Citiraj:
P.S. sa istoka sam vidio puno likova sa majicama budi borac, posebno se isticao jedan sto je sjedio sa desne strane ulaza\izlaza na zapadnu tribinu i bas se trudio da zapali publiku , a jednog sam vidio sa curom ide kuci
Bio sam u VIP lozi i vidio sam,sto tu,sto na Zapadu,desetak ljudi sa tim majicama! Cak su cetvorica na vrhu loze VIP sjedila jedan do drugog svi u tim majicama
Nisam iznenadjen nimalo,kao sto napisah jutros te vase price o atmosferi i kako ce Svajcarci izgubiti glavu,nemaju veze. Bas kako sam najavio,usli su opusteno,pruzili svoj maximum,tehnicki su mnogo potkovaniji,bolja ekipa ide dalje,a onih 70% koje sam ocekivao od nasih se svelo na mozda 50%! Bespotrebna preoptercenost,trema,pritisak,ucinili su svoje i momci su izgorili,nisu mogli sastaviti dva dodavanja tacna. Ono sto me tjesi je da ovaj tim moze mnogo bolje,ali definitivno ne sa pacerom Maricem,koji je postavio igru kao da on cuva rezultat,i da ima,ne jedan,nego vise golova prednosti.
Zari je opet zabranio da prelazi centar,igra sa dugim loptama se vise ne praktikuje ni u Irskoj,bezvezne izmjene...ma sto prije ode,to bolje. Vukelja se seta po terenu,doduse nije ni imao lopti,ali i kad bi ih dobio,bio bi u ofsajdu jer ne pazi i odsutan je....
A i mi brate,slabo smo navijali,kilavo,ja sam u svom rejonu jedini galamio,moze to mnogo bolje,i cak i na prvenstvenim utakmicama se bolje navija.
Kako nam je ovo prva Evropa,trebamo podici glavu jer se nismo obrukali i sacuvali smo obraz na domacem terenu jer bar nismo izgubili. Nadam se da ce protiv Sirokog sve to izgledati bolje,a pogotovo se nadam da se nece stati sa izgradnjim stadiona zbog ovog poraza. E to bi prava tragedija bila...
PS Najteze mi se bilo privici na realno sudjenje,osjecaj je neprirodan