banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 14:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2010, 16:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
pjanac je napisao:
...postoji hiljadu i jedan razlog zasto sam se ja upustio u ovu pricu... :wink: ...druzenje,zajebancija nevidjena,upoznas ljude sa kojima prodjes i dobro i lose...svako ko jednom ode na gostovanje...zna o cemu pricam...ono ko da svaki vikend ides na ekskurziju...ludnica nevidjena...kad odes u drugi grad i Borcu pomognes da pobijedi,tako sto ih bodris toliko glasno da sutra ne mozes pricati...kad se vracas kuci a borac u 90 dao go i ti ides i samo se smijeskas i vidis da oko tebe svi ljudi isto drago im...kad vidis da jedna stvar spaja i advokate i automehanicare i akademike i klosare,kad vidis da su taj dan svi ravnopravni...ima tu jos za pisati...sad samo cekam kad ce neko nesto boldovati i baciti neki svoj komentar... 8)

Mozda jesi objasnio, ali ja ocito nisam shvatio. :) Dakle, ako i ja zelim sve ovo sto si nabrojao, a izgleda jako dobro (zbog toga se i prati sport), da li moram napadati i biti spreman na napade? Recimo da to ne zelim, nije da se bojim, nego ne zelim. Pretpostavljam da sam u tom slucaju simpatizer, a ne navijac, jel da?
Ako je tako, zasto vi navijaci napadate mene kao simpatizera? Da li to znaci da simpatizeri ne smiju nositi obiljezja kluba za koji navijaju, odnosno koji simpatisu?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 17:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
tjeraju ih da se bave sportom,da se batale droga,da urade nesto od zivota...jbt pa ja sam sa jednim klincom isao da mu pomognem da se upise na faks,dao skripte malo sa njim isao u citaonu...ima takvih iks primjera...al ljudi vide samo lose.

Eno .. i Kristijan Golubovic govori djeci da se bave sportom .. da uce skolu .. pa panduri vidjese samo ono lose da dila dop i uhapsise ga. Dusmani :lol: Ajd molim te, jos ces mi poceti pricati kako se Lesinari organiznovano skupljaju da bi otisli u Biblioteku. :roll: Jedino gdje sam ih ja organizovano vidio je bilo na kick box treningu (a sad cujem ima i grupa 14-5godisnjaka koja bi po uzoru na starije 'drugare' time bavila). Cisto sumnjam da su svi, coporativno, krenuli na treinge jer su odjednom razvili ljubav ka sportu.

Kakva suplja - batinanje po gradu zato sto u 'njihovom gradu' neko nosi druge boje. Dati pandurima malo odrjesenije ruke par puta - pa ce svi biti k'o bele lale.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
У, јесте сморили! Нисам био два дана на форуму, кад оно 7 страна "полемике".

Навијачи се туку. Већини људи људи је то тешко појмљиво, али је тако, то је дио те субкултуре. Правим навијачима туча није циљ, али се од ње не бјежи. Разумијем да то већина људи не схвата, није ни поента да већина људи то схвати.

Оно на ватерполу су реално били симпатизери, не неки ултра навијачи. То знају и Лешинари. Нема ништа пичкастије за праве навијаче од напада на симпатизере, поготово у оном омјеру (барем их дупло више и са металним палицама).

Зашто су их напали? Вјероватно зато јер је "ово њихов град". Да их нису напали, била би прича "какви Лешинари, па њима се симпатизери Партизана шетају по граду", а то би њих погодило, јер они су кул и озбиљна група.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
pjanac je napisao:
...nosenje obiljezja navijacke grupe je kao nosenje uniforme u nekom ratu,znas kakve to ima prednosti i posljedice...

Ja znam da to tebi djeluje normalno i zato te sazaljevam.

pjanac je napisao:
...inace volio bih da malo pazljivije citate moje postove...znam da su dugi,al probajte.

Mozda i bi kada bi bili gramaticki ispravni.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
I dalje ne kuzim, kako neko moze da opravdava nasilnicko ponasanje navijackih grupa? Opravdava sa "zna se, pravila, ovo ono, to tako mora...". Zar sa 25 ili 27 godina nema preca posla u zivotu nego da ide i da se tuce po ulici ko kakav gulanfer?! I to nazivas ozbiljnom osobom? Ali ne ogranicavam se na navijace u BL nego bilo gdje. Isfrustrirani, napaceni, gulanferi koji prave frku uz izgovor "navijackih obracuna", koji samo stete klubu (u koji se kunu) nego sto koristi donosi.
Zasto bi se upste tukao zbog sporta? Poremecene vrijednosti.... Ma dzaba...ne kapiram. :-?

(pjanac zamisli situaciju..klinac ti navija za partizan/zvijezdu..i kupi u tropicu privjesak...i skuze to 10 gulanfera i ubiju boga u njemu , ne daj Boze osakate i slicno. Hoces i dalje da pravdas takve postupke? Samo nemoj reci kako tvoje dijete nece navijati za drugi klub i slicno)

Citiraj:
Kakva suplja - batinanje po gradu zato sto u 'njihovom gradu' neko nosi druge boje. Dati pandurima malo odrjesenije ruke par puta - pa ce svi biti k'o bele lale
.
:D :D

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 18:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 01:13
...ma daj nisam znao da je ovo forum posvecen gramatici i pravopisu...a ne mogu vjerovati sve pametnice na ovom forumu a ne mogu da predju preko jednog obicnog poredjenja...a vidis ja bas mislim da je to problem,ja napisem nesto,vi procitate prvu recenicu boldujete,izvucete je iz konteksta i onda puknete smajli i onda ispadate face...ja ne znam za vas al ja kad sa nekim pricam,bilo da se raspravljam ili ne,ja ga saslusam,bar toliko nekog mogu postovati...vi se ovdje niste udostojili ni da moje postove procitate do kraja,al nema veze.Pokusao sam da vam samo malo neke stvari objasnim,al vidim da ne ide.

@ Shoole u pravu si sto se tice prvog dijela komentara,al ovo da nisu bili navijaci vec simpatizeri,to nije istina...kao sto sam pisao bili su navijaci...ne mogu detaljisati,al bili su to navijaci koji su bili i na nekim evropskim utakmicama partizana...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
pjanac je napisao:
@ Shoole u pravu si sto se tice prvog dijela komentara,al ovo da nisu bili navijaci vec simpatizeri,to nije istina...kao sto sam pisao bili su navijaci...ne mogu detaljisati,al bili su to navijaci koji su bili i na nekim evropskim utakmicama partizana...

Ма дај... свако село у околини Бањалуке има неколико момака који су ишли на европске утакмице Звезде или Партизана.
Ако је то теби критериј, онда немамо шта причати.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 18:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

@ helena...pa znas kako,objasnio sam da navijaci su se oduvjek tukli i uvjek ce se tuci...to je tako...navijaci koji organizovano bodre svoj tim znaju za rizike i spremni su ih prihvatiti,a realno u nasem gradu postoje ljudi koji izgledaju ko jelke okicene raznim obiljezjima zvezde i partizana...njih niko ne dira... :wink: ja znam kako cu vaspitavati svoje dijete kad dodje do toga... :wink:

...e sad jos jedna stvar,pa zar vi mislite da mene nisu maltretirali policajci,da mi nisu "vaspitavali" samo kako oni znaju...pa ja znam sta je rizik svega i ja ga prihvatam...isto ko sto znam da je iko od tih momaka uhvacen da bi preuzeli odgovornost za svoje djelo...a inace sad kad bi poceo pricu o policijskom izivljavanju nad nama kao pojedincima i grupi uopste,vi bi mislili da pricam neke price iz filmova...al to nije tema i necu zapocinjati...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 18:24 
pjanac je napisao:
@ majlili...nisam nikom prijetio,pokusao sam da objasnim neke stvari...ti si ta koja ispada glupa,jer pod broj jedan vidis da ne znas nista o navijackoj kulturi (kao sto rekoh to nije smrtni grijeh)..i zato je bezveze da ti nesto sad tu pametujes...drugo nisi mi jos odgovorila na pitanje :lol: a zar su moje godine bitne toliko??? sta mogu reci da imam 50,29,10...to nista ne bi znacilo...mogu da slazem sto se toga tice,al necu...u ranijim postovima nisam lagao,pa necu ni sad...a godine smatram da su nebitne u cijeloj prici...

ma odgovoricu ti na pitanje, nebitno uopste, na tekmi milana nije bio, ali je bio na stadionu, i to ga ne cini manje simpatizerom od drugih, a svim svojim srcem navija za zvazdu, to nam je porodicno deda usadio od malena, ljubav prema klubu i ponosim se tim, i na derbiju je bio vise puta nego si ti u skoli... ja sam te pitala da li on, ili moj mali komsija trebaju dobiti batine jer mali nosi barsin dres??? odgovori ti meni...
ja ne znam nista o navijackoj kulturi :D , pa ne znam koliko godina ti imas, ali sam isla na te iste utakmice prije rata, i tad je broj ovakvih kao ti navijaca bio zanemariv.. a ti tad ocito ili nisi bio u planu ili su ti mijenjali pelene svakih 2 sata...
a i radila sam na projektu izrade zakona o suzbijanju navijackih nereda, i tad sam, vjeruj mi naucila puno vise, nego ces ti ikad, pogotovo sa tim stavom koji imas..

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Helena ne razumije on to, dzaba mu pricas. I sam je dijete.

Pjanac...procitam sve sto napises i ne zamjeri mi sto ne shvatam da neko opravdava nasilje.
Gledao sam sve utakmisce KK Borac jedno vrijeme i aktivno navijao. nije mi palo na pamet da nekog tucem.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 18:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

...@ shoole...nije to jedini kriterijum,al znam sta pricam...kao sto rekoh ne mogu detaljisati,ne mogu postavljati neke slike,samo cu ponoviti da to nisu bili simpatizeri niti neki naivni klinci tako da...s tim cu zavrsiti...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
ma koji lešinari otkad su to navijači :roll:
ajde recite lešinari na kojim ste to jakim gostovanjima bili?
ako ste i otišli u neku selendru, zbili ste se u neki ćošak u koji vas je policija stavila i čekali da vas policija odatle odvede.
jeste li ikad trčali po sarajevu, preskakali ograde bježeći od protivničkih navijača i demolirajući usput sve na šta naiđete, naravno da niste, a naravno da i nećete.
otiđite pičkice u mostar pa napravite ono što su grobari napravili.
lešinari navijači :lol: :lol:
to kako vi navijate to je seosko navijanje.
ako ikad borac bude igrao sa zvezdom otiđite na gostovanje pa tamo otmite šal nekom grobaru ili delij, jajare jedne ne smijete ni u nekoj pišanoj selendri u federacij napravit nered, a nešto se kurčite vi naviječi.
kad budem dolazio u BL staviću zvezdin šal i da vidim muda koja će prići da ga uzmu.

ustvari toliko ste poznati da ne znam ni kako se zovete jeste li vulturesi ili lešinari ili kako :-?

Poslednji put menjao kim deal dana 20 Feb 2010, 18:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Dzaba...to meni nije normalno. Znam toga ima u svim drzavama, gradovima...i bice, ali ne mogu da prihvatim kao normalno. To je brate divljacko ponasanje i nema opravdanja. A zalosno je da ima ljudi koji opravdavaju bilo koji vid fizickog nasilja, pogotovo kada 10-15 gulanfera pretuce 3-4 ljudi jer eto dodjose u drugi grad sa salom omiljenog kluba. (Sjetih se ona dva momka koja su pretucena kod apoteke 1.maj (kako se pricalo) od strane Vulturesa).

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Evo kim-a da zacini temu! :D Ti si brate neunistiv! :cat:
Djesukokoce ili ce pod kljuc! :fadein:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ma kakvi navijaci, kakva subkultura? Cuj, tuca im je dio subkulture. Pa onda je ta subkultura debilna.
Meni se cini da je sva ta prica obzbiljan slucaj krize indentiteta.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 19:23 
Retardi...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čooovaaa buuraz!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Sva vremena su u UTC [ DST ]