banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 01 Jun 2010, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
chils je napisao:

Andromedu ti poljubim pa ovo nije ni Sirogojno radio ovako bacati bombe je znao samo onaj Copicev Orajar

1.Vrijedi za skoro 90% heteroseksualaca ja se da izvines ne penjem zato da bi reprodukciju vrsio

Postedi me opisa i pokusaj napisati post bez primitivnog licnog vrijedjanja. :roll:

Ne znam jesi li ti upravo pao s Marsa, ali u svijetu homoseksualaca je poznat termin Cruising - kada idu u parkove i na slicna mjesta u potrazi za seksom. I to nisam ja izmislila, to je tako, a Drugaciji je te casual-odnose 'bez cimanja' u jednom od postova sam potvrdio.

Gay author Gabriel Rotello notes the perspective of many gays that “Gay liberation was founded . . . on a ’sexual brotherhood of promiscuity,’ and any abandonment of that promiscuity would amount to a ‘communal betrayal of gargantuan proportions.

Rotello’s perception of gay promiscuity, which he criticizes, is consistent with survey results.

A far-ranging study of homosexual men published in 1978 revealed that 75 percent of self-identified, white, gay men admitted to having sex with more than 100 different males in their lifetime:

15 percent claimed 100-249 sex partners;
17 percent claimed 250- 499;
15 percent claimed 500-999;
and 28 percent claimed more than 1,000 lifetime male sex partners.

2 By 1984, after the AIDS epidemic had taken hold, homosexual men were reportedly curtailing promiscuity, but not by much.
Instead of more than 6 partners per month in 1982, the average non-monogamous respondent in San Francisco reported having about 4 partners per month in 1984.
In more recent years, the U.S. Centers for Disease Control has reported an upswing in promiscuity, at least among young homosexual men in San Francisco.
From 1994 to 1997, the percentage of homosexual men reporting multiple partners and unprotected anal sex rose from 23.6 percent to 33.3 percent, with the largest increase among men under 25.4
Despite its continuing incurability, AIDS no longer seems to deter individuals from engaging in promiscuous gay sex.5 A 2003
U. S.- based, Urban Men’s Health Study, reported that over 30% of the homosexual men studied frequented bathhouses with an average of 27 partners per year.
6 In a 2003 study, Amsterdam “singles” averaged 22 casual partners/year, while those with a “steady partner” averaged eight (8).
7 The average duration of partnerships was 1.5 years. In a 2005 Canadian vaccine trial, homosexual individuals reported 7 partners in the last 6 months.

Ti bi da meni kazes da i heteroseksualci barataju slicnim brojkama ? Mozda u tvom svijetu, nisam ni sumnjala da naseljavamo razlicite svjetove.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
spavac je napisao:
i dalje smatram da @drugaciji uopste i nije derpe....al mu dobro ide..

Očekujem da se ovaj thread završi ovako:
Drugačiji:"Šalio sam se, nisam homoseksualac, ja sam u stvari BlackHand, započeo sam temu jer mi je bilo dosadno i sve vas mrzim"

Lock.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/191994 ... rka-ponosa :oops:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Drugačiji je napisao:
Euroth je napisao:
Kakva je to knjiga "gay tematike"?

Pa na primjer o homoseksualnosti u poeziji, ili umjetnosti uopšte.

Ne mora biti promocija knjige, može biti i izložba, i sl.

Pomenula je i Talija uzajamnu toleranciju. Opet se vraćamo na početak - zašto prema homosima mora postojati agresija? Kome se to ne sviđa, ne mora da radi, i ne mora da uopšte ima dodira sa tim. Ali kakvo je to zadovoljstvo namlatiti feminiziranog muškarca u nekom sokačetu samo zato što je našminkan i napuderisan? Time se dokazuje - šta? Muškost? Dominacija?

Zasto bi homoseksualnost imala toliko posebno mjesto?Ali, eno ti je na vecini grckih statua, slika...pa ih cak i u udzbenike stavljaju.

Dalje... Zasto prema oldtimerasima mora postojati agresija? Zasto svaki kreten koji ima malo starog zeljeza u dvoristu hoce da nam za to odere kozu s ledja?
Zasto je toliko zadovoljstvo drzavi vec skoro 10 godina obecavati popust pri registraciji, a umjesto toga uvoditi eko-testove bez pokrića i nove i nove dadzbine?
Zasto jedva uspijemo jesnom godisnje da se okupimo ispred Boske, na paradi, i citav dan, samo taj peokleti dan, pada kisa? Zasto nas i Bog mrzi? Zasto, kad mi trazimo samo malo razumijevanja i prema svojim automobilima osjecamo mnogo vise nego vecina ljudi prema "zivotnim partnerima"?

Zasto sad i zirafe farbaju kao pande...

Ukoliko se pitas kakvog ovo ima smisla, daj da ti nacrtam:
Ne vrti se svijet oko homoseksualaca, nisu sve zavjere protiv njih (niti su ih oni skovali, za neke druge na temi)
Nemam apsolutno nista protiv homoseksualaca, ako je to neciji izbor, neka to radi u svoja 4 zida, ja mu necu braniti. Kao sto i mi ostali radimo "svasta" (u najsirem mogucem smislu) u svoja cetiri zida.
Ne primjecujem da iko drugi organizuje parade, recimo, udruzenje ljubitelja štikli ili analnog seksa...zar i oni nisu ljudi?
Dalje, i homoseksualci su ljudi sa svim sto to znaci. Imaju pravo na zivot, ali isto tako ni bilo fino da puste i druge da zive, bez njihovih parada, mozda bi i nasilja bilo manje, jer je bar dio toga posljedica suptilnije agresije homoseksualaca (kroz ovakva djelovanja)...

Znaciiiii....bi kul: )

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Citiraj:
Ne primjecujem da iko drugi organizuje parade

U Rigi održana parada plavuša za podizanje morala http://www.bljesak.info/content/view/53121/159/ :confused3: :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Japanese_rose je napisao:
Ko je to rekao ( izuzev paranoicnog Drugacijeg i tebe ) ?
Svidjalo ti se to ili ne, o ovom problemu ( troskova zaljecenja HIV ) se raspravlja u mnogo visim krugovima od forumskih.
Inficiranje ovim virusom dobija razmjere epidemije u odredjenim zemljama uz to sto ima ljudi koji se bave tzv. 'turizmom zdravlja' i u zapadne zemlje dolaze radi lijecenja, a pojedinim domacinima se to ne dopada.
Ne mozes dobiti vizu za Ameriku ako si HIV pozitivan ( ovo je uzasna diskriminacija i za problem fobija se obratite njima ).
U ekonomskoj krizi se pocnu preispitivati raspolozivi resursi, i ovo sam napomenula radi upozorenja, a ne zato sam 'fobicna'.

Ugodan ostatak dana. :)

A ovo ima veze sa homoseksualcima.......kako???
kazes da si ovo postavila radi upozorenja... Na ovoj temi?? Jos napises neku glupost da AIDS gay lobi odnosi neku pobjedu??? :roll: :roll: :roll:

@spavac
kopirao sam tvoj post jer sam tek tada vidio taj dio ruzinog teksta. Njoj sam odgovarao ali ni tvoja recenica nije nista smislenija.
"kako posijes tako ces i poznjeti", mislim je li i ovo vrijedi samo za homoseksualce ili sta? Gayevi sto dobiju sidu su sami krivi za to a hetero ne, oni samo nisu imali srece... (necu da pretrpavam ove smajlije koji kolutaju ocima).

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
A ovo ima veze sa homoseksualcima.......kako???

Pa tako. Spreman si da vrijedjas iz posta u post, a nisi spreman da potrazis ni najosnovnije informacije o ovome.

In high-income countries, the risk of female-to-male transmission is 0.04% per act
and male-to-female transmission is 0.08% per act.
For various reasons, these rates are 4 to 10 times higher in low-income countries.
The rate for receptive anal intercourse is much higher,1.7% per act.

Exposure Route Estimated infections per 10,000 exposures to an infected source

Blood transfusion 9,000
Childbirth 2,500
Needle-sharing injection drug use 67
Percutaneous needle stick 30
Receptive anal intercourse (2009 and 2010 studies) 170‡ / 143*
Receptive anal intercourse (based on data of a 1992 study)* 50
Insertive anal intercourse for uncircumcised men(2010 study)* 62a
Insertive anal intercourse for circumcised men(2010 study)* 11a
Insertive anal intercourse (based on data of a 1992 study)* 6.5
Low-income country female-to-male‡ 38
Low-income country male-to-female‡ 30
Receptive penile-vaginal intercourse* 10
Insertive penile-vaginal intercourse* 5
Receptive oral intercourse*§ 1†b
Insertive oral intercourse*§ 0.5†b

Na ovoj listi ( koja je egzaktna koliko je to moguce trenutno raspolozivim naucnim metodama ) se vidi da je analni odnos ( kojim prevashodno seks imaju homoseksualci naravno ) po riziku odmah ispod direktnog kontakta sa virusa sa krvlju.

p.s. Ako moze bez "argumentacije" da i neki hetero upraznjavaju ovakve odnose. Ima tema ispod pa mozete o tome diskutovati na istoj.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Japanese_rose je napisao:
p.s. Ako moze bez "argumentacije" da i neki hetero upraznjavaju ovakve odnose. Ima tema ispod pa mozete o tome diskutovati na istoj. [/i]

Cuj to, ti smijes koristiti taj argument a ja ne smijem???
I onda ja kao vrijedjam...
Vidis li ti sta ti pises??
Niti imas podatke za homoseksualce, niti imas bilo kakvu drugu osnovu za ovo sto pricas.
No cak i da pretpostavimo da su vecina zarazenih preko analnog sexa homoseksualci. To dokazuje sta? Da su oni sami krivi ako dobiju sidu a hetero nisu?
I onda ja vrijedjam...nikoga ja ne vrijedjam vec kazem da pises totalne gluposti.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Mozda je tesko naci odgovarajuce poredjenje da bi se nekako "pokrio" stav o neprirodnosti homoseksualizma. Opet se na kraju svako oslanja na taj neki prirodni osjecaj odbojnosti, privlacenja ili ravnodusnosti. O h13m-u se moze pricati sa vise aspekata, i vjerujem da svako od nas na odredjeni aspekt u odredjenom momentu stavlja vecu tezinu. Meni licno je potpuno nebitno da li psiholozi kazu da je normalno ili ne. Ja se oslanjam na svoj licni osjecaj i sve ono sto me cini prosjecnim ljudskim bicem, sa razumom, culima i instinktima. I sve to mi kaze da h13m nije u skladu sa model-uzorkom prosjecnog ljudskog bica.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 19:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ala ljudi, pa na ovom forumu sta se radi zadnjih 5 dana, samo se o ovom gejpederluku diskutuje

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drugačiji je napisao:
Ići svojevoljno u smrt zbog odbijanja prinošenja žrtve na oltar nekog rimskog božanstva? Potpuno suludo.

Znaci zbog toga su oni fanatici... Kad bi samo barem dio tolikog kriticizma prema vjerniicima sacuvao za sebe, zapitao bi se da li je normalno da muskarac muskarcu stavi penis i ejakulira mu u usta.

Drugačiji je napisao:
A ljekara i pismenosti je bilo i prije hrišćanstva.

Nisam na to mislio, znas dobro i sam, cuo si za Cirila i Metodija, mozda i znas ko su bile prve medicinske sestre na nasim prostorima i gdje su se ljudi lijecili, gdje su bile skole, gdje su se njegovali bolesni, hranili siromasni, itd..

Drugačiji je napisao:
S druge strane, hrišćanstvo je spaljivalo "jeretičke" knjige, gušilo različitost filozofskih razmišljanja, uvijek bilo protiv napretka i reformi, uglavnom stajalo uz konzervativne snage društva.

Jos jedna gnjusna i podla laz. To nije ucenje hriscanstva, to znamo obojica.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 20:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hristov je napisao:
Jos jedna gnjusna i podla laz. To nije ucenje hriscanstva, to znamo obojica.

Nije laž.Sva jevanđelja koja na saboru u Nikeji nisu uvrštena u Bibliju su proglašena jeretičkim i naređeno je njihovo spaljivanje.Isto tako,zahvaljujući crkvi iz vidokruga evropske civilizacije nestaju svi filozofi antike i njihovi radovi....koji mi sada poznajemo samo zahvaljujući Arapima....

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Niti imas podatke za homoseksualce, niti imas bilo kakvu drugu osnovu za ovo sto pricas.

:roll:
Gay and bisexual men — referred to in CDC surveillance systems as men who have sex with men (MSM) — of all races continue to be the risk group most severely affected by HIV.

Additionally, this is the only risk group in the U.S. in which the annual number of new HIV infections is increasing.

There is an urgent need to expand access to proven HIV prevention interventions for gay and bisexual men, as well as to develop new approaches to fight HIV in this population.

MSM account for nearly half of the more than one million people living with HIV in the U.S. (48%, or an estimated 532,000 total persons).
MSM account for more than half of all new HIV infections in the U.S. each year (53%, or an estimated 28,700 infections).

While CDC estimates that MSM account for just 4 percent of the U.S. male population aged 13 and older
the rate of new HIV diagnoses among MSM in the U.S. is more than 44 times that of other men .

MSM is the only risk group in the U.S. in which new HIV infections are increasing.
While new infections have declined among both heterosexuals and injection drug users, the annual number of new HIV infections among MSM has been steadily increasing since the early 1990s.

http://www.cdc.gov/nchhstp/newsroom/doc ... 08COMP.pdf

Znaci 44 x veca sansa da obole od HIV&AIDS-a nego ostali muskarci. Hristov je na pocetku teme pisao nesto slicno, ali je pogrijesio u procjeni vjerovatnoce.

MSM ( men who have sex with men ) remain at greatest risk of acquiring HIV infection within the UK, with no evidence of declining infections in this group.

Citiraj:
I onda ja vrijedjam...nikoga ja ne vrijedjam vec kazem da pises totalne gluposti.

Postavljam egzaktne podatke s kojima je upoznat svaki homoseksualac i vecina obrazovanih ljudi. Nemoj mene kriviti sto bi tebi ovo nije poznato. Udavio si me btw.

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 01 Jun 2010, 20:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste laz, jer to nije utemeljeno u ucenju hriscanstva, kao sto rekoh. Da ne presipamo iz supljeg u prazno, nadji mi u Pismu gdje pise da se drugacije misljenje treba gusiti i knjige paliti, i povlacim sta sam rekao. Izvoli.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 20:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Jeste laz, jer to nije utemeljeno u ucenju hriscanstva, kao sto rekoh. Da ne presipamo iz supljeg u prazno, nadji mi u Pismu gdje pise da se drugacije misljenje treba gusiti i knjige paliti, i povlacim sta sam rekao. Izvoli.

Crkva je toliko malo toga provodila od onoga što piše i Sv. Pismu,a uradila toliko stvari koje nisu u skladu sa Hristovim učenjem....Na tvoje pitanje odgovoriću pitanjem.....Gdje u manifestu komunizma piše da treba ljude zatvarati u gulage i ubiti milione svojih sunarodnika.Nađi mi to i ja ću povući ovo što sam napisao. :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko sad prica o komunizmu? Da sam ja licno rekao da je komunizam odvlacio ljude u gulag onda bi tvoje kontrapitanje imalo smisla, ovako nema smisla.
Drugaciji je rekao na moju tvrdnju da su vjernici cinili bezbrojna dobra covjecanstvu odgovorio da je hriscanstvo palilo knjige i gusilo slobodu govora. To ti dodje kao da ti ja kazem da komunizam odvodi u gulage, cime sam sebe poricem jer komunizam to ne uci. Ovako pokusava da diskredituje hriscanstvo, sto se i vidi po njegovom pisanju, i generalno po stavu homoseksualaca po pitanju religije i vjere.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 20:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Mislim da je očito da je i Drugačiji mislio na crkvu,organizaciju,a ne na učenje....

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ocigledno ne citas njegove postove o vjeri i Pismu na ovoj i drugim temama. Razlog zasto homofili mrze Pismo je sto Pismo osudjuje to sto rade. Homoi se spominju nigdje drugdje nego u prici o Sodomi i Gomori, simbolu ljudskog moralnog dna. I to ih ne opisuje kao "postovace razlicitog i drugacijeg", nego ih opisuje kako su trazili nove seksualne partnere, vjerovatno zbog promiskuitetnosti im je i Sodoma postala premalena pa htjeli i dosljake na silu...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
hrstove ili iznesi misljenje o homoseksualizmu ili se samobanuj s reme jer SKRECES a to nije OK

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo ga jos jedan serif... Ili si ti zamjenik serifa?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]