banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Evo ako smijem i ja par opservacija da ubacim, vezano za utakmicu... Prvo, Borac se nije obrukao ni najmanje, ali da je igra, daleko ispod nekog prihvatjivog minimuma, po evropskim standardima, to se trebalo znati još odranije. Jednostavno, ovaj nesrećnik na klupi, kao i dobar dio njegovuh prethodnika, a bojim se i sljedbenika, spada u red ljudi, za koje samo oni sami, smatraju da su treneri, dok ih niko drugi, uglavnom ne shvata ozbiljno. Borac nema toliko lošu ekipu, niti su igrači običan šleper drvne građe, ali sposobnost, makar i prosječnog trenera, mjeri se njegovom percepcijom i načinom na koji raspoložive igrače uklapa u tim. Sinoć se moglo vidjeti, koliko ovdašnji fudbal zaostaje čak i za evropskim drugoligašima. Jednostavno, igra se sporo, previše davi lopta, a kad se igra protiv taktički solidno potkovanog protivnika, kakav je Lozana, onda je i jedan igrač, koji se na vrijeme ne oslobađa lopte, problematičan. Sinoć ih je u Borcu bilo nekoliko, mada se tu može krivica prebaciti i na one ostale, koji se jednostavno ne kreću dovoljno bez lopte... Slutim da je to sve posljedica nestručnosti trenera, koji jednostavno ne zna da pripremi ekipu, pogotovo što se za ovakve utakmice, koje se igraju u sredini ljeta, po najvećim žegama, posebno mora obratiti pažnja na fizičku spremu, što je generalno (opet) ovdašnjim ekipama, konstantan problem... Bilo je vidljivo da u pojedinim trenucima igrači djeluju nekako pogubljeno, pa tako recimo jedan od štopera (ne vidjeh ko je bio), primiruje visoku loptu pod pritiskom dvojice protivnika, na 16 metara od svog gola, dodaje drugom, a ovaj potpuno sam, nabija je u tri lijepe. Bilo je tu i laganih dodavanja koja su završavala u autu i još ponešto, ali moj je utisak, da su igrači pružili onoliko koliko objektivno mogu u ovom trenutku.

Da ne palamudim previše, bilo je malo i prepumpavanja atmosfere pred meč, što je za igrače, od kojih većina dosad nije igrala protiv ekipe jače od Željezničara, predstavljalo teško opterećenje, iako vjerovatno ni oni sami toga nisu svjesni. Tu je naravno trener, opet trebao da odigra svoju ulogu, razluči ko je uopšte psihofizički spreman da igra takve utakmice. U suštini za takve stvari ne treba čak ni kriviti trenera, već onoga, ko ga smatra za stručnog, pa ga drži na klupi. Da ne spominjem da je malo preambiciozno bilo spominjati i najavljivati neki pakao od atmosfere, kojeg bi Švajcarci trebalo da se uplaše. 10-ak hiljada ljudi na stadionu, teško da može da stvori takav efekat, bez obzira koliko glasni bili.
Važno je da su poznate ličnosti iz političkog, kulturnog i javnog života, bili prisutni i pokazali se kao veliki "prijatelji sporta"...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Vidaković nova akvizicija Banjalučana

Manje od deset dana pred početak Premijer lige banjalučki Borac je u svoje redoveo doveo još jednog fudbalera.

Riječ je o srbijanskom internacionalcu Nemanji Vidakoviću koji je prije dolaska u Banja Luku nastupao za Obilić, Pandurii, SM Ramnicu Valceu i Gaz Metan, a koji pokriva poziciju napadača.

Podsjetimo, Vidaković je već boravio na pripremama Borca, no navodno je zbog problema privatne prirode morao napustiti Banjalučane.

Također treba napomenuti da čelni ljudi banjalučkog premijerligaša još uvijek pregovaraju s Vojvodinom oko mladog reprezentativca Miroslava Stevanovića, kojeg u Borcu žele ponovo posuditi.

Dobro je. Sinocnje ispadanje ne smije nas sputati.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
@borcev navijac - druze mozes li ti ikako da preneses svojim kolegama u upravi da toga Marica niko ne moze da vidi ocima, i ako im on ostane mogu da se pozdrave sa navijacima ove sezone, znaci Borac nikad a ja ga gledam godinama nije imao goru igru to nije fudbal to je antifudbal. onakav nacin igre nije vidjen od 60-tih godina. uzmi loptu i ispucaj na krilo a tamo mikic i muminovic ni jedan duel glavom nisu dobili, mada to im i nije duznost, a daleko od otga da su radili ono sto im je duznost. Bocni vezni a ne napravi ni jedan prodor po svojoj strani, pa ko je tu lud.

Ja i dalje mislim da mi imamo vrhunsku ekipu samo da neko skupi hrabrosti i otjera ovog skota u PM iz koje je i dosao

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево пар фотографија:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

И за крај панорама запад, 50-ак минута прије почетка утакмице...
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Evo i od mene koja u vezi sinoćne utakmice.
Prva greška je bila stavljanje Žare na desnog beka, ne razumijem Marića ako je već Stupar igrao cijelu prošlu polusezonu na toj poziciji.
Srednji red je najviše podbacio,posebno Sakan(nijedan pas prema napred,sakrivanje iza lopte) i Stančeski,treba nam zadnji vezni tipa Simić iz Slavije,Ihtijarević iz Sarajeva i sl.
Što se tiče Mikića igračina,vidi se to samo ne može sam igrati,dosta trčanja.
Definitivno sinoćna utakmica je pokazala da se trebamo rješiti MARIĆA što prije.
Lesinarima svaka čast za navijanje svih 90 minuta.

Prijavite ovaj post

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Zapad je bio pun ljudi koji su došli samo da bi bili viđeni. Opet ću da ponovim " A JEL' RASPUDIĆ POTPIS'O ZA BORAC "

Vidakoviću dobro došao 8) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XRnCDCFlybw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Šajin je napisao:
да смо се осрамотили, сигурно нисмо, али да је могло боље наравно да је могло.

а ја сад одох да гледам снимак утакмице да видим како је све то изгледало на ТВ-у :)

ај постави на нет да можемо сви да скинемо и погледамо :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 11:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
borcev_navijac je napisao:
e nakon tesko prospavane noci da i ja prokomentarisem utakmicu i desavanja oko nje.

Prije svega, lozana je bolji tim, makar u ovom trenutku od borca. em su jaci em su brzi em su bolji tehnicari em su vise uigrani.
Istina je da smo im u prvih 15 do 20 minuta napravili neki pritisak , koji je nazalost bio jalov, jer nije urodio pravim sansama, a bez sansi je tesko dati go.

za razliku od prve utakmice, lozana ovaj put nije bila dominantna i nije nas pretrcavala kako je htjela, i tu je kraj svim pohvalama.
Da ipak moram da mkazem da je po meni, odbrana daleko bolje izgledala nego u prvoj utakmici.

Iako je vrijeme bilo tesko za igrati, bilo je i jednima i drugima, ali u principu takvo vrijeme i sporija igra uvijek ide u prilog ekipi koja cuva rezultat.

Ni jedan nas igrac u vezi i napadu.ne zasluzuje prolaznu ocjenu.
Nas najbolji igrac na terenu ubjedljivo AVDUKIC.

Igra borca je bila STERILNA. besmislena, bezidejna, kao da niko u toj ekipi nije znao kako treba da izgleda akcija iz koje borac treba da da go.

Stanceski je katastrofalno pao u igri, jednostavno nam gusi igru u veznom redu i mislim da mora na klupu, da se dozove pameti.

Vukelja, bezidejan, van igre, nezainteresovan, i njega bi ja na klupu pa da malo razmisli.

Nikolic , skroz sterilan.

No da prestaem da kudim sad igrace a mogao bih dugo.

Taktika, neki kazu preoprezna, al ja sam sad ubjedjen 1000% posto da je igra borca bila samo malo otvorenija mi bi utakmicu izgubili, i to cak mozda ubjedljivo, sto ne bi bilo bas prijatno u bANJALUCI.

s druge straen da nismo primili taj nesretni go koji je dosao iz bezvezne i nepotrebne greske ( nije greska pod pritiskom) mislim da bi smo bez obzira na losu igru mi proli tu lozanu makar na penale:)
al takav je sport, takav je fudbal.

u pocetku drugog poluvremena, igraci borca kao da su ostali u svlacionici, ljudi ih uhvatise u masinu u prvih 5 minuta 2 poluvremena i napravise jedno tri sanse.

Oko organizacije utakmice, mislim da se ne trebate nervirati za delegata i njegovog izvjestaja, jer koliko ja znam izvjestaj je jako jako pozitivan.
Baklja uipaljena na zapadu, nije problem jer je covjek odmah idfentifikovan i procesuiran. i to je njima bitno.
istina je da postoje primjedbe zbog ljudi koji su sjedili na stepenicama , ali to je zbog loseg sistema izdavanja karata, jer stolice nisu bile numerisane itd itd, al je covjek shvatio da se to nije stiglo uraditi u svoj toj frci., i to nam je samo zadatak za ubuducve, a ja koliko znam vec ce za prvenstvo biti drugacije.
I da onoi sto znam, to je da je delegat rekao da mozemo biti ponosni na organizaciju utakmice, nAROCITO IMAJUCI U VIDU SVE OKOLNOSTI OKO ORGANZIACIJE I REKONSTRUKCIJE, a i na sve na sve primjedbe u toku utakmice odmah je uslijedila reakcija.

To sto je covjek slikao, pa on bi slikao i da je sve bilo dovedeno do perfekcije, jednostavno on mora da ima "fotodokumentaciju" sa utakmice, ali bitne su njegove opservacije i komentari, a rekoh vam kakvi sam cuo da ce biti.

u svakom slucaju ne da smo dobili kritike, nego smo dobili pohvale za ukupnu organizaciju, koja je opet da kazem daleko od perfekcije, ali s obz6irom na vrijeme u kojem je bila vrsena i rekonstrukcija i priprema utrakmice sasvim zadovoljavajuca.

E sad, vidim odmah su se pojavili dezurni pljuvaci po svemu sto je borac sad, e bas zbog njih , pitanje je da li uopste i zasluzujemo vise

Prije svega respekt za borčevog navijača. Hvala za sve što si nam donio na ovaj forum a donio si puno.

Nemam ja šta zamjeriti igračima oni su igrali koliko su mogli i nismo se obrukali ali moram ipak istaći da se moglo igrati bolje. Utakmica je prošla mi ispali i tu je priči kraj. Okrećemo se PL i nadam se sa novim trenerom jer sa ovim amterom nemamo šta tražiti.

Ne želim da pljujem po Borcu sad a i nikad nisam jer BORAC je MOJ. Moja prva utakmica na gradskom bila je 1986.godine protiv Iskre iz Bugojna tako da sam ja bio tu i u 'onom' i u 'ovom' Borcu. Ja ne mogu da pljujem na nešto što, dozvolićeš, smatram svojim.

Prvo: Što se tiče organizacije utakmice moram reći nekoliko stvari. Pa može li goste iz Švajcarske dočekati neko ko ne govori bar jedan strani (engleski) jezik? Ne može, a govorim o Šiletu naravno. Sve ostalo nam može i mora biti oprošteno jer smo 'početnici' :)
Drago mi je ako će delegat predati pozitivan izvještaj tj. biće mi drago ako ne bude novčanih kazni.

Ja sam na gradskom i na drugim stadionima gledao mnogobrojne Borčeve utakmice i bilo je i pobjeda i poraza i toga će biti i u budućnosti.
Međutim ne mogu i neću da prihvatim da trener Borca kaže kako je zadovoljan igrom. Pa može li neko normalan biti zadovoljan porazom od bilo koje drugoligaške ekipe makar ona imala i 1000000 puta veći budžet i td...???

Igra pojedinih igrača je zabrinjavajuća ali koliko god mislio o njima siguran sam da je jedan čovjek glavni krivac.
Igrači koji su nam svojim radom i zalaganjem obezbjedili evropu na neki čudan način su odstranjeni iz ekipe.
Petrić, Leo, Puzigaća i još poneki.
Moram da primjetim da Vukelja ima zagarantovano mjesto u ekipi čak i da ostane (šala) bez jedne noge. Šef struke nam je još jednom pokazao svoje ljudske vrline. Vukelja sine ako treba inostrani angažman on se može zaraditi i asistencijom, zalaganjem, idejom i tako dalje a ne samo eventualnim golovima. Zanima me samo koliki je procenat smrada Marića koji opet nije preuzeo odgovornost.
Vule je dobar igrač ali to on po meni ne pokazuje. Boka Raspudić....nešto ipak bolje sinoć nego u lozani. Ipak mu više leži ova pozicija.

Zašto se neko iz uprave kluba ne obrati nama koji smo uz Borac sve ove godine i kaže nam zašto je Mariću sve dozvoljeno???

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma nije tu uprava mnogo kriva,njima svaka cast za sav ulozeni trud.Poprilicno sam upoznat sa situacijom i mislim da 99% clanova Uprave razmislja o Maricu slicno kao i mi i bili bi jako srecni da mu vide ledja,ali iza njega cvrsto stoji siva eminencija, jedan vrlo uticajan clan Gradske uprave (nije Gradonacelnik),koji mu je dao carska primanja za nase uslove i ugovorom ga obezbjedio kao medvjeda u Bugojnu.

Zasto,prosudite svako za sebe,necu da tvrdim nesto za sta nemam dokaza...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Молим управу да паре које су зарадили јуче од продаје улазница плате Марићу раскид уговора и спасе Борац док се још спасити може! Тај човјек или нас све прави будалама или ми стварно не знамо ништа о фудбалу. ''Тренерски маг'' би ставио исту тактику и формацију и да је у Лозани било неријешено. Као најављује нападачки од самог почетка, а почиње са једним нападачем и кљакавим Јандрићем који не знам шта више тражи у фудбалу.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Po ovom klipu i stilu igre dosta podsjeća na Saleta Kajkuta.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Daj bože da si u pravu oko izvještaja delegata, ali Tegeltiju je sinoć oblilo sto znojeva, čak je i policija dolazila da skloni ljude sa stepenica, međutim momak uredno izvadi i pokaza kartu, kaže mu ajde razguli od mene, a eto kakvi smo mi, mom kolegi je ostala čitava ulaznica, ali nije je htjeo nikome dati, kažem mu ja ma neka, valjaće to da vide unuci, neka je...

A kod delegata nas može iščupati Ari LIvne, njega sam takođe upratio iza ledja delegata...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:26 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Daj bože da si u pravu oko izvještaja delegata, ali Tegeltiju je sinoć oblilo sto znojeva, čak je i policija dolazila da skloni ljude sa stepenica, međutim momak uredno izvadi i pokaza kartu, kaže mu ajde razguli od mene, a eto kakvi smo mi, mom kolegi je ostala čitava ulaznica, ali nije je htjeo nikome dati, kažem mu ja ma neka, valjaće to da vide unuci, neka je...

A kod delegata nas može iščupati Ari LIvne, njega sam takođe upratio iza ledja delegata...

Kome kolega da dam ulaznicu??? Onim majmunima koji su taxijem tražili stadion i koji misle da smo igrali džabulinijem kako kaži oni :lol:

Zamislite čovjeka koji je došao da gleda Borca i ugleda Boku Raspudića i pita jeli Boka potpisao za Borac.... :evil3: :mad:

Htio sam pobjeći glavom bez obzira jer ne želim da kažu da su oni sjedili sa nama na istom stadionu.... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
kod kuće i na strani je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Kome kolega da dam ulaznicu??? Onim majmunima koji su taxijem tražili stadion i koji misle da smo igrali džabulinijem kako kaži oni :lol:

Zamislite čovjeka koji je došao da gleda Borca i ugleda Boku Raspudića i pita jeli Boka potpisao za Borac.... :evil3: :mad:

Htio sam pobjeći glavom bez obzira jer ne želim da kažu da su oni sjedili sa nama na istom stadionu.... :angry4:

Ko je onaj sa brojem 16? Odakle je on došao, iz Slavije ? :angry4: :angry4: :angry4: Lagano đon broj 44 i gotova stvar 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
skypostman je napisao:
Ево пар фотографија...

Hvala na slikama!

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pa dobro yebiga,nisu svi zaludjeni Borcem kao mi,niti je neko ostao bez ulaznice zbog njih,neka ih...Doskora sam se i ja nervirao zbog takvih stvari,ali sad mi je drago da dodje sto vise svijeta,da plate ulaznicu i da se prica po gradu o Borcu. Sad me cak vise nerviraju price "Gdje ste bili prije nekoliko godina kad sam ja isao na utakmice"!

I mene je sinoc covjek koji je sjedio u redu ispod nas pitao "ko je ovaj" kad je ulazio Nikolic,ali ja mu lijepo objasnim,covjek se zahvali i objasnjava onima pored sebe.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:43 
Bič božji
Bič božji

Ali jedostavno ne smiješ reći da se lopta zove Džabulina, bilo je tu i djece... hahahahahaha, bem ti likova...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:43 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
Pa dobro yebiga,nisu svi zaludjeni Borcem kao mi,niti je neko ostao bez ulaznice zbog njih,neka ih...Doskora sam se i ja nervirao zbog takvih stvari,ali sad mi je drago da dodje sto vise svijeta,da plate ulaznicu i da se prica po gradu o Borcu. Sad me cak vise nerviraju price "Gdje ste bili prije nekoliko godina kad sam ja isao na utakmice"!

Ma ne smetaju oni meni lično nego mi smeta jer su takvi došli da se naslade. Ma kakav borac šta oni znaju i td e ovakvi komentari mi smetaju.

Ako im se ne sviđa ja ih lijepo molim da ne dolaze a usput dobar dio njih NE PLAĆA ulaznicu tako da nam takvi ne trebaju

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pa nije tajna da Drasko ILic drzi Marica i da mu klub izgleda mora platiti 60 000 evra u slucaju raskida.
Ovo je neprovjerena informacija za cifru.

Ja krivim i igrace osim kod Boke , Mikica i Avdukica,ja nisam vidio tu zelju za pobjedom.
Prezivio sam ja raznorazne CSKA, Ekerene i Tromso, ali mi je gorak ukus jer smo sutnuli DVA PUTA ej DVA PUTA u okvir gola

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2010, 12:46 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
Schlager je napisao:

Ma ne smetaju oni meni lično nego mi smeta jer su takvi došli da se naslade. Ma kakav borac šta oni znaju i td e ovakvi komentari mi smetaju.

Ako im se ne sviđa ja ih lijepo molim da ne dolaze a usput dobar dio njih NE PLAĆA ulaznicu tako da nam takvi ne trebaju

Upravo to, to su oni lilkovi koji su izašli u 65 minutu, pola ih nije skontalo sudijski prekid da se igrači osvježe, a mi smo na kraju igrače nagradili aplauzom i zadnji izašli sa zapada, kada su igrači lozane uveliko odrađivali istrčavanje, a rezerve trening, :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]