banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 100  Sledeća

За кога ћете гласати на парламентарним изборима ове године:
СНСД 24%  24%  [ 42 ]
СДС 7%  7%  [ 13 ]
СДА 1%  1%  [ 1 ]
ПДП 8%  8%  [ 14 ]
Соц. партија 4%  4%  [ 7 ]
Странка за БиХ 1%  1%  [ 2 ]
СДП БиХ 5%  5%  [ 9 ]
Демократска странка 2%  2%  [ 3 ]
Немам појма, не размишљам о томе 5%  5%  [ 9 ]
Размишљам о томе, али нећу гласати ни за кога 9%  9%  [ 15 ]
ДНС 2%  2%  [ 4 ]
Српска радикална странка 6%  6%  [ 10 ]
Нова социјалистичка партија 12%  12%  [ 21 ]
Не размишљам о изборима и не излазим на њих 14%  14%  [ 24 ]
Ukupno glasova : 174
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Apr 2010, 21:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2009, 21:43
Uvertira za izbore. Ovako se to radi. I kod nas samo što nije puknulo. Neradujem se ovakvim stvarima ali nekad je zadnja stvar da se stvari pomjere sa tačke.
http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=789&x=0

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Besparica je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
ne znam da li ima da se nadje na internetu, ali SNSD je vec 2008. na opstinskim izborima imao znacajan pad, koji se sigurno nastavio i danas. oni jesu najjaci, u to nema sumnje, ali sigurno nemaju vise od 35-40%. ovi sto sam nabrojao ce uzeti dio kolaca jer, kako si i sam rekao narod ima kratku memoriju. isto kako su zaboravili da je dodik u dvorani borik slao svoje tjelohranitelje da tuku banjalucku djecu, isto tako su i zaboravili da je cavic bio u sds-u.

Mislim da se to ne moze gledati tako. Ipak lokalni izbori su druga prica od opstih. A i kada bi se moglo gledati tako (ja mislim da ne moze) nesigurna je predpostavka nastavka trenda pada popularnosti SNSD-a.
Tacno je da imamo kratku memoriju ali sumljam da je toliko kratka da se ne sjecaju Cave. Isto mislim da narod nije zaboravio kada su Miline gorile tukle Turtlesice ali za njih narod jednostavno nije briga.

SNSD jeste u padu i to je cinjenica, dacu ti banalan primjer. prije 2006.godine po kojekakvim slavama, pijankama i slicno ljudi su o Dodiku uglavnom pozitivno govorili i imali pozitivna ocekivanja, dok ove zime na tim istim slavama i proslavama niko nema nista pozitivno da kaze o njemu. e
i vjeruj mi da lokalni izbori nisu druga prica, narod ne zna koja je razlika izmedju lokalnih i opstih izbora, za njih je sve to isto i oni glasaju, bez obzira da li se bira opstinska ili drzavna vlast. pa da nema razlike, onda Mile i ostali stranacki kadar koji obavlja drzavnu vlast ne bi hodali po tim skupovima i promovisali stranku, nego bi to prepustili ljudima koji se bore da osvoje vlast u svojoj opstini. za narod, sve je to isto, jos jedni izbori.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
E sad, kako mozes tvrditi da je to cinjenica? Na osnovu slava? Uostalom, ovo ne vodi nicemu, izbori ce pokazati.
A lokalni i opsti izbori nisu ista stvar. Na lokalnim izborima dosta ljudi glasa na kandidate iz svog okruzenja koje direktno znaju. To je narocito izrazeno u manjim opstinama. A u BL je dosta SNSD-ovih glasaca dalo svoj glas nekome drugome koga znaju jer su znali da je svejedno i da SNSD svakako ubjedljivo, nadpolovicno pobjedjuje. Dok je se na opste izbore gleda u smislu Mile vs Bosic vs Mladjo vs Mihaljica vs Cavic...
Zozon je napisao:
Uvertira za izbore. Ovako se to radi. I kod nas samo što nije puknulo. Neradujem se ovakvim stvarima ali nekad je zadnja stvar da se stvari pomjere sa tačke.

A bi li volio da i kod nas podju sranja? :lol:
Sta je puklo? Mozes samo da mastas! Zao mi je. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Na osnovu slava?

da, na osnovu slava, jer se tu najcesce srece prosjecan covjek, glasac.
Citiraj:
Na lokalnim izborima dosta ljudi glasa na kandidate iz svog okruzenja koje direktno znaju.

mozda, ali pored SNSD ipak stoji milorad dodik, pored PDP mladen ivanic, itd. eto zivi bili pa vidjeli, ja i dalje kazem da je SNSD najjaca stranka, ali procenat iz 2006. nece imati sigurno, pogotovo u istocnom dijelu.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 22:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Besparica je napisao:
E sad, kako mozes tvrditi da je to cinjenica? Na osnovu slava? Uostalom, ovo ne vodi nicemu, izbori ce pokazati.
A lokalni i opsti izbori nisu ista stvar. Na lokalnim izborima dosta ljudi glasa na kandidate iz svog okruzenja koje direktno znaju. To je narocito izrazeno u manjim opstinama. A u BL je dosta SNSD-ovih glasaca dalo svoj glas nekome drugome koga znaju jer su znali da je svejedno i da SNSD svakako ubjedljivo, nadpolovicno pobjedjuje. Dok je se na opste izbore gleda u smislu Mile vs Bosic vs Mladjo vs Mihaljica vs Cavic...

Rajko,jesi to ti? :D
SNSD hoće pobjediti ali ne vjerujem natpolovičnom većinom.Usput,biće to pirova pobjeda,čini mi se.... :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 22:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
A bi li volio da i kod nas podju sranja? :lol:
Sta je puklo? Mozes samo da mastas! Zao mi je. :lol:

Đavo se raduje glupostima. Neznam ali na medijima možemo primjetiti da u zadnje vrijeme Dodik svaki dan šalje ministre u sve opštine RS sa ciljem da narod ubijeđuju kako je sve ok. Obećanja su već počela ali niko nepriča što su manje plaće, penzije, šta bi sa revizijama boračkih invalidnina, niko više nepominje Mišićku i njen štrajk, sve u svemu nabubrilo je ali svi šute. Opet velim, đavo se raduje ali ovo je jedan od mogućih scenarija koji ja lično nebi volio da se desi.
Besparica, manje se zajampuri kad pišeš postove. Također manje emocije prema svom vođi. Trebaš nešto sačuvati i za novog kad dođe u oktobru. Bi kul men!

"Nacionalizam je zlo koje ne spaja nego razdvaja ljude, jer ih negira u njihovoj pravoj biti - čovječnosti" - MILAN KANGRGA

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Negdje danas procitah da se spremaju nekakvi miloni maraka za Focu ili neku drugu vukoj.... na istoku, sad ne kontam gdje sam vidio. Ali bice valjda i za nekog bika, prase.....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 22:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Tako oni obećavaju svugdje. No obratite pažnju na tekstove vijesti dok traje prilog iz Sarajeva. Sve bajno i krasno, čak penzionerima ukinuli participacije. Potezi očajnika.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2010, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:

hahaha, kaze mustafa mujezinovic sad na kraju svog javljanja u vijestima, ovo je politicki smisljena akcija. narod treba da ih pocne vjesati po drvecu da skontaju neke stvari.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 08:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:
Đavo se raduje glupostima. Neznam ali na medijima možemo primjetiti da u zadnje vrijeme Dodik svaki dan šalje ministre u sve opštine RS sa ciljem da narod ubijeđuju kako je sve ok. Obećanja su već počela ali niko nepriča što su manje plaće, penzije, šta bi sa revizijama boračkih invalidnina, niko više nepominje Mišićku i njen štrajk, sve u svemu nabubrilo je ali svi šute. Opet velim, đavo se raduje ali ovo je jedan od mogućih scenarija koji ja lično nebi volio da se desi.
Besparica, manje se zajampuri kad pišeš postove. Također manje emocije prema svom vođi. Trebaš nešto sačuvati i za novog kad dođe u oktobru. Bi kul men!

Da se manje "zajampurim"? :lol: Jao, kralju ti ovakve kometare da bacas. Opet vrhunska ironija. Pa ocigledno je ko je isfrustriran na ovoj temi.
_zoka je napisao:
Rajko,jesi to ti? :D
SNSD hoće pobjediti ali ne vjerujem natpolovičnom većinom.Usput,biće to pirova pobjeda,čini mi se.... :wink:

P.K. Jes' to ti? OK, nada zadnja umire.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 08:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ipak ne reci nikad. Živi bili pa vidjeli. Znam unaprijed priču. Opet će te okrenuti u svoju korist i pokazivaćete kako su federalci u qrcu a mi smo kao nešto bolji dio.
Nema potrebe da se raspravljamo, ja ipak mislim da smo bijeda nad bijedama i stvarno nema potrebe da se kurčimo već da zasučemo rukave i radimo nešto. Tvoj vođa her Dodik nije donio nikakva riješenja osim restrikcija. Ove fore sa minstrima i obećanjima po opštinama možete mačku o rep. Jedino će te dobiti izbore ako zasrbujete ko nikad do sada a što se tiče ekonomije bolje se poklopite.
Još jedna!?
Ko se zadnji smije on se zakocene!

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 08:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stvarno je taj Mile propast. Zato je on vama trn u oku, sto unisti ekonomiju i socijalni sistem u RS. :lol:
Nista, glasacemo za SDP, Njihovu stranku i Krcmana. Pa cemo u sledece cetiri godine da ugusimo japansku automobilsku industriju i koreanska brodogradilista. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 08:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Stvarno je taj Mile propast. Zato je on vama trn u oku, sto unisti ekonomiju i socijalni sistem u RS. :lol:
Nista, glasacemo za SDP, Njihovu stranku i Krcmana. Pa cemo u sledece cetiri godine da ugusimo japansku automobilsku industriju i koreanska brodogradilista. :lol:

A što brani Mileta kao da mu je tata? Nema veze, dabogda traktorista pobijedio samo da mi ti budeš miran. Ja sam ipak čovjek u narodu i nemam pojma. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 08:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eee, da taj tvoj narod zna ista i on bi glasao za traktoristu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 08:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Besparica je napisao:

Ohohooo,kampanja prelazi na novi nivo....ako nisi za Mileta,nisi Srbin..... :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 08:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:

Problem je što je isti taj narod glasao za njega(i sam sam glaso za njega). No dobro, velim ajmo smanjiti emocije. Nisam ti ja kriv što tvoj(i moj) vođa laže i obmanjuje.
No reci ti meni, pošto vidim da si blizak vladajućim, što Mile u zadnje vrijeme šalje Čađu po opštinama? Ministar ko ministar, posao mu je da obilazi podanike ali šti sada i toliko intezivno. Svjedoci smo toga preko medija, što štampanih što elektronskih da ministar policij krstari po Republici. Karadžić je uhapšen odavno, nevidim razloga za neku pripravnost osim...?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 08:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Besparica je napisao:

Ohohooo,kampanja prelazi na novi nivo....ako nisi za Mileta,nisi Srbin..... :roll:

E moj Zoka, dežavu je na snazi. Ipak su oni nastali od SDS-ovaca pa oni od komunjara i tako redom. Vlasta je lijepa i bogata i Vlasta uvijek časti. Mi maleni nismo osjetili berićeta od SNSD-a kao što nećemo osjetiti ni od budućih. Ali mene vodi činjenica da ako lažeš, idi Rođo, tebi je već dobro, daj da dođe novi Rođo pa nek i on malo srbuje(laže)?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Besparica je napisao:

Mnogo grjesis, ocigledno namjerno. Nemas sta reci pa mi meces te fraze u usta.
Ovde je samo u pitanju: Ako si Boksi nisi Srbin nego Musliman. :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 09:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
_zoka je napisao:
Besparica je napisao:

Mnogo grjesis, ocigledno namjerno. Nemas sta reci pa mi meces te fraze u usta.
Ovde je samo u pitanju: Ako si Boksi nisi Srbin nego Musliman. :wink:

Upitaj filozofa da li sam srbin ili ne? Možeš i Vadera, banovao me je na dan zbog njega. No bio sam i ja pretjerao ali on ladi muda 7 dana. Očigledno tvoja inteligencija nemože svariti neke momente pa izbjegavaš odgovor. Nevjerujem da se i ti možeš čvrsto nešto zareći, ali i ti meni mirišeš na lijuba i to onog turbomilin lijaba. Sa nekom subvencijom da srbuješ dok traje.
Odgovor molim pa onda niske strasti?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2010, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zozon je napisao:
Očigledno tvoja inteligencija nemože svariti neke momente pa izbjegavaš odgovor. Nevjerujem da se i ti možeš čvrsto nešto zareći, ali i ti meni mirišeš na lijuba i to onog turbomilin lijaba. Sa nekom subvencijom da srbuješ dok traje.
Odgovor molim pa onda niske strasti?

Ti se i dalje drzis teorije da si ti cool a da su drugi nesto pomamljeni. :lol:
Deder, ponovi sta te zanima! Ne mogu da razaberem pitanje od silnih gluposti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1997 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 100  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]