banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 18:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 298 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2010, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
vidi ako nosim A na majici ako mi kasni bus zaboli me na kraju ću polomit prozore na busu, ili ako nosim lik čegevare na majici neću vikat kako nešto treba mirno i dostojanstveno i biti pičkica već ću uzet stvar u svoje ruke i poput lika na majici najebat se nekom majke.

Ok, slažem se.
Citiraj:
ali ti likovi su obični iskompleksirani pozeri, seljačići kojima uvijek neki kurac smeta, uvjek bi drugima nešto zabranjivali i uskraćivali, uvjek misle da su bolji od drugih, čak je i njihova zabava bolja od drugih, oni bi zabranili turbo folk, vidim da si i ti jedan-a od takvih miševa.

Ni ja ne volim ljude koji se samo žale, a ne rade ništa po tom pitanju... To sam već gore napisala.... Nisi pročitao. To kako si ih opisao, znam savršeno na šta misliš i sama to prezirem. Ono što sam istakla je da si ti sebe stukao u istom postu. Zašto uopšte primjećuješ kakav je ko na osnovu njegovog stila?! Ja ti nisam "takav miš" kao što si pomislio da jesam, daleko od toga... Mene nervira procjenjivanje po oblačenju. Površnost mrzim više nego išta. U mojoj struci nije bitno kako neko izgleda i sretna sam zbog toga...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
zLo_krme je napisao:
anoniman je napisao:
zLo_krme u Evropi nije se crno belo ali mi je pun ku..c tih"tkzv"proevropskih"cova buraz"jajara koji pljuju po svemu sto nije njihov pravac i sve sto im smeta proglasavaju smecem,neevropskim i sada cetnickim.Taj"Grof" pljujuci po drugima je samo dokazao da je nevidjeni primitivac.Ko je uopste on?Sta je postigao?Sta je uradio da doprinese kulturi,osim sto pljuje po drugima?Prosecan"muzicar"koji komentarima gradi"karijeru"!

mmmmm... Djelimično se slažem. Osobe koje nisu kompatibilne da ocjenjuju situaciju ne bi trebale da pišu u novinama. Al pošto je kod nas sve moguće...
Hoću samo još da dodam da ne podnosim ljude koji sjede po kafanama, NE RADE, al si daju za pravo da ocjenjuju situaciju u BiH i žale se. Dakle oni koji ne čine ništa da bi svoj život učinili boljim, onda radije nek ne seru. Ograđujem se od bilo kakve prozivke - govorim u globalu.

A grof RADI nesto znacajno? On moze da pljuje po drzavi, narodu, mentalitetu a ostali ne mogu?

Uglavnom, htjedoh reci, ako moze Tompson na HRT televiziji moze i cova sa cetnickim standom u Banjoj Luci.
Cuj sta ce Banjoj Luci takav stand... Sta ce Americi Enola Gay koji je izlozen u muzeju gdje mu se dive, sta ce Rusima Staljinova bista itd.
Taj grof nije pomisljao da taj covjek zaradjuje za zivot, izgleda da grof nije nikada nije osjetio oskudicu novca, jer da jeste ne bi ispisao ovoliko gluposti za jebeni stand. Jos onda kao kaze da nema nista protiv covjeka ali bi onda da mu odredjuje sta ce ovaj prodati, "zasto to ne bi bile ikonice i kalendari". Pa da, ti ces njemu odredjivati sta da prodaje. Mogao bi neko i tebi da odredi sta ces pisati po netu pa da vidim kako bi se osjecao. Uostalom zapeo je za taj stand, problem nije u standu, ni ja ne volim lokalne patriote i nacionaliste niti volim njihov nacin gledanja na stvari ali ovo sto je grof ispisao su gluposti.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 16:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Elvis Presley je napisao:
zLo_krme je napisao:
anoniman je napisao:
zLo_krme u Evropi nije se crno belo ali mi je pun ku..c tih"tkzv"proevropskih"cova buraz"jajara koji pljuju po svemu sto nije njihov pravac i sve sto im smeta proglasavaju smecem,neevropskim i sada cetnickim.Taj"Grof" pljujuci po drugima je samo dokazao da je nevidjeni primitivac.Ko je uopste on?Sta je postigao?Sta je uradio da doprinese kulturi,osim sto pljuje po drugima?Prosecan"muzicar"koji komentarima gradi"karijeru"!

mmmmm... Djelimično se slažem. Osobe koje nisu kompatibilne da ocjenjuju situaciju ne bi trebale da pišu u novinama. Al pošto je kod nas sve moguće...
Hoću samo još da dodam da ne podnosim ljude koji sjede po kafanama, NE RADE, al si daju za pravo da ocjenjuju situaciju u BiH i žale se. Dakle oni koji ne čine ništa da bi svoj život učinili boljim, onda radije nek ne seru. Ograđujem se od bilo kakve prozivke - govorim u globalu.

A grof RADI nesto znacajno? On moze da pljuje po drzavi, narodu, mentalitetu a ostali ne mogu?

Uglavnom, htjedoh reci, ako moze Tompson na HRT televiziji moze i cova sa cetnickim standom u Banjoj Luci.
Cuj sta ce Banjoj Luci takav stand... Sta ce Americi Enola Gay koji je izlozen u muzeju gdje mu se dive, sta ce Rusima Staljinova bista itd.
Taj grof nije pomisljao da taj covjek zaradjuje za zivot, izgleda da grof nije nikada nije osjetio oskudicu novca, jer da jeste ne bi ispisao ovoliko gluposti za jebeni stand. Jos onda kao kaze da nema nista protiv covjeka ali bi onda da mu odredjuje sta ce ovaj prodati, "zasto to ne bi bile ikonice i kalnedari". Pa da, ti ces njemu odredjivati sta da prodaje. Mogao bi neko i tebi da odredi sta ces pisati po netu pa da vidim kako b ise osjecao. Uostalom zapeo je za taj stand, problem nije u standu, ni ja ne volim lokalne patriote i nacionaliste niti volim njihov nacin gledanja na stvari ali ovo sto je grof ispisao su gluposti.

Potpisujem!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 16:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
I ja potpisujem... Dokoni bogatas, sjedi na dupetu i sere po narodu!!! I sviruca pomalo i sve sto on napise i uradi je cool... Iš!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
smrt izdajnicima naroda!!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 17:02 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
filozof sa vrbasa je napisao:
Veći si ti moron ako poslije toliko vremena nekome objašnjavaš ko su bili četnici, taj neko ili je retardiran ili bezobrazan.

filozofe to su ti ove internet brigade iz skandinavije :D :D :D

zasto ljudima ne reci istinu

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 17:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Walker je napisao:
I ja potpisujem... Dokoni bogatas, sjedi na dupetu i sere po narodu!!! I sviruca pomalo i sve sto on napise i uradi je cool... Iš!!!

ajd da vidimo ko finansira to udruzenje 6uka,ovaj trifunovic izgleda da ima namjeru da postane Natasa Kandic RS

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 17:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Dakle, ta "kolumna" tamo nekog "grofa" bi se mogla pretvoriti u konkretne predloge:

1. Otvoriti "urbani" butik uz stanicu sa fancy odjećom visokih cijena. Ono, Che na ultra-šik majici sa tamo nekim "potpisom" nekog lezilebovića za jedno 100 KM. Minimum.

2. Otvoriti jedan lokal, ono, u samoj stanici, za "urbane". Lokal sa trendy muzikom, fancy namještajem sa sve kafom il' kRapućinom od jedno minimum 2KM po polu-praznoj minijaturnoj šoljici. I, naravno, fancy kenjarom.

i, možda najvažnije,
3. Pod hitno angažovati gudački kvartet koji će muzikom glazbala dočekivati autobuse uz zvuke "Ode radosti" (za neupućene to je himna tamo neke unije :wink: u kojoć možda budemo 2014.)

:lol: :lol: :lol:

Al', 'ajde da se uozbiljimo malo. :wink:
Da li je iko primjetio da taj čovjek o kome piše tamo neki grof ima dozvolu za štand i da radi legalno? Da od toga vjerovatno živi. Da to radi na pošten način.

Da li je iko od "dežurnih kritičara" ikad stajao cijeli dan na zimi, na temperaturi nižoj od nule? :evil3:

Uostalom, tražnja diktira ponudu, zar ne? :wink: Pa otud i izbor na štandu... :P

Grof je očigledno pobrkao neke pojmove u toj kolumni, al' Hebi ga, danas svako piše kolumne, kolumnisti "u nas" niču kao pečurke poslije kiše. Nismo mi Jevropa, da moraš se pošteno "napisati" da bi dobiJo Column, al' i od grofa sigurno ima gorih, pa eto nam neka utjeha.

A i 6yka više nije БУЧНА!!! :wink: Sada su...

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 26 Feb 2010, 17:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Da li je iko primjetio da taj čovjek o kome piše tamo neki grof ima dozvolu za štand i da radi legalno? Da od toga vjerovatno živi. Da to radi na pošten način.

pa napisao je Grof to i sam:

Citiraj:
Prodavač je ljubazni veseljak s kojim sam prebacio koju, čekajući autobus koji mi je trebao dovesti drage ljude. Reče on meni kako je tu deset godina. Četiri je radio na crnjaka, a zadnjih šest ima sve papire. Prostor mu izdaje autobuska stanica. Kaže kako ne podnosi inspekciju i da jedva čeka da se pojave i da im on pokaže sve dozvole koje je povadio. Najviše bi volio da im može reći: „Gonite se u kurac“, al’ ne može, ipak su to ORGANI. Kancerogeni, kaže on. Drag neki trgovac, vidi se da mu nije lako, ne bi on to prodavao da ima neku alternativu. Al’ eto, nema je. Tako on meni reče, ako ne laže. Fino se mi ispričasmo. Naše ljude samo treba pitati: „Kako ide?“, jer se tada otvore i onda im pravo krene priča. Reče on tako i da ide na ravnogorske skupove, tamo se dobro zaradi, a on je u odnosu na ostale prodavače poprilično organizovan tako da uvijek gore dobro prođe. Lijepo se mi ispričasmo i rastasmo.

anyways, to sve nije opravdanje. taj isti ljubazni veseljak je mogao tako prodavati i droge, pa dzaba mu sve dozvole i smrzavanje ako radi nesto u sustini lose.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Grof ne treba da brine zbog toga štanda da on narušava pluralizam Banjaluke. Ja kada sam prvi put došao u BL i vidio taj štand pomislio sam da dolazim u 1000% četničko-srpsko-JNA-jugoagresorski grad, kakav se inače u medijima opisivao tokom '90-tih.

Ko hoće da sudi po koricama knjige neka sudi, ali takvi primitivci neka ne očekuju pomoć u ovom gradu od mene.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 17:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

google lazarević je napisao:
anyways, to sve nije opravdanje. taj isti ljubazni veseljak je mogao tako prodavati i droge, pa dzaba mu sve dozvole i smrzavanje ako radi nesto u sustini lose.

Kome on da se pravda? Ko si ti? Koji si ti faktor?

Tebi smeta šta on prodaje... ono, nije u duhu proeuropski orijentirane mladeži, koji slušaju trendy muziku, a otkidaju kada čuju neki narodnjak :wink:

Tražnja diktira ponudu... već sam napisao. :wink:

A šta bi, po tebi, trebao da prodaje? Šta je loše u stajanju po zimi da bi se zaradilo za život?

Da nabija marže i cijeni neku drugu robu trocifreno, vjerovatno bi o njemu pisali kao urbanom, trendy šik, cool liku i možda bi gostovao u emisiji "Štikla". I još bi ga ti hvalila, a i javljali bi se neki drugi koji bi govorili: Hoću to!

A neko je dobor primjetio da su u isti koš srpani Grobari i Delije i muzičari koji pjevaju o klubovima, krajiška muziku, politika i pokret... i sve nazvao jednim imenom. I upotrebio to u negativnom kontekstu.

A, zanimljivo, na pitanje da li si ikada stajala zimi vani, na temperaturi ispod ništice, cijeli dan?
Ti, koja posao tražiš po forumima i koja bi htjela lezilebovićevsko mjesto? Ajde da kažemo mjesto psihologinje jer si, "ajde da kažemo", to završila?

Ma dajte, koliko od vas uopšte radi? I šta radite u životu? Čime se bavite?

Uostalom, ja još uvijek nisam čuo da je neko kažnjen zbog "one" pjesmice. Čak naprotiv, "taj" pokret je dobio priznanje, a mnogi njegovi sljedbenici su rehabilitovani. Šta uopšte znamo o istoriji? Pogotovo o onoj koju su nam servirali sljedbenici druga TitE :wink: Ali, to je druga tema... već ima o tome na forumu. Više tema. A mene Histerija, pardo, Historija, baš i ne interesuje.

A i taj čikica sigurno nije kriv za potražnju takvih artikala, što je i, možda, nabitnije u cijeloj priči!!! :wink: Ali, i to je druga tema, složiće se neki.

Ovo je o nekoć bučnoj 6yKi :wink: , a sada samo portalu... i grofu, koji, kao što sam rekao, i nije najložiji kad se sve sabere, ali teško je uopšte pisati o kolimnisitma kod nas.

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 26 Feb 2010, 18:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Elvis Presley je napisao:

Pa jesi ti pročitao šta sam ja napisala?!

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ajlin, nacionalizam je princip primitivizma. Dokazano. Poslije nacionalizma dolazi religijska zatupljenost. A kad se nacionalizam i religijska zatupljenost udruze imamo balkan i srednji istok.
Naravno, zapad je prevazisao te gluposti davno, mi samo djelimicno, dok vecina Arapa nije nikako.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 18:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:

Tebi smeta šta on prodaje... ono, nije u duhu proeuropski orijentirane mladeži, koji slušaju trendy muziku, a otkidaju kada čuju neki narodnjak :wink:

Tražnja diktira ponudu... već sam napisao. :wink:

A šta bi, po tebi, trebao da prodaje?

Da nabija marže i cijeni neku drugu robu trocifreno, vjerovatno bi o njemu pisali kao urbanom, trendy šik, cool liku i možda bi gostovao u emisiji "Štikla". I još bi ga ti hvalila, a ijavljali bi se neki drugi koji bi govorili: Hoću to!

grdno se varas, ne poznajes me i pricas gluposti.

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
A neko je primjetio da je grof strpao u isti koš i Grobare i Delije i muzičare koji pjevaju o klubovima, krajišku muziku, politiku i pokret... i sve nazvao jednim imenom. I upotrebio to u negativnom kontekstu.

A, zanimljivo, na pitanje da li si ikada stajala zimi vani, na temperaturi ispod ništice, cijeli dan?
Ti, koja posao tražiš po forumima i koja bi htjela lezilebovićevsko mjesto? Ajde da kažemo mjesto psihologinje jer si, "ajde da kažemo", to završila?

Ma dajte, koliko od vas uopšte radi? I šta radite da u životu?

vazno je da samo ti radis i da si popio svu pamet svijeta i da su svi za tebe misevi. otkud ti znas sta sam ja radila i sta radim? pa ne pricam bas sve na forumu, zaboga. i ako je za tebe posao psihologa lezilebovicki to daleko vise govori o tebi nego o poslu psihologa.

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Uostalom, ja još uvijek nisam čuo da je neko kažnjen zbog "one" pjesmice. Čak naprotiv, "taj" pokret je dobio priznanje, a mnogi njegovi sljedbenici su rehabilitovani. Šta uopšte znamo o istoriji? Pogotovo o onoj koju su nam servirali sljedbenici druga TitE :wink: Ali, to je druga tema... već ima o tome na forumu. Više tema.

sta god da je bilo, to je proslost, treba oprostiti i graditi neko bolje drustvo.
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Ovo je o nekoć bučnoj 6yKi :wink: , a sada samo portalu...

A i taj čikica sigurno nije kriv za potražnju tatkvih artikala, što je i, možda, nabitnije u cijeloj priči.

naravno da nije on kriv ali svojim djelovanjem nastavlja vrzino kolo ovog Balkanskog pakla.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 18:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

grdno se varas, ne poznajes me i pricas gluposti.

Bitno je da je svaka tvoja pametna.
:lol: :lol: :lol:
I da sve što ti kažeš je ono, mislim, bash...
Al' u...
hm, jebi ga, nisam tol'ko nekulturan :D
(napomena moderatorima: j.bi ga upotrebljeno u umjetničom smislu, bez nekulturnih namjera )

Tvoji postovi dovoljno govore o tebi, kaj ne? :wink:

Uostalom, ako vam toliko smeta, nađite čovjeku drugi posao... Bolje plaćeni, naravno.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Apr 2009, 20:47
Dubioza Kolektiv je dobila kamen u glavu zbog nekih trivijalnih stvari. Kada će umjetnici sa ovih prostora shvatiti da ne treba mješati stvaralaštvo, politiku, nacionalni identitet?

Veći si ti moron ako poslije toliko vremena nekome objašnjavaš ko su bili četnici, taj neko ili je retardiran ili bezobrazan.

Nikad, bojim se.

A ovaj tekst što je napisao baron, il' kako već, ne znam da li da komentarišem, jer koliko god se trudio, komentar neće biti shvaćen na pravi način. Ako ti sebe smatraš umjetnikom, a ovako razmišljaš, nisi na pravom putu. Ako ti ne shvataš poentu pojava kao što su ovi štandovi, natpisi i slično, za mene je upitno tvoje pravo da uopšte pišeš o tome. Stil pisanja može zadiviti plitkog čovjeka. Za ove druge je bitnija suština rečenog.
Umjesto ovoga teksta, gdje samo pokazuješ koliko se siluješ, napiši jedan u kojem ćeš probati objasniti ulogu ovakvih i sličnih pojava u našem društvu, razmisli, da li imaju i neku dobru stranu.
Ili bi možda prvo trebao razmisliti o kulturi, istoriji, tradiciji i njihovoj ulozi u životu malih ljudi.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 18:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Senna je napisao:
Dubioza Kolektiv je dobila kamen u glavu zbog nekih trivijalnih stvari. Kada će umjetnici sa ovih prostora shvatiti da ne treba mješati stvaralaštvo, politiku, nacionalni identitet?

Nikad, bojim se.

A ovaj tekst što je napisao baron, il' kako već, ne znam da li da komentarišem, jer koliko god se trudio, komentar neće biti shvaćen na pravi način. Ako ti sebe smatraš umjetnikom, a ovako razmišljaš, nisi na pravom putu. Ako ti ne shvataš poentu pojava kao što su ovi štandovi, natpisi i slično, za mene je upitno tvoje pravo da uopšte pišeš o tome. Stil pisanja može zadiviti plitkog čovjeka. Za ove druge je bitnija suština rečenog.
Umjesto ovoga teksta, gdje samo pokazuješ koliko se siluješ, napiši jedan u kojem ćeš probati objasniti ulogu ovakvih i sličnih pojava u našem društvu, razmisli, da li imaju i neku dobru stranu.
Ili bi možda prvo trebao razmisliti o kulturi, istoriji, tradiciji i njihovoj ulozi u životu malih ljudi.

Senna,
slažem se, u potpunosti.

Al', ja, j.bi ga, nisam dio ove "proeuropski orijentirane, trendy, fancy, čova buraz" generacije.
I ja, ipak, kako "prepametna" lazarevićka napisa, pišem gluposti ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 18:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Apr 2009, 20:47
Neka,ironija nije poenta, a vjerovatno ni realna mogućnost u ovom slučaju. Ako si ti siguran u ispravnost svog razmišljanja, ne dozvoli da se degradira na ovaj jeftin način :wink:
Neću nikoga ubjeđivati (niti mi je to bila namjera) u svoje mišljenje, samo hoću da iznesem zapažanje da ovaj momak (ili deda, nisam upućen) želi posegnuti preko svojih mogućnosti.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
aj zivi bili kucajte krace postove 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2010, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Senna je napisao:

Nikad, bojim se.

Senna,
slažem se, u potpunosti.

Al', ja, j.bi ga, nisam dio ove "proeuropski orijentirane, trendy, fancy, čova buraz" generacije.
I ja, ipak, kako "prepametna" lazarevićka napisa, pišem gluposti ;)

ajde, "glupost" je mozda pregruba rijec, ali kako bi ti nazvao moje rijeci da ja tebi napisem da gledas Stiklu? :wink:

@Senna, mislim da je naglasak Grofove kolumne zloupotreba kulture, tradicije i nacionalnih obiljezja.

u tome je problem, sto pojedinci pate od zesceg kolektivnog Edipovog kompleksa (ma ne znaju ni sta je onaj individualni nazalost pa nemaju s cime porediti) i umjesto nekih normalnih osjecaja prema svojoj drzavi i narodu puse tu svoju Edipovsku maglu i prave ratove. lako ih je prepoznati po izrazitoj agresivnosti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 298 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]