banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120095 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2010, 08:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Nije nerealno ocekivati da kupimo sal u Gospodskoj, klincu kapu ili kartu nesto bolju vec u petak, a ne na dan utakmice. Poredis Karedelja, a zaboravljas da je u njegovo vrijeme Borac imao kiosk u svojim bojama kod starog Zenita. Dakle nije u pitanju vrijeme, vec volja i zelja da se klubu pomogne, odnosno koliko su oni koji danas juce i li sutra vole taj isti klub od kojeg zive. Primjera u Evropi imamo milione, pa i u okruzenju. Netreba biti budala pa vidjeti kako stvari funkcionisu.
Meni se nije svidjela ideja pojedinih navijaca sta cemo mi raditi privatizaciju kao Hajduk. Smijesno, kamo srece da licimo na Splicane, iako ih ja licno nevolim ili sve sto no dolazi iz lijepe njihove, ali taj isti hajduk svake godine igra u Evopu. Drzave se mijenjaju, ali onio su tu konstanta. Boze moj ispadaju, ispadajmu svi, ali svake godine u avgustu prirede festu svojim navijacima. E to cekam, ovdje, da nebude nista slucajno

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 08:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Evo sad slusam za evropsko prvenstvo u "SFRJ" :D

To je idealna prilika da se Banja Luka što više angažuje za izgradnju stadiona na Banjalučkom. Ova priča nam ide na ruku.

I ja se ne bih složio sa Šlagerom, može se uraditi sigurno dosta toga. Samo treba dovesti čovjeka koji ima osjećaja za sve to. Normalno je da bi se Lešinari ljutili da im neko stvara konkurenciju- čitaj otima pare. Ali ljudi u SA na čaršiji sigurno nisu manijaci ili hordaši-mislim aktivni članovi pa na njihovom štandu prodaju majice Želje, SA, a u našem gradu ista slika samo borčevog šala nigdje ali zato Zvezda, Partizan možeš da biraš.

Evo prijedloga ajmo mi dizajnirati Borčev šal sa grbom, čisto da vidimo kako bi se ova naša ideja sprovodila. Znači krenemo od šalova!

Aaaa, šta kažete???

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
zli mrkvić je napisao:
Evo sad slusam za evropsko prvenstvo u "SFRJ" :D

To je idealna prilika da se Banja Luka što više angažuje za izgradnju stadiona na Banjalučkom. Ova priča nam ide na ruku.

I ja se ne bih složio sa Šlagerom, može se uraditi sigurno dosta toga. Samo treba dovesti čovjeka koji ima osjećaja za sve to. Normalno je da bi se Lešinari ljutili da im neko stvara konkurenciju- čitaj otima pare. Ali ljudi u SA na čaršiji sigurno nisu manijaci ili hordaši-mislim aktivni članovi pa na njihovom štandu prodaju majice Želje, SA, a u našem gradu ista slika samo borčevog šala nigdje ali zato Zvezda, Partizan možeš da biraš.

Evo prijedloga ajmo mi dizajnirati Borčev šal sa grbom, čisto da vidimo kako bi se ova naša ideja sprovodila. Znači krenemo od šalova!

Aaaa, šta kažete???

Od tog prvenstva nema nista. Ne znam zasto neko opet pusta takvu "patku".
Ako Hrvatska i Madjarska nisu imali sansu da dobiju EP, kako bi tek prosla eventualna kandidatura Srbije, BiH i Hrvatske necu ni da zamisljam. Dovoljno je da pogledamo "kroz prozor" i da vidimo kakvu "infrastrukturu" (ne samo sportsku) imaju Srbija i BiH. Da ne spominjem to da ove zemlje nemaju cak ni Zakon o sportu.
Jednostavno, neko se opet poigrava sa nasim emocijama.

A sad sto se tice prodaje navijackih rekvizita. Iako ni Lesinari nisu bez mana, mora im se priznati da odradjuju vrlo dobar posao kada je u pitanju prodaja istih. Vidim po gradu masu omladine sa njihovim salovima a pogotovo majicama. Naravno da bi bilo dobro da klub ima neki lokal za prodaju klupskih obiljezja, ali to bi Uprava morala da odradi u dogovoru sa navijacima. Dakle, treba da postoji zvanicno prodajno mjesto, a ne da se na pijaci prodaju dresovi i slicno.
Navijaci neka i dalje prodaju majice i salove sa njihovim obiljezjima, a klub neka odradjuje rekvizite sa klupskim obiljezjima.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Vidi Schlager, ideja je odlicna i koliko ja znamtraze se nacini za realizaciju takve i slicnih ideja vec duze vremena.

Naime cilj je od borca napraviti brend ne samo banjaluke nego cijele rs, prije svega borac mora da funkcionise i izgleda kao moderan klub. Evo koliko cujem, nasi igraci ce na putovanje u lozanu biti obuceni u jednoobrazna odijela i kravate koje ce da imaju grb borca., ide nova nike oprema i da ne nabrajam vise.

Namicu se nekakvi prihodi kluba na raznorazne nacine.
E sad, neke stvari malo koce i propisi.
Npr, borac kao klub je organizovan kao udruzenje gradjana i kao takav ne moze da se bavi trgovinom, to bi morao da radi preko nekog drugog odnosno nekoj foirmi bi morac morao da da licencu da moze da prodaje rekvizite kluba, medjutim to onda vodi u probleme , jer kad udjes u tu pricu a jos nisu sve strkuture kluba organizovane na naj bolji nacin postoje brojni nacini zlpoupotrebe i uzmanja para od borca.

ali koliko ja znam na tom se aktivno radi, jer pazi nije problem prodati sal nego je problem da te pare od prodaje sala stvarno dodju u klub a ne da se raznorazni mesetari koji se vrzmaju oko gradskog omaste a borac dobije k.urac, ako shvatas sta zelim da ti kazem.

Inace marketing je nesto na cemu ce se sasvim sigruno u narednim danima ili sedmicama vise raditi jer se dosad radilo na prelaznom roku . a sad se radi na organizaciji utakmice putoivanja smjestaja igraca, aviona , pa onda utakmice u bl itd.Malo je vremena za marketing trenutno. Ali vrijeme marketniga tek dolazi i to vrlo brzo. Prvo moras da imas sta da reklamiras , ako me razumijes.

Oko ove dvojice koju si pomenuo, kad si ih vec izdvojio, mislim da obojica imaju veliki uticaj u klubu i znam da obojica vole klub i trose puno svog vremena na klub i da su upravo izmedju ostalog njihovim zalaganjem ( bez omalovazavanja bilo koga drugog ) napravljene neke pozitivne stvari o kojima danas mozemo da govorimo .

Evo koliko ja znam postoji mogucnost da ce se uz kartu za evropsku utakmicu borca dobije i sal kluba, i jos nesto, mislim da nikom vise nece biti omoguceno dzaba na stadion , pocev od clanova uprave koji ce sami kupiti karte pa kad mogu oni ne vidim da bio nekom trebali drugom dati dzaba.( naravno sem gostima iz protivnickog tima i akreditovanim novinarima)

mislim da cemo u narednim vremenima biti svjedoci brojnih promjena u funkcionisanju kluba.

@zli_mrkvic

stevanovic ce kod nas 99%, mislim da ce vec sutra protiv vojvodine biti u timu borca

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borcev_navijac je napisao:
Evo koliko ja znam postoji mogucnost da ce se uz kartu za evropsku utakmicu borca dobije i sal kluba, i jos nesto, mislim da nikom vise nece biti omoguceno dzaba na stadion , pocev od clanova uprave koji ce sami kupiti karte pa kad mogu oni ne vidim da bio nekom trebali drugom dati dzaba.( naravno sem gostima iz protivnickog tima i akreditovanim novinarima)

Ovo je jedan od kljucnih koraka i svaka cast na tome! I vrijeme je bilo da se ukine praksa ulazenja za dzabaka. Tako i treba, korak po korak...

Znas li hoce li biti sezonskih karata?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Simpatizer je napisao:

Ovo je jedan kljucnih koraka i svaka cast na tome! I vrijeme je bilo da se ukine praksa ulazenja za dzabaka. Tako i treba, korak po korak...

Znas li hoce li biti sezonskih karata?

da bas tako, korak po korak

bice polusezonska ja mislim, i mislim da ce biti numerisana

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije lose. :wink:

Da, moram pohvaliti i ovo za jednoobrazna odijela. Ipak idemo u Evropu a ne po ovim nasim selima.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Iako ne volite da poredimo sa Zvezdom, moram napomenuti da je tamo marketing pokrio brojne brljotine uprave i pogresne poteze. Krenuli su ofanzivno , otvarali sopove, prodaju i njihova kampanja je donijal rezultat.
orac moze da prepisei od drugih timova koji imaju odlicne stvari. Prva i osnovna je dobra reklama na TVu (Budi Borac / sa najavama utakmica ), stvaranje sopstvenog brenda, kvalitetne majice tipa --Borac ponos Srpske-- , predstavljanja i druzenja sa igracima, kvalitetan klupski sajt. Te stvari su dobre jer mogu donijeti novac.
Pazi za zvezdinu sezonsku kartu dobijes dres iz prosle sezone, ovdje bi mogli bar onu majicu Borac osvajac kupa.
Lesinari imaju dobre stvari ali to su ipak za navijace a cilj borca moraju biti i simpatizeri, koji ce kupiti majice ili dres i sa njim sjediti na zapadu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Brigate BL je napisao:
Iako ne volite da poredimo sa Zvezdom, moram napomenuti da je tamo marketing pokrio brojne brljotine uprave i pogresne poteze. Krenuli su ofanzivno , otvarali sopove, prodaju i njihova kampanja je donijal rezultat.
orac moze da prepisei od drugih timova koji imaju odlicne stvari. Prva i osnovna je dobra reklama na TVu (Budi Borac / sa najavama utakmica ), stvaranje sopstvenog brenda, kvalitetne majice tipa --Borac ponos Srpske-- , predstavljanja i druzenja sa igracima, kvalitetan klupski sajt. Te stvari su dobre jer mogu donijeti novac.
Pazi za zvezdinu sezonsku kartu dobijes dres iz prosle sezone, ovdje bi mogli bar onu majicu Borac osvajac kupa.
Lesinari imaju dobre stvari ali to su ipak za navijace a cilj borca moraju biti i simpatizeri, koji ce kupiti majice ili dres i sa njim sjediti na zapadu.

hmmmm ovaj slogan "BUDI BORAC" mi se jako svidja :) al bas

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
TReba iskoristiti pozitivan momenat i cinjenicu da se o Borcu svuda prica.
Evropa je ta sansa koja se ceka i koja se mora iskoristiti na promociji kluba.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 09:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Brigate BL je napisao:
TReba iskoristiti pozitivan momenat i cinjenicu da se o Borcu svuda prica.
Evropa je ta sansa koja se ceka i koja se mora iskoristiti na promociji kluba.

ma nevolja je i sto je trenutno akutuelno svjetsko prvenstvo.
pa onda koliko se god to meni ne svidjalo, dosta ljudi u banjaluci ne tretira borac kao neki ozbiljan klub koji bilo sta moze da napravi.
Ja znam da ce se to promjeniti sa prvim uspjesima znacajnijim borca, ali jebiga trenutno je tako htjeli mi to priznati ili ne.

Jos uvijek ljudi u banjaluci vjeruju nekako da su samo beogradski klubovi , pravi klubovi, a da je ovo neka smijurija i od kluba i od lige i od igre i sta ti ja znam, ko da su zvezda i partizna barselona .
pa da su tako veliki timovi igrali bi u ligi prvaka.
Slazem se trenutno su jaci od borca u svakom smislu , ali evo mogao bi da garantujem da bi se borac danas kad su i zvezda i partizan uigrani i borac uigran, ravnopravno mogao nosati sa oba beogradska tima na terenu.

Ima ta neka nevjereica prem borcu, koja je usadjena proteklim vremenom a ima malo i kompleksa velikih gradova i velikih klubova.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
zna li se kolika ce bit sezonska karta za zapad i hoce li u nju biti ukljucena evropa

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa ako je za istok 25KM, ne bi trebala na zapadu biti preko 50KM

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
samo sad ce stolice da budu i na istoku...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 10:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Naime cilj je od borca napraviti brend ne samo banjaluke nego cijele rs, prije svega borac mora da funkcionise i izgleda kao moderan klub. Evo koliko cujem, nasi igraci ce na putovanje u lozanu biti obuceni u jednoobrazna odijela i kravate koje ce da imaju grb borca., ide nova nike oprema i da ne nabrajam vise.

E i to je marketing, prava sportska oprema NIKE, odlazak u lozanu avionom, jednoobrazno obuceni igraci. Ako je to istina, a ja vjerujem borcevom navijaču uprava radi punom parom. Svaka im čast.

Dosadio mi je NAAI i one njihove trenerke, dresovi itd. Namaju baš kvalitetnu opremu. NIKE je prava stvar, pravi dresovi, prava oprema. Sa ovim potezom uprave sigurno se nećemo osramotiti u Evropi, barem što se ovih segmenata van terena tiče!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 10:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2003, 17:03
оне мејлове што сте слали, прослиједите још и на
Министарство за породицу, омладину и спорт
info@mpos.vladars.net

што се тиче стадиона, према неким информацијама влада још није дала ни једну марку, Љубо Чубић ради све својим парама, на лијепе очи за сад

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 10:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Vidim kartonske kutije RCF, znači novi razglas na stadionu. AJ BORAC!!!
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 10:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
stvarno je ovdje receno puno dobrih stvari o marketingu i podrzavam svaku, ali mislim da bi borac morao da bude puno agresivniji na tom polju. takodje bi promocije trebalo raditi od osnovnih skola jer bi na taj nacin sebi privlacili djecu to jest od malena bi ih usmjravali da zavole borac kao svoj klub,da dobiju taj osjecaj pripadnosti. Ovdje je glavni problem sto ljudi kazu `nemam ja sta gledati tamo neko zepce ili orasje`. barcelona kad u kupu kralja igra sa treceligasem dodje 90 000 ljudi nije ih briga skim igraju oni dodju da gledaju barcelonu jer imaju taj osjecaj pripadnosti i odanosti klubu naravno sad ce neki reci pa kako mozes to porediti,i nemogu ali hocu reci da je to jedini ispravan stav

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 11:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
sta je za reci sa ovom zadnjom slikom,.kakve su ovo stepenice u lozi :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 11:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Slika
WEMBLEY :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120095 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]