Pedja Kojovic je napisao:
Sto se tice otvaranja teme na forumu...
Ja sam kontaktirao moderatora na pp i objasnio sta zelim.
On mi je to odobrio.
Internet je i treba da ostane demokratski prostor.
Ja sam namjerno temu nazvao jasno kako bi svako prije nego klikne znao o cemu se radi.
Nisam zelio da maltretiram ljude. Sve sto oni treba da urade je da NEKLIKNU.
Nazalost, za one kojima ova tema smeta, ali joj ipak ne mogu odoliti ne vjerujem da ima pomoci.
p.k.
Тај који ти је дозволио приступ овде је већи идиот од тебе али ни ти не заостајеш много за њим.
Мало ли је што имате све могуће протекције на свим новиоима па сада имате и на интернет форуму.
Ти си дечко полуписмен, политички неписмен, не познајеш основне елементе статистике (у коју спада попис), укидао би разне порезе али не знаш ни колики су и тако даље...
Како те бре није срамота да пишеш овде и то у име неке странке?
Не знам ко ти је из странке дао задатак да дођеш овде да спамујеш овај подфорум, али ако сте ти и он кадар који треба РС и ФБиХ да вади из гована онда боље да маса изврши колективни ритуал самоспаљивања.
И још једном питање за модераторе:
По ком основу се њему дозволило да уђе на подфорум политика са нула уписа?
Ја а и остали овде смо прво морали да преживимо 200 уписа да би упали овде али очигледно може и без тога.
Зока је бар био отворен (и то ценим) па се одмах оградио од свега, па ево ја понизно молим особу која је господину квази политичару омогућила приступ подфоруму политика да образложи своју одлуку, а затим да укине лимит од 200 уписа и омогући свима приступ јер правила су иста и треба да важе за све подједнако!