banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 134 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2010, 19:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Samo treba metnuti naljepnicu SNSD.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja cu da stavim nalepnicu: Parkiram pred tudje garaze!!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 20:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 13:29 
Vuk_samotnjak je napisao:
Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 14:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
majlili je napisao:
znaci mozes ladno ostaviti kola u subotu u 2 i do ponedeljka ne brini, niko ti ne moze nista.. alooooooooooooooo :angry4: gdje mi zivimo.... :roll:

8)
A gdje reče da ti je garaža? Neće mi trebat' kola narednog vikenda, pa da parkiram.
Vidim da obilaziš garažu pa će aVto bit i čuvano :D Parking i čuvar 0 Kemića. :P

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 15:08 
mrs.... :lol:
da Bog da se i vi iznervirali bar jednom ko ja.. bar da vam na prakingu stanu poprijeko da ne mozete izaci... zlice jedne... :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Sve ovo me podseca na situacije dok nisam imao ogradu na ulazu u dvoriste. I ladno mi dodje neko i parkira u pola dvorista i ode kod komsije u radionu

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 15:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
majlili je napisao:
mrs.... :lol:
da Bog da se i vi iznervirali bar jednom ko ja.. bar da vam na prakingu stanu poprijeko da ne mozete izaci... zlice jedne... :lol:

Eto mene sljedeći vikend pred tvoju garažu. 8)

:lol: :lol: :lol:
Nego, neš mi nije jasno.
Ako veliš da si imala taj neki sastanak š'o nisi o'šla tahonerom, busom, bajcom, trotinetom, pjehe...
Š'a da ti je, š'a ja znam,'kumulator biJo prazan tadE?

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 15:50 
ma sve kontam tu je, evo sad ce, bolje da ga potrazim, dok taxi dodje... a ne znam ni koji bus bi isao kod crvenih zgrada, ni gdje da ga cekam ni nista.. i sve tako cekajuci zakasni, onda me uhvatio bijes, a htjela sam pitati komsu ako nista da me odbaci... ne ispituj me, evo opet sam pobjesnila, a taman sam se sredila malo.. uh..

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 15:57 
Ja bi to palijom sve tukao...nema druge nego uzeti i tuci...kad plati milju na popravku onda ce paziti gdje parkira...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Samo zagradis ljudinu i ti necijim ili svoim kolima i bog te veselio. Ja redovno kad dodem kuci a nema parkinga za mene ostavim auto na sred dvorista i cao rucanje tusiranje a ti lolo sviraj dole mami a ne meni

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Odradis ga kluc0m i nece mu vise pasti na pamet da se tu parkira :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2010, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
majlili je napisao:
LJUDI... STA MI SE SAD DESILO.. BIJESNA SAM KAO PAS... :angry4:
u pola 4 imam neki sastanak, izadjem iz kuce u 3 i 10, i naravno debil se parikrao pred po moje garaze kao da je njegova.. ja poludim, odem do kafica, apoteke, i ostalim lokalima okolo, nigdje nikoga... bijes kipi u meni... nazovem pauka i lik mi kaze, eh pa mi radimo do 2 danas, ja reko pa sta da radim, sta cu sa kolima pred garazom, kaze on meni ne znam, mi radimo tek u ponedeljak od 8 :roll: aaaaaaaaa i reko sta to znaci, da cekam ponedeljak da dodjete da uklonite vozilo pred mojom garazom!!!!!!!!!!!! kaze on pa tako nekako ili zovite saobracajnu policiju.. vec je 20 do 4... nazovem covjeka, kazem da kasnim zbog toga, i zovem saobracajnu policiju... kaze lik saobracajac, pa nista, vidjecu ja ( on ce vidjeti :roll: ) da dodjemo do vas, ali mi mu mozemo samo naplatiti kaznu, ali ne i ukloniti vozilo jer ne radi pauk sluzba.. aloooooooooooo.. pa sta ja imam od toga sto ces mu naplatiti milion maraka kad ja ne mogu izaci kolima.. i spustim mu slusalicu.. i na kraju 15 do 4 ide covjek i kaze ja samo otisao tu u susjednu zgradu nesto na minut, ovo ono... malo je falilo da se pobijem s njim koliko sam bijesna bila, a on jadan sjede u kola i pobjeze .. pa ljudi moji... znaci mozes ladno ostaviti kola u subotu u 2 i do ponedeljka ne brini, niko ti ne moze nista.. alooooooooooooooo :angry4: gdje mi zivimo.... :roll:

Da je bio bitan sastanak, mogla si nazvati taksi. . . . . Ali kod nas ljudi ne znaju da taksi postoji. . .
alooooooooooooooo :angry4: gdje mi zivimo.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
majlili je napisao:
ma sve kontam tu je, evo sad ce, bolje da ga potrazim, dok taxi dodje... a ne znam ni koji bus bi isao kod crvenih zgrada, ni gdje da ga cekam ni nista..

Čekaj zar ti ne živiš u centru??? Pa pun centar taxista, i kako ne znaš da u tvom naselju, centru, se nalazi najveće autobusko stajalište.. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 11:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Taxi joj staje pred ulaz kod apoteke prvi maj :lol:

Gospoja ne mere da prosece :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 11:15 
znam ja gdje se nalazi stajaliste, ali ne znam odakle bus ide za taj kraj, nije stajaliste jedno... sem toga ne znam ni jel se ceka pred boskom ili tamo kod parka..a busom sam se vozila par puta u zivotu.. ovim lokalnim...tako da ne znam ni koji broj gdje vozi ni kad krece ni nista..
da se opravdavam nekom zasto nisam ovo ili ono nije mi ni na kraj pameti jer to nije tema... znam gdje imaju i taxi, ali jednostavno od tolikog bijesa, nisam znala sta bih, jer svaki dan imam isti problem sa parkiranjem, i kao sto rekoh nazvala sam covjeka da cu kasniti pa nije bio problem da me priceka.. hvala sto brinete za moje licne stvari :roll:

sem toga zasto bih odmah zvala taxi i pustila nekog da se ladno gotivi pred mojom garazom... znaci da se pokoravam njegovoj samovolji... radije bih pokusala odgoditi to a pozvati pauka, pokusati naci covjeka pa posteno istresti sav svoj bijes na njega i jos uzivati radi pomisli da mora platiti kaznu.. ovako ja se poklopim, pustim ga ostane fino tu i jos platim taxi da ga ne uznemiravam slucajno ...ne pada mi na pamet..

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izbusis mu gume ili ih bar izduvas i odes raspolozena na sastanak... Sto si osetljivaaaa :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Sto si osetljivaaaa :lol:

Baš htedoh napisati.. što je ovaj narod iz centra osetljiv :lol: :lol:

Slušaj majlili, bez uvrede ali šta ti imaš od toga što se žališ ovde na forumu, razbij mu šajbu, izbuši gume, isparaj lak i neće više se parkirati. ha jbm mu mater... pa radi nešto...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 11:26 
ja se ne zalim na njega, svaki dan se susrecem sa takvima, ja sam se zalila na pauk sluzbu koja ladno ne radi od subore u 2 pa do ponedeljka u 8... a za to vrijeme moras sam da se boris sa takvim kretenima..

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro ako ne želiš rigorozne metode onda lepo pozoveš nekog drugog, brata, sestru, prijateljicu pa zagradiš njega drugim automobilom i neka čeka, pošto pauk tebi nije hteo, neće ni njemu pa kom opanci kom obojci :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 134 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]