Vuk_samotnjak je napisao:
Kako se svi bunite na vozace i vracanje karte od 1.5KM kao ostetili smo penzionere, zdravstvo, skolstvo... Ma prijavili ba ga ja gazdi sefu bogu ocu
Aj sad posteno svi napisite koliko ste do sad puta podmitili policajca da vam ne pise kaznu a tim ste isto tako ostetili penzionere, zdravstvo, skolstvo...jeste li ikad stavili prst na celo i postavili sebi oovakvo pitanje.
Znam niko od vas nikad nije dao policajcu 20-50KM za kaznu koja je 100KM pa i vise za koliko ste vi ostetili drzavu ako je sofercic sa 1.5KM steti

Ja nisam ni jednom podmitila policajca (priznajem da sam par puta prosla bez kazne na lijepe oci)
Kao sto sam napisala nije samo do tih 1.50KM, ali kada je vozac pustio da udje neko u bus bez karte?
gavranpero je napisao:
Najviše mrzim kad autobus stane malo prije stanice, da izadju putnici, a stoka koja ga čeka potrči da udje, iako nije ni došao do stanice (ovo se većinom dešava u centru ili kad je na stanici neki drugi autobus, pa ne može da pridje). Naravno, moram i ja da idem za govedima, jer me je par puta tako autobus ostavio, iako sam čekao na predvidjenom mjestu. Ovdje su krivi i vozači, zato sto otvaraju vrata, a ne bi trebali sve dok ne dodju na stanicu. Što se tiče vraćanja karata, nema teorije da bih je vratio nekom vozaču (mada vozači Bočac tursa i ne traže da im se vrati). Da li bi me pustio da se vozim, a da ne platim kartu ?????. Sjecam se jedne scene kad je ušao neki čiča i pokazao mjesečnu kartu od drugog prevoznika. Vozač mu je nekoliko puta ponovio da plati ili da izadje, na šta se čičica pravio lud

. Vozač je jednostavno ugasio autobus i rekao da nece da vozi dok god ovaj na plati kartu. To je bilo u 6 sati ujutro, kad ljudi idu na posao i putnici su počeli da galame, na sta se čiča trgnuo, vidio da ce loše proći ako ne plati

, vozač upalio bus i .........

Za lopove u uniformama nema se šta reći. Kakvi ovi što pljačkaju banke, to je sitno u odnosu šta ukradu od države naši čuvari reda i mira

Uh ovo se i meni par puta desilo ispred poste..