zli mrkvić je napisao:
Evo sad slusam za evropsko prvenstvo u "SFRJ"
To je idealna prilika da se Banja Luka što više angažuje za izgradnju stadiona na Banjalučkom. Ova priča nam ide na ruku.
I ja se ne bih složio sa Šlagerom, može se uraditi sigurno dosta toga. Samo treba dovesti čovjeka koji ima osjećaja za sve to. Normalno je da bi se Lešinari ljutili da im neko stvara konkurenciju- čitaj otima pare. Ali ljudi u SA na čaršiji sigurno nisu manijaci ili hordaši-mislim aktivni članovi pa na njihovom štandu prodaju majice Želje, SA, a u našem gradu ista slika samo borčevog šala nigdje ali zato Zvezda, Partizan možeš da biraš.
Evo prijedloga ajmo mi dizajnirati Borčev šal sa grbom, čisto da vidimo kako bi se ova naša ideja sprovodila. Znači krenemo od šalova!
Aaaa, šta kažete???
Od tog prvenstva nema nista. Ne znam zasto neko opet pusta takvu "patku".
Ako Hrvatska i Madjarska nisu imali sansu da dobiju EP, kako bi tek prosla eventualna kandidatura Srbije, BiH i Hrvatske necu ni da zamisljam. Dovoljno je da pogledamo "kroz prozor" i da vidimo kakvu "infrastrukturu" (ne samo sportsku) imaju Srbija i BiH. Da ne spominjem to da ove zemlje nemaju cak ni Zakon o sportu.
Jednostavno, neko se opet poigrava sa nasim emocijama.
A sad sto se tice prodaje navijackih rekvizita. Iako ni Lesinari nisu bez mana, mora im se priznati da odradjuju vrlo dobar posao kada je u pitanju prodaja istih. Vidim po gradu masu omladine sa njihovim salovima a pogotovo majicama. Naravno da bi bilo dobro da klub ima neki lokal za prodaju klupskih obiljezja, ali to bi Uprava morala da odradi u dogovoru sa navijacima. Dakle, treba da postoji zvanicno prodajno mjesto, a ne da se na pijaci prodaju dresovi i slicno.
Navijaci neka i dalje prodaju majice i salove sa njihovim obiljezjima, a klub neka odradjuje rekvizite sa klupskim obiljezjima.