Euroth je napisao:
Servis ce da ti radi bilo ko, kao i za bilo koji telefon što radi.
Ako bi bilo problema sa djelovima (hardver rikne), imaš opet sve na ebay-u, i ro za dzaba, buduci da je kod nas ekran za SE K550 i sad 50KM, a na ebayu je za iPhone nekih 25KM
Ali ne bi trebalo da ti HTC krepa samo tako.
A sto se garancije tice... Realno, sta ce ti?
A svakako imas fabricku.
Promijenio sam ih dosta, dugo sam u tome i znam otprilike kako se krecu stvari. Sto ti kazes za garanciju. Ali opet, covjek je nekako sigurniji kada zna da ima to.
Sto se tice nasih garancija, imao sam kontakte sa par ljudi koji su mi apsolutno rekli da ko god ovdje moze nabaviti htc, moze samo reci usput da daje garanciju, ali da od toga nema nista, jer nemaju dijelova, i da su komplikovaniji za servis.
A opet ja sam ubjedjen da HTC se ne kvari tek tako lako, cak sta vise, samo mi se jedan telefon pokvario, i to je bio sitan kvar, zvucnik. Pazim bas na to.
Mislim da nece biti problema oko toga, samo da on meni dodje uredan. Jer pretpostavljam ako ce mu se nesto desiti, desice se odmah, fabricki kvar, a inace bi trebao dugo sluziti bez problema.
A ne da bude, 400e dam, dodje mi tel, bude kratko vrijeme dobar i puff..uhvatiti se za glavu i sta onda.
Dugo se ta kinta skupljala za ovakav neki gust

Neki piju, neki se drogiraju, a ja uzimam telefone
A pitanje za tebe, posto vidim da znas cijene sa ebaya, jesi do sada ti uzimao tako, kakva su iskustva? Je li se bavis sa tim ili cisto u privatne svrhe? Izvini na smaranju