banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
evo ja cu navesti samo jednu stvar sjeca li se ko one mariceve izjave da je zeljo bolji i organizovaniji klub od borca,pa zamislite da trener zvijezde ili partzana to izjavi pa letio bi odmah to nisam jos progutao a za veceras sve se vidjelo na terenu uostalom kad bi ponekad pogledali trening vidjeli bi tvrdim da se jace radi u zupi ili u jedinstvu iz zeravice

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Shlager meni je drago da si i ti primjetio za Sakana da je odigrao dobro. U mom postu na strani 102 sam rekao da me Sakan pozitivno iznenadio.

Međutim u tom trenutku smo igrali bez napadača i to je razlog zašto nam u završnicu napada dolaze igrači kojima nije zadatak zabijanje golova pa i ne krivim loš šut Stančeskog i kasnije Raspuića.

Benović bez greške. Nije istina. Najmanje tri četiri neprecizna pasa. Dva do tri ispadanja.

Žariću svaka čast ali šta nam je cilj. Da imamo bočne igrače koji će isključivo gledati kako da odbrane svoj gol. Ako je tako onda ću se složiti sa tobom. Ali ako mislimo nešto napraviti u revanš meču onda moramo misliti i o njihovom golu.
Lozana je ekipa kojoj smo mogli zabit bar jedan gol večeras. Čika Džimi je kompletnoj ekipi (i nikoliću dok je igrao) podijelio defanzivne zadatke. Nema kod Marića za gol više nego naprotiv.

Pacer brate pacer.

Živ ti meni bio Shlager

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:16 
Veteran
Veteran

veteran 1987 je napisao:
evo ja cu navesti samo jednu stvar sjeca li se ko one mariceve izjave da je zeljo bolji i organizovaniji klub od borca,pa zamislite da trener zvijezde ili partzana to izjavi pa letio bi odmah to nisam jos progutao a za veceras sve se vidjelo na terenu uostalom kad bi ponekad pogledali trening vidjeli bi tvrdim da se jace radi u zupi ili u jedinstvu iz zeravice

POTPISUJEM

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
kod kuće i na strani je napisao:
Može li Žarić igrati desnog beka? Žarić je jedan dio karijere igrao štopera a veći dio lijevog beka. Usput čovjek igra lijevom nogom i potpuno je neprirodno da igra zadnjeg desnog.

Ne moze. Ali postavlja se pitanje sta uraditi kada imas Stupara koji je odigrao ocajno?

Pri rezultatu 1:0 vaditi napadača a ubaciti trećeg zadnjeg veznog je van svake pameti.

Nikolic je odigrao kao baba. Ja bih ga izvadio na poluvremenu, covjek nije posteno potrcao. Treceg napadaca nemamo.

A da je Marić neznalica i to će ti potvrditi dobar dio igrača. Šta misliš zašto puzigaća ne igra. Zato što je Benović bolji, pouzdaniji prodorniji, ne nego zato što bek koji pokušava ofanzivno igrati kod čika Marića grije klupu.

Puzigaca je los u defanzivi. Bek koji ne zna da igra odbranu ne treba da bude u 18 a kamoli u 11. Da se mene pita Puzi nikad ne bi igrao.

Ono što mu još zamjeram su rezultati uopšte. JEDAN (1) bod u gostima u čitavoj polusezoni je tema za DR. Stojakovića a ne za ovaj forum. Sjetite se broja gostujućih bodova sa Vladom i Bajom.

Za ovo sto si naveo kriva je Uprava i niko drugi.

Maric jeste ziheras, ali ovu smo izgubili vise zbog treme i evropskog neiskustva nego zbog njegove taktike.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
стварно не знам шта да кажем за утакмицу. надам се да је проблем само неуиграност и да ће то доћи све на своје мјесто. имамо шансу за пролазак али само ако будемо играли храбро од почетка

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/3 ... D0%BE.html
ово је извјештај са РТСа, има и слика Борца

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:34 
Veteran
Veteran

Simpatizer je napisao:
Može li Žarić igrati desnog beka? Žarić je jedan dio karijere igrao štopera a veći dio lijevog beka. Usput čovjek igra lijevom nogom i potpuno je neprirodno da igra zadnjeg desnog.

Ne moze. Ali postavlja se pitanje sta uraditi kada imas Stupara koji je odigrao ocajno?

Ništa ti ubaci još goreg i potpuno nam paralizuj tu stranu.

Pri rezultatu 1:0 vaditi napadača a ubaciti trećeg zadnjeg veznog je van svake pameti.

Nikolic je odigrao kao baba. Ja bih ga izvadio na poluvremenu, covjek nije posteno potrcao. Treceg napadaca nemamo.

Saglasan sam. Nikolić loš. Ko ga je tražio? Ja, ne čika Marić lično.

A da je Marić neznalica i to će ti potvrditi dobar dio igrača. Šta misliš zašto puzigaća ne igra. Zato što je Benović bolji, pouzdaniji prodorniji, ne nego zato što bek koji pokušava ofanzivno igrati kod čika Marića grije klupu.

Puzigaca je los u defanzivi. Bek koji ne zna da igra odbranu ne treba da bude u 18 a kamoli u 11. Da se mene pita Puzi nikad ne bi igrao.

A koji će nam urac onda uopšte bek igrači ako nećemo probati probijato pinekad i po bokovima. Ubacimo lagano još dva štopera recimo Leo i mali Stojnić i lagano sa 4 štopera.

Ono što mu još zamjeram su rezultati uopšte. JEDAN (1) bod u gostima u čitavoj polusezoni je tema za DR. Stojakovića a ne za ovaj forum. Sjetite se broja gostujućih bodova sa Vladom i Bajom.

Za ovo sto si naveo kriva je Uprava i niko drugi.

Uprava kriva za paceraj. Teško ali kriva je što dovede ovu budalu.

Maric jeste ziheras, ali ovu smo izgubili vise zbog treme i evropskog neiskustva nego zbog njegove taktike.

Saglasan. Bilo je treme i da neiskusno smo ali Marić definitivno nije čovjek za našu klupu.

Imamo li (po imenima) najjaču ekipu u BiH? Imamo. Šta ako ne bude rezultata? Ko je kriv?

Marić je i više od ziheraša. Kao osvojio je kup. On je Borca u kupu vodio polufinalu i finalu.
Realno na grbavici dva gola oba iz čiste greške navikanog Šehića.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
simpatizer mislim da nije bitno sto smo izgubili ,nego kako smo to uradili ,
i kako to radimo zadnjih godinu dana od kad je maric tu gdje jeste.Evo samo per nekih sitnica sto meni bodu oci
ekipa skoro uvijek ima jedan trening tvrdim da i pojedini drugoligasi rade dvaput
zadnji trening u bl radi u 18h po zvizganu a ne u 19 30 termin utakmice zasto
misljenje skoro svih igraca o maricu je :lol: :confused2:
zasto smo bazicne pripreme radili u n.sadu na maloj n.m. kad to svi rade na planini pa je i vojvodina isla na taru itd itd
JEDNOSTAVNO MISLIM DA SA NJIM NEMAMO BUDUCNOSTI i sto prije ode to bolje

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Borac je vecerasnju utakmicu odigrao onako kako smo svi ocekivali i kako je bilo najavljeno,defanzivno i veoma cvrsto.Rezultat 1-0 za Lozanu nije neka prednost samo ne znam da li da zalim sto ih nismo pobjedili (a mogli smo da smo igrali sigurnije i malo vise napadacki) ili da budem sretan sto nismo primili jos koji gol.Najlosiji igrac Petric ne moze cuvati onog crnju Maric ce morati u sledecoj utakmici pokusati sa Coricem.Mislim da ih u sledecoj utakmici ladno mozemo dobiti 2-0 kada izadju na teren igraci Lozane nece moci doci sebi prvih 30 min.
Svaka cast svim momcima koji su bodrili Borac neprstalno tokom citave utakmice,naviajci Lozane nisu vrijedni spomena sramota za njih samo ne znam sto su ovi nasi ostavili 400 mjesta pa navijaca Lozane nije bilo 400 na njihovom stadionu a kamoli da ce bitit na nasem doce ih najvise 10.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moguci protivnici, ako prodjemo Lozanu su:
Group 6
AZ Alkmaar (NED)

FC Olimpia Bălţi (MDA) – FC Dinamo 1948 Bucureşti (ROU)- Dinamo dobio veceras 2-0 u gostima.

FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR)

Montpellier Hérault SC (FRA)

ND Gorica (SVN) – Randers FC (DEN)- Danci veceras dobili 3-0 u gostima.

Dakle, sutra cemo izvuci jednog od ovih 5:
Alkmar (Holandija)
Dinamo Bukurest (Rumunija)
Dnjepar (Ukrajina)
Monpelje (Francuska)
Randers (Danska)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Marić zna????!!!!

Ajmo realno, šta on to zna?

Mariću kući

isjekao si mi recenicu i ostao sam nedorecen.....ja sam napisao da maric zna sta mu je ciniti i pod tim sam mislio sta se ocekuje od njega i od naseg Borca, to i mi svi dobro znamo. sa druge strane tvoj post mi se cini kao da osudjujes moju podrsku maricu koja ne postoji i nisam ni u jednom postu na ovoj temi ili onoj - zelenog foruma, podrzavao marica! ako cemo realno, maric nista ne zna jos tek kad ide u goste...ali ja ocekujem u cetvrtak veliko slavlje, zao mi je malo sto ce se s tom pobjedom i maric poprilicno ograditi ali....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:45 
Veteran
Veteran

batica je napisao:
Marić zna????!!!!

Ajmo realno, šta on to zna?

Mariću kući

isjekao si mi recenicu i ostao sam nedorecen.....ja sam napisao da maric zna sta mu je ciniti i pod tim sam mislio sta se ocekuje od njega i od naseg Borca, to i mi svi dobro znamo. sa druge strane tvoj post mi se cini kao da osudjujes moju podrsku maricu koja ne postoji i nisam ni u jednom postu na ovoj temi ili onoj - zelenog foruma, podrzavao marica! ako cemo realno, maric nista ne zna jos tek kad ide u goste...ali ja ocekujem u cetvrtak veliko slavlje, zao mi je malo sto ce se s tom pobjedom i maric poprilicno ograditi ali....

Ne brate. Ne osuđujem te.
Da i ja očekujem pobjedu. Ali bojim se da će mu ta pobjeda produžiti mandat.

Marić nam neće nažalost donijeti ništa dobro.

Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Citiraj:
Ne brate. Ne osuđujem te.
Da i ja očekujem pobjedu. Ali bojim se da će mu ta pobjeda produžiti mandat.

Marić nam neće nažalost donijeti ništa dobro.

Aj Borac

upravo to...ali bilo je svega i svacega pa je otislo kao sto ce i maric polako. samo da nas neka veca nesreca ne zapadne mada sumnjam da postoji.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2010, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nista, znamo da je Maric takav kakav je i dzaba nam kuknjava na forumu.
Treba izbaciti Lozanu a nakon toga da se ne obrukamo protiv bilo koje od ovih 5 ekipa koje mozemo izvuci u 3. kolu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borcev_navijac, kako je u Svici? :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 00:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
sta reci? Gorak mi je ukus u ustima jer smo sami sebe pobjedili. Strah, trema i panika vidljiva iz aviona. Predaleko se igralo od igraca u odbrani, prevelik strah od kartona pa se bjezi od duela. Bezidejnost kao posljedica. Doduse 2.poluvrijeme pristojno, prvo katastrofa. Da nije bilo te treme i straha da su igrali fudbal kako znaju, poderali bi ih. Nije lozana losa ekipa al borac je bolji. Ranije su poceli sa pripremama imaju vise utakmica zajedno i dok smo mi pojedinacno jaci oni sv jaci kao tim. Težak ali aktivan sezultat. Znam da ii mozemo pobjediti u bl sa dva gola sazlike a da li cemo zavisi oajvise od pristupa igri.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 00:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
žao mi je što sam bio u pravu za petrica. Stanceski je bio los ne znam sta si dobro vidio, vuce i gnjavi loptu bzvz, vraca je nazad, daleko od onog sto moze, zao mi je sto sam bio u pravu za stupara. Vezni red uz neke svijetle trenutke bezidejan , inertan , nismo bili dovoljno opasni, nikolic ko baba neka. Ljudi nas samo nadtrcali i dobili na agresiju a ne na kvalitet. Nemaju oni neku ideju i organizovanost ekipe, nego stoper celestiniju mozgu ekipe , ovaj u for oadpacu i onda trka

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 01:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ako neko zna link za sutrasnje izvlacenje neka okaci :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 01:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Maj 2010, 01:23
Svjeze pristigao iz Loznice...utisaka poprilicno...pojma nemam odakle bih krenuo...

Loznicu, blago receno, boli dupe za fudbalom i njihovim klubom. Ni E od euforije...ljudi prolaze pored stadiona kao pored turskog groblja. Mentalitet svajcaraca je opet prica za sebe...a niti je to sad toliko bitno.

Na nasoj tribini sve zajedno oko 150 dusa...ali vecina je bila pasivna (klasicni gastosi), koji bas i ne kapiraju momke koji ne stede svoja grla i dlanove. Navijanje nije stajalo tokom citave utakmice...s druge strane neki klinci njihovi masu nekim zastavicama...nisu vrijedni paznje.

Kacim samo ove dvije slike...ostale nisu bas za neta. 8)

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 03:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
Nije los stadion

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2010, 07:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Kad dobiju navijači svoju tribinu biće druga priča, onda će se znati ko god npr. kupi sjever znači da planira navijati... a ovako teoretski je moguće ali nadam se da neće da šminkeri kroz ovo naručinanje razgrabe istok i da se Lešinari ne pojave u respektabilnom broju nadam se da se to neće dogoditi i da su isplanirali kako će svi Lešinari ući.

A ti iz Beograda što nisi gledao meč pa zar ne možeš uhvatiti RTRS barem preko kablovske, mada sam izuzetno srećan I zadovoljan kako su mediji u Srbiji pogotovo najveći ispratili nastup Borca i koliku smo podršku od ljudi iz Srbije dobili kroz komentare nakon vijesti, mnogo više pažnje su dali Borcu nego Spartaku i OFK

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]