tensSa je napisao:
Veci je problem izbiti iz glave primitivno vjerovanje da meso deblja, a da treba samo salate jesti...
Takve dijete uniste organizam...mislim na dijete tipa:"jabuka za dorucak, dvopek za rucak i casa mlijeka za veceru"...
Ako bih imao vremena i volje otkucao bih temu "kako izgubiti kile" i da se tu mogu postavljati pitanja, ako bi V@nja ili ko dozvolio i stavio u sticky...detaljno bih objasnio kako ide taj proces i zasto se sta radi...
A sto se tice droga, i alkohol je droga, i kafa i cigarete tako da ti sto kenjaju protiv droga ako nista od toga ne konzumiraju tek onda mogu pricati o tome...
Onda da ja pocnem da pricam i kenjam?
Ne vidim zasto to ne bi bilo interesantno.
Citiraj:
Popokatepetl
NAravno da treba trcati (ili neki drugi sport gonjati) i manje jesti, odnosno to je jako jednostavno - unosis manje kalorija nego sto ih trosis - to zna svako.Cak nekad ne moras ni manje jesti - ja sam jednom za 8 dana na pripremama izgubio 2 kila, a realno i vise jer se salce pretvorilo u misice, a jeo sam ko stoka, ko nikad u zivotu, duplo nego inace i to najnormalniju hranu - pasulj, razno meso, puno kruha uz sve to, nisam nista odvajao i nikakve suplemente nisam trebao.
Vanja

za psiholosku dijagnozu.