pjanac je napisao:
@ majlili...nisam nikom prijetio,pokusao sam da objasnim neke stvari...ti si ta koja ispada glupa,jer pod broj jedan vidis da ne znas nista o navijackoj kulturi (kao sto rekoh to nije smrtni grijeh)..i zato je bezveze da ti nesto sad tu pametujes...drugo nisi mi jos odgovorila na pitanje

a zar su moje godine bitne toliko??? sta mogu reci da imam 50,29,10...to nista ne bi znacilo...mogu da slazem sto se toga tice,al necu...u ranijim postovima nisam lagao,pa necu ni sad...a godine smatram da su nebitne u cijeloj prici...
ma odgovoricu ti na pitanje, nebitno uopste, na tekmi milana nije bio, ali je bio na stadionu, i to ga ne cini manje simpatizerom od drugih, a svim svojim srcem navija za zvazdu, to nam je porodicno deda usadio od malena, ljubav prema klubu i ponosim se tim, i na derbiju je bio vise puta nego si ti u skoli... ja sam te pitala da li on, ili moj mali komsija trebaju dobiti batine jer mali nosi barsin dres??? odgovori ti meni...
ja ne znam nista o navijackoj kulturi

, pa ne znam koliko godina ti imas, ali sam isla na te iste utakmice prije rata, i tad je broj ovakvih kao ti navijaca bio zanemariv.. a ti tad ocito ili nisi bio u planu ili su ti mijenjali pelene svakih 2 sata...
a i radila sam na projektu izrade zakona o suzbijanju navijackih nereda, i tad sam, vjeruj mi naucila puno vise, nego ces ti ikad, pogotovo sa tim stavom koji imas..