Sljivo je napisao:
Ja koliko vidim jedino si ti ovde isfrustriran , jel'te . . .
Iz tvog posta se vidi , a cini mi se da si i ti spomenuo, da si ponosni vlasnik sepeta zvanog

golf2

, koji si niko nemoze priustiti jel zaboga vozi znatno skuplju fabiu
To sto ti mislis , da tebe zato sto vozis golf 2 (ili iz nekih drugih razloga) ljudi oko tebe smatraju za covjeka nize klase , ili seljaka nema apsolutno nikakve veze sa limarijom nakon 200 000 km .

Jbg, nema svako iste mogucnosti... ja pored golfa imam i B7, A4 '03, 307 '08 i jos par auta iz VW-Audi-a... al' jbs to, 'ajd ti meni reci sta si mislio reci sa ovim postom!?
Euroth je napisao:
Ja nisam isfrustriran, u zadnje vrijeme me bas fino ide, a ni Blaff ne djeluje isfrustrirano.
Ne bih se zalio ni na Ficu da je besplatan, ali svojim parama R/GTI Golfa nikad ne bih uzeo, promasen mi je kao koncept. Ko ne smatra tako, nemam nista protiv niti ga mislim ubjedjivati u suprotno, stvar ukusa. Imao sam Scirocca GTI, ali mi nije lezao pa sam ga prodao. Tebi ako je mkV mokri san, srecno sa ostvarenjem. Vozio sam par puta rodjakovog i nikako mi ne leži.
Ne znam sto si se uhvatio Fabije, to je isti kurac kao VW, samo bez poreza na marku.
Ali, nju nemam, imam Mercedese i Passata karavana dizela kao "konja" i njima sam zadovoljan.
Balkansku opsesiju Golfom karikiram, nema veze sa "gradjanstinom" niti generalno imam ista protiv njega...
Ljudi nize klase su ljudi nize klase a ljudi sa sela su seljaci....mada, svako sa sela je seljak ali nije svaki seljak sa sela.
'Ajd sad razguli.
Super ti ide, nemas vremena tipkat po forumu... No, nisam mislio na RGTI, vec na R32 koji je dosta pristupacniji, i po meni nema veze sa obicnim golfom... GTI takodje...
Ja sam peticu imao prije 2 godine, presao 10ak hiljada i prodao je, krut u PM... al' opet, GTI je sasvim druga prica, vozam rodjakovog kad imam vremena...

a, ne znam sto si se ti uhvatio Fabije, pomenuo sam jos 2-3 auta... mozda sam te bocn'o, izvini...
A, pominjes balkansku opsesiju golfom... jesi li cuo ikad za opsesiju mercedesom?

Koje modele ti imas?
A to razguli isfuraj svojoj dragoj majci koja te vaspitala tako... ili jos bolje, dodji jedno vece na parking kod kastela (samo se najavi preko PP-a da me ne omasis), pa mi reci da razgulim... i, povedi i Sljivu, prosli put mi se nije javio... ne znam sta mu bi...
@ Cvox,
lakirao sam haubu, prednji branik i gepek... haubu i branik zbog kamencica, a sa gepeka sam skidao fabricku crnu traku, pa ostalo ruzno, zato sam i njega prelakirao...
Auto je garazirano otkad je kupljeno ('92) zato i jeste u besprjekornom stanju, i limarijski i mehanicki... znam da su takvi primjerci jako rjetki, samo sam htio reci da kilometraza nema veze sa stanjem limarije...

BTW
Free BUMP...