google lazarević je napisao:
anyways, to sve nije opravdanje. taj isti ljubazni veseljak je mogao tako prodavati i droge, pa dzaba mu sve dozvole i smrzavanje ako radi nesto u sustini lose.
Kome on da se pravda? Ko si ti? Koji si ti faktor?
Tebi smeta šta on prodaje... ono, nije u duhu proeuropski orijentirane mladeži, koji slušaju trendy muziku, a otkidaju kada čuju neki narodnjak
Tražnja diktira ponudu... već sam napisao.
A šta bi, po tebi, trebao da prodaje? Šta je loše u stajanju po zimi da bi se zaradilo za život?
Da nabija marže i cijeni neku drugu robu trocifreno, vjerovatno bi o njemu pisali kao urbanom, trendy šik, cool liku i možda bi gostovao u emisiji "Štikla". I još bi ga ti hvalila, a i javljali bi se neki drugi koji bi govorili: Hoću to!
A neko je dobor primjetio da su u isti koš srpani Grobari i Delije i muzičari koji pjevaju o klubovima, krajiška muziku, politika i pokret... i sve nazvao jednim imenom. I upotrebio to u negativnom kontekstu.
A, zanimljivo, na pitanje da li si ikada stajala zimi vani, na temperaturi ispod ništice, cijeli dan?
Ti, koja posao tražiš po forumima i koja bi htjela lezilebovićevsko mjesto? Ajde da kažemo mjesto psihologinje jer si, "ajde da kažemo", to završila?
Ma dajte, koliko od vas uopšte radi? I šta radite u životu? Čime se bavite?
Uostalom, ja još uvijek nisam čuo da je neko kažnjen zbog "one" pjesmice. Čak naprotiv, "taj" pokret je dobio priznanje, a mnogi njegovi sljedbenici su rehabilitovani. Šta uopšte znamo o istoriji? Pogotovo o onoj koju su nam servirali sljedbenici druga TitE

Ali, to je druga tema... već ima o tome na forumu. Više tema. A mene Histerija, pardo, Historija, baš i ne interesuje.
A i taj čikica sigurno nije kriv za potražnju takvih artikala, što je i, možda, nabitnije u cijeloj priči!!!

Ali, i to je druga tema, složiće se neki.
Ovo je o nekoć bučnoj 6yKi

, a sada samo portalu... i grofu, koji, kao što sam rekao, i nije najložiji kad se sve sabere, ali teško je uopšte pisati o kolimnisitma kod nas.