banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 11:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jun 2010, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
101%СРБИН je napisao:
Sakic je napisao:
Ajd mi objasni kakve veze ima limarija sa kilometražom??? Sve sam čuo ali ovo još nisam.....

Al bas :D hahaha

motor ide a limarija stoji:)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
automotive je napisao:
pa druze ti uzmi onda tog pola benzinca bez ikakve opreme a nemoj kvariti tudje oglase

Jeste, ne dao bog da neko uzme benzinca, jebote, pa to je gore od 3 svijetska rata i kuge zajedno, ne mo'š to imat'!
Ja bi se odmah ubio na licu mjesta konopcem za branik da me komšija vidi da izlazim iz benzinca.
Sakic je napisao:
Ajd mi objasni kakve veze ima limarija sa kilometražom??? Sve sam čuo ali ovo još nisam.....

Glupo zvuči, ali mi ništa sem:
"Pa jesi sjedio na ušima čitav život?"
ne pada na pamet.
Je li sjedneš na motor pa se voziš a limarija stoji u garaži na dizalicama konzervirana, ili se i ona trucka svakim kilometrom koji pređeš, dok joj točkovi bacaju sol u mulde, voda curi kroz odvode u pragovima i kamenčići grebu zaštitu sa podnice!?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 17:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2007, 13:41
Moja dvica je presla 395000, al' da vidim ko ce naci jednu packicu na limariji, na trapovima, kosevima, bilo gdje... a ni 180-200kmh mu ne predstavlja nikakav problem... Vecina novijih auta ne moze se porediti s'njim...
Auto moze preci 20000 a da bude ubijeno u svakom smislu te rijeci...
Ovakav golf se mozda moze naci hiljadu-dvije jeftinije, ali stanje je upitno kao i oprema koju ima...

BTW, jel' pase zamjena za dvojku GTI 8V, servo, abs, 4vrata, board comp, klima, i sva ostala GTI oprema... :D

P.S.

Limarija nema nikakve veze sa kilometrazom... hoces reci da škoda favorit i passat B7 isto izgledaju poslje 300 000 prevaljenih Km?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne, samo hoću reći da Passat B7 ne izgleda isto poslije 10.000 i 410.000km.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 17:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Limarija moze biti dobra, moze biti losa, i to zavisi prvenstveno od odrzavanja i uslova u kojima je auto vozen.
200 000 za golfa sa pocincanom limarijom (ako je iole pazen) nije nista...

Mrzim spam na oglasima, al' mor'o sam se ubaciti jer kvarite oglas, bez ikakve potrebe... ;)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Stvarno nemojte kvariti oglas, golf je to, kako vas nije sramota samo.

Vibracije, zamor materijala i ostalo cemo zanemariti kod kilometraze, da se ne pravimo pametni.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blaf77 je napisao:
Vibracije, zamor materijala i ostalo cemo zanemariti kod kilometraze, da se ne pravimo pametni.
Inače ne bi smjelo, ali sad možemo jer kod Golfa, pogotovo dizela, toga nema.
Inače, nemam ništa protiv auta, skroz oko izgleda, komentari su se odnosili na prethodne komentare.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
I moj komentar se odnosio na razliku izmedju polovnog i novog lima. Sto se tice konkretnog golkfa sudeci po slikama extra je ocuuvan

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 22:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

blaf77 je napisao:
Stvarno nemojte kvariti oglas, golf je to, kako vas nije sramota samo.

Euroth je napisao:
nače ne bi smjelo, ali sad možemo jer kod Golfa, pogotovo dizela, toga nema.

Malo smo isfrustrirani, jel'? Mislim da se nebi niko od vas zalio na mkV R-a ili samo GTI-a, kad bi mogli priustiti umjesto fabie, lupa, fieste i ostalih sranja koja vas vecina vozi... :confused3:
A cek, vi ste neka gradska djeca? :roll: O, onda nista, moja greska....golf je za ljude nize klase - seljake... :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 23:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jun 2010, 15:06
Daj ne kvarite covjeku ogalas, golf se cini extra, sretno s prodajom!

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

srdjan014 je napisao:
blaf77 je napisao:
Malo smo isfrustrirani, jel'? Mislim da se nebi niko od vas zalio na mkV R-a ili samo GTI-a, kad bi mogli priustiti umjesto fabie, lupa, fieste i ostalih sranja koja vas vecina vozi... :confused3:
A cek, vi ste neka gradska djeca? :roll: O, onda nista, moja greska....golf je za ljude nize klase - seljake... :roll:

Ja nisam isfrustriran, u zadnje vrijeme me bas fino ide, a ni Blaff ne djeluje isfrustrirano.
Ne bih se zalio ni na Ficu da je besplatan, ali svojim parama R/GTI Golfa nikad ne bih uzeo, promasen mi je kao koncept. Ko ne smatra tako, nemam nista protiv niti ga mislim ubjedjivati u suprotno, stvar ukusa. Imao sam Scirocca GTI, ali mi nije lezao pa sam ga prodao. Tebi ako je mkV mokri san, srecno sa ostvarenjem. Vozio sam par puta rodjakovog i nikako mi ne leži.
Ne znam sto si se uhvatio Fabije, to je isti kurac kao VW, samo bez poreza na marku.
Ali, nju nemam, imam Mercedese i Passata karavana dizela kao "konja" i njima sam zadovoljan.
Balkansku opsesiju Golfom karikiram, nema veze sa "gradjanstinom" niti generalno imam ista protiv njega...
Ljudi nize klase su ljudi nize klase a ljudi sa sela su seljaci....mada, svako sa sela je seljak ali nije svaki seljak sa sela.
'Ajd sad razguli.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 07:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2009, 09:59
srdjan014 je napisao:

Ja koliko vidim jedino si ti ovde isfrustriran , jel'te . . .

Iz tvog posta se vidi , a cini mi se da si i ti spomenuo, da si ponosni vlasnik sepeta zvanog
:pukeright: golf2 :pukeleft: , koji si niko nemoze priustiti jel zaboga vozi znatno skuplju fabiu :lol:

To sto ti mislis , da tebe zato sto vozis golf 2 (ili iz nekih drugih razloga) ljudi oko tebe smatraju za covjeka nize klase , ili seljaka nema apsolutno nikakve veze sa limarijom nakon 200 000 km . :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 07:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
srdjan014 je napisao:
Moja dvica je presla 395000, al' da vidim ko ce naci jednu packicu na limariji, na trapovima, kosevima, bilo gdje... a ni 180-200kmh mu ne predstavlja nikakav problem... Vecina novijih auta ne moze se porediti s'njim...

Srdjo ajd sad priznaj raji kad si ga zadnji put ofarbao pa je u tako dobrom stanju a toliko presao :wink: .......ako je iko vw na ovom forumu to sam ja,jer sam poslije bmw/audija se opet vratio vw al treba reci kako jest a ne kako bi volio da bude!!!!!!!!!! :cat:

ajd prestanite kvarit momku oglas,ako imate kakvu diskusiju ajmo na off temu pa cemo tamo da se prepiremo :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 08:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sljivo je napisao:
Ja koliko vidim jedino si ti ovde isfrustriran , jel'te . . .
Iz tvog posta se vidi , a cini mi se da si i ti spomenuo, da si ponosni vlasnik sepeta zvanog
:pukeright: golf2 :pukeleft: , koji si niko nemoze priustiti jel zaboga vozi znatno skuplju fabiu :lol:
To sto ti mislis , da tebe zato sto vozis golf 2 (ili iz nekih drugih razloga) ljudi oko tebe smatraju za covjeka nize klase , ili seljaka nema apsolutno nikakve veze sa limarijom nakon 200 000 km . :lol:

Jbg, nema svako iste mogucnosti... ja pored golfa imam i B7, A4 '03, 307 '08 i jos par auta iz VW-Audi-a... al' jbs to, 'ajd ti meni reci sta si mislio reci sa ovim postom!? :roll:

Euroth je napisao:
Ja nisam isfrustriran, u zadnje vrijeme me bas fino ide, a ni Blaff ne djeluje isfrustrirano.
Ne bih se zalio ni na Ficu da je besplatan, ali svojim parama R/GTI Golfa nikad ne bih uzeo, promasen mi je kao koncept. Ko ne smatra tako, nemam nista protiv niti ga mislim ubjedjivati u suprotno, stvar ukusa. Imao sam Scirocca GTI, ali mi nije lezao pa sam ga prodao. Tebi ako je mkV mokri san, srecno sa ostvarenjem. Vozio sam par puta rodjakovog i nikako mi ne leži.
Ne znam sto si se uhvatio Fabije, to je isti kurac kao VW, samo bez poreza na marku.
Ali, nju nemam, imam Mercedese i Passata karavana dizela kao "konja" i njima sam zadovoljan.
Balkansku opsesiju Golfom karikiram, nema veze sa "gradjanstinom" niti generalno imam ista protiv njega...
Ljudi nize klase su ljudi nize klase a ljudi sa sela su seljaci....mada, svako sa sela je seljak ali nije svaki seljak sa sela.
'Ajd sad razguli.

Super ti ide, nemas vremena tipkat po forumu... No, nisam mislio na RGTI, vec na R32 koji je dosta pristupacniji, i po meni nema veze sa obicnim golfom... GTI takodje...
Ja sam peticu imao prije 2 godine, presao 10ak hiljada i prodao je, krut u PM... al' opet, GTI je sasvim druga prica, vozam rodjakovog kad imam vremena... 8) a, ne znam sto si se ti uhvatio Fabije, pomenuo sam jos 2-3 auta... mozda sam te bocn'o, izvini... :lol:
A, pominjes balkansku opsesiju golfom... jesi li cuo ikad za opsesiju mercedesom? :roll: Koje modele ti imas? 8)
A to razguli isfuraj svojoj dragoj majci koja te vaspitala tako... ili jos bolje, dodji jedno vece na parking kod kastela (samo se najavi preko PP-a da me ne omasis), pa mi reci da razgulim... i, povedi i Sljivu, prosli put mi se nije javio... ne znam sta mu bi... :D

@ Cvox,
lakirao sam haubu, prednji branik i gepek... haubu i branik zbog kamencica, a sa gepeka sam skidao fabricku crnu traku, pa ostalo ruzno, zato sam i njega prelakirao...
Auto je garazirano otkad je kupljeno ('92) zato i jeste u besprjekornom stanju, i limarijski i mehanicki... znam da su takvi primjerci jako rjetki, samo sam htio reci da kilometraza nema veze sa stanjem limarije... :)

BTW

Free BUMP... :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 08:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

srdjan014 je napisao:
Jbg, nema svako iste mogucnosti... ja pored golfa imam i B7, A4 '03, 307 '08 i jos par auta iz VW-Audi-a... al' jbs to, 'ajd ti meni reci sta si mislio reci sa ovim postom!? :roll:

E de mi jos reci koje patike nosis i koje ti je gace tata kupio , znas koliko me interesuje :lol: , a jbs to . . . pravo si zanimljiv lik

srdjan014 je napisao:
A, pominjes balkansku opsesiju golfom... jesi li cuo ikad za opsesiju mercedesom? :roll: Koje modele ti imas? 8)
A to razguli isfuraj svojoj dragoj majci koja te vaspitala tako... ili jos bolje, dodji jedno vece na parking kod kastela (samo se najavi preko PP-a da me ne omasis), pa mi reci da razgulim... i, povedi i Sljivu, prosli put mi se nije javio... ne znam sta mu bi... :D

BTW

budem i ja dole ponekad sa rajom na parkingu , ali par metara nize dovucemo pive , curice i zajebavamo se , ne ko vas par klinaca morona , skupite se gore i pricate o autima ,

dodji dole malo do nas na koju pivu , opusti se , ali nemoj da me prozivas da ja nebi dosao gore i tebe i te tvoje postrojio , da vam objasnim par stvari !!!

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 08:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:lol:
Tata mi je kupovao stvari dok sam bio mali decak, odavno se vec snalazim sam... jel' mogu ja tebe zamoliti k'o covjeka, da dodjes i da nas postrojis? Mislim samo mene... !?

Moronu, povedi i curicu, ne'a problema... :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 09:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

srdjan014 je napisao:
Tata mi je kupovao stvari dok sam bio mali decak...

Po ponasanju se vidi da jos nisi odrastao , i da si mentalno zakrzljao .

A moju malu vec znas , sprema ti rucak kod kuce :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 09:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne mogu vjerovat kako si domisljat... :) stvarno si mentalno jako razvijen... bravo decak... :confused3:

Znaci doci ces? 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

srdjan014 je napisao:
Super ti ide, nemas vremena tipkat po forumu...

Jesam li rekao to? Ne hvataj se za gluposti.
srdjan014 je napisao:
No, nisam mislio na RGTI, vec na R32 koji je dosta pristupacniji, i po meni nema veze sa obicnim golfom... GTI takodje...
Ja sam peticu imao prije 2 godine, presao 10ak hiljada i prodao je, krut u PM... al' opet, GTI je sasvim druga prica, vozam rodjakovog kad imam vremena...

Nisam ni ja mislio na R GTI, on je posebna priča, napisao sam "R/GTI", što bi značilo: "R ili GTI". Ovo za peticu se slažem, kruta, neudobna, a unutra - plastika...bruka.
GTI nisam vozio, pa neću pričati, ali rekoh da mi se kao koncept ne sviđa...
srdjan014 je napisao:
8) a, ne znam sto si se ti uhvatio Fabije, pomenuo sam jos 2-3 auta... mozda sam te bocn'o, izvini... :lol:

Čime? A Fabiu sam pomenuo zato što je Lupo sto tvoj dragi VW, pa nema potrebe komentarisati, mada ono nije auto nego igračka (jebeš auto ispod 4 metra) a Fiesta je Ford...ne volim Ford.
srdjan014 je napisao:

Jesam, ali kakve veze ima? Znam dobro šta je Mercedes, ne idem okolo i ne maltretiram ljude time...
Trenutno od putničkih 280SE (W116) i 280E (W123), novi me baš i ne interesuju, ali bili su tu, od onoga što bi tebe eventualno interesovalo, između ostalog, E270 CDI (W211), S320 (W220), S600 L (W140)...
srdjan014 je napisao:

:lol: :lol: :lol:
srdjan014 je napisao:
Auto je garazirano otkad je kupljeno ('92) zato i jeste u besprjekornom stanju, i limarijski i mehanicki... znam da su takvi primjerci jako rjetki, samo sam htio reci da kilometraza nema veze sa stanjem limarije... :)
Ima, brate, ima, lim ne može strukturno biti isti nakon određenog broja šređenih kilometara zbog zamora materijala i vibracija. Ne manifestuju se propadanje lima samo korozijom. Kod tvog je lim zaista u izuzetno dobrom stanju s obzirom na godište i kilometražu, ali, i sam si rekao "znam da su takvi primjerci jako rjetki", a mi smo i govorili o većini.
srdjan014 je napisao:
BTW

Free BUMP... :lol:
Besplatan marketing...to samo kod nas ima... :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 10:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Ako koga interesuje GOLF IV, još uvijek na prodaju! Izvinjavam se što upadam u razgovor. :-?
Cijena nije fiksna.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 50 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]