banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
prerano ste mi otpisali olju :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Brigate BL je napisao:
prerano ste mi otpisali olju :)

On neka bude koordinator sa klupe. :D
Misli li kapiten da se penzionise u skorije vrijeme? Osijedicu a on ce se jos motati po terenu...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
E a jel se stvarno prva utakmica igra 31 jula???

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nece kapiten da se oprosti bez titule :)
jeste prvenstvo pocinje 31 jula

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mislim da je Vule novi kapiten, a imaće on pomoćnika i na terenu, boka će mu biti pomoćnik, kad može marić imati Ćelu, može onda i Vule imati Boku...
Hoću još nešto da kažem, u prvim utakmicama treba pružiti šansu mariću, pa vidjeti ide li to na bolje, znači dati mu vremena...

Bem ti, jel vi vidite šta ja pišem???

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Padoh sa stolice! :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

volio bih da grijesim ali Maricu dajem do petog kola podrsku ne bude li do tad igre ja sam za tjeranje,,,,
mozda nas i iznenadi mislim da ce prvo kolo biti pravi test jer je i siroki krenuo ranije sa pripremama zbog evope

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:26 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:

Znao sam da će biti takvih reakcija, jer sam ja počeo "revoluciju" protiv džimija, a vidi sada...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Simpatizer je napisao:

Znao sam da će biti takvih reakcija, jer sam ja počeo "revoluciju" protiv džimija, a vidi sada...

Ma salim se.

To je to sto Brigate kaze. Dati mu sansu prvih 5 kola i ako ne bude islo noga u dupe.
Mene i ne zanima da li cemo mi u tih 5 kola osvojiti 15, 13 ili 10 bodova. Zanima me to da igramo ofanzivno i da imamo igru pa sta bude.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:33 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Simpatizer je napisao:

Ma salim se.

To je to sto Brigate kaze. Dati mu sansu prvih 5 kola i ako ne bude islo noga u dupe.
Mene i ne zanima da li cemo mi u tih 5 kola osvojiti 15, 13 ili 10 bodova. Zanima me to da igramo ofanzivno i da imamo igru pa sta bude.

Ma upravo na to sam i mislio, ako ide ide, a ako ne noga, pa tražiti nekoga drugog...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
pa ovo je odlicno, po imenima cini mi se jedna od najjacih ekipa u bih zadnjih 10-15 god. godina.
Brigate, slazem se i ja im dajem 5 kola da se uigraju, a poslije ako ne budemo razbijali sve po redu onda jbt te fudbale, taman tamo u novembru da Selju ispratimo sa 5-icom sa gradskog... a sto se tice Dzimija ma nece on potrajati, dovescemo Maradonu, kad dobije otkaz :)))))

Poslednji put menjao crna zemlja dana 01 Jul 2010, 21:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
nevjerujem da maric zna igrati ofanzivno ali mu moramo dati par kola tisine cisto akademski olja nek bude zamjenik kapitena pa kad moze fiser imati ljubojevica isto li je

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Raspudić i Nikolić za evropski Borac
Autor: Dragiša Adžić
četvrtak, 01 jul 2010 19:41
Boris Raspudić (28) i Stevo Nikolić novi su fudbaleri Borca. Oba igrača juče su u Trofejnoj Sali na Gradskom stadionu potisali ugovor na dvije godine, te se tako priključili ranije pristiglim Asmiru Avdukiću, Borislavu Mikiću i Milanu Muminoviću. Zadovoljstvo sklopljenim poslom nije krio sportski direktor Banjolučana, Muhamed Ibrahimbegović.

- Već sada smo stvorili respektabilnu ekipu, kojoj će cilj biti najmanje ponoviti uspjehe iz prethodne sezone. Očekujem da ugovore potpišu Milan Srećo i Vukašin Benović, što bi otprilike bilo to za ovaj prelazni rok - rekao je popularni Fišer.

Boris Raspudić je dijete Borca koji je posljednjih nekoliko sezona proveo u Iranu. S obzirom da mu je sezona nedavno završena, on će dobiti nekoliko slobodnih dana prije priključenja ostatku ekipe.

- Fizički sam spreman i s te strane neće biti problema. Naravno da mi je drago što sam ponovo u crveno-plavom dresu. Borac je moja najveća ljubav i sa njim se ne može ništa mjeriti. Nadam se da ćemo i ove sezone igrati zapaženu ulogu, kako u Prvenstvu, tako i na međunarodnoj sceni - poručio je Raspudić, ljubimac Borčevog Istoka.

Stevo Nikolić ljubiteljima fudbala ostao je u sjećanju iz šampionskih dana Modriča Maksime, kada je bio strah i trepet za protivničke golmane. Posljednju sezonu predvodio je napad rumunskog prvoligaša Ocelula.

- U Borac nisam došao zbog jedne ili dvije evropske utakmice, već zbog budućnosti, koja bi po svemu sudeći mogla biti svijetla. Bio sam u Evropi i mogu vam reći da nije to baš tako kako se priča. Previše sebe potcjenjujemo, a druge dižemo u nebesa. Neću obaćavati kule i gradove, ali ova ekipa ima potencijal za nešto veliko - poručio je Stevo Nikolić.

Raspudić i Nikolić, upitani da prokomentarišu žrijeb za Premijer ligu u kojoj Borac u prvom kolu na Gradskom stadionu dočekuju sastav Širokog Brijega, kao iz topa su odgovorili:

- Širokom u Banjoj Luci neće biti široko! :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Boka me odusevio razlog klub mu je dao sedam dana da ostane ali on je rekao da vec u suboru zeli ici za Novi sad kako bi se nametnuo Maricu, tako mora da razmislja borcev igrac . Znam da je dobar sa navijacima ali nakon ovog je zasluzio veliki rispekt

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka

bravo za boku on je uvijek ostavljao srce na terenu nesumnjam da se promjenio valjda su nesto radili na refllektorima jbg treba za noc sampiona i razne gladijtore da uniste opet travu

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Mislim da je Vule novi kapiten, a imaće on pomoćnika i na terenu, boka će mu biti pomoćnik, kad može marić imati Ćelu, može onda i Vule imati Boku...
Hoću još nešto da kažem, u prvim utakmicama treba pružiti šansu mariću, pa vidjeti ide li to na bolje, znači dati mu vremena...

Bem ti, jel vi vidite šta ja pišem???

RBA JEL TI DOBRO?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka

ma maric nije rjesenje ali mozda prvih par kola da mu damo mira mozda ode i sam

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 22:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA??? Kakva crna šansa Mariću??? Čađo šta se dešava? Pa valjda je svima jasno da bi *mahač prstom* uspio i Međeđu izbaciti u niži rang iako je to praktično nemoguće jer su oni već tamo! RBA da nije vruće malo danas hehehe

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
RBA, brate jel to neka jaka rakija :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Фудбалери Борца одиграли први контролни меч
Datum: 01.07.2010 21:00
Autor: Глас Српске
НОВИ СAД - Фудбалери бањалучког Борца забиљежили су прву побједу на припремама за сљедећу сезону које обављају у Новом Саду.

Изабраници тренера Зорана Марића били су бољи од трећелигаша Србије Дунава из Старих Бановаца побиједивши 3:0. Стријелци су били новајлија из Лакташа Борислав Микић и капитен Оливер Јандрић два пута.

- Задовољан сам приказаним у утакмици против ипак инфериорног ривала. Оно што смо планирали остварили смо, видели где се налазимо у овом моменту. За два дана бићемо на врхунцу оптерећења и ова утакмица с лакшим ривалом нам је изузетно пријала. Играчима сам у четвртак послијеподне дао слободно како би ухватили снагу за напоре који следе - истакао је шеф струке Борца Марић.

Појачања Борца су се одлично уклопила у нову средину, а то се посебно односи на Микића који је у 27. минуту "начео" домаћина.

- Није требало много да се уверимо да је Микић фудбалски зналац и мајстор. Само је потврдио оно што смо знали о њему. Задовољан сам и односом Милана Муминовића и Aсмира Aвдукића, одлично су се уклопили. Моја жеља је и Вукашин Беновић, али су искрсли неки административни проблеми. Видећемо шта ће да буде - казао је Марић.

Нападач Стево Николић који је јуче потписао уговор с Борцем прикључиће се данас припремама у Новом Саду.

- С Николићем добијамо нови квалитет у нападу и много јачу конкуренцију - кратко је рекао стратег Бањалучана.

Сљедећи контролни меч фудбалери Борца играју у суботу (17.30 часова) у Криваји против ОФК Београда који ће такође наступити у квалификацијама за UEFA Европску лигу.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]