Schlager je napisao:
A šta ćemo sa Petrićem i Ćorićem ako dovedemo još jednog,kako kažeš,rasnog štopera da igra u paru sa Vuletom?
Mislim da bi to bilo bespotrbno nagomilavanje igrača na toj poziciji,jer nerealno je očekivati u Evropi bogzna šta,a za Premijer ligu su i ova dvojica više nego dobri.
sve se ja slazem i9 s tobom i sa simpatizerom, medjutim :
evo gledao sam petrica juce, zaista pravi glupe i bespotene faulove i to za crvenog kartona bez dileme.
i on i coric su panicni s loptom, tesko je iznose, i cak znaju napraviti tzv poprecne pasove ( sto je zaista strasno za jednog stopera) jer to spic presjece i eto ti gola.
Dalje, coric ima problem sa brzinom i visinom, malo bolji napadac ga okrece kao malo dijete.
Ne zelim previse da kudim nase igrace ali mislim da je to istina, ako grijesim isprvite me.
na kraju krajeva vule je odlican igrac i uvijek postoji mogucnost da za dobru ponudu vec na zimu ode, pa onda u toj situaciji kad bi doveli jos jednog rasnog stopera, ne bi imali bas toliki problem i u domacem prvenstvu kao kada bi ostali samo coric i petric .
Mislim, znam ja da u ovoj ligi ima dosta klosijih stopera oid njih dvojice, ali ako hocemo da budemo vrh , a hocemo, onda nam odbrana mora nbiti granitna, da bi napad imao vise prostora i osjecao se sigurnije, jer ta pobjedjujes i samo sa jednim golom , ako shvatate sta hocu da kazem.
@simpatizer kako vec rekoh i ja samtram da nam je pitanje desnog beka "ahilova peta" i to bi se pitanje trebalo rijesiti makar za prvenstvo ako se ne stigne za evropu, jer je desni bek inace deficitaran igrac na trzistu.
dujkovic, je hitar, dobar tehnicar, jak u duelu i ide pravolinijski na igraca, e sad fali mu jos iskustva i utakmica u ozbiljnoj konkurenciji da bi bio provtimac, ali cuo sam da se maricu jako svidja i da na njega najozbiljnije racuna