banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2010, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
postaješ gori od narikače Vasića.

p.k.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nikako mi nije jasno, da stranka na bilo kojem forumu, dobije vise stranica, nego sto ce dobiti glasova na izborima. Cemu? Jel se samo meni to cini suludo, ili sta?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Nikako mi nije jasno, da stranka na bilo kojem forumu, dobije vise stranica, nego sto ce dobiti glasova na izborima. Cemu? Jel se samo meni to cini suludo, ili sta?

Marketing je čudo....

Ikakva reklama je bolja od nikakve..

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 23:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Pedja Kojovic Ne brini se za ove forumase ovdje, jer oni ne vide dalje od nosa, i ne znaju jos sta je demokratija i respekt... Zelim da nastavis svoj put i svoju borbu kao i tvoja stranka, a necu da kazem da imate moj glas jos uvjek ,ali vas vidim kao jednu od partija buducnosti i partija za dobro ove jadne zemlje.. Veliko postovanje tvome radu

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
:lol:

ПС. Морао сам.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kaco je napisao:
Pedja Kojovic Ne brini se za ove forumase ovdje, jer oni ne vide dalje od nosa, i ne znaju jos sta je demokratija i respekt... Zelim da nastavis svoj put i svoju borbu kao i tvoja stranka, a necu da kazem da imate moj glas jos uvjek ,ali vas vidim kao jednu od partija buducnosti i partija za dobro ove jadne zemlje.. Veliko postovanje tvome radu

E moj kaco, isti su oni kao i drugi. Prelistaj ovu temo pa ćeš videti....
Na konkretna pitanja, ''politički'' odgovori....

I kao i svi, pred izbore: otvori put od 2 km, ili SEMAFOR pusti u rad.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kad sam ga pitao za npr jednu stvar: Da svi u njegovoj stranci potpišu, u slučaju da osvoje većinu bilo gdje (parlamentu BiH, Narodnoj Skupštini...), da neće imati više novca osim regularnih plata, nakon 4 godine, na šta nikad nije dao odgovor, jer to njima nije cilj. NEGO FOTELJA....

Ali dobro, ako su tvoja opcija, onda je to tvoja stvar...

Ja za sad nisam našao ''stranku Osmijeh Proljeća''

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 10:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Silvio Dante je napisao:

ПС. Морао сам.

Čemu smijeh?Ne smiju se iskazati simpatije prema nekoj opciji koja nije nacionalistička ili radikalska?Smješnije je kad ti pohvališ Ognjena Tadića kao političara.To je baž za valjanje po podu..

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 16:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
_zoka je napisao:
Silvio Dante je napisao:

ПС. Морао сам.

Čemu smijeh?Ne smiju se iskazati simpatije prema nekoj opciji koja nije nacionalistička ili radikalska?Smješnije je kad ti pohvališ Ognjena Tadića kao političara.To je baž za valjanje po podu..

Ti se valjaš a on svrši po podu ma šta to značilo u političkom smislu. Čuj Ognjen političar?

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Silvio Dante je napisao:

ПС. Морао сам.

Смејем се лаковерности појединих (укључујући и тебе).
Показујете симптије према странци коју представља на форуму политички неписмен човек.
Е нећу више да вам се смејем али ћу вам дати аплауз. Уствари, не могу да нађем смајли, ипак ћу морати да вам се смејем :lol:

Тадић, какав год да је, од овог Којевића је и образованији и политички реалнији.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 01:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Ipak je ovaj Dante komunjara ali ona mala, podmukla. Voli vođe pa mogu oni biti najboolji(takovog nema) ili najgori i nek malo zasrbuje on je odmah dobar. Aplauz molim. Kojovića i Našu stranku ne podržavam ali postoji jedna stvar koja se može ovdje vidjeti a ta je da najmanje se pričalo o ljudima i vođicama a ponajviše o nekim konkretnim stvarima. Druga je priča koliko će ko biti dosljedan u toj priči. Tvoja arogancija Dante ponajbolje govori o tebi a kojović(namjerno malo da i ja budem nepismen) se trudi da bude korektan na ovom forumu(bar do izbora) mada imam utisak da bi vas sve najradije poslao u tri lijepe pa vi proberite po naciji u koju. Daj sjaši nacijonalisto, to si što si ti najbolje znaš i to dijeli sa svojima. Sad onaj veliiiiki aplauz a Dante nek brizne u smijeh dok se neupiški!!! Sam se sebi gadim od ovakvog pisanija ali da vidimo reakciju kad se poslužimo klasičnim metodama dvorskih luda?

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:
Ipak je ovaj Dante komunjara ali ona mala, podmukla. Voli vođe pa mogu oni biti najboolji(takovog nema) ili najgori i nek malo zasrbuje on je odmah dobar. Aplauz molim. Kojovića i Našu stranku ne podržavam ali postoji jedna stvar koja se može ovdje vidjeti a ta je da najmanje se pričalo o ljudima i vođicama a ponajviše o nekim konkretnim stvarima. Druga je priča koliko će ko biti dosljedan u toj priči. Tvoja arogancija Dante ponajbolje govori o tebi a kojović(namjerno malo da i ja budem nepismen) se trudi da bude korektan na ovom forumu(bar do izbora) mada imam utisak da bi vas sve najradije poslao u tri lijepe pa vi proberite po naciji u koju. Daj sjaši nacijonalisto, to si što si ti najbolje znaš i to dijeli sa svojima. Sad onaj veliiiiki aplauz a Dante nek brizne u smijeh dok se neupiški!!! Sam se sebi gadim od ovakvog pisanija ali da vidimo reakciju kad se poslužimo klasičnim metodama dvorskih luda?

Још хлеба и игара, хлеба и игара, игара, игара, игара... :lol:

Поздрав нациЈоналиста

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2010, 19:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2010, 13:23
NAŠA STRANKA: Danis Tanović u borbi za Sarajevo
Ponedjeljak | 05.07.2010.
Danis Tanović nosilac je liste Naše stranke za Kanton Sarajevo, saznaje DEPO portal. Koalicija Naša stranka - Nova socijalistišta partija imat će na oktobarskim općim izborima kandidate za sve nivoe vlasti osim za članove Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske

Kako je pred današnju predaju kandidatskih listi Centralnoj izbornoj komisiji BiH izjavio predsjednik Naše stranke Bojan Bajić, radi se o poštenim, moralnim i kompetentnim ljudima, koji mogu da uvedu stvarne promjene u zemlji.

On navodi da trenutni potencijal ove koalicije iznosi oko 120.000 glasova, što će do izbora znatno porasti.

Zato Bajić smatra da se bez ove koalicije nijedna vlada u BiH neće moći formirati.

Naglasio je i činjenicu da je ovo prvi put nakon rata da jedna koalicija pokriva cijelu BiH, a već sada ima "više odbora nego općina".

- To je prva prava politička promjena nakon rata u BiH, smatra Bajić.

Predsjednik Nove socijalističke partije Zdravko Krsmanović također naglašava da se ovdje radi o jedinstvenim listama, pod jedinstvenim nazivom, na području čitave države.

- Ovo je potpuno nova energija, nova vizija i novi početak za BiH, kazao je on.

Krsmanović je rekao da u koaliciji trenutno ne razmišljaju o mogućim koalicionim partnerima nakon izbora, ali je poručio da će svi oni koji prihvate principe koalicije imati pruženu ruku, uz upozorenje da će koalicija u tim slučajevima tražiti garancije.

- Do sada su građani svaki put prevareni. Mi, kao potpuno nova demokratska alternativa u ovoj zemlji, nemamo pravo da napravimo nijednu grešku. Sigurno od naših principa odustati nećemo, a sve političke partije koje to prihvate imat će našu pruženu ruku. A principi su reformski procesi, deblokada puta u Evropsku uniju čim prije, obračun sa lopovima "do kosti", decentralizacija BiH - naglasio je Krsmanović.

(DEPO/md)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 11:13 
Pripravnik
Pripravnik

Miljević: Na izborima se ne brani RS nego budućnost naše djece

Na izborima se ne spašava ni Republika Srpska niti bilo koji narod. Na izborima se spašava zemlja i stanovništvo od velike zavjere uništavanja i pljačkanja ljudi i resursa i prodaje budućnosti naše djece.

Kazao je to Damir Miljević, član Izvršnog odbora Naše stranke u izbornoj emisiji Radio televizije Republike Srpske, predstavljajući koaliciju ove stranke i Nove socijalističke partije Zdravka Krsmanovića.

„Pozivam građane da izađu na izbore jer samo tako možemo vratiti svima nama oduzeto dostojanstvo. Predstavljamo modernu pro- evropsku koaliciju, zastupamo ideju socijalne pravde i ljudske jednakosti i solidarnosti. Ideju jednakosti pred Bogom i pred zakonom, ali znamo prepoznati i cijeniti one koji pošteno zarade i njima nismo zavidni kada zarađuju milione. Još bolje znamo da tržišnu ekonomiju i privatnu svojinu nismo prihvatili da: neradnici eksploatišu radnike, da tajkuni brukaju poslodavce, da nakupci varaju seljake, niti da moćni gaze nemoćne“, poručio je Miljević.

Svaka država raspolaže sa dva osnovna resursa to su ljudi i prirodna bogatstva. Kao ljude su nas moralno i materijalno degradirali, dok nam već 20 godina uništavaju i pljačkaju prirodne resurse. Ako ne želimo biti roblje u vlastitoj zemlji došlo je vrijeme da reagujemo, kazao je Miljević u ime koalicije Naša stranka – Nova socijalistička partija.

radiosarajevo.ba

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2010, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Да ли је овај фазон са билбордима ЛЕВАТ дјело "Наше странке"?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2010, 02:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Е стварно може неко појашњење тих билборда?

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2010, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...a ljudi oladite od ove teme...nidje veze...nece imati ni jednog poslanika...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2010, 06:30 
Pripravnik
Pripravnik

Nije.Nemam pojma ko je to.
Ne vjerujem da je neka stranka u pitanju.
Vjerovatno neki NGO koji poziva na glasanje.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Iz izvora bliskih rukovodstvu Naše stranke redakciji MOJportal.ba dostavljena je kopija pisma kojim se Damir Miljević, Predsjednik Odbora "Naše stranke" za RS, obratio rukovodstvu NS-a.

Tom prilikom je ovaj istaknuti član i kandidat na predstojećim izborima dao neopozivu ostavku na sve funkcije u Našoj stranci, te uputio niz oštrih kritika na račun rukovodstva stranke.
Pismo prenosimo u cjelosti:

''Naša Stranka Sarajevo
Predsjedniku Stranke
Izvršnom odboru NS
Glavnom odboru NS

Predmet: Neopoziva ostavka na mjesto Predsjednika Odbora Naše stranke za
Republiku Srpsku i članstvo u Odboru

Poštovani,

Ovim putem vas obavještavam da podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Odbora za RS i članstvo u Odboru.

Ovo ne pišem u afektu nego je ovo rezultat svega onoga što se dešavalo zadnja dva i po mjeseca u odnosu između rukovodstva stranke (predsjednik, predsjednik IO i generalni sekretar) i mene kao osobe odgovorne za RS.

Potrošio sam 2 i po mjeseca svoga vremena i mnogo novaca da podignem infrastrukturu Naše stranke u zapadnom dijelu RS. Stavio sam na noge kancelariju u B.Luci, otvorio kancelarije u Srpcu, Gradišci, Doboju i Prijedoru i opremio ih neophodnom opremom, održao jednu javnu tribinu i podijelio 10.000 letaka sa osnovnim podacima o stranci i odboru. S obzirom da u svom pismu rukovodstvu stranke (koje meni nije smio poslati) predsjednik stranke tvrdi da imamo samo 100 članova u RS, red je da Vas informišem da smo prije 2 i po mjeseca startovali sa ukupno 40 članova u zapadnom dijelu RS a da sad imamo (po mojoj evidenciji) u Banjaluci oko 80 članova, u Gradišci oko 30, u Srpcu 23, u Doboju 15, u Prijedoru 20, u Šamcu 20 dok podacima za istočni dio ne raspolažem, znam samo da u Vlasenici imamo 12 članova.

Rezultat je možda skroman, ali kad se imaju u vidu da je ostvaren bez ikakve materijalne, moralne i fizičke podrške od rukovodstva stranke meni se i ne čini tako loš. Na sve to treba dodati i ono što se desilo sa listama za RS. I pored mojih upozorenja oko odnosa predsjednika stranke prema koalicionom partneru te moje pismene instrukcije iz Banjaluke oko lista za izbornu jedinicu 1 i 2 u RS napravljeno je sve potpuno drugačije i to opet polazeći od premise da je Krsmanovićeva NSP puno jača od nas, a nije, i to jasno pokazuje lista za izbornu jedinicu 6 gdje Krsmanović nije imao dovoljno kandidata za listu a radi se o izbornoj jedinici u kojoj bi on trebao biti najjači.

Takav podanički odnos prema koalicionom partneru doveo je do toga da na izbornim listama za izbornu jedinicu 1i 2 nema svih naših kandidata (od 2 iz Gradiške niti jedan, nema našeg kandidata iz Laktaša, nema 1 kandidata iz Prijedora, dok čak 2 kandidata nema na listi za Parlament BiH (1 Srbac i 1 Šipovo) iako sva mjesta nisu popunjena.

Pored toga i pored mog izričitog skretanja pažnje da Mile Mutić iz Prijedora zbog raspirivanja nacionalne mržnje tijekom rata ne može biti uopšte na listi kandidata dočekao sam da vidim njegovo ime na poziciji 3. u izbornoj jedinici 1 - Prijedor.

Preko ovoga svega ja ne mogu i ne želim preći i nije mi jasno kako je rukovodstvo stranke dopustilo da nam nema kandidata na listi, odnosno da na listu prođe osvjedočeni nacionalista. Ovakve stvari su nedopustive i govore o stanju i odnosima u NS gdje svu krivicu po meni nose Predsjednik stranke koji je liste potpisao, ali ih nije ni pogledao i predsjednik IO i generalni sekretar NS koji su imali moje vrlo precizne stavove za izbornu jedinicu 1 i 2 do toga da sam ih molio da ako treba kontaktiraju direktno sa kandidatima što oni nisu našli za shodno.

S obzirom da sam uložio svoj obraz i ugled da bih dobio pojedine ljude za kandidate i da sam im čvrsto obećao da Naša stranka stoji iza njih, a što se nije desilo, ne vidim dalje niti jedan razlog da prihvatim bilo kakvu ulogu ili odgovornost u stranci kojoj su važniji kandidati koalicionog partnera od njihovih vlastitih.

Zbog svega iznesenog nemam namjeru učestvovati ni u predizbornoj kampanji koju će ionako da vodi Zdravko Krsmanović koji je po našem predsjedniku puno jača stranka od nas, pa neka on onda i dobije izbore za nas. Pored toga, apsolutno sam izgubio povjerenje u to da se Naša stranka po ičemu razlikuje od drugih stranaka u BiH jer ste očito i na djelu pokazali da Vas vaši vlastiti ljudi ne interesuju. Ako Vas oni ne interesuju kako će Vas interesovati tek građani ove zemlje.

Zbog svega navedenog ja nemam više ni moralno pravo da članovima Naše stranke u RS (a to danas nije lako biti u RS) pogledam u oči, a ni namjeru da birače lažem u predizbornoj kampanji.

Materijalne obaveze koje sam u ime stranke preuzeo otvaranjem kancelarija u Srpcu, Prijedoru, Doboju i Gradišci pokriću iz vlastitih sredstava do kraja oktobra ove godine, kako vi ne biste imali štetu po tom osnovu od mog naivnog vjerovanja da vas stvarno interesuje da svoje djelovanje proširite i u RS.

Još jednom napominjem da je moja odluka konačna i neopoziva i svako Vaše nastojanje da me ubjedite u nešto drugo je samo gubljenje moga dragocjenog vremena što Vam više neću dopustiti s obzirom da sam ga već previše na vas potrošio.

Želim Vam puno uspjeha na izborima u Federaciji i puno uspjeha Vašem koalicionom partneru u RS.

Ovaj e mail šaljem svima čiji e mail imam da se ne bi desilo da im Vi tumačite šta sam i zbog čega uradio.

Srdačan pozdrav

Damir Miljević

Banjaluka, 07.07.2010.godine''

http://www.mojevijesti.ba/novost/49000/ ... su-stranku

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Живјело братство и јединство!

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislio čovjek da je to ''ono pravo'' pa skontao ali pooookasno.

Uložio trud i vrijeme (nadam se ne i svoj novac) i dobio prozivku od papka Bajevića :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]