Citiraj:
A ok je da medi otvori 10 000 tema u kojim se veliča aktuelna vlast i pravdaju njeni potezi?
Није и не треба ни то дозволити. Али ко је то дозволио? И покушај да нађеш само један мој упис где сам то подржао. Јави се кад га нађеш а ја ћу да се извинем и теби и овом паћенику који се опасно труди па прикупи који глас за своју странку, не би ли некако успео да се пробије у више страначке врхове.
Конкуренција је сигурно жестока, форима има мали милион, ко зна ко се све и где добровољно регистровао да у земљу коначно донесе европски просперитет.
Citiraj:
Men's čini da nigdje ne piše da je ovo demokratija......Btw,osim mene sve i jedan moderator se izjasnio negativno o NS....Mislim da nema potrebe da se toliko pljuje po nama.
Па пуна вам је тастатура демократије (посебно теби) па био би ред да мало са речи пређете на дела.
Мене интересује ко је пустио дотичног лика са нула постова? Ти кажеш да ниси, остали су против НС. Значи, он је сам себе убацио.
Citiraj:
I ovo oko 200 postova, mislim da je jasno zasto je uveden taj cenzus. Radi civilizovane rasprave. Pored Pedje, Clear Shaven isto nema 200, ali on je na politici godinama. A na kraju krajeva, i ja sam upao na politiku kada nisam imao ni 100, jer su obrisani odredjeni postovi sa stare politike i Nitro me je ubacio u spisak jer zna da ne pravim probleme. Dakle nije to nikakvo sveto slovo. A ni demokratija kako Zoka spomenu.
Хвала за потврду мојих навода, значи преко везе.
Сад бих могао да нађем разне уписе разних модератора који су управо тај систем "веза и познанстава" испљували најцрње али ето сад можемо да видимо да и њима одговара ( наравно само по потреби).
Citiraj:
Zloupotreba privredne manifestacije u cilju sakupljanja jeftinih političkih poena
Wednesday, 14 April 2010
„Ne možemo kazati da smo iznenađeni izjavom predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića, datoj u Mostaru, jer je ona samo jedan u nizu njegovih grubih političkih promašaja i odstupanja od onoga što su nadležnosti i djelokrug državnog vrha. Haris Silajdžić se opredijelio da jednu regionalnu privrednu manifestaciju zloupotrijebi za uskostranačke ciljeve i prikupljanje predizbornih poena, oslanjajući se pritome na ratnu retoriku.
Povodom govora predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Harisa Silajdžića na otvorenju 13. međunarodnom sajma gospodarstva Mostar 2010., te njegove zloupotrebe tog govora u cilju sakupljanja jeftinih političkih poena, član Izvršnog odbora Naše stranke gospodin Srđan Dizdarević je izjavio:
„Ne možemo kazati da smo iznenađeni izjavom predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića, datoj u Mostaru, jer je ona samo jedan u nizu njegovih grubih političkih promašaja i odstupanja od onoga što su nadležnosti i djelokrug državnog vrha. Haris Silajdžić se opredijelio da jednu regionalnu privrednu manifestaciju zloupotrijebi za uskostranačke ciljeve i prikupljanje predizbornih poena, oslanjajući se pritome na ratnu retoriku.
Naša stranka ponovo insistira na tome da pravosuđe mora biti nezavisno i oslobođeno pritisaka iz političkih krugova i instanci vlasti. Izražavamo uvjerenje da je razvijanje dobrosusjedskih odnosa istinski interes Bosne i Hercegovine te da je to okvir u kome se može stvarati prostor i za unaprijeđenje saradnje na polju procesuiranja i kažnjavanja zločina počinjenih u ratu.“
То вам смета а не смета вам што ти злоупотребљаваш овај форум?