kod kuće i na strani je napisao:
Može li Žarić igrati desnog beka? Žarić je jedan dio karijere igrao štopera a veći dio lijevog beka. Usput čovjek igra lijevom nogom i potpuno je neprirodno da igra zadnjeg desnog.
Ne moze. Ali postavlja se pitanje sta uraditi kada imas Stupara koji je odigrao ocajno?
Ništa ti ubaci još goreg i potpuno nam paralizuj tu stranu.
Pri rezultatu 1:0 vaditi napadača a ubaciti trećeg zadnjeg veznog je van svake pameti.
Nikolic je odigrao kao baba. Ja bih ga izvadio na poluvremenu, covjek nije posteno potrcao. Treceg napadaca nemamo.
Saglasan sam. Nikolić loš. Ko ga je tražio? Ja, ne čika Marić lično.
A da je Marić neznalica i to će ti potvrditi dobar dio igrača. Šta misliš zašto puzigaća ne igra. Zato što je Benović bolji, pouzdaniji prodorniji, ne nego zato što bek koji pokušava ofanzivno igrati kod čika Marića grije klupu.
Puzigaca je los u defanzivi. Bek koji ne zna da igra odbranu ne treba da bude u 18 a kamoli u 11. Da se mene pita Puzi nikad ne bi igrao.
A koji će nam urac onda uopšte bek igrači ako nećemo probati probijato pinekad i po bokovima. Ubacimo lagano još dva štopera recimo Leo i mali Stojnić i lagano sa 4 štopera.
Ono što mu još zamjeram su rezultati uopšte. JEDAN (1) bod u gostima u čitavoj polusezoni je tema za DR. Stojakovića a ne za ovaj forum. Sjetite se broja gostujućih bodova sa Vladom i Bajom.
Za ovo sto si naveo kriva je Uprava i niko drugi.
Uprava kriva za paceraj. Teško ali kriva je što dovede ovu budalu.
Maric jeste ziheras, ali ovu smo izgubili vise zbog treme i evropskog neiskustva nego zbog njegove taktike.
Saglasan. Bilo je treme i da neiskusno smo ali Marić definitivno nije čovjek za našu klupu.
Imamo li (po imenima) najjaču ekipu u BiH? Imamo. Šta ako ne bude rezultata? Ko je kriv?
Marić je i više od ziheraša. Kao osvojio je kup. On je Borca u kupu vodio polufinalu i finalu.
Realno na grbavici dva gola oba iz čiste greške navikanog Šehića.