povlačimo broj 12 iz upotrebe zbog navijača. Teže mi je da sada govorim nego kada smo potpisivali ugovor, na primer, sa Gaspromom. Mnogo sam uzbuđen, jer sam i sam navijač. Jedina ispravna odluka je da broj 12 mogu da nose samo Delije", dodao je Lukić.

U ime navijača dres je primio Vladimir Šavija.

"San svih zvezdaša je bio da zaigra na terenu... Nedavno smo dobili čast da postanemo deo kluba potpisivanjem ugovora. Sada nam je čast da uzmemo i dres. Za razliku od igrača koji od trenera dobijaju mesto u timu, naše mesto je nekada malo istureno, a nekada iza golmana - u zavisnosti od toga na koju stranu napada naš klub", rekao je Šavija.

"Ovaj ugovor nije kao kada sa igračima, ovo je doživotno, sa ovim se ide u grob. I nadamo se da će nas trener staviti među 'prvih 12".

Šavija je pozvao Delije da se u četvrtak (20,30) okupe u što veće broju kada se Zvezda sastaje sa Slovanom.

"Na nama je da damo naš prvi gol", zaključio je Šavija.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Sport Klub ,20:30 Crvena Zvezda-Slovan

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2010, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
danas bio u shopu. uplatio za karticu. ima extra stvari:)

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 07:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić tvrdi da crveno-beli nisu zadržali Klea jer nije vredan novca koji je zahtevao. Neočekivana izjava novog člana rukovodstva Zvezde pojavila se pošto je večiti rival Partizan odlučio da angažuje brazilskog golgetera, koji je prethodnih godinu dana proveo na „Marakani".Adžić smatra da Kleo nije pokazao dovoljan kvalitet, a o prelasku u Partizan informisao se samo iz novina.

Овим бих симболично започео своје данашње писаније.

Фк Црвена Звезда НЕМА спортског директора, већ пропалог коцкара-будалу. Како другачије назвати човјека који је успио да отјера капитена и вјероватно најбољег играча протекле сезоне, правог вођу, који је имао жељу да ту и заврши своју каријеру. Човјек који је за 4 прелазна рока успио да прода 1 (ЈЕДНОГ!) играча. Наравно да ту не рачунам Савића, јер је поменути имао утицаја на тај трансфер колико и ја, због саме чињенице ко му је отац и да посједује француски пасош. Сад тај исти Звездин бивши капитен (а мислио сам да се само комшије фрљацају са капитенском траком) чека резултат утакмице са Слованом, па ће онда да "купује по потреби." То што је он довео, довео би - главу дајем - сваки од нас, понаособ. Без ИКАКВОГ скаутинга, без ИКАКВОГ утицаја и веза у свијету (осим црногорско-мафијашких), без способности препознавања квалитета играча... Због његовог рада, ни ове године нећемо имати афирмацију младих играча - оно с чим су испирали мозак на почетку. Увелико се спекулише да су Савићу рекли да може слободно да иде, јер на зиму Звезда купује искусног репрезентативца - штопера (кажу Драгутиновић), са којим се идуће сезоне, планира озбиљно напасти Европа. Не бих да критикујем ово, јер је вјероватно само теорија, а ако се покаже као тачна, имаће на шта да се пљуне, добрано.

Надаље, Фк Црвена Звезда НЕМА тренера. Наравно да он не саставља тим, нити да је способан да то уради како треба. У сваком прошлом времену, био би неки помоћни тренер, тренер пјетлићима, евентуално неки помоћник скауту. Звезда је спала на то да он буде први човјек струке, нажалост. Један Исах грије клупу Савиу и Богдановићу. Један Лазовић рјеђе улази од Блажића, Рељић је избацио Игњатијевића. (није овај посљедњи - Евра, али за "оставите породицу Шарић на миру" момка-јесте). Доведу Мугошу, дају му бр. 10, и онда га ни толико минута у сезони не видимо на ливади. Само се надам да их је макар физички спремио, јер на онај пас гробља, мора да се трчи мнооого, ако се мисли парирати макар у дербијима, а о Европи да не причам.

Предсједник. Сви минуси предходне двојице пишу се и њему, јер их је он бирао, сакупио. Сигурно да он такође диригује куповину, услове, селектује тим, тј. ради све што по опису послова не би требао. Сељак, и то онај прави. По понашању (што није пресудно-још увијек), ставовима, потезима. Прогласио се Звездином Звездом и УКИНУО ту институцију?! Па ко си ти да то укидаш??? Од сада, како он рече, нема више Звездине Звезде? МОЛИМ???
Никако му се не може оспорити сљедеће. Савршено познаје стање нације, менталитет, и држи се провјерених метода. Маркетинг му ради перфектно-толико да не могу да вјерујем. Довео је спонзоре, са ГОДИНУ дана закашњења, али је довео. Колико је он ту заслужан, а колико политика-не знамо, али свака част за то. Држи се Делија, за које је вријеме показало да су једини фактор стабилности БИЛО којег предсједника. Ни резултати, ни игре, ни играчи, већ Делије. Оне су такође највише заслужне за враћање људи на стадионе, као и поменути Лукићев маркетинг. Јер та посјећеност је нешто сјајно, на шта смо већ сада сви понсони и то је, између осталог и привукло спонзоре. Суштина цијеле приче је да је створио, или у значајној мјери утицао на стварање стабилности (или макар привида стабилности-вријеме ће показати) у и око клуба, а велико је питање колико је он и његова екипа у стању да то искористе и унаприједе. (Мислим, знам ја одговор на то питање, ал` ето, нека остане да нисам опет лануо.) Медиокритети у управи, медиокритети на терену. (Аџа, Кратко, Гума) Имамо солидну одбрану (ако Паја остане), црло упитан везни ред (по овој селекцији), слаб напад. Све у свему, танко. Ја се много не надам, нити очекујем, јер је тешко вјеровати да ће Делије вући сво вријеме без "одговора" на терену. Купио је себи подршку за још једну сезону, можда чак и двије. Мораћемо гледати бравуре поменутих медиокритета још неко вријеме. Нажалост.
Баш бих волио да се варам.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Ko od nosilaca u zadnjem pretkolu za ulazak u ligu uefe igra večeras,šta je sa klubovima koji će ispasti u 3 pretkolu kvalifikacija za ligu šampiona... ? Činimi se da smo mi "prvi ispod crte" pa čisto onako da pratim ko bi mogao kiksnuti 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Бигман, зар је потребно да се такав коментар пише пред прву утакмицу сезоне?! Уосталом све си то већ и презентово у пар наврата.

Како год, ја пичим за БГ, што имплицира да сам вечерас на стадиону :blob4:

Лудилоооо :)

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Бигман, зар је потребно да се такав коментар пише пред прву утакмицу сезоне?! Уосталом све си то већ и презентово у пар наврата.

Како год, ја пичим за БГ, што имплицира да сам вечерас на стадиону :blob4:

Лудилоооо :)

Има ли мјеста?

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2010, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=whPxs0Duo28[/youtube]

ЈА, КАДА МЕ ГЛЕДАШ ПОНОСНО СТОЈИМ, ЈА САМ ЗВЕЗДАШ!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]