banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Apr 2010, 21:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Pedja Kojovic je napisao:
Smeta mi da bude obavezno izjasniti se o tim stvarima

neka ta pitanja budu u anketnom listiću, a kako će se ko i da li će se izjasniti to je već individualno, jer ko ne želi ne mora se ni popisivati, ali ta pitanja moraju da budu sastavni dio anketnih pitanja, a pogotovo ta pitanja moraju biti zastupljena u državi u kojoj je nacionalnost ustavna kategorija tj. u BiH, problem je što se muslimani boje istine pa ta pitanja ne žele nikako, jer će se ispostaviti, a već je i poznato da je više ljudi iz federacije protjerano u pravcu RS-a nego što je iz RS-a u pravcu federacije, a da se istovremeno trostruko više ljudi vratilo u RS nego što je u federaciju.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Sto se tice otvaranja teme na forumu...

Ja sam kontaktirao moderatora na pp i objasnio sta zelim.
On mi je to odobrio.

Internet je i treba da ostane demokratski prostor.
Ja sam namjerno temu nazvao jasno kako bi svako prije nego klikne znao o cemu se radi.
Nisam zelio da maltretiram ljude. Sve sto oni treba da urade je da NEKLIKNU.
Nazalost, za one kojima ova tema smeta, ali joj ipak ne mogu odoliti ne vjerujem da ima pomoci.

p.k.

Тај који ти је дозволио приступ овде је већи идиот од тебе али ни ти не заостајеш много за њим.

Мало ли је што имате све могуће протекције на свим новиоима па сада имате и на интернет форуму.

Ти си дечко полуписмен, политички неписмен, не познајеш основне елементе статистике (у коју спада попис), укидао би разне порезе али не знаш ни колики су и тако даље...

Како те бре није срамота да пишеш овде и то у име неке странке?
Не знам ко ти је из странке дао задатак да дођеш овде да спамујеш овај подфорум, али ако сте ти и он кадар који треба РС и ФБиХ да вади из гована онда боље да маса изврши колективни ритуал самоспаљивања.

И још једном питање за модераторе:

По ком основу се њему дозволило да уђе на подфорум политика са нула уписа?

Ја а и остали овде смо прво морали да преживимо 200 уписа да би упали овде али очигледно може и без тога.
Зока је бар био отворен (и то ценим) па се одмах оградио од свега, па ево ја понизно молим особу која је господину квази политичару омогућила приступ подфоруму политика да образложи своју одлуку, а затим да укине лимит од 200 уписа и омогући свима приступ јер правила су иста и треба да важе за све подједнако!

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 05:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2010, 13:23
besparica

Nisu. Podaci su potrebni upravo i samo za ono sto sam rekao.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 07:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Silvio Dante je napisao:

On mi je to odobrio.

Ja sam namjerno temu nazvao jasno kako bi svako prije nego klikne znao o cemu se radi.
Nazalost, za one kojima ova tema smeta, ali joj ipak ne mogu odoliti ne vjerujem da ima pomoci.

p.k.

Тај који ти је дозволио приступ овде је већи идиот од тебе али ни ти не заостајеш много за њим.

Мало ли је што имате све могуће протекције на свим новиоима па сада имате и на интернет форуму.

Ти си дечко полуписмен, политички неписмен, не познајеш основне елементе статистике (у коју спада попис), укидао би разне порезе али не знаш ни колики су и тако даље...

Не знам ко ти је из странке дао задатак да дођеш овде да спамујеш овај подфорум, али ако сте ти и он кадар који треба РС и ФБиХ да вади из гована онда боље да маса изврши колективни ритуал самоспаљивања.

Ја а и остали овде смо прво морали да преживимо 200 уписа да би упали овде али очигледно може и без тога.
Зока је бар био отворен (и то ценим) па се одмах оградио од свега, па ево ја понизно молим особу која је господину квази политичару омогућила приступ подфоруму политика да образложи своју одлуку, а затим да укине лимит од 200 уписа и омогући свима приступ јер правила су иста и треба да важе за све подједнако!

Upravo ovo i mene interesuje... Zar nebi svi trebali imati ise uslove za pristup politici. SRAMOTA!!!

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Silvio Dante je napisao:

On mi je to odobrio.

p.k.

Smaras, vise nego obicno.

Limit od 200 postova, koliko se ja sjecam je stavljen , ne zbog likova kao Pedja, vec bas zbog takvih kao ti, tipova koji imaju ego ko kuca, ne znaju argumentovano diskutovati, vec sipaju uvrjede licne prirode lijevo i desno...
Ne svidja ti se tema?
Cemu ulaziti?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Onda bi po toj logici svima automatski trebao biti dozvoljen ulaz na politiku. Kako neko zna da je forumas koji se pojavi po prvi put podoban ili ne za forum "politika"?

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 08:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Evo jedne od izjava Peđine stranačke kolegice JaSline Žbanić:

ŽBANIĆ: RS JE NAGRADA ZA GENOCID, KOŠTUNICA ISTI KAO MILOŠEVIĆ (20. juli, 2006, Pincom.info) SARAJEVO - "Za genocid nad muslimanima Srbi su nagrađeni RS-om, ratni zločinci su na slobodi, a ljude se ne tretira kao građane već samo kao pripadnike naroda", rijeći su to sarajevske redateljice...
Da li Peđa s njom dijeli i ove stavove jer dijeli većinu stavova sa Harisom i ostalom multietnićkom kompanijom?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 08:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Onda bi po toj logici svima automatski trebao biti dozvoljen ulaz na politiku. Kako neko zna da je forumas koji se pojavi po prvi put podoban ili ne za forum "politika"?

I jeste, dozvoljen je manje - vise uz ozbiljniju molbu ili obrazlozenje...
Slicno kao sto nekim likovima nije garancija ni tih 200 postova....
Treba biti covjek pa priznati da im sistem funcionise, kako god.

Ja ne vjerujem da bi odgovorni postupili drukcije u slucaju da se neko drugi, iz neke druge stranke javi, imenom i prezimenom predstavi, te pozeli javnu diskusiju... To bi bilo cak i pozeljno, jer pitanja je milion...
S druge strane, ocito je da ovdje i te kako ima likova koji djeluju po "partijskoj direktivi", samoinicijativno ili ne, te im je dopustena rasprava....

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 08:54 
Pripravnik
Pripravnik

mary juana

Jasmila Zbanic nije clan Nase stranke, a i da jeste clan imala bi pravo na svoje misljenje.
Ono sto bi je obavezivalo su odluke organa stranke.
Odnos organa Nase stranke prema Republici Srpskoj je jasno izrazen u statutu Nase stranke.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 08:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Pozdrav svima

Pokrecem ovu temu s namjerom da onima koji zele nesto saznati o principima i programu Nase stranke dam mogucnost da to urade u,ovakvom, direktnom kontaktu. Osnovne informacije o Nasoj stranci mozete saznati na web stranici nasastranka.ba a ja vam, koliko mi to god vrijeme i obaveze dopustaju, stojim na raspoloaganju za sva dodatna pitanja koja se ticu stranke.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dKXKdREo42g[/youtube]

p.k.

Buraz mozel jedno pitanje tebi,onako da mi odgovoris ti a ne ostali jer ovih prepucavanja je stvarno previse....

ajd ti meni reci sta vi nudite a da nisu ponudili svi ostali?
i jos jedno ako smijem da postavim......i kako vi/ti smatras da ce ljudi povjerovati toj vasoj propagandi kad ih zadnji 15 godina svi lazu a obecavaju istu stvar?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Izgleda NIŠTA NOVO cvox :roll: :roll:
Glavna ideja je UVLATI SE ZU FOTELJU, a poslije...

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:22 
Pripravnik
Pripravnik

cvox

Principijelan i kratak odgovor je...

Nudimo programe i vlast koja ce vrijeme i energiju posvetiti ubrzanom ekonomskom razvoju i ulasku u EU, a ne
nastavku rata drugim sredstvima i medjunacionalnim svadjama.

Vlast treba suditi ne po onome sto obecavaju nego po onome sto su uradili.
Opozicija ima komfor da obecava dok ne dodje na vlast a onda se na nju moraju primjeniti isti kriteriji.
MI smo tamo gdje smo imali priliku (B.Petrovac i Sarajevo) pokazali prinicpijelnost.
Hoce li nam glasaci vjerovati da cemo se drzati svojih obecanja i kad dodjemo na druga nivoe vlasti vidjecemo u oktobru.
Jedno je sigurno. Nasi kandidati ce biti odabrani po strucnosti i moralnosti. Ukoliko se dogodi da smo pogrijesili u procjeni covjeka i on ili ona pocne da se ponasa kao trenutna vlast smjenicemo ih mi - ne cekajuci sljedece izbore.
Vremena za gubljenje nemamo.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
Pozdrav svima

Pokrecem ovu temu s namjerom da onima koji zele nesto saznati o principima i programu Nase stranke dam mogucnost da to urade u,ovakvom, direktnom kontaktu. Osnovne informacije o Nasoj stranci mozete saznati na web stranici nasastranka.ba a ja vam, koliko mi to god vrijeme i obaveze dopustaju, stojim na raspoloaganju za sva dodatna pitanja koja se ticu stranke.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dKXKdREo42g[/youtube]

p.k.

Buraz mozel jedno pitanje tebi,onako da mi odgovoris ti a ne ostali jer ovih prepucavanja je stvarno previse....

ajd ti meni reci sta vi nudite a da nisu ponudili svi ostali?
i jos jedno ako smijem da postavim......i kako vi/ti smatras da ce ljudi povjerovati toj vasoj propagandi kad ih zadnji 15 godina svi lazu a obecavaju istu stvar?

I ti zaluto ovdje....

Iako je pitanje upuceno Pedji.... s moje tacke gledista, kao poluzintaresovanog glasaca, razocaranog u sve dosadasnje(kao i vecina ljudi), ja smatram da ako zanemarimo slatke price, koje nekom gode, a nekoga strase, treba se informisati i pogledati sta su ti ljudi ucinili , tamo gdje su u prilici da ucine nesto. Takodje, ljudi koji vode i cine stranku, valjda nose odredjeni kredibilitet, te se po tome moze procijeniti cemu oni mogu da nas odvedu. Do sad su pokazali da se drze zacrtanog, a hoce li kad "zajasu", je rizik koji postoji , kao u slucaju svih drugih, te je na svakom da procijeni isplati li se pokusati....

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Izvini Pedja, bio si brzi, ispasce da prepisujem.........

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pedja hvala ti na odgovoru.....

al sad da te pitam jednu drugu stvar......

kazes ovo

Nudimo programe i vlast koja ce vrijeme i energiju posvetiti ubrzanom ekonomskom razvoju i ulasku u EU,

a koja to stranka ne obecava ovo isto?

pa onda kazes ovo
Vlast treba suditi ne po onome sto obecavaju nego po onome sto su uradili.

pa covjece kako cu ja kao birac znati da ce te vi to sve uraditi sto ste obecali,pa obecavaju ima 15 godina i niko nista ne radi....
opet se vracamo na ono moje pitanje iz prvog posta?!
cvox je napisao:
i kako vi/ti smatras da ce ljudi povjerovati toj vasoj propagandi kad ih zadnji 15 godina svi lazu a obecavaju istu stvar?

nemoj se ti naci uvjedjen ili tako nesto,ja samo se raspituje i iskreno se nadam da ce doci neko na vlast ko ce misliti o narodu a ne o fotelji i parama koje se stavljaju u sopstvene djepove...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:

I ti zaluto ovdje....

Iako je pitanje upuceno Pedji.... s moje tacke gledista, kao poluzintaresovanog glasaca, razocaranog u sve dosadasnje(kao i vecina ljudi), ja smatram da ako zanemarimo slatke price, koje nekom gode, a nekoga strase, treba se informisati i pogledati sta su ti ljudi ucinili , tamo gdje su u prilici da ucine nesto. Takodje, ljudi koji vode i cine stranku, valjda nose odredjeni kredibilitet, te se po tome moze procijeniti cemu oni mogu da nas odvedu. Do sad su pokazali da se drze zacrtanog, a hoce li kad "zajasu", je rizik koji postoji , kao u slucaju svih drugih, te je na svakom da procijeni isplati li se pokusati....

hehe nisam zaluto,pratim aj ovu temu al me zivo interesuje kako i sta!

svak obecava i svak ide po selima i kaze doce put i voda,pa sidju u grad i naprave dernek na trgovima....izadju sa rukama gore i kazu "mi smo spremni da napravimo poamke u zemlji" a kad dodju na vlast pokupuju auta i sve tendere i boli ih neka stvar imal ko sta jesti....bar u zadnjih 15 godina je tako a sad ocel i u buducih 15 biti isto je pitanje na koje niko nema odgovor al ima obecanja 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
besparica

Nisu. Podaci su potrebni upravo i samo za ono sto sam rekao.

p.k.

Jesu. Samo za tebe nisu zato sto bi se mogle utvrditi cinjenice koje ne odgovaraju muslimanskoj politici.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
ERROR je napisao:

I ti zaluto ovdje....

hehe nisam zaluto,pratim aj ovu temu al me zivo interesuje kako i sta!

svak obecava i svak ide po selima i kaze doce put i voda,pa sidju u grad i naprave dernek na trgovima....izadju sa rukama gore i kazu "mi smo spremni da napravimo poamke u zemlji" a kad dodju na vlast pokupuju auta i sve tendere i boli ih neka stvar imal ko sta jesti....bar u zadnjih 15 godina je tako a sad ocel i u buducih 15 biti isto je pitanje na koje niko nema odgovor al ima obecanja 8)

Ako ostanu isti, imas garanciju da ce tako nastaviti.
Ako ne glasas nikako, ista stvar, jer ce ovi sto jasu vec sebi navuci procenat ucjenjujuci ove sto su uhljebili, + ove sto vole janjce, prasad, malo asfalta i satore....
Ako je NS valjala Tuzli, koja je kolko-toliko zadrzala neki vid multi-kulti, Bos. Petrovcu, te nesto u Sarajevu, te tu RADI kako treba, po meni im vrijedi prepustiti i veci teren, ne kosta puno, a moze valjati....

Ovo je iz moje perspektive.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:51 
Pripravnik
Pripravnik

cvox

Potpuno razumijem vasu sumnju i iskreno, nemam odgovora.
Sigurno je da ne postoji formula koja bi garantovala da neko ko dodje na vlast nece postati isti kao i ovi sada.
Ja ne mogu garantovati da se i medju nasim kandidatima nece naci neko ko je u Nasu stranku usao iz potpuno drugih, lopovskih, karijeristickih motiva.
Ono sto mogu garantovati je da ce ako se pokaze i dokaze biti smijenjen.
MI smo izbacili iz stranka neke opstinske vjecnike koji su se poceli ponasati nemoralno i to mozete naci na nasoj stranici medju saopstenjima.
Ali ukratko i iskreno.
Nepogresivog mehanizma nema.
Odnosi u svakodnevnom zivotu su takodje zasnovani na odredjenom stepenu povjerenja.
(Narucis pice u kafani, konobar ti donese i "vjeruje ti" da ces platiti prije nego sto odes, npr)
Moj prinicip je da vjerujem svakome za koga nemam razloga da ne vjerujem.
Ako iznevjeri moje povjerenje ili budem svjedok da je iznevjerio necije tudje povjerenje prestanem mu vjerovati.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hvala Pedja na odgovorima i sretno na izborima :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]