borcev_navijac je napisao:
e nakon tesko prospavane noci da i ja prokomentarisem utakmicu i desavanja oko nje.
Prije svega, lozana je bolji tim, makar u ovom trenutku od borca. em su jaci em su brzi em su bolji tehnicari em su vise uigrani.
Istina je da smo im u prvih 15 do 20 minuta napravili neki pritisak , koji je nazalost bio jalov, jer nije urodio pravim sansama, a bez sansi je tesko dati go.
za razliku od prve utakmice, lozana ovaj put nije bila dominantna i nije nas pretrcavala kako je htjela, i tu je kraj svim pohvalama.
Da ipak moram da mkazem da je po meni, odbrana daleko bolje izgledala nego u prvoj utakmici.
Iako je vrijeme bilo tesko za igrati, bilo je i jednima i drugima, ali u principu takvo vrijeme i sporija igra uvijek ide u prilog ekipi koja cuva rezultat.
Ni jedan nas igrac u vezi i napadu.ne zasluzuje prolaznu ocjenu.
Nas najbolji igrac na terenu ubjedljivo AVDUKIC.
Igra borca je bila STERILNA. besmislena, bezidejna, kao da niko u toj ekipi nije znao kako treba da izgleda akcija iz koje borac treba da da go.
Stanceski je katastrofalno pao u igri, jednostavno nam gusi igru u veznom redu i mislim da mora na klupu, da se dozove pameti.
Vukelja, bezidejan, van igre, nezainteresovan, i njega bi ja na klupu pa da malo razmisli.
Nikolic , skroz sterilan.
No da prestaem da kudim sad igrace a mogao bih dugo.
Taktika, neki kazu preoprezna, al ja sam sad ubjedjen 1000% posto da je igra borca bila samo malo otvorenija mi bi utakmicu izgubili, i to cak mozda ubjedljivo, sto ne bi bilo bas prijatno u bANJALUCI.
s druge straen da nismo primili taj nesretni go koji je dosao iz bezvezne i nepotrebne greske ( nije greska pod pritiskom) mislim da bi smo bez obzira na losu igru mi proli tu lozanu makar na penale:)
al takav je sport, takav je fudbal.
u pocetku drugog poluvremena, igraci borca kao da su ostali u svlacionici, ljudi ih uhvatise u masinu u prvih 5 minuta 2 poluvremena i napravise jedno tri sanse.
Oko organizacije utakmice, mislim da se ne trebate nervirati za delegata i njegovog izvjestaja, jer koliko ja znam izvjestaj je jako jako pozitivan.
Baklja uipaljena na zapadu, nije problem jer je covjek odmah idfentifikovan i procesuiran. i to je njima bitno.
istina je da postoje primjedbe zbog ljudi koji su sjedili na stepenicama , ali to je zbog loseg sistema izdavanja karata, jer stolice nisu bile numerisane itd itd, al je covjek shvatio da se to nije stiglo uraditi u svoj toj frci., i to nam je samo zadatak za ubuducve, a ja koliko znam vec ce za prvenstvo biti drugacije.
I da onoi sto znam, to je da je delegat rekao da mozemo biti ponosni na organizaciju utakmice, nAROCITO IMAJUCI U VIDU SVE OKOLNOSTI OKO ORGANZIACIJE I REKONSTRUKCIJE, a i na sve na sve primjedbe u toku utakmice odmah je uslijedila reakcija.
To sto je covjek slikao, pa on bi slikao i da je sve bilo dovedeno do perfekcije, jednostavno on mora da ima "fotodokumentaciju" sa utakmice, ali bitne su njegove opservacije i komentari, a rekoh vam kakvi sam cuo da ce biti.
u svakom slucaju ne da smo dobili kritike, nego smo dobili pohvale za ukupnu organizaciju, koja je opet da kazem daleko od perfekcije, ali s obz6irom na vrijeme u kojem je bila vrsena i rekonstrukcija i priprema utrakmice sasvim zadovoljavajuca.
E sad, vidim odmah su se pojavili dezurni pljuvaci po svemu sto je borac sad, e bas zbog njih , pitanje je da li uopste i zasluzujemo vise
Prije svega respekt za borčevog navijača. Hvala za sve što si nam donio na ovaj forum a donio si puno.
Nemam ja šta zamjeriti igračima oni su igrali koliko su mogli i nismo se obrukali ali moram ipak istaći da se moglo igrati bolje. Utakmica je prošla mi ispali i tu je priči kraj. Okrećemo se PL i nadam se sa novim trenerom jer sa ovim amterom nemamo šta tražiti.
Ne želim da pljujem po Borcu sad a i nikad nisam jer BORAC je MOJ. Moja prva utakmica na gradskom bila je 1986.godine protiv Iskre iz Bugojna tako da sam ja bio tu i u 'onom' i u 'ovom' Borcu. Ja ne mogu da pljujem na nešto što, dozvolićeš, smatram svojim.
Prvo: Što se tiče organizacije utakmice moram reći nekoliko stvari. Pa može li goste iz Švajcarske dočekati neko ko ne govori bar jedan strani (engleski) jezik? Ne može, a govorim o Šiletu naravno. Sve ostalo nam može i mora biti oprošteno jer smo 'početnici'
Drago mi je ako će delegat predati pozitivan izvještaj tj. biće mi drago ako ne bude novčanih kazni.
Ja sam na gradskom i na drugim stadionima gledao mnogobrojne Borčeve utakmice i bilo je i pobjeda i poraza i toga će biti i u budućnosti.
Međutim ne mogu i neću da prihvatim da trener Borca kaže kako je zadovoljan igrom. Pa može li neko normalan biti zadovoljan porazom od bilo koje drugoligaške ekipe makar ona imala i 1000000 puta veći budžet i td...???
Igra pojedinih igrača je zabrinjavajuća ali koliko god mislio o njima siguran sam da je jedan čovjek glavni krivac.
Igrači koji su nam svojim radom i zalaganjem obezbjedili evropu na neki čudan način su odstranjeni iz ekipe.
Petrić, Leo, Puzigaća i još poneki.
Moram da primjetim da Vukelja ima zagarantovano mjesto u ekipi čak i da ostane (šala) bez jedne noge. Šef struke nam je još jednom pokazao svoje ljudske vrline. Vukelja sine ako treba inostrani angažman on se može zaraditi i asistencijom, zalaganjem, idejom i tako dalje a ne samo eventualnim golovima. Zanima me samo koliki je procenat smrada Marića koji opet nije preuzeo odgovornost.
Vule je dobar igrač ali to on po meni ne pokazuje. Boka Raspudić....nešto ipak bolje sinoć nego u lozani. Ipak mu više leži ova pozicija.
Zašto se neko iz uprave kluba ne obrati nama koji smo uz Borac sve ove godine i kaže nam zašto je Mariću sve dozvoljeno???
Pozdrav