banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 18 Maj 2010, 19:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Paket od 55 KM pokriva sve potrebe korisnika.
55 (ukljucen plus paket) + 3.50 KM (sport paket) + PDV + RTV taksa = sve dodje na oko 75 KM.
Ali svako moze izvuci svoju racunicu.
Ako pojedinacni racuni generisu ispod te cifre, bez potrebe cestog telefoniranja putem fiksnog, manja brzina pristupa internetu i zadovoljava ga kvalitet Elte kvalitetom i programskom semom, onda nema potrebe.
Ako s druge strane zeli neograniceno telefoniranje u fiksnoj mrezi, vrhunske kanale vrhunske kvalitete slike i brzi internet... onda se izbor namece sam.
Daleko od toga da je jefitno, ali ovdje programsku semu ne cine Vikom, Simic, Bel, TVIS i sl., nego najpopularniji strani sportski, dokumentarni, naucni, muzicki, filmski programi sa najpopularnijim regonalnim tv kanalima, uz prilicno brz internet i besplatno telefoniranje. A sigurno da ce, ako ne cijene ici dole, onda bar ponuda biti bogatija u narednom periodu.
Pa svakom na volju u skladu sa potrebama i mogucnostima.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 20:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2007, 19:30
Kad umjesto fiksnog, ubace mobilni na nesto ce i liciti ponuda. Ovo samo nekoj babi il' tinejdzerki odgovora, koja ne silazi s fiksnog telefona. Treba ovoj drzavi jos jedan privatni telekom, pod hitno. Od blata ga napravit, dat' nekome dzaba sve licence.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ja recimo imam 1 TV i sasvim je dovoljan. Nije u pitanju "stipsa" princip nego se u kući nikada nije pretjerano visilo pred TV'om tako da nisam imao potrebe da kupujem drugi.

Po meni je ipak bolja ponuda Netkom-a.

Ponuda telekoma nije vrijedna odlaska i potpisivanja ugovora, prekogovora, aneksa...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjen ... paketi.asp

http://www.tportal.hr/maxtv/tv/page/200 ... 17006.html Osnovni kanali
http://www.tportal.hr/maxtv/tv/page/200 ... 39006.html Plus
http://www.tportal.hr/maxtv/tv/page/200 ... 19006.html HBO i Cinemax

http://www.t-com.hr/privatni/televizija ... axtvhd.asp

To se moze nazavti IPTV-om, a ne ova sacica jada od mtel-a. :/

http://www.mtel.ba/file_cache/file/Media/mtel_open.pdf

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
HugoLina je napisao:

Дојче телеком, који је у Хрватској купио ХТ чију си понуду окачила, жели да купи Телеком Србије.
А Телеком Србије је власник већине акција Телекома Српске...
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5537677,00.html :evil3:
Онда можемо очекивати и "Tекомов" МаxTV (IPTV) ускоро у РС? Slika

Poslednji put menjao Tupko dana 18 Maj 2010, 22:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Sve zna, ali to su price i neciji planovi. Hoce li od toga biti nesto i kada, pitanje je.
Trebalo bi barem godinu dana da se kupi, preuzme i da dodje do nekih vecih izmena.
Nacekacemo se, i ako bude sta od toga.

Iako nisam neki TV fanatik, rado bi imala neke normalne programe kuci, mada se ja ni ne dozivljavam nesto posebno taj MaxTv kad sam u HR, valjda jer ne stignem gledati TV par sati, kad stalno zujim. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Telekom će takođe morati zatamnjivati kanale, kao što ELTA čini.

Ja neću preći sa ELTA, zato što na digitalnoj TV, ELTA ne zatamnjuje kanale samo na analognoj to čini.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Macr0 je napisao:

Bas tako, I meni se ovaj paket cini veoma prihvatljivim. Sve na jednom mjestu ( od fiksne telefonije preko dosta kvalitetnog neta do poprilicno ozbiljne ponude kanala.)
Drago mi je sto su one price o samo jednom kanalu RTS bile samo glasine ( vidim polemisalo se o tome ) I sto su u ponudi ex-yu kanala kao i na Elta kabelu i B92, Nova, RTL, HRT, RTCG, ali ovdje imamo jos i ATLAS, ali i Arenasport 1 u osnovnom paketu što je pravi potez. Ocekivao sam FOX TV Srbija i Avalu, ali na zalost ni ovdje ih nema kao ni na Elti. Domaci su gotovo svi tu, uz zamjerku sto nema lokalaca. Ajd bez raznoraznih kanala iz Prnjavora, Gradiske, Istocnog Sarajeva i zapadnog Sarajeva i ostalih se i moze, ali imam zamjerku sto se u ponudi ne nalaze kanali iz Banjaluke: Simic i Bel. Ipak bi trebali biti tu, ne ulazeci u kvalitet programa. Sto se tice inostranih kanala: ponuda je sjajna… Nema recimo Sport kluba, sto je minus koji je nadoknadjen ipak puno kvalitetnijom Arenom. Od ostalih, sve ok, mnogo bolje poslozeno negoli na Elti i bar za sad bez turbofolk kanala sto je za svaku pohvalu. Vidan je nedostatak VIASAT kanala ( mada ih ni Elta nema sve vec samo Explorer, dok su u Totalu i Viasat History, Nature i 1000 ) i FOX-ovih kanala ( Fox life i Fox Crime ), za koje se zamjena pokusala naci u AXN-u i ID-u, a tu je MGM. I na kraju svaka cast za Animal planet. 8)

Dopunski paketi – uopste nisu skupi – 7,5 KM za HBO – pristojno 8)
A samo 3,5 KM za 3 Arene i Extreme sports channel je i vise nego jeftino, obzirom da slican paket na Totalu kosta – 10 KM :wink:

Oko cijene ne bih puno razglabao, jer mi kad sve saberem sve to dodje nekako na isto, ali da mi je bitna ponuda kanala – bitna je! Tako za sada stoje stvari. Da li ce doci do fajta sa kablovskim operaterom zvanim Elta, iskreno se nadam da hoce. Da li ce se Elta probuditi iz zimskog sna? Nakon ovoga – mora. Za nas korisnike – odlicna situacija. I trebaju se i jedni i drugi i treci i svi ostali koji budu dolazili, boriti za svaku moju marku koju krvavo zaradim, rintajuci po cio dan. Toliko. Zivjeli. :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja igram na tu kartu, da će IPTV animirati ELTA i da će to malo doraditi. Moraju, ako već koriguju Internet, moraju i TV.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
drug je napisao:
Macr0 je napisao:

Bas tako, I meni se ovaj paket cini veoma prihvatljivim. Sve na jednom mjestu ( od fiksne telefonije preko dosta kvalitetnog neta do poprilicno ozbiljne ponude kanala.)
Drago mi je sto su one price o samo jednom kanalu RTS bile samo glasine ( vidim polemisalo se o tome ) I sto su u ponudi ex-yu kanala kao i na Elta kabelu i B92, Nova, RTL, HRT, RTCG, ali ovdje imamo jos i ATLAS, ali i Arenasport 1 u osnovnom paketu što je pravi potez. Ocekivao sam FOX TV Srbija i Avalu, ali na zalost ni ovdje ih nema kao ni na Elti. Domaci su gotovo svi tu, uz zamjerku sto nema lokalaca. Ajd bez raznoraznih kanala iz Prnjavora, Gradiske, Istocnog Sarajeva i zapadnog Sarajeva i ostalih se i moze, ali imam zamjerku sto se u ponudi ne nalaze kanali iz Banjaluke: Simic i Bel. Ipak bi trebali biti tu, ne ulazeci u kvalitet programa. Sto se tice inostranih kanala: ponuda je sjajna… Nema recimo Sport kluba, sto je minus koji je nadoknadjen ipak puno kvalitetnijom Arenom. Od ostalih, sve ok, mnogo bolje poslozeno negoli na Elti i bar za sad bez turbofolk kanala sto je za svaku pohvalu. Vidan je nedostatak VIASAT kanala ( mada ih ni Elta nema sve vec samo Explorer, dok su u Totalu i Viasat History, Nature i 1000 ) i FOX-ovih kanala ( Fox life i Fox Crime ), za koje se zamjena pokusala naci u AXN-u i ID-u, a tu je MGM. I na kraju svaka cast za Animal planet. 8)

Dopunski paketi – uopste nisu skupi – 7,5 KM za HBO – pristojno 8)
A samo 3,5 KM za 3 Arene i Extreme sports channel je i vise nego jeftino, obzirom da slican paket na Totalu kosta – 10 KM :wink:

Oko cijene ne bih puno razglabao, jer mi kad sve saberem sve to dodje nekako na isto, ali da mi je bitna ponuda kanala – bitna je! Tako za sada stoje stvari. Da li ce doci do fajta sa kablovskim operaterom zvanim Elta, iskreno se nadam da hoce. Da li ce se Elta probuditi iz zimskog sna? Nakon ovoga – mora. Za nas korisnike – odlicna situacija. I trebaju se i jedni i drugi i treci i svi ostali koji budu dolazili, boriti za svaku moju marku koju krvavo zaradim, rintajuci po cio dan. Toliko. Zivjeli. :wink:

Kako cjene tamo tamo???

Elta 12 KM i iptv 28 KM a za slićnu ponudu ???

I cjene kod mtela su bez PDV.

Neznam kako ljudi ne razumjete, mtel će dobiti samo one korisnike koji nemaju kablovske, zato koštaiptv 28 KM i ne 12 KM jer tamo nema kablovske. Nisu ludu da daju nižu cjenu ako imje iptv usputna usluga i nemaju konkurencije u prigradskim djelovima. Da bi mtel mogao konkuristati kablašima cjena iptv bilabi bar 12 KM.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

akermon, ono što tvoja tikva ne shvaća to je besplatan razgovor unutar fiksne mreže.

Ja koristim Skype za te stvari, ali razmišljam o prebacivanju dok ne vidim da li će zatamnjivati kanale i to je jedino u čemu ELTA ima kod mene plus.

Poslednji put menjao filozof sa vrbasa dana 18 Maj 2010, 23:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:36 
Pripravnik
Pripravnik

Da skratim priću, vrijeme će sve pokazati. Za 6 mjeseci biće jasno ko je bio upravu i ko ne :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 23:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

akermon je napisao:

Kako cjene tamo tamo???

Neznam kako ljudi ne razumjete, mtel će dobiti samo one korisnike koji nemaju kablovske, zato koštaiptv 28 KM i ne 12 KM jer tamo nema kablovske. Nisu ludu da daju nižu cjenu ako imje iptv usputna usluga i nemaju konkurencije u prigradskim djelovima. Da bi mtel mogao konkuristati kablašima cjena iptv bilabi bar 12 KM.

Ok shvatio sam da si zaposlen u Elti. Jos poodavno. :wink: A da mi malo ti objasnis kako dolazis do cijena koje si naveo? I kako dolazis do slicne ponude, kada koliko vidimo se ona itekako razlikuje. Dok su na Elti u ponudi kanali tipa Svet plus, DM sat i ne znam gdje nestade Melos koji je gromoglasno najavljen kosarkaskom utakmicom, s druge strane, u ovoj ponudi IPTV-a imamo jako dobar izbor. Evo konkretno: gdje su vam kvalitetni kanali u ponudi? Koliko sam samo ja puta poslao mail sa konstruktivnim prijedlozima? I? Corak! Ponuda Elte se i dalje sastoji od raznoraznih Alfi i FTA kanala sa W2. Nista kvalitetno. A cijena? Pa jeste isto. Ja cu ti objasniti iz svog ugla. Meni kao korisniku usluga, na kablovsku, telefon i net, vi pruzaoci usluga mjesecno izbijete oko 60 KM ( net 20, kablovska 12 – to uzme Elta, i oko 25 KM telefona – Telekom ). Ako cu za istu cijenu – mjesecno izbijanje 60-tak markica koje krvavo zaradim rintajuci ko konj, dobiti brzi net, i kud i kamo bolji izbor tv kanala, u trenucima odmora, idem kod onog operatera koji mi to nudi, ne zanimajuci kako se on zove ili kako ga zovu. Jasnije?

akermon je napisao:
Da skratim priću, vrijeme će sve pokazati. Za 6 mjeseci biće jasno ko je bio upravu i ko ne :wink:

Pa bilo bi bolje da se energija u Elta kabelu trosi na konkretne stvari negoli na fajtanje po forumima. Iskreno se nadam da ce korisnici usluga Elte boljitak osjetiti vrlo brzo a ne za pola godine, jer smo se takvih supljih obecanja vec nagledali i naslusali. Zato, zavrnite rukave i prionite na posao. :wink:

filozof sa vrbasa je napisao:

Ja neću preći sa ELTA, zato što na digitalnoj TV, ELTA ne zatamnjuje kanale samo na analognoj to čini.

File, imam kritiku za tebe. Zasto ovu korisnu informaciju nisi prenio onom kolegi forumasu koji skoro pa panicno trazi nezatamnjen RTS na jednoj drugoj temi 8) jbg ja ovo nisam znao, kako ne koristim uslugu digitalije Elta kabela. :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 00:04 
Pripravnik
Pripravnik

drug je napisao:
akermon je napisao:

Kako cjene tamo tamo???

Ok shvatio sam da si zaposlen u Elti. Jos poodavno. :wink: A da mi malo ti objasnis kako dolazis do cijena koje si naveo? I kako dolazis do slicne ponude, kada koliko vidimo se ona itekako razlikuje. Dok su na Elti u ponudi kanali tipa Svet plus, DM sat i ne znam gdje nestade Melos koji je gromoglasno najavljen kosarkaskom utakmicom, s druge strane, u ovoj ponudi IPTV-a imamo jako dobar izbor. Evo konkretno: gdje su vam kvalitetni kanali u ponudi? Koliko sam samo ja puta poslao mail sa konstruktivnim prijedlozima? I? Corak! Ponuda Elte se i dalje sastoji od raznoraznih Alfi i FTA kanala sa W2. Nista kvalitetno. A cijena? Pa jeste isto. Ja cu ti objasniti iz svog ugla. Meni kao korisniku usluga, na kablovsku, telefon i net, vi pruzaoci usluga mjesecno izbijete oko 60 KM ( net 20, kablovska 12 – to uzme Elta, i oko 25 KM telefona – Telekom ). Ako cu za istu cijenu – mjesecno izbijanje 60-tak markica koje krvavo zaradim rintajuci ko konj, dobiti brzi net, i kud i kamo bolji izbor tv kanala, u trenucima odmora, idem kod onog operatera koji mi to nudi, ne zanimajuci kako se on zove ili kako ga zovu. Jasnije?

akermon je napisao:

Pa bilo bi bolje da se energija u Elta kabelu trosi na konkretne stvari negoli na fajtanje po forumima. Iskreno se nadam da ce korisnici usluga Elte boljitak osjetiti vrlo brzo a ne za pola godine, jer smo se takvih supljih obecanja vec nagledali i naslusali. Zato, zavrnite rukave i prionite na posao. :wink:

filozof sa vrbasa je napisao:

File, imam kritiku za tebe. Zasto ovu korisnu informaciju nisi prenio onom kolegi forumasu koji skoro pa panicno trazi nezatamnjen RTS na jednoj drugoj temi 8) jbg ja ovo nisam znao, kako ne koristim uslugu digitalije Elta kabela. :wink:

Da bih radio za eltu ne bih trošio vrijeme na forumu, u to budi siguran :)
Radim za telekom. OK?

Pa nadam se da češ preći na iptv ako ti je to želja, onda ćeš biti jedan rijetkih koji če prijeći sa elte na iptv, jer ja oćekujem kada kablovska uvede ip telfoniju da će sa mtela prelaziti na eltu,jer preplata 17 km u mtelu sa 5 ili 6 možda 7 KM u kablovskoj nemože se mjeriti sa eltom

Uskoro oćekujem info kako sada koristiš iptv na 2 ili 3 tv 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Rekoh ja da taj iptv i nece biti nesto narocito jeftin :lol: ali koliko mogu da primjetim ponuda je sasvim ok bolji izbor kanala i sve meni odgovara, samo mi ne odgovara ovo sto vjerovatno nece moci 2 stana na 1 pretplatu :) to ce mi biti odlucujuci faktor posto ja sad kablovsku placam po tom principu tako da mi se onda iptv ne bi isplatio. Sto se tice besplatnog tlefoniranja tj. 100minuta pa koliko ja znam i do sada je pretplata na fiksnoj ukljucivala tih 100min. razgovora a i to ne potrosim meni to ne igra neku veliku ulogu, fixni mi u vecini slucajeva sluzi samo za javljanje tako da i vou sad pretplatu uludo placam, ali eto sve kontam da ne odjavljujem radi broja i sl. najbolje malo sacekati da vidimo sta kablovski operateri kazu na ovo sve i kako ce se iptv pokazati u praksi, a u tom ce i cijene mozda malo splasnuti.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 00:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
BL Boy je napisao:
Sto se tice besplatnog tlefoniranja tj. 100minuta pa koliko ja znam i do sada je pretplata na fiksnoj ukljucivala tih 100min. razgovora a i to ne potrosim meni to ne igra neku veliku ulogu, fixni mi u vecini slucajeva sluzi samo za javljanje tako da i vou sad pretplatu uludo placam, ali eto sve kontam da ne odjavljujem radi broja i sl. najbolje malo sacekati da vidimo sta kablovski operateri kazu na ovo sve i kako ce se iptv pokazati u praksi, a u tom ce i cijene mozda malo splasnuti.

Nema ogranicenja u emtelovoj fiksnoj mrezi za sve pakete.100 minuta je prema drugim fiksnim mrezama u najskupljem paketu.Pise ti to vec na forumu.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 00:16 
Veteran
Veteran

akermon je napisao:
Radim za telekom. OK?

Eltin telekom :lol:

Gde si info_elta?
Nije te bilo tri meseca :wink:

akermon je napisao:

IPTV moze na dva TVa 8)
I ima bolje kanale od Elte :D

Poslednji put menjao anoniman dana 19 Maj 2010, 00:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
anoniman je napisao:
BL Boy je napisao:
Sto se tice besplatnog tlefoniranja tj. 100minuta pa koliko ja znam i do sada je pretplata na fiksnoj ukljucivala tih 100min. razgovora a i to ne potrosim meni to ne igra neku veliku ulogu, fixni mi u vecini slucajeva sluzi samo za javljanje tako da i vou sad pretplatu uludo placam, ali eto sve kontam da ne odjavljujem radi broja i sl. najbolje malo sacekati da vidimo sta kablovski operateri kazu na ovo sve i kako ce se iptv pokazati u praksi, a u tom ce i cijene mozda malo splasnuti.

Nema ogranicenja u emtelovoj fiksnoj mrezi za sve pakete.100 minuta je prema drugim fiksnim mrezama u najskupljem paketu.Pise ti to vec na forumu.

ma znam to samo kazem meni to ne igra neku veliku ulogu, mogu dati i 1000minuta meni svedno kad ne trosim ni 50minuta :lol: i opet poput pravog monopoliste vidimo da mtel ne nudi pojedinacnu uslugu, vec gura iptv pod duo i trio pakete, jbg mozda bi neko uzeo samo solo iptv.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 00:19 
Veteran
Veteran

BL Boy je napisao:
anoniman je napisao:
BL Boy je napisao:

ma znam to samo kazem meni to ne igra neku veliku ulogu, mogu dati i 1000minuta meni svedno kad ne trosim ni 50minuta :lol: i opet poput pravog monopoliste vidimo da mtel ne nudi pojedinacnu uslugu, vec gura iptv pod duo i trio pakete, jbg mozda bi neko uzeo samo solo iptv.

Ovo je pocetak...nije jos ni krenulo kako treba. Nude"solo" u Srbiji :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 00:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

akermon je napisao:

Radim za telekom. OK?

Pa nadam se da češ preći na iptv ako ti je to želja, onda ćeš biti jedan rijetkih koji če prijeći sa elte na iptv, jer ja oćekujem kada kablovska uvede ip telfoniju da će sa mtela prelaziti na eltu,jer preplata 17 km u mtelu sa 5 ili 6 možda 7 KM u kablovskoj nemože se mjeriti sa eltom

Pa i nemoj trositi vrijeme nego posao u ruke. Korisnik sam Elta kabela, a ne IPTV-a i ne znam cemu ljutnja u redovima Elte ovaj oups cega li vec kada je ponuda iskreno kod konkurenta bolja. Vidis ja ne radim ni u Elti ni u Telekomu, koristim usluge Elte i Total tv-a, imam cak i DVB-T kuci, pa vrlo dobro znam o cemu govorim. Kada covjek realno, pogleda sa strane i odmjeri sve, dobije upravo ono sto sam napisao i to je trenutno stanje. A kada tvoja firma, ovaj ups izvini, ne Telekom vec Elta ponudi nesto povoljnije, kvlaitetnije i bolje, skinucu kapu. Trenutno stanje je, na zalost bas onakvo kao sto sam opisao. Jadna ponuda kanala u analogiji, uspavana digitala, telefonija koja jos nije zazivjela, jadan sopstveni tv kanal bez koncepcije i sporiji net od onog kojeg danas ponudi mtel. Znaci, rezime, u Elti zavrnite rukave i pozabavite se korisnicima i njihovim zeljama. Evo za pocetak od mene par konsturktivnih prijedloga: u analognu ponudu treba ubaciti pod naznakom hitno: od ex-yu kanala: FOX, Avala, Metropolis, Arenasport 1, Atlas. Od lokalizovanih na srpski jezik: Animal planet, Nat Geo WILD, MGM, VIASAT History, Viasat Nature, TV 1000. Pod hitno krenuti sa digitalom, moze i po onim paketima, kako su vec formirani, a da cijena Arenasporta 2,3,4 uz Extreme sports i ESPN America ne predje 4 KM...Ima toga jos, ali neka i ostali daju konstruktivne prijedloge...a ne samo ja :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]