banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 15:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Apr 2010, 17:32 
Veci je problem izbiti iz glave primitivno vjerovanje da meso deblja, a da treba samo salate jesti...

Takve dijete uniste organizam...mislim na dijete tipa:"jabuka za dorucak, dvopek za rucak i casa mlijeka za veceru"...
Ako bih imao vremena i volje otkucao bih temu "kako izgubiti kile" i da se tu mogu postavljati pitanja, ako bi V@nja ili ko dozvolio i stavio u sticky...detaljno bih objasnio kako ide taj proces i zasto se sta radi...

A sto se tice droga, i alkohol je droga, i kafa i cigarete tako da ti sto kenjaju protiv droga ako nista od toga ne konzumiraju tek onda mogu pricati o tome...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Ma samo bi nam jos to falilo! :lol:
Sto da stavi "sticky"? Sumnjas koliko ce biti aktivna? :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
tensSa je napisao:
Veci je problem izbiti iz glave primitivno vjerovanje da meso deblja, a da treba samo salate jesti...

Takve dijete uniste organizam...mislim na dijete tipa:"jabuka za dorucak, dvopek za rucak i casa mlijeka za veceru"...
Ako bih imao vremena i volje otkucao bih temu "kako izgubiti kile" i da se tu mogu postavljati pitanja, ako bi V@nja ili ko dozvolio i stavio u sticky...detaljno bih objasnio kako ide taj proces i zasto se sta radi...

A sto se tice droga, i alkohol je droga, i kafa i cigarete tako da ti sto kenjaju protiv droga ako nista od toga ne konzumiraju tek onda mogu pricati o tome...

Onda da ja pocnem da pricam i kenjam? :wink:
Ne vidim zasto to ne bi bilo interesantno.
Citiraj:
Popokatepetl

NAravno da treba trcati (ili neki drugi sport gonjati) i manje jesti, odnosno to je jako jednostavno - unosis manje kalorija nego sto ih trosis - to zna svako.Cak nekad ne moras ni manje jesti - ja sam jednom za 8 dana na pripremama izgubio 2 kila, a realno i vise jer se salce pretvorilo u misice, a jeo sam ko stoka, ko nikad u zivotu, duplo nego inace i to najnormalniju hranu - pasulj, razno meso, puno kruha uz sve to, nisam nista odvajao i nikakve suplemente nisam trebao.
Vanja :headbang: za psiholosku dijagnozu.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 17:55 
Laoce svaka cast ak one konzumiras nista od gore navedenog...

Tehnicki jeste tako kako je LAoce rekao sto se tice gubljenja masti, ali to je tek dio slagalice...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
tensSa je napisao:
Laoce svaka cast ak one konzumiras nista od gore navedenog...

Tehnicki jeste tako kako je LAoce rekao sto se tice gubljenja masti, ali to je tek dio slagalice...

Malo sam slagao :oops: ,ali casa vina u sedmici ili dvije i par koktela godisnje se ne moze nazvati konzumiranjem alkohola.
A koliko sam skontao, ti bi nam tu slagalicu mogao fino razloziti, pa sloziti,nece Vanja da se ljuti.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 19:12 
MA dobro, to sam rekao odokativno, mislio sam samo da je to dio od cijele price mrsavljenja...posto postoji plato, organizma se navikava na novonastalu situaciju (manjak kalorija), a dio tog navikavanja je usporavanje metabolizma i vece cuvanje i skladistenje masti, e sad treba znati kako to prevariti...tj. "resetovati" organizam da opet natavi trositi masti kao i prije...

Sto se tice ovog za alkohol i drogu to je ok, svi smo ljudi, ja sam mislio na one sto pricaju za travu kao da ce se istog momenta umrijeti od nje, a te iste osobe svakodnevno konzumiraju kafu, alkohol i cigarete...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 12:31 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Apr 2010, 12:34
izvini,ali mnogo je bitno i koji je proizvod u pitanju.Ovo je stvarno jedan kvalitetan proizvod,iz iskustva govorim.I ja sam u pocetku bila strasno skepticna dok nisam probala.Rezultati su bili vise nego dobri,ali nista ne moze preko noci. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hoces li ti nama konacno napisati ime tog kvalitenog proizvoda?
:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 12:46 
Voajer
Voajer

jedini razlog sto nisam htjela napisati ime proizvoda jeste:pomislice neko da je reklama.Naziv proizvoda je Slimologic.Ja sam kupila u Bijeljini taj prizvod preko jednog svog prijatelja. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
sanciz je napisao:
izvini,ali mnogo je bitno i koji je proizvod u pitanju.Ovo je stvarno jedan kvalitetan proizvod,iz iskustva govorim.I ja sam u pocetku bila strasno skepticna dok nisam probala.Rezultati su bili vise nego dobri,ali nista ne moze preko noci. :D

E pa jbg onda, nista to ne valja. Ako ne izgubis 15 kg u mjesec dana bez da moras vjezbati ili promijeniti ishranu, sta ce mi onda taj proizvod?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 16:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
:lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PYcw0GqRjZE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 21:01 
sanciz je napisao:
jedini razlog sto nisam htjela napisati ime proizvoda jeste:pomislice neko da je reklama.Naziv proizvoda je Slimologic.Ja sam kupila u Bijeljini taj prizvod preko jednog svog prijatelja. :D

I jela i pila koliko si htjela i mrsavjela???? :roll: :roll: :roll:

Kako da ne...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 10:04 
Voajer
Voajer

Bas tako,ali ne bukvalno,da jedete bez granice.Nije iscrpljujuće kao pojedine dijete. :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
I čips, i kolu, pomfri, slan'nu, čokoladu, pice, sendviče, kroasane, baklave, šampite? A dupe sam' sjedi na kauču i smješka se kretenima koji se ubijaju vježbajući, a kaiš svaki dan samo zatežeš, tol'ko brzo kile spadaju? Mišići se jednostavno sami pojavljuju, volšebno potiskujući salo?

Jes' to dooobro...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 11:16 
Da, a ja budala svako jutro kardio isao pola sata, onda poslije trening u gymu, pa posle njega jos nekih 15-20 minuta kardio, pazio na klopu, a sve sam mogao sa tim carobnim pilulama...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sto samo pola sata kardio?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 11:22 
Pola sata ujutru i 15-20 poslije treninga...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Je l' se uz te tablete moze peglati, gledati serija, okopavati cvijece, citati knjiga a da moji misici sve sami rade i tijelo topi salo?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jel me sad zezas? Ja sam te zezala sa ovim "samo" pola sata.
Na cemu radis?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2010, 11:34 
Na nogama. :D :D :D

Nisam mislio da je to sarkazam. :) :D

Ujutru u park ili na obliznji fudbalski teren, a poslije treninga na traci.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]