banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 12:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2010, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Da, sada je definitvno da Kajkut odlazi. Njegovim stopama kreće i Puzigaća, kojeg Marić neće da vidi očima, a uz to on je obećan za Benovića Slaviji. sada se pita Puzi, hoće li pod Romaniju, ili negdje drugdje, ali sigurno ide. Možda je i tako boljer, jer kod Marića nebi dobio ni minutu. Neda mu se prvo ono prošlog ljeta, zbog 2.000 KM otišao, pa odiseja u Zenici, pa sada Marić. Takođe, iz izvora bliskih klubu Trivunović bi vrlo lako mogao u Rusiju poslije evropske odiseje. i Da Borac u Lozanu putuje čarter letom 14. 07. u 11 časova. Mali avion, 48 članova, od kojih ekipu sačinjava 22. Velika većina ostalih koji idu u zemlju sira nije vidjela Gradski stadion posljednjih godinu dana, a neki od njih možda nikada nisu ni bili. Uskoro će biti i spisak, pa procijenite sami.
Ali da ne bude sve tako crno, a nije tako, Evropa je na Gradskom stadionu. Radovi će biti završeni, a UEFA ĆE ZAŽMIRITI jer je u pitanju samo 2.pretkolo, ali ako prođemo dalje onda neće biti zajebancije.
Opet na treću stranu imamo pravu ekipu, koja je poslije one Jagodićeve u proljeće 2009. najbolja. To me raduje, još das Vlado zaskoči Džimija, gdje bi nam bio kraj ! Prognoziram mrtvu trku za jednu od prve tri pozicije s Marićem, ali sa Jagodićem potpisujem 10 bodova prednosti i igru mačke i miša sa svim ekipama koje dođu u naš obnovljeni hram.
Evo za kraj i jedne ideje: Ajmo malo promiješati karte, pa napraviti idelan tim Borca od rata pa do danas. Moj bi izgledao ovako:Avdukić Aranitović, Mačkić, O. Vranješ, Trivunović,Teinović, Grujić, Maletić, Bilbija, S. Vranješ, Ljubojević, Trener: Vlado Jagodić, pomoćnici: Baja Stojnić, Dragan Vukša i Nenad Gavrilović.
Dvoumio sam se kod golmana i na kraju stavio Avdukića. Imam šmek da bi mogao biti pravo riješenje, a kada se okrenem godinama unazad, uistinu jeste tako. Od Đavola Simeunovića nismo imali pravog. Neka Asmir zablista neću imati ništa protiv.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
skypostman je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Hahahahaha Voša na prvom treningu imala 53 igrača, čovječe treba to nahraniti...

Slika Истина.

Slika
Slika
Slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 13:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
A šta ćemo sa Petrićem i Ćorićem ako dovedemo još jednog,kako kažeš,rasnog štopera da igra u paru sa Vuletom?

Mislim da bi to bilo bespotrbno nagomilavanje igrača na toj poziciji,jer nerealno je očekivati u Evropi bogzna šta,a za Premijer ligu su i ova dvojica više nego dobri.

sve se ja slazem i9 s tobom i sa simpatizerom, medjutim :

evo gledao sam petrica juce, zaista pravi glupe i bespotene faulove i to za crvenog kartona bez dileme.

i on i coric su panicni s loptom, tesko je iznose, i cak znaju napraviti tzv poprecne pasove ( sto je zaista strasno za jednog stopera) jer to spic presjece i eto ti gola.

Dalje, coric ima problem sa brzinom i visinom, malo bolji napadac ga okrece kao malo dijete.

Ne zelim previse da kudim nase igrace ali mislim da je to istina, ako grijesim isprvite me.

na kraju krajeva vule je odlican igrac i uvijek postoji mogucnost da za dobru ponudu vec na zimu ode, pa onda u toj situaciji kad bi doveli jos jednog rasnog stopera, ne bi imali bas toliki problem i u domacem prvenstvu kao kada bi ostali samo coric i petric .

Mislim, znam ja da u ovoj ligi ima dosta klosijih stopera oid njih dvojice, ali ako hocemo da budemo vrh , a hocemo, onda nam odbrana mora nbiti granitna, da bi napad imao vise prostora i osjecao se sigurnije, jer ta pobjedjujes i samo sa jednim golom , ako shvatate sta hocu da kazem.

@simpatizer kako vec rekoh i ja samtram da nam je pitanje desnog beka "ahilova peta" i to bi se pitanje trebalo rijesiti makar za prvenstvo ako se ne stigne za evropu, jer je desni bek inace deficitaran igrac na trzistu.

dujkovic, je hitar, dobar tehnicar, jak u duelu i ide pravolinijski na igraca, e sad fali mu jos iskustva i utakmica u ozbiljnoj konkurenciji da bi bio provtimac, ali cuo sam da se maricu jako svidja i da na njega najozbiljnije racuna

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Kako se zove taj Dujakovic :) ?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 13:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Vidim borčev navijač je napisao da Marić sluša RBA što je dobro :) Pouzdano znam da RBA zna više o fudbalu od 'defanzivne lale'. Daće bog da formacija bude postavljena po ukusu jednog dijela simpatizera sa zapada. Naime, ispostavilo se da kad god je Borac igrao onako kako je taj dio simpatizera priželjkivao došli su i rezultati :D Dobro možda se malo i šalim ali ima tu i istine. Mnogi igrači i treneri bili su u indirektnom sukobu sa simpatizerima kad god se osjetilo nezalaganje i bezobrazluk. Da sad ne nabrajam a mogao bih do sutra. Vukša, Gavrilović, Bošnjak, Divljak, Stanić pa i Kajkut je imao svoje ispade ka zapadu.Ipak neke nabrojih :wink: Pa 'prsto mahač' poznatiji kao ćelo tj. Marićev šegrt...Bilo je tu svega.
Mislim da smo napokon dočekali da imamo ekipu koju čak ni sudije u BiH premijer ligi ne mogu pokrasti. Po kvalitetu smo, siguran sam, daleko ispred svih drugih ekipa. No, kako gradski stadion leži na 'gadnim podzemnim vodama' :D bojim se da će opet biti puno problema. Dok smo imali dobrog trenera nije bilo para za ovakva pojačanja a sada kada smo doveli dobra pojačanja (bar po imenima), 'podzemne vode' nam dovedoše Marića pa se bojim da ćemo i pored ovakvih imena u ekipi imati dosta problema. Molim se dragom Bogu da me Džimi demantuje.

Još jednu stvar želim da napomenem da gore pomenuti simpatizeri sa zapada NIKADA nisu imali nikakav drugi interes osim uspjeha voljenog nam kluba. Neću pisati o tome koliko puta smo se smrzavali, pregrijavali, sa ženama svađali :lol: zbog odlazaka na utakmice što kući što na strani. Recimo veteran je nekoliko puta ozbiljno ugrozio i svoju egzistenciju tako što je u danu prelazio nekoliko HILJADA kilometara da bi stigao na utakmicu i td....

RBA daj zamoli Džimija da proba ipak malo ofanzivnije i sa više emocija....ipak on tebe sluša :D a ako ne bude slušao...pa zna se...

AJ' BORAC

P.S Šuška se da bi stadion nakon rekonstrukcije mogao biti osveštan, daće BOG

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Citiraj:

фин потез...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne znam je li neko pisao, ali 50ak vulturesa je dobilo vizu za gostujucu utakmici i Svici, tako da ce klub imati podrsku navijaca iz BL...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
borcev_navijac je napisao:
Schlager je napisao:
A šta ćemo sa Petrićem i Ćorićem ako dovedemo još jednog,kako kažeš,rasnog štopera da igra u paru sa Vuletom?

Mislim da bi to bilo bespotrbno nagomilavanje igrača na toj poziciji,jer nerealno je očekivati u Evropi bogzna šta,a za Premijer ligu su i ova dvojica više nego dobri.

evo gledao sam petrica juce, zaista pravi glupe i bespotene faulove i to za crvenog kartona bez dileme.

i on i coric su panicni s loptom, tesko je iznose, i cak znaju napraviti tzv poprecne pasove ( sto je zaista strasno za jednog stopera) jer to spic presjece i eto ti gola.

Dalje, coric ima problem sa brzinom i visinom, malo bolji napadac ga okrece kao malo dijete.

Ne zelim previse da kudim nase igrace ali mislim da je to istina, ako grijesim isprvite me.

na kraju krajeva vule je odlican igrac i uvijek postoji mogucnost da za dobru ponudu vec na zimu ode, pa onda u toj situaciji kad bi doveli jos jednog rasnog stopera, ne bi imali bas toliki problem i u domacem prvenstvu kao kada bi ostali samo coric i petric .

Mislim, znam ja da u ovoj ligi ima dosta klosijih stopera oid njih dvojice, ali ako hocemo da budemo vrh , a hocemo, onda nam odbrana mora nbiti granitna, da bi napad imao vise prostora i osjecao se sigurnije, jer ta pobjedjujes i samo sa jednim golom , ako shvatate sta hocu da kazem.

@simpatizer kako vec rekoh i ja samtram da nam je pitanje desnog beka "ahilova peta" i to bi se pitanje trebalo rijesiti makar za prvenstvo ako se ne stigne za evropu, jer je desni bek inace deficitaran igrac na trzistu.

dujkovic, je hitar, dobar tehnicar, jak u duelu i ide pravolinijski na igraca, e sad fali mu jos iskustva i utakmica u ozbiljnoj konkurenciji da bi bio provtimac, ali cuo sam da se maricu jako svidja i da na njega najozbiljnije racuna

nebih se slozio sa nekim stavovima ovdje vule trivunovic je odlican centarhalf po potrebi i libero ali... Coric i petric dok su igrali zajedno su bili odlicni, obojica su visoki i dosta pokretljivi pravovremeni na lopti i igraju blizu igraca. cinjenica je da u paru sa vuletom nijedan nelici na sebe. pitanje zasto je to tako,mozda zato sto je vule malo sporiji pa se vise postavlja poziciono pa oni ostaju da`vise` neznam ni sam uglavnom cuo sam i da je vule rekao da mu je najlakse da igra sa dzoom u paru, to su sve pitanja za struku ali mislim da nam netreba jos takvih igraca ako vule ode ostaju ova dvojica dovoljno za pl tu je i zara koji moze igrati po potrebi na tom mjestu goruce pitanje je desni bek

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 13:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Da simptomatično je to da smo se ipak dosta golova naprimali od kada je Vule glavni u odbrani, međutim treba sada reći da imamo i drugog golmana za kojeg se nadamo da neće biti linijaš, tako da ćemo dobiti snagu u odbrambenom skoku, valjda će biti bolje...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kod kuće i na strani je napisao:
Vidim borčev navijač je napisao da Marić sluša RBA što je dobro :) Pouzdano znam da RBA zna više o fudbalu od 'defanzivne lale'. Daće bog da formacija bude postavljena po ukusu jednog dijela simpatizera sa zapada. Naime, ispostavilo se da kad god je Borac igrao onako kako je taj dio simpatizera priželjkivao došli su i rezultati :D Dobro možda se malo i šalim ali ima tu i istine. Mnogi igrači i treneri bili su u indirektnom sukobu sa simpatizerima kad god se osjetilo nezalaganje i bezobrazluk. Da sad ne nabrajam a mogao bih do sutra. Vukša, Gavrilović, Bošnjak, Divljak, Stanić pa i Kajkut je imao svoje ispade ka zapadu.Ipak neke nabrojih :wink: Pa 'prsto mahač' poznatiji kao ćelo tj. Marićev šegrt...Bilo je tu svega.
Mislim da smo napokon dočekali da imamo ekipu koju čak ni sudije u BiH premijer ligi ne mogu pokrasti. Po kvalitetu smo, siguran sam, daleko ispred svih drugih ekipa. No, kako gradski stadion leži na 'gadnim podzemnim vodama' :D bojim se da će opet biti puno problema. Dok smo imali dobrog trenera nije bilo para za ovakva pojačanja a sada kada smo doveli dobra pojačanja (bar po imenima), 'podzemne vode' nam dovedoše Marića pa se bojim da ćemo i pored ovakvih imena u ekipi imati dosta problema. Molim se dragom Bogu da me Džimi demantuje.

Još jednu stvar želim da napomenem da gore pomenuti simpatizeri sa zapada NIKADA nisu imali nikakav drugi interes osim uspjeha voljenog nam kluba. Neću pisati o tome koliko puta smo se smrzavali, pregrijavali, sa ženama svađali :lol: zbog odlazaka na utakmice što kući što na strani. Recimo veteran je nekoliko puta ozbiljno ugrozio i svoju egzistenciju tako što je u danu prelazio nekoliko HILJADA kilometara da bi stigao na utakmicu i td....

RBA daj zamoli Džimija da proba ipak malo ofanzivnije i sa više emocija....ipak on tebe sluša :D a ako ne bude slušao...pa zna se...

AJ' BORAC

dace dragi BOG da tamjan zamirise pod svodovima gradskog e kad se samo sjetim raznih smrzavanja po pojadinim selima i livadama razocarenja na onom kupu u sarajevu ali eto znali smo da ce doci bolji dani, i eto docekasmo. potpisujem sve ovo sto si napisao

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Dodatni razlog zašto ne treba angažovati štopera je što i Boka bez problema može odigrati na tom mjestu,ako bi neko imao kartone ili bio povrijedjen...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

veteran 1987 je napisao:
borcev_navijac je napisao:
Schlager je napisao:

nebih se slozio sa nekim stavovima ovdje vule trivunovic je odlican centarhalf po potrebi i libero ali... Coric i petric dok su igrali zajedno su bili odlicni, obojica su visoki i dosta pokretljivi pravovremeni na lopti i igraju blizu igraca. cinjenica je da u paru sa vuletom nijedan nelici na sebe. pitanje zasto je to tako,mozda zato sto je vule malo sporiji pa se vise postavlja poziciono pa oni ostaju da`vise` neznam ni sam uglavnom cuo sam i da je vule rekao da mu je najlakse da igra sa dzoom u paru, to su sve pitanja za struku ali mislim da nam netreba jos takvih igraca ako vule ode ostaju ova dvojica dovoljno za pl tu je i zara koji moze igrati po potrebi na tom mjestu goruce pitanje je desni bek

ovo je interesantno razmisljanje, i da djeluju mi bolje svaki od njih pojedinacno kad igraju njih dvojica kao par nego u tandemu s vuletom.
Kao sto mi vule djeluje bolje u tandemu sa dzoom
sta je trazlog ne znam.
moguce je i ovo sto si ti napisao, s tim da ni vule ali ni leo nisu brzi, brzi su petric i dzo.

medjutim objektivno, mislim da i petric i coric i dzo imaju taj problem s loptom tu paniku koju stoper ne bi smio da ima

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Dodatni razlog zašto ne treba angažovati štopera je što i Boka bez problema može odigrati na tom mjestu,ako bi neko imao kartone ili bio povrijedjen...

to ima smisla , ali po meni je steta da boka ne igra na adnjem veznom, juce je bio zaista jako dobar na toj poziciji, miran, siguran s loptiom, pravovremen, ma nema sta

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
@borcev navijac, pa ti rece da si u BL da nisi u NS, e dzimi dzimi sad smo te uhvatili :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

subzero81 je napisao:
@borcev navijac, pa ti rece da si u BL da nisi u NS, e dzimi dzimi sad smo te uhvatili :D :D

pa jel problem skoknuti do novog sada na utakmicu :)

inace sad nesto analiziram evoi ga sastav vojvodine po transfermarktu

Squad from FK Vojvodina Novi Sad in the season 2010/2011
# Name / Position Nation Market value
1 Željko Brkic
Keeper (TW), 23 Years
2.250.000 £
2.500.000 €
12 Aleksandar Kesic
Keeper (TW), 22 Years
427.500 £
475.000 €
30 Darko Ristic
Keeper (TW), 19 Years
157.500 £
175.000 €
- Milovan Milovic
Defense (IV), 29 Years
720.000 £
800.000 €
- Milko Novakovic
Defense (IV), 22 Years
90.000 £
100.000 €
- Slobodan Novakovic
Defense (IV), 23 Years
315.000 £
350.000 €
- Darko Lovric
Defense (DA), 29 Years
810.000 £
900.000 €
22 Miroslav Vulicevic
Defense (RV), 25 Years
1.350.000 £
1.500.000 €
24 Dejan Karan
Defense (IV), 21 Years
675.000 £
750.000 €
26 Miroslav Milutinovic
Defense (RV), 25 Years
180.000 £
200.000 €
34 Risto Lakic
Defense (RV), 27 Years
270.000 £
300.000 €
- Georgi Merebashvili
Midfield (OA), 23 Years
585.000 £
650.000 €
- Vladan Pavlovic
Midfield (DM), 26 Years
540.000 £
600.000 €
- Dušan Nestorovic
Midfield , 24 Years
225.000 £
250.000 €
4 Goran Smiljanic
Midfield (ROM), 20 Years
450.000 £
500.000 €
6 Nnaemeka Ajuru
Midfield (DM), 24 Years
1.125.000 £
1.250.000 €
8 Slobodan Medojevic
Midfield , 19 Years
765.000 £
850.000 €
10 Mario Djurovski
Midfield (SM), 24 Years

1.125.000 £
1.250.000 €
11 Slaven Stjepanovic
Midfield (OM), 22 Years
540.000 £
600.000 €
14 Janko Tumbasevic
Midfield (DM), 25 Years
765.000 £
850.000 €
35 Vuk Mitosevic
Midfield (DM), 19 Years
292.500 £
325.000 €
- Brana Ilic
Forward (OA), 25 Years
720.000 £
800.000 €
- Yaw Antwi
Forward , 25 Years
810.000 £
900.000 €
- Abou
Forward (MS), 23 Years
630.000 £
700.000 €
9 Mikheil Khutsishvili
Forward (OA), 31 Years
180.000 £
200.000 €
21 Nemanja Bilbija
Forward (MS), 19 Years
675.000 £
750.000 €
81 Dragan Mrdja
Forward (MS) , 26 Years
2.475.000 £
2.750.000 €
Total value 19.147.500 £
21.275.000 €
Foreign players: 11 (40,7 %)

Kader im Detail

The coach from FK Vojvodina Novi Sad
Name / Position / Age Nat Contract until Appointed
Zoran Milinkovic
Trainer, 41 Years
2012 01.07.2010

To the Staff-Overview

prema vrijednosti vojvoidina vrije 21.000.000 evra a borac 6.000.000 evra

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Što se tiče Lea i Petrića mislim da su sjajno funkcionisali kao par. Naravno Vule je klasa i čovjek sa puno iskustva i možda jedini naš odbrambeni igrač koji može dugom loptom da posluži napadača. Dakle ima tu potrebnu mirnoću i dosta dobar pregled igre iako je štoper.
Međutim da je Džo neko ko može sa njim u paru da zadovolji u to nisam siguran. Ja nemam lično ništa protiv Džoa ali i dalje mislim da on nije neko sa kim bi ekipa bila sigurna. Nije Damjanović jedini krivac. Sjećam se kad je počinjao sa Gagulom u paru Džo je izgledao dosta dobro i obećavajuće. U nastavku njegove karijere razni treneri su ga stalno rotirali desni bek pa štoper.

Mislim da je Petra riješenje samo dok se još malo uigraju. Pa to je valjda zadatak trenera na pripremama ili ja griješim?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Jedite kod Džo-a!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Evo kako je utakmicu vidio Sportski Žurnal.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 24398.html

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
skypostman je napisao:
Slika

:lol:

Kako samo opušten čovjek 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Previse obracamo paznju na stoperski par. Po meni, najveci problem je bio taj sto smo u drugom dijelu sezone ostali bez trkaca u veznom redu (Vranjes) i zato su Vule i drugi stoper bili na mukama u vecini utakmica. Dakle, veznjaci nisu pomagali zadnjoj liniji u dovoljnoj mjeri.

Sada imamo Raspudica koji ce trcati za dvojicu i mislim da ce biti sve kao u jesenjem dijelu prosle sezone. Ocekujem da ce nasa odbrana biti medju 3 najbolje u ligi. Ne zaboravimo da je i Benovic tu. Svaka cast Zari, ali ovaj je kvalitetniji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]