LJUDI... STA MI SE SAD DESILO.. BIJESNA SAM KAO PAS...
u pola 4 imam neki sastanak, izadjem iz kuce u 3 i 10, i naravno debil se parikrao pred po moje garaze kao da je njegova.. ja poludim, odem do kafica, apoteke, i ostalim lokalima okolo, nigdje nikoga... bijes kipi u meni... nazovem pauka i lik mi kaze,
eh pa mi radimo do 2 danas, ja reko pa sta da radim, sta cu sa kolima pred garazom, kaze on meni ne znam, mi radimo tek u ponedeljak od 8

aaaaaaaaa i reko sta to znaci, da cekam ponedeljak da dodjete da uklonite vozilo pred mojom garazom!!!!!!!!!!!! kaze on pa tako nekako ili zovite saobracajnu policiju.. vec je 20 do 4... nazovem covjeka, kazem da kasnim zbog toga, i zovem saobracajnu policiju... kaze lik saobracajac, pa nista, vidjecu ja ( on ce vidjeti

) da dodjemo do vas, ali mi mu mozemo samo naplatiti kaznu, ali ne i ukloniti vozilo jer ne radi pauk sluzba.. aloooooooooooo.. pa sta ja imam od toga sto ces mu naplatiti milion maraka kad ja ne mogu izaci kolima.. i spustim mu slusalicu.. i na kraju 15 do 4 ide covjek i kaze ja samo otisao tu u susjednu zgradu nesto na minut, ovo ono... malo je falilo da se pobijem s njim koliko sam bijesna bila, a on jadan sjede u kola i pobjeze .. pa ljudi moji... znaci mozes ladno ostaviti kola u subotu u 2 i do ponedeljka ne brini, niko ti ne moze nista.. alooooooooooooooo

gdje mi zivimo....

Da je bio bitan sastanak, mogla si nazvati taksi. . . . . Ali kod nas ljudi ne znaju da taksi postoji. . .
gdje mi zivimo....