Vjevoricinus je napisao:
Citiraj:
ne namjeravam drzati dikulju

.. ima super pogled na citav grad,ne mogu opisati tu ljepotu i bas sam ponosna sto to imamo, ko god je bio odusevljen je

to je bilo presudno za kupovinu ..lokacija je gornji dio starcevice..znaci daleko od gradske guzve i buke a opet skroz blizu.. bus koji vozi do centra je udaljen 1 min pjeske..do centra treba 5 min autom ili 30 min pjeske
... dikulju ...
Ma ti si nase sunasce malo rumeno i nasmijano
I ja sam prije... 4-5 godina gledao te placeve u Tuzlanskoj, iznad i oko, i svidjeli su mi se

I pogled je sjajan i ljudi su OK.
Sve superiska.
Samo... pricalo se svasta o klizistima (za pet minuta u centru, gdje je kvadrat jos skuplji

) i o usponu kad poledi pa sam odustao.
Sad mi je malo i zao...

ma kakvo kliziste..nije tacno,, eno mi kad smo kopali plac, bilo je bas puno kamena, i stabilan je skroz teren..zavisi i od plana kuce itd, kako su izvedeni radovi, kod nas je sve super za sada, hvala Bogu..samo uredjenje dvorista ce biti zahtjevno. mi smo kupili prije 3 godine a sada neki covjek blizu nas za plac trazi duplo vise..a pitanje je kod njega i dal su papiri uredni
sto se tice prilaza zimi, taj dio ceste i citava starcevica bili su najcistiji od citavog grada..a tu i autobus prolazi tako da nema problema
eto mogli smo biti komsije

mislim da 100% ne bi pogrijesio da si se odlucio za taj dio
cvox ma kakav laus, nisi ti mene skuzio, htjela sam reci da je udaljenost gornjeg dijela dedinja i lausa od centra slicna, ali da je dedinje ljepse, bolji prilaz i nije tako naseljeno i pretrpano
a volim se ja penjati gore...i kad je sklisko