@Elvis Presley, roditelji ti nikako nisu OK, bolje da ne pises nista dalje, samo se ukopavas.
Cuj, dali im malo, pa klinci trazili jos, a oni bili savseni pa im nisu dali vise!

Da bi moje dete od 12 godina otislo kod nekoga na rodjendan, moralo ni se podrazumevati da ce tu biti neki roditelj da pazi da sve bude u redu.
Kad bi taj neki roditelj dao mome detetu da proba alkohol, ja bi mu se prvo kicme nalomila, poslala mu socijalno i jos ga tuzila.
Citiraj:
Kada sam mislio na kazne mislio sam na obe strane, da se kazne i roditelji i prodavacice/konobari.
A konobari/prodavacice treba da razmisljaju o tudjoj djeci jer ce mozda i njihovo dijete zavisiti od nekog drugog konobara/prodavacice koji ce mu mozda prodati alkohol/cigarete.
I tako u krug, oni necije, neko ce njihovo! Savrsen model!
Najbolje da se svako osloni na prodavce i konobare i njima prepusti suzbijanje ovisnosti.

Normalno da dete od 15 godina nema sta raditi u kafani, niti van kuce posle 23h.
To je, prvenstveno, do roditelja, ali posto ima svakakvih delikvenata o kojima niko ne vodi racuna i roditelja koji nemaju normalne stavove o tome sta je normalno ponasanje deteta, onda se mora i zakon ukljuciti.
Zasto da konobar trazi licne karte na svakoj narudzbi pica ili oslanja se na svoju procenu?
Zasto one gorile na ulazu ne vode racuna da u nocni klub ne moze uci niko bez licne karte?
Citiraj:
Leona draga rodenje djeteta je najljepsa stvar sto ti se moze desiti u zivotu i naravno da tu svoju srecu mnogi ljudi proslave u krugu prijatelja i porodice, nisi drvo da ti se rodi djete i kazes nek je zivo i zdravo i nastavis cjepati drva za zimu.
Ovo sto si napisao, podsetilo me na pricu, koju sam ranije cula od neke tete:
Neka mlada je ostala u drugom stanju, pa kad je to saopstila, to su krenule cestitke, nazdravljanja, festa...
Komentar nekih starijih godpodja na to je bio da se i u njihovo vreme 'e*avalo, ali se nije to cestitalo i proslavljalo!

Danas se od svega pravi cirkus, narod samo trazi razlog da popije, da odstupa od svakodnevnice i pravila.
Naravno da ces cestitati sto se rodilo dete, popiti jednu i svako svojim putem.
Ali, neee!
Mora Ivkova slava da se ispostuje za svaku glupost.
Danas svaki drugi buduci otac u kafani proslavlja vest da mu je zena trudna, naliva se alkoholom i uziva u klicanju drugova u njegovu cast, jer je oplodio!

Kru te rodio! Napatio se coek. Svojim teskim trudom postigao da gospoja ostane trudna!

Danas neka mucenica ako se porodi, to je kao da je ne znam sta bilo.
Cudo nevidjeno, ko da se izborila sa kugom, AIDS-om i jos progledala!