banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 01 Jun 2010, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Leona je napisao:
Talija je napisao:
Ha ha, na šta se ovaj ... Skot (Mur)... porodio?

Jedan je ostavio svoje reproduktivne organe (znaci zenske organe), dok se ova(j) drugi operisao u musko. Znaci jedan je muskarac sa zenskim polnim organom a drugi ima ugradjeni muski. Koliko sam ja skontala... Slika

:confused3: Prava španska sapunica.
Đavo će im ga znati zašto im smeta vlastiti pol a vole suprotni pol, kako na sebi tako i u izboru partnera.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 11:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2010, 15:26
Euroth je napisao:
Kakva je to knjiga "gay tematike"?

Pa na primjer o homoseksualnosti u poeziji, ili umjetnosti uopšte.

Ne mora biti promocija knjige, može biti i izložba, i sl.

Pomenula je i Talija uzajamnu toleranciju. Opet se vraćamo na početak - zašto prema homosima mora postojati agresija? Kome se to ne sviđa, ne mora da radi, i ne mora da uopšte ima dodira sa tim. Ali kakvo je to zadovoljstvo namlatiti feminiziranog muškarca u nekom sokačetu samo zato što je našminkan i napuderisan? Time se dokazuje - šta? Muškost? Dominacija?

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Leona je napisao:
Talija je napisao:
Ha ha, na šta se ovaj ... Skot (Mur)... porodio?

Jedan je ostavio svoje reproduktivne organe (znaci zenske organe), dok se ova(j) drugi operisao u musko. Znaci jedan je muskarac sa zenskim polnim organom a drugi ima ugradjeni muski. Koliko sam ja skontala... Slika

E i meni ovo nije jasno. I ko je tu kome otac a ko majka? Ispade da je ovaj Tomas otac troje djece (2 koje ima sa prethodnom djevojkom plus ovo jedno) a rođen je kao žena. Ne kapriam se mnogo u ovo ali kako je ovo moguće? Mislim, sad odjednom umjesto jajnika (za koje je predodređeno koliko jajnih ćelija ima) lik odjednom ima testise???

Japanska Ružo, pomaži...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Hm, ne znam kolika je vjerovatnoća da presađeni muški polni organ ima punu funkciju, a tako i ženski... mislim u reproduktivnom smislu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 11:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Drugačiji je napisao:
Ali kakvo je to zadovoljstvo namlatiti feminiziranog muškarca u nekom sokačetu samo zato što je našminkan i napuderisan?

Neprocjenjivo :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 12:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Macr0 je napisao:
Drugačiji je napisao:
Ali kakvo je to zadovoljstvo namlatiti feminiziranog muškarca u nekom sokačetu samo zato što je našminkan i napuderisan?

Neprocjenjivo :D

To vam je izgleda jedini način da postignete erekciju.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Euroth je napisao:
Kakva je to knjiga "gay tematike"?

Erot(oman)ska. :lol: :lol: :lol:

Nisam mogla odoljeti, sorry.

Btw Hugolina, garantujem da poznajem vise homoseksualaca nego ti ( nazalost :cry: ), i nemam predrasude prema njima, neki su mi simpaticni, drugi nisu, bas kao i svi ostali ljudi.

Vec sam rekla da mi ih je zao, imaju oni milion svojih problema, ali mi smeta kad mi neko pocne soliti pamet i prodavati sliku ( u nijansama ruzicaste kako drugacije ) uzivancije i ljepote, a ja znam da nije tako. Oni imaju vece i kompleksnije probleme nego straight populacija. To je iz prve ruke poznato i Drugacijem ( kao da neko postaje drugaciji seksualnim odnosom sa istim spolom :cry: ), samo tu prodaje zvake koje sa stvarnoscu nemaju puno veze. Vecinu tih faktora je pomenuo dzabaleban, pa da ne ponavljam. Meni ni u dzep ni iz dzepa - problem imam samo sa biseksualcima jer su hipokriti. Kad su gays u pitanju nemam nista ni protiv ni za, svejedno mi je. :wink:

Jos jedan razlog za zabrinutost, barem kad je Zapad u pitnju je i trosak zalijecivanja HIV-a.

In the United States, federal government spending on HIV-related medical care has tripled, from US$3.7 billion in 1995 to US$11.6 billion in 2005.

Uskoro ce se morati praviti izbor izmedju zaljecivanja HIV i lijecenja djecije leukemije npr. Cini mi se da sam negdje procitala da gays u ovoj borbi vec odnose pobjedu. :cry:

Ali koga se to tice, kao i moralni, ljudski i slicni aspekti ove price. Zivio hedonizam po svaku cijenu.

p.s. I dalje stoji da mi je stil izrazavanja Drugacijeg veoma poznat. Koji ti je drugi nick ?

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:
Jos jedan razlog za zabrinutost, barem kad je Zapad u pitnju je i trosak zalijecivanja HIV-a.

In the United States, federal government spending on HIV-related medical care has tripled, from US$3.7 billion in 1995 to US$11.6 billion in 2005.

Uskoro ce se morati praviti izbor izmedju zaljecivanja HIV i lijecenja djecije leukemije npr. Cini mi se da sam negdje procitala da gays u ovoj borbi vec odnose pobjedu. :cry:

Zaražene HIV-om vjerovatno treba ostaviti da crknu, jer im je to Božja kazna. :angry1:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drugačiji je napisao:

Zaražene HIV-om vjerovatno treba ostaviti da crknu, jer im je to Božja kazna. :angry1:

Ja to nisam napisala, niti bih to ikada i pomislila i ne stavljaj mi svoje rijeci u Tastaturu ! :angry4:

Radi se o tome da je HIV zeznut virus, a antiretroviralna terapija je nesavrsena uz to sto je veoma skupa. Ali ti to vec znas, samo se malo pravis lud za raju.
:confused3:

p.s. Hoces li mi reci koji ti je drugi nick ili da pogadjam ?

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 12:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Znači ako je antiretroviralna terapija skupa, ne treba ni ulagati u nju? Rose, nula bodova za humanost. :roll:

Poslednji put menjao Drugačiji dana 01 Jun 2010, 12:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Phoenix je napisao:

Japanska Ružo, pomaži...

Naravno da nije bilo moguce da zatrudni prirodnim putem.

Evo ti odgovor kako se to desilo :

His transgender husband, Thomas, born Laura, found a friend to act as a sperm donor – and used a syringe to deliver it inside Scott twice a month. It took four months before tests gave a positive result.

Dakle mama koja je tata nije mogla dobiti genetski materijal od 'Tate', pa je tu uletio prijatelj sa svojim ( genetskim materijalom ).

Million dollar question is - ko je otac djece ?
:cry:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drugačiji je napisao:
Znači ako je atiretroviralna terapija skupa, ne treba ni ulagati u nju? Rose, nula bodova za humanost. :roll:

Opa, poceli smo se samarati ( koristiti ad hominem 'argumentaciju' ). :)

Nisi kompetentan da procjenjujes moju humanost, pozabavi se svojom ( kad slijedeci put neko ljudsko bice budes koristio kao seksualnu igracku, pa ga onda odbacio ).

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Drugačiji je napisao:
Pomenula je i Talija uzajamnu toleranciju. Opet se vraćamo na početak - zašto prema homosima mora postojati agresija? Kome se to ne sviđa, ne mora da radi, i ne mora da uopšte ima dodira sa tim. Ali kakvo je to zadovoljstvo namlatiti feminiziranog muškarca u nekom sokačetu samo zato što je našminkan i napuderisan? Time se dokazuje - šta? Muškost? Dominacija?

Е овде си у праву. Систем и нема прави одговор нити начин да се бори против хомосексуализма. Потпуно је погрешан приступ - физички насртати на хомосексуалце. Против хомосексуалца немам ништа, али имам против хомосексуализма. Што је донекле, индиректно, слична ствар. Али насиље пак, неће ништа ријешити. Потребно је радити на систему (друштвеном, у најширем смислу) да се на то утиче, превентивно, правовремено и ретроактивно ако је могуће. До таквог рјешења се изузетно тешко, тачније никако не долази. Геј популација много брзо постане снажна лобистичка сила која прогута дијелове система и брже се интегрише него што друштво и стигне реаговати. С друге стране, ове наше "заостале" земље, некако, имају времена више него остале "демократски свјесне земље западне европе", али им недостаје права идеја, начин. По мени, једини начин, који је до сада донекле успјешан, јесте забрана јавног истицања хомосексуализма, који ипак, није довољан, али за сада, ради посао. Наглашавам да није насилан, што је добро. Не спријечава појаву, али је умањује, успорава.

П.С. - Многи други "поремећаји" (јер се у тренутку не могу сјетити адекватније ријечи, мада бих неки други, за нијансу блажи израз употријебио), се на сличан начин шире. Прво се негирају, па се "прихвате" као реалност, па се наглашавају само "позитивне" стране појаве, па се повећа бројност, затим је то већ лоби, онда отклон од те појаве постаје "болест" (хомофобија), недуго затим појава добије и законско признање у многим видовима... Ми смо на пола пута.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ovo neodoljivo podsjeća na strategiju nacionalsocijalizma u cilju uklanjanja Jevreja i ostalih "nepoželjnih" iz svih područja društvenog života...

Neće vam to proći.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

И да, заборавих додати симптом: "Поистовјећивање са стварним и истинским жртвама неких других система, времена, у циљу правдања својих негативних активности".
Хвала за подсјећање. :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kako god, mi smo tu, oko vas. Ne želeći da zvuči kao neki izazov, ali - ne možete nam ništa. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Leona je napisao:
Elvis Presley je napisao:
Mislim hajde recite mi koji je kriterij da se nesto nazove prirodnim?

Isključuje mogućnost ljudske reprodukcije, to kao prvo. Ne kazem ni da heteros imaju sex iskljucivo zbog reprodukcije, ali anatomski gledano musko i zensko tijelo su stvoreni jedno za drugo. "Uklapa se" dok se kod ovih drugih ne uklapa.
Znaci ne vodi nicemu, nula. Svodi se samo na "zadovolji me-zadovoljicu te".
Naravno da se i heterosi medjusobno zadovoljavaju na najgore moguce nacine, sto je opet stvar njihove psihe i (ne)morala. Kod ovih je to moralno izopacenje , kod onih drugacijih je biolosko izopacenje, a i moralno.

Sama si sebe opovrgla, kazes da i kod heteroseksualaca postoji sex u vidu zadovoljenja potreba a ne zbog reprodukcije. Dakle i to nije prirodno??? Hajde budi objektivna, jednostavno ne postoji valjan argument protiv homoseksualnosti a da nije religijski. A sto se tice sexa samo u cilju reprodukcije, pogledaj Monti Pajtonovce na tu temu, oni su to odlicno prikazali.
Dakle, kako ljudi mogu govoriti sta je prirodno a sta nije??? Nije covjek stvorio prirodu. Da jeste onda bi i mogao postavljati kriterij sta je prirodno a sta ne.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Evo, jel sad jasno zbog cega izazivaju netrpeljivost do toga da to prerasta u zelju za fizickim razracunavanjem.
Ponasaju se kao da su pande ili bijeli medvjedi, pa svi trebamo voditi brigu o jednoj takvoj dragocijenoj vrsti.
Stalno nesto kukaju kako su ugrozni, non stop paradiraju, eksponiraju...
Ne smetaju mi osobe koje su normalno ponasaju, ali imaju taj problem, a pri tom se ne eksponiraju i ne traze ekstra prava za sebe, vec tu privatnost ostavljaju za 4 zida.
Ali ovi sto se dice s tim, nesto izigravaju, organizuju se u lobi grupe, vrbuju, nagovaraju druge... e ti mi idu na jetru i za takve je samo batina :angry4:

Poslednji put menjao Macr0 dana 01 Jun 2010, 13:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Citiraj:
Homoseksualnost ukratko kao kompleks više psihičkih, mentalnih i socijalnih poremećaja možemo definirati kao:

Kompleks nedozrelosti muškarca i bježanja od odgovornosti.

Nedozrelost, zaostalost u razvoju,(infantilnost) s retrogradnim učincima faze djetinjstva 3-9 godina, nemogućnost adaptacija u normalno socijalno i mentalno okruženje. Zato pokušavaju izmijeniti, ne sebe - nego svoje okruženje, time izazivaju učinak - otpora i sukoba na svim nivoima. To još više pojačava njihovu spoznaju da su - mentalno degenerirani, to ih zbija u njihove krugove gdje traže - sigurnost i zaštitu, te pokušavaju unutar tih krugova- sami među sobom - biti "normalni" kad to već izvanjska stvarnost REALNOG SVIJETA ne prihvaća. Zaostalost u mentalnom razvoju je kao jedna rupa, u visokoj zgradi... rupa u konstrukciji, koja stalno prijeti zgradi, jer nije od temelja dobro postavljena niti izrađena... ta rupa u konstrukciji izaziva stalne probleme i postaje opasnot za ostale - zdrave ,ispravno izgrađene zgarde.

Definicija lezbijstva je: Seksualna praznina bez penisa i iz toga izvedeni strah i mržnja na muškarca.
Mentalna nazavršenost, infantilnost i kompleks zavisti prema muškarcu i kompleks krivnje prema ocu! U kompleksu zavisti prema muškarcu - skriva se osjećaj niže vrijednosti zbog ne posjedovanja penisa kao - muškarac, a u odnosu kompleksa krivnje prema ocu - incestuidna žudnja. Iznad svega,lezbjstvo se definira, kao psihički poremećaj - zavisti prema muškom spolnom organu i žudnja prema ocu!

Upravo je tako - vecina homoseksualaca zele permanentno izgledati kao djecaci, od teretana je napravljen fetis, a ni kozmeticki preparati i estetska hirurgija im nisu strani. U sustini je to bijeg od stvarnosti i najvise od svega odgovornosti.

Uz to smatram da incestoidna zudnja postoji i od strane djecaka prema majci, znaci zastoj na Edipalnom nivou razvoja. Slazem se sa navedenim citatom ( uz ogradu po pitanju "mentalne degeneriranosti" ), s tim sto mislim da se radi o ( narcisoidnom ) poremecaju licnosti u najvecem broju slucajeva, kao sto sam i ranije pisala na ovoj temi. Ko je autor citata btw ? :)

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Drugačiji je napisao:
Kako god, mi smo tu, oko vas. Ne želeći da zvuči kao neki izazov, ali - ne možete nam ništa. :)
То сам отприлике и написао у својим постовима. Нажалост, мораће се свести на личну борбу, понављам ненасилну. Свако на своје лично окружење, најближе. Ако неко то препусти случају, лако му се уже окружење може наћи "заражено". Као и све друге негативне појаве модерног и мање модерног доба. Превентива је начин.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]