banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
onda mi fino popusimo od lozane i shjebemo ih

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ako neće napasti od 1. minuta i ići da ih u prvom nakantaju bolje da ne izlaze kad će dati sve od sebe ako ne sad. Jeste vidjeli kad je Borac u jednom trenutku počeo ih pritiskati kako ne znaju ni kud bi ni šta bi. Golman nabije loptu u pm ...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Da, prijeti nam suspenzija, kako nama tako i ostalim klubovima a i reprez. bih, samo ne znam ako dodje do suspenzije da li ce biti poslije revans utakmica ili prije , ako je prije sve se bojim da ove godine ni ne vidimo evropu na Gradskom. Koji su to levati u savezu majko mila!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113
opet malo srece :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Simpatizer je napisao:
Nemojte previse planirati, jer se smijesi suspenzija Saveza. Oni lopovi se nisu mogli dogovoriti oko Predsjednistva, pa bi moglo doci do izbacivanja klubova iz evropskih takmicenja...

Simpa - otvorio sam temu o stavu ljudi o promjeni statuta NFSBIH.

Prva dva odgovora su odmah bila protiv promjene (tj. ZA suspenziju)...sto je fakat razocaravajuce. Ne shvatam ljude na nasim prostorima...ako se desi suspenzija - nazalost drugo nismo ni zasluzili, jer nije samo problem u lopovima koji trenutno sjede u savezu - i mi "smrtnici" smo ocigledno isti kao i oni.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
subzero81 je napisao:
ja mislim da u cetvrtak iramo sledecu formaciju:

AVDUKIC

ZARIC RASPUDIC LEO PETRIC VULE BENOVIC

MUMINOVIC STANCESKI SAKAN MIKIC

s tim da ce mozd raspa povremeno da se ubaci do centra i ne dalje

da ovo je za prvo poluvrijeme, ako budemo jurili rezultat u drugom zadnji 10min uci ce i napadac i dzo damjanovic umjesrto zare da probije po boku :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nemoj da izvrces rijeci! Niko nije za suspenziju!!! Ali ne mogu mafijasi iz Sarajeva dobiti vecu slobodu kreiranja ove traljave lige. A Uefa i Fifa mogu samo da se sagnu i da ga ***** .... Ako nije po njihovom, odmah se*u nesto. Treba pobiti gamad i onda cemo mi osnovati Ligu sampiona. Finale ce se igrati u Platonovoj ulici i kraj price :D

Aj Borac!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vjerovatno neće popuste jer misle da muslimani više gube jer je tu i suspenzija reprezentacije ali na kraju mislim da će ipak biti sve Ok usaglasiće se oni

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Aj mi Tasko objasni kako ce "mafijasi iz Sarajeva dobiti vecu slobodu" ako se predsjednik npr. rotira svako X vremena (iz sva tri naroda) i ako je potreban odredjen kvorum (a to su izgleda vec usvojili) clanova skupstine za bilo kakvu odluku?

Sto se tice FIFA-e i UEFA-e, jasno je da SERU. Ali ako drugih 207 zemalja trpi FIFA-ina sranja (iskljucujuci Irak) - eto mi cemo im naskoditi nesto svojim pobunjenistvom.

U svakom slucaju - sretno Borcu u revansu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Objasnio sam na onoj temi. Sta hoce Fifa? Sta njima smeta sto nemam "jednog predsjednika" u savezu? Je li to toliko bitan faktor?! Boli me briga za zgrtace para iz Uefe i Fife. Samo da Borac odigra tekmu u cetvrtak, da Dzimi ne izvede previse def. sastav a stadion ce biti pun, uvjeren sam.

Budi Borac!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nemogu da neprimjetim da je maric stvarno sretane ruke od kad je on dosao BOG nas gleda aaaaaali bojim se da nam se to nevrati sve odjednom i sa kamatom. Kad ga smjenimo sa mjesta trenera treba ga imenovati za specijalnog predstavnika za kontakte sa uefom

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Nemogu da neprimjetim da je maric stvarno sretane ruke od kad je on dosao BOG nas gleda aaaaaali bojim se da nam se to nevrati sve odjednom i sa kamatom. Kad ga smjenimo sa mjesta trenera treba ga imenovati za specijalnog predstavnika za kontakte sa uefom

To ja non stop govorim pogotovo ako uspije proći Lozanu, od kad je došao koliko samo pobjeda u posljednjim minutama a da ne pričam o žrijebu i dalje

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 15:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sve mi se čini da ćemo zbog politike biti izbačeni iz Evrope,i ove godine a i za nekoliko sledećih,tako da ni sama BH Liga nema više smisla,ni pojačanja ni stadion ni ništa....Ne znam koga će uopšte zanimati ta liga iz koje se ne ide u Evropu,opet će nas ostati po par stotina na utakmicama i sve ode u lijepu materinu zbog foteljaša i nacionalne "ugroženosti"...

Volio bih da se varam,ali trenutno sam u totalnom razočarenju,taman kad su nem se snovi počeli ostvarivati,zbog par foteljaša i nacionalnih sranja će sve propasti!

Ako dođe do toga znate šta će mi biti najgore? najgore će mi biti čitati komentare "nacionalno osvještenih" mojih Srba koji će podržavati tu odluku,a znate zašto? Zato što će nakon par godina pristati na sve to isto,kao i uvijek dosad,kad su pričali da nikad neće biti zajednički pasoš,jedinstvena vojska,tablice,zajednička liga u fudbalu,košarci,pitchke materine,ali će nam ubiti ovaj naš san kojeg trenutno živimo....Uopšte nisam pratio u čemu je tu problem,ali šta koji kuratz smeta jedan Predsjednik koji se rotira,pa zar je ta pizdarija vrijedna suspenzije!?

Ako nešto nisam dobro shvatio,molio bih nekoga da mi objasni,da se ne blamiram u društvu,popizdio sam...

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Jul 2010, 15:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 15:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
E ljudi ovako!
Majice ćete moći platiti i preuzeti od ponedeljka po cijeni od 15km. kod robne kuće Nama. Još samo se treba javiti АЛЕКСАНДАР da mu dam mail na koji će poslati još nešto vezano za majice. Znači ACO javi se! AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Biće ludnica u četvratak

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Schlager je napisao:
Sve mi se čini da ćemo zbog politike biti izbačeni iz Evrope,i ove godine a i za nekoliko sledećih,tako da ni sama BH Liga nema više smisla,ni pojačanja ni stadion ni ništa....Ne znam koga će uopšte zanimati ta liga iz koje se ne ide u Evropu,opet će nas ostati po par stotina na utakmicama i sve ode u lijepu materinu zbog foteljaša i nacionalne "ugroženosti"...

Volio bih da se varam,ali trenutno sam u totalnom razočarenju,taman kad su nem se snovi počeli ostvarivati,zbog par foteljaša i nacionalnih sranja će sve propasti!

Ako dođe do toga znate šta će mi biti najgore? najgore će mi biti čitati komentare "nacionalno osvještenih" mojih Srba koji će podržavati tu odluku,a znate zašto? Zato što će nakon par godina pristati na sve to isto,kao i uvijek dosad,kad su pričali da nikad neće biti zajednički pasoš,jedinstvena vojska,tablice,zajednička liga u fudbalu,košarci,pitchke materine,ali će nam ubiti ovaj naš san kojeg trenutno živimo....Uopšte nisam pratio u čemu je tu problem,ali šta koji kuratz smeta jedan Predsjednik koji se rotira,pa zar je ta pizdarija vrijedna suspenzije!?

Ako nešto nisam dobro shvatio,molio bih nekoga da mi objasni,da se ne blamiram u društvu,popizdio sam...

Ne vrijedi se nervirati, sad vise nista nije u rukama foteljasa. I to sto kazes, da bar ovi "nasi" imaju jajca pa da se pridrzavaju svojih odluka. Ali ne, bagra se kao suprotstavlja a na kraju balade uvijek daju guze.

Inace, zanimljivo je da su protiv novog Statuta pored Srba glasali i Hrvati. Svi Bosnjaci su bili za. E sad, cisto sumnjam da bi Hrvati isli protiv Zrinjskog a pogotovo Sirokog. Znamo kakav je hercegovacki lobi i ne vjerujem da su bili protiv zato sto im se cefnulo, a ako je iko proracunat u ovoj crnoj rupi Evrope to su ovi iz Hercegovine.

Problem nije samo u vezi sa Predsjednistvom, dolazi i do promjena u odlucivanju i moze se desiti da Bosnje preglasavaju ostale u vecini slucajeva. A znamo kako su razne komisije funkcionisale i koji klub je imao povlastice u tom pogledu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako Borac prodje Lozanu, necemo se otarasiti Dzimija ko ni Liverpool Beniteza :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 15:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
I to sto kazes, da bar ovi "nasi" imaju jajca pa da se pridrzavaju svojih odluka. Ali ne, bagra se kao suprotstavlja a na kraju balade uvijek daju guze.

Upravo tako,ja ne bih A rekao kad bih znao da će naši reći "OK,yebite se,nećemo jednog Predsjednika, ne zovite nas više,igraćemo svoju Ligu i čekati ne znam šta,samostalnost,igranje srbijanske Lige,ma bilo šta"!!

Ali problem je što će oni na kraju pristati na još gore uslove, a nas će unazaditi i uništiti sve ovo što sanjamo ovih dana i naš klub vratiti u rang Ljubića iz Prnjavora.... Ovaj scenario se desio najmanje 20 puta dosad,od bombardovanja Srbije,do plana Z4,odbijanja Vensovog planaa,pa do svih ovih naših poslijeratnih pristajanja na zajedničke,tablice,pasoše,lige,vojsku...ma yebo ja nas!!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ma meni je jasan nacin "razmisljanja" ovih nasih lopova. Glavno pitanje je kakav interes su imali Hrvati da glasaju kao i ovi nasi? Nisu mi jasni uopste, Zrinjski je vec u 3. pretkolu, Siroki ima realne sanse da izbaci Austriju, a potom i ove Poljake. Dakle, Siroki ima solidnu sansu da dogura do 4. pretkola! Zasto bi Hrvati sebe, da prostite, sj.bali?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ne bih se začudio da su ovi lakši protivnici Borca bili mamac da se ovo prihvati. Ne znam šta se valja iza brda zato sam neutralan po ovom pitanju. Mi bi igrali Evropu i možda odmah sad ispali ali je pitanj kakve bi posljadice prihavatanje imalo ubuduće na fudbal RS zato sam neutralan jer ne znam detalje. Suspenzija je jako ozbiljna stvar i čisto sumnjam da ćemo odmah biti suspendovani vjerovatno je tu bilo nekih dojava što neko reče ne vjerujem da bi Hrvati glasali protiv da će zaista u roku od 48 sati suspenzija, jer ona vjerovatno ne bi bila na godinu već na duži period i ne vjerujem da će nas UEFA sve izbaciti i uništiti fudbal na ovim prostorima

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 16 Jul 2010, 16:21, izmenjena 2 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]