banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2010, 18:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Schlager je napisao:
Sad me zove kolega,kaze da iz Prijedora citava kolona pichi za Banjaluku....vecinom su karte rezervisali preko Mikica

Mene to ne iznenadjuje, imam i ja par kolega sa faxa koji su dosta puta isli sa mnom na tekme domace ovde, iz Prijedora, Doboja, Knezeva, sve studenti koji borave u nasem gradu. Sto se mene tice, svi su dobro dosli koji navijaju i simpatisu Borac.

A sada, konacno, lagano spremanje i na stadion, neka nam je sa srecom..

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 18:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 21:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
a bre slabo igraju, moze to bolje

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
od govana se pita nikad nije pravila. sem u banjaluci. krdo letargicnih majmuna koji svi zajedno nemaju iq preko 50. benovic klasican debil, muminovic retard, vukelja imbecil...ostali znaju jesti, praviti djecu i prazniti organizam u wc. vukelja je dao gol al to ne mjenja sliku krda jadnika. ovom timu bi ja dao dva gola da izaberem jos deset igraca iz svoje raje i to da svi budu izmedju 35-40 godina. nije ni cudo sto igraju za 300 maraka, vise i ne vrijede. a kad vidim upravu i rukovodstvo naMa bi se objesio. i onda se cudimo sto nam se desilo kosovo. ej BRE srbi zabite se u tri pm, svi ste picke i nemate mooda nizasta

avdukicu allah uegber, zivio ti meni care trista godina, bog te blagoslovio a allah pomilovao- jedini vrijedis nesto vise u tom timu

nisam rezigniran

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ocaj i manitu sve lepo opisao. Izaci sa jednim spicom na teren je smesno kada znas da u timu nema ko da da gol, prvo poluvreme je Borac imao bar 70% pised lopte, a nije imao sut na gol, jadno. Sta su mislili iz kontre da daju gol, kako da ne, sve sami sprinteri i golgeteri. U prvom poluvremenu sve lopte isle na levu stranu i ako vidis da ne ide promeni stranu, ali ne to kod Borca ne vredi, ocigledno trener smatra da je to dobro. I odbrana je trula i ne zna da izbaci loptu, samo sto nisu imali puno posla u lrvom poluvremenu. Prvi sut Borca na gol je bio taj kada su dali gol i kada su uveli jos jednog napadaca, pa rodjace nemas visokog napadaca koji moze sam da resi situaciju, a bogami ni strelca koji se dobro krece. Osim golmana su svi truba teska...

p.s. A komentator je samo doprineo ocajnoj situaciji na terenu, u pojedinim momentima nisam znao da li je sve OKi sa mikrofonom jer je covek cutao po 5 minuta, u sustini sam slusao navijanje, jer je to jedino dobro bilo

Svaka cast vulturesima za odlicno navijanje, dosta pesama i poprilicno glasno navijanje 10/10

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
1:1 i dalje....

Ljudi, žao mi nešto navijača... Koliko bodre Borac, pjevaju cijelo vrijeme, navijaju, podrška sa svih strana... Baš onako srcem.. Al džaba...

Da li je do ove sparine ili šta li je... ali slabo igraju ebemuuu :cry:

Edit: Hertz, sad vidim da smo pisali in same time... Sviđa mi se kako komentarišeš tekmu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
navijaci-svaka cast za aktivno, i dostojanstveno, navijanje svih 90 minuta

igraci i uprava-takodje cestitke sto ste nam svojim prethodnim trudom i rezultatima priredili ovu medjunarodnu utakmicu, zasluzili novi stadion, napravili jedan mali, ali bitan, korak u popularizaciji sporta kod nas

sto se tice rezultata, to je realnost u odnosima snaga

Borac je tim u kome se svako ko iole odskace kvalitetom veoma brzo "proda" u finansijski mocnije klubove
pretpostavljam da je isti slucaj i sa Lozanom, samo sto su oni ipak trenutno kvalitetniji i uigraniji, ne puno, ali dovoljno

Ovo je POST.

Poslednji put menjao skitnica dana 22 Jul 2010, 22:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 07 Avg 2006, 11:22
Prvi korner Borac je imao pred kraj utkmice. To dovoljno govori o svemu. Uzgred bilo je fino vidjeti Borac Banjaluka na livescore :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 22:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Maj 2010, 01:23
skitnica je napisao:
navijaci-svaka cast za aktivno, i dostojanstveno navijanje svih 90 minuta

igraci i uprava-takodje cestitke sto ste nam svojim prethodnim trudom i rezultatima priredili ovu medjunarodnu utakmicu, zasluzili novi stadion, napravili jedan mali, ali bitan, korak u popularizaciji sporta kod nas

sto se tice rezultata, to je realnost u odnosima snaga

Borac je tim u kome se svako ko iole odskace kvalitetom veoma brzo "proda" u finansijski mocnije klubove
pretpostavljam da je isti slucaj i sa Lozanom, samo sto su oni ipak trenutno kvalitetniji i uigraniji, ne puno, ali dovoljno

Eto, da ne tipkam bez potrebe...covjek je sve fino objasnio.

Cestitke navijacima X 2

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Treba pružiti ruku sportski čestitati boljem, nisam razočaran jer nismo bili ni blizu.

Naravno glavu gore, sad će vjerovatno šminkeri okrenuti glavu Borcu ali treba biti uz naš klub mnoge dobre stvari se dešavaju nadam se i dogodine da igramo Evropu, vjerovatno nećemo imati ovako dobar žrijeb ali ako Srbija, iskusni momci, zvjezde, gubi od Australije i protiv Gane ništa ne pokažu, ovim našim momcima zaista ništa ne zamjerim. Pojačanja se nisu pokazala pogotovo Mikić ali možda i ne može bolje ovo je realnost a šansu smo propustili tamo. Ovo sad kao da je neka druga ekipa Lozane zaista su moćni bili i igrali su kako sam očekivao od naših.

Na kraju čestitka Lešinarima, svi smo tužni ali sam ponosan na ovakvu publiku koja aplauzom ispraća prolaz protivnika, i po tom smo Evropa :( :( :(

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 22 Jul 2010, 22:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sam svoj komentar dao onako realno, bez nekih navijackih pogleda, zao mi je sto Borac nije prosao dalje, ali stvarno nista nisu pokazali, nema upotrebljivih lopti i napadaci su bas bas losi... Cesto se desava da prime loptu i krenu da driblaju u pokusaju da prodju 2-3 protivnicka igraca, a to ne pije vode

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
bolja lozana, borac sam gledao drugo poluvrijeme, ocaj zivi, ljudi su jedva do centra mogli iznijeti loptu, a dalje je jedva islo. nijedan duel nisu dobili, svako primanje lopte kilavo. lose, jako lose. nigdje igre. a gosti su bili jako dobro postavljeni, dobili su bitku na sredini i to je bilo to, mogli su jos koji zabiti.
sve cestitke navijacima. odlicno sredjen stadion, samo sto moram reci da nisu izbori za koji mjesec, nijednu stolicu ne bi dobili. a htjeli su da ruse stadion. govna.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Zao mi je moga Borca, tako sam se nadao prolazu, ali dzaba. Borac nema sredine, igraca koji ce prenjeti loptu, gurnuti loptu. Od samoga pocetka se preskakala sredina terena sto nema veze za logikom. Golman je spasio 2 gola, odbrana donekle odigrala dobro, ostalo treba izmjeniti.

Nadam se da ce se izvuci pouke nakon ovoga svega/

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Borac u srcu je napisao:
Treba pružiti ruku sportski čestitati boljem, nisam razočaran jer nismo bili ni blizi.

Naravno glavu gore, sad će vjerovatno šminkeri okrenuti glavu Borcu ali treba biti uz naš klub mnoge dobre stvari se dešavaju nadam se i dogodine da igramo Evropu, vjerovatno nećemo imati ovako dobar žrijeb ali ako Srbija, iskusni momci, zvjezde, gubi od Australije i protiv Gane ništa ne pokažu, ovim našim momcima zaista ništa ne zamjerim. Pojačanja se nisu pokazala pogotovo Mikić ali možda i ne može bolje ovo je realnost a šansu smo propustili tamo. Ovo sad kao da je neka druga ekipa Lozane zaista su moćni bili i igrali su kako sam očekivao od naših.

Na kraju čestitka Lešinarima, svi smo tužni ali sam ponosan na ovakvu publiku koja aplauzom ispraća prolaz protivnika, i po tom smo Evropa :( :( :(

potpis
+maricu odlazi!

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 22:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:04
Jel' slikao neko nesto? Dajte malo da vidimo...

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Još nešto da kažem možda je ovako i bolje, zašto? Pa da vidimo kakav igrački kadar moramo imati da bi bili kolko toliko ravnopravni u Evropi, dakle ovo je bio čas istine. Pogotovo ukoliko bi bili prvaci.

Naravno da ne zamjeri ekipi jer je klupski fudbal u ovom dijelu Evrope tanak da tanji ne može biti, ali vidjeli smo gdje smo i šta nam je činiti ako hoćemo biti ozbiljan tim koji će nekad proći 2-3 kola. Šta da smo dobili neku evropsku gromadu pa doživjeli debakl to bi nas mnogo boljelo i vjerovatno bi sav trud otišao u propast, svi bi bili mjesecima u autu i od stadiona bi bježali kao od tifusara.

Na utakmici smo imali:golmana i kakvu - takvu odbranu (Boki je bio solidan) a preostala šestorica nitu su bili u sredini niti u napadu, pa loptu ne možemo iznijeti a nikog da priđe, kad je nabiju gore ni gore nikog i ni jedan vazdušni nismo dobili.
U Srbiji su mnogo popratili Borac i šteta što smo ovako pali bez ispaljenog metka, 180 minuta sam se nadao da će konačno malo mrdnuti ali ama baš ništa, zeleni smo mnogo, šta se može.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 23:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ovo je toliko lose da se rijecima ne moze iskazati...Igraci,maric i pasivna publika ... ma nije moglo gore ispasti...steta cijela RS je navijala za nas ...umjesto da dobijemo jos simpatizera desi ce se suprotno...avduka jedino solidan...a i da smo prosli vjerovatno bi nas izbacili jer je ispuseno preko deset steka cigara :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 23:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
:-? :-? :-?
I opet jedan o rijetkih trenutaka kad se sa stadiona vracas kuci pognute glave...Nije ni tolko lose sto smo izgubili ali opet nekako nije ni sve jedno, bas neki frljav osjecaj, neopisiv...Sto se tice igre, vidilo se da je igracima bilo stalo, oni grizu, lete, guraju se ali opet nista...Marica otjerati ne zbog ovog sto se desilo sinoc vec zbog toga sto se priblizava prvenstvo, a ako nas on bude vodio, predstojece sezone ce vjerovatnije biti borba za opstanak, nego borba za Evropu. Navijanje, uobicajno, grlo sam odero kao i uvijek...Nista sad, ovih par dana poslije utakmice bice veca euforija nego pred utakmicu, svakakvih budala cemo se naslusati i njihovih komentara, svakakvih postova nagledati, ali najbolje je na to neobracati paznju...

P.S. sa istoka sam vidio puno likova sa majicama budi borac, posebno se isticao jedan sto je sjedio sa desne strane ulaza\izlaza na zapadnu tribinu i bas se trudio da zapali publiku :D , a jednog sam vidio sa curom ide kuci 8)

Poslednji put menjao sam_protiv_svih dana 22 Jul 2010, 23:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Шта рећи након свега :(

да ми је криво, јесте, али јбга то је наша реалност. имамо тим који је међу најјачим у Премијер лиги, а за даље треба више ресурса и свашта нешто. Лешинари солидно навијали, али остала публика је била доста пасивна. ако ништа друго нисмо се осрамотили. клуб је добио релативно фино сређен стадион, и имамо солидну екипу за наредну сезону(само још довести 2-3 појачања).

штета што се није прошло даље јер су нас пратили многи људи, али шта је ту је. није пропаст свијета. и мени је Авдукић био најсвјетлија тачка, а ови остали се и нису баш показали

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 23:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
P.S. sa istoka sam vidio puno likova sa majicama budi borac, posebno se isticao jedan sto je sjedio sa desne strane ulaza\izlaza na zapadnu tribinu i bas se trudio da zapali publiku , a jednog sam vidio sa curom ide kuci

Bio sam u VIP lozi i vidio sam,sto tu,sto na Zapadu,desetak ljudi sa tim majicama! Cak su cetvorica na vrhu loze VIP sjedila jedan do drugog svi u tim majicama

Nisam iznenadjen nimalo,kao sto napisah jutros te vase price o atmosferi i kako ce Svajcarci izgubiti glavu,nemaju veze. Bas kako sam najavio,usli su opusteno,pruzili svoj maximum,tehnicki su mnogo potkovaniji,bolja ekipa ide dalje,a onih 70% koje sam ocekivao od nasih se svelo na mozda 50%! Bespotrebna preoptercenost,trema,pritisak,ucinili su svoje i momci su izgorili,nisu mogli sastaviti dva dodavanja tacna. Ono sto me tjesi je da ovaj tim moze mnogo bolje,ali definitivno ne sa pacerom Maricem,koji je postavio igru kao da on cuva rezultat,i da ima,ne jedan,nego vise golova prednosti.
Zari je opet zabranio da prelazi centar,igra sa dugim loptama se vise ne praktikuje ni u Irskoj,bezvezne izmjene...ma sto prije ode,to bolje. Vukelja se seta po terenu,doduse nije ni imao lopti,ali i kad bi ih dobio,bio bi u ofsajdu jer ne pazi i odsutan je....

A i mi brate,slabo smo navijali,kilavo,ja sam u svom rejonu jedini galamio,moze to mnogo bolje,i cak i na prvenstvenim utakmicama se bolje navija.

Kako nam je ovo prva Evropa,trebamo podici glavu jer se nismo obrukali i sacuvali smo obraz na domacem terenu jer bar nismo izgubili. Nadam se da ce protiv Sirokog sve to izgledati bolje,a pogotovo se nadam da se nece stati sa izgradnjim stadiona zbog ovog poraza. E to bi prava tragedija bila...

PS Najteze mi se bilo privici na realno sudjenje,osjecaj je neprirodan :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]