banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 17:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9920 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 496  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2010, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
markonato je napisao:
Ima li u Banja Luci u poslovnici HTC Tattoo ?

buraz mi ej uzeo isti na mtelu, kaze da je odlican ali da je svega par tel. bilo doslo tako da sumnjam da ces ga naci u mtelu, inace kukaju da je na zalihama veoma mali broj HTC telefona iz ponude.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 01:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
lanmi je napisao:
Sve zavisi od toga kakv si korisnik, telefon je sam po sebi prespreman koristi Android platformu (istina jos uvjek je u razvoju, i ima mali broj gotovih aplikacija) i ima sve sto danasnji prosjecan telefon treba da ima. E sad ako tebi treba da se javljas i saljes poruke tu i tamo, onda nema potrebe za ovim telefonom, dovoljno je da uzmes i neki telefon iz Frend paketa.

Broj aplikacija pod "Androidom" dostigao 50.000
Oko 60 posto aplikacija je besplatno

Broj aplikacija pod "Googleovim" operativnim sistemom "Android" dostupnih u "online" prodavnici "Android market" dostigao je cifru od 50.000.

Prema najnovijim objavljenim podacima, samo u aprilu je pridodato 8.700 novih aplikacija pod "Androidom", a oko 60 posto aplikacija je besplatno, prenijeli su francuski elektronski mediji.

"AndroLib" je objavio i da igrice predstavljaju 13,1 posto ukupnog broja aplikacija.

"Googleov" sistem "Android" je ipak i dalje ispod "Appleovog" koji ima više od 180.000 dostupnih aplikacija.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Samsung i5700 svakako preporuka.

Nakon 3 sedmice moram da ga pohvalim.... Nisam još radio update sistema jer nisam stigao ni ovo sve da pretresem ali sam telefon je jako brz. Touch screen radi odlično.

Jedino na šta imam primjedbu je njihov buđavi New PC studio koji je toliko smeće da to nije normalno. Stari PC studio je bio i ostao trash ali ovaj novi je....

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 06:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Stock PM programi su uvijek smeće...

50.000 nije malo, generalno gledano, ali kad pogledaš 180.000 na AppStore-u, od toga neka je 30% besplatno, nije ni puno....
A o tome da (kod nas) AppStore ionako niko ne koristi (ja imam acc i skinuo sam 10-ak aplikacija, prije nego što sam ga JB-ovao), ali prosto više nema smisla kraj Cydia-e, za koju ima svaki dan sve više repo-a...

A o Symbianu, za koji se aplikacije prave već deset godina, da i ne govorim...

Ali, "Android je budućnost"...:D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 07:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Apr 2009, 20:47
Zna li neko da li se ima nabaviti Nokia 5330 u Banja Luci?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 21:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Maj 2010, 21:26
mehanicar je napisao:
kakva je nokia e 52?? gledam specifikacije i vidim da baterija moze 600 i nesto sati a i solidno izgleda? imal neko taj telefon da kaze koju rjec?

Evo informacije iz prve ruke, imam ga vec nekih 5 mjeseci, mogu zaista reci da sam prezadovoljan. Jedina mana, bar po meni, navikao sam na vise jeste kamera. Solidna jeste, jedino po noci, to nije na tom nivou koji bi ja prizeljkivao.
Ali generalno telefon radi posao, zaboravim kad sam ga punio, sto je meni jako bitna stvar, po 3 dana bude sigurno, i to bas se potrudim da ga "sprzim". Wlan pici bez problema, ne baguje, ne steka.
Dosta se ljudi zalilo bas sa ovim modelom na to, da li se sam gasi ili sta vec, ja stvarno nisam imao takvih problema. Mozda zato sto sam skinuo odmah novu verziju software-a.
Namijenjao sam se telefona, ovaj je definitivno u top 5. A kako obicno biva, mijenjao sam ih i brze, ovo je medju duzim telefonima, tako da cu ga za par dana prodavati, treba jos koji promijeniti :D
Uglavnom, sto se mene tice, sve pohvale za ovaj telefon, stvarno nikakvih problema nisam imao.

E sad se dvoumim, tj. vjerovatno bih se odabrao za htc, ali ne mogu nigdje naci u Banja Luci. Zna li neko ima li igdje? Pretrazio sam sve, i oni koji bi mogli nabaviti kazu da ne mogu dati garanciju na njih. Jedino da idem za Beograd ili Zagreb. Da li htc desire ili hd2 ili Omniu HD. Mislio sam prvo N97, ali sam se tako razocarao u "top" Nokijin model, da je to bruka. Nabili su cijenu, a fakticki nivo je 5800 osim kamere i nekih sitnica. Sramota za njih.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Desire.
Ebay.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 22:32 
Početnik
Početnik

Euroth je napisao:
Desire.
Ebay.

Ok, ali sta sa garancijom, servisom? :-?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Servis ce da ti radi bilo ko, kao i za bilo koji telefon što radi.
Ako bi bilo problema sa djelovima (hardver rikne), imaš opet sve na ebay-u, i ro za dzaba, buduci da je kod nas ekran za SE K550 i sad 50KM, a na ebayu je za iPhone nekih 25KM
Ali ne bi trebalo da ti HTC krepa samo tako.

A sto se garancije tice... Realno, sta ce ti?
A svakako imas fabricku.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 23:38 
Početnik
Početnik

Euroth je napisao:
Servis ce da ti radi bilo ko, kao i za bilo koji telefon što radi.
Ako bi bilo problema sa djelovima (hardver rikne), imaš opet sve na ebay-u, i ro za dzaba, buduci da je kod nas ekran za SE K550 i sad 50KM, a na ebayu je za iPhone nekih 25KM
Ali ne bi trebalo da ti HTC krepa samo tako.

A sto se garancije tice... Realno, sta ce ti?
A svakako imas fabricku.

Promijenio sam ih dosta, dugo sam u tome i znam otprilike kako se krecu stvari. Sto ti kazes za garanciju. Ali opet, covjek je nekako sigurniji kada zna da ima to.
Sto se tice nasih garancija, imao sam kontakte sa par ljudi koji su mi apsolutno rekli da ko god ovdje moze nabaviti htc, moze samo reci usput da daje garanciju, ali da od toga nema nista, jer nemaju dijelova, i da su komplikovaniji za servis.
A opet ja sam ubjedjen da HTC se ne kvari tek tako lako, cak sta vise, samo mi se jedan telefon pokvario, i to je bio sitan kvar, zvucnik. Pazim bas na to.
Mislim da nece biti problema oko toga, samo da on meni dodje uredan. Jer pretpostavljam ako ce mu se nesto desiti, desice se odmah, fabricki kvar, a inace bi trebao dugo sluziti bez problema.
A ne da bude, 400e dam, dodje mi tel, bude kratko vrijeme dobar i puff..uhvatiti se za glavu i sta onda.
Dugo se ta kinta skupljala za ovakav neki gust :D Neki piju, neki se drogiraju, a ja uzimam telefone :lol:
A pitanje za tebe, posto vidim da znas cijene sa ebaya, jesi do sada ti uzimao tako, kakva su iskustva? Je li se bavis sa tim ili cisto u privatne svrhe? Izvini na smaranju :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ta ti sigurnost malo znaci, i kad imas garanciju, ovo je Bosna, samo čeka da izmisli razlog da ti je ponisti ("usla voda", to obozavaju reci), tako da opet od nje nemas nista...

HTC ti nije nista posebno komplikovan za servis, samo je kod nas vecina navikla na Nokiju 3310 + MobilEdit, a hardverski im je krajnji domet zamjena oklopa ili flat kabla na Samsungu E700...

HTC-ova imam par u okruzenju, nijedan nikad nije imao problema, tako da se ne trebas previse brinuti. A za defekte "out of the box", tu ti nemam sta reci, znas da moras biti oprezan, kupovati od provjerenih prodavaca i ne nalijetati "na foru".
Sa parama kako ide, znam, takodje imam vrlo skup "hobi"; ali telefone uglavnom gledam kao nesto sto bi trebalo da traje bar godinu i po-dvije i zadovoljava moje trenutne potrebe, sto se toga tice, uz najbolji odnos cijene i "kvaliteta" (sto izrade sto u smislu: mogucnosti)

Kad sam ti rekao Desire, racunao sam da pare nisu problem (ipak je ro skoro 1.000KM za mobitel), ali, kad smo vec kod toga, sta tacno ocekujes od telefona?

Ebay pratim, ali se njime ne bavim, kad mi nesto zatreba, poznajem ljude koji se bave (uslovno receno, tj. "za vlastite potrebe"), pa preko njih to rijesim. Ali nije Bozje slovo, prosto nikako da napravim nalog, a i tim ljudima cesto nesto stize, pa se moje posiljke uglavnom uklope u to.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 19:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Hm, sjecam se prije 8 godina kada sam kupio cipovan ps2 u eurospletu, kada sam ga kupio dvd drive mu nije radio, zahvaljujuci garanciji sam dobio novi :).
A da uzmes nesto sa ebaya i vidis da ne radi...onda sljedi zajebancija...pakuj, vraca, cekaj sta ce prodavac kenjat, kontaktiraj ebay, kontaktiraj paypal, platis sto si poslao paket, pa nakon 2 mjeseca ako imas srece dobis novi uredjaj :).
Ako ga dobis i da radi dobro, onda si na konju :D.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 16:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Ističe mi ugovor sa m:telom i kontam opet da produžim i uzmem telefon.
Naime, kao i svaki ograničeni balkanac, mislio sam da je nokia kraj svijeta, ali sudeći po cijenama u mtelu, nokia i SE su precijenjeni telefoni kod nas. Nešto kao VW kod automobila.
Mislio sam uzeti Samsung 5230 za 1KM u L paketu na 24 mjeseca. Prvo, košta jednu marku, drugo, daleko je ispred nokie 6303 i SE za 1KM.
Imam solidnu platu, ali me boli duša dati više novaca za nešto što mi treba za "halo - molim" Da sam srednjoškolac, pa da se trkam, možda...

Šta mislite o tom telefonu?
Ima li ga ko?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ima vuk samotnjak, mislim da je taj model kod njega...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 17:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Ima Vuk... :lol:
viewtopic.php?f=24&t=48557
Znam ja jos par ljudi koji su imali problema sa tim samsungom i LG telfonima iz mtel-a.
Ako bas ne moras, sto dalje od mtel-a i bilo kakvih ugovora na odredjeno s njima.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

^^^
Potpis na ovo za ugovore, a LG...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
HugoLina je napisao:
Ima Vuk... :lol:
viewtopic.php?f=24&t=48557
Znam ja jos par ljudi koji su imali problema sa tim samsungom i LG telfonima iz mtel-a.
Ako bas ne moras, sto dalje od mtel-a i bilo kakvih ugovora na odredjeno s njima.

Pošto je tel. za marku nešto me baš i ne brine...
Imao sam već ugovor sa njima i ovaj tel. koji sad imam radi bez greške, rekoh, da se ponovim, a da se ne potrošim :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 01:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vredi tr pare :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 06:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

^^^
:lol: :lol: :lol:

Ok, ako svakako mislis biti na mtelu, pa taj da traje dok traje...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2010, 07:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Pa glupo je koristiti mtel ili bilo koji provajder a ne uzeti telefon... Za 4 godine možeš 2 telefona uzeti :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9920 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 496  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]