banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 11:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 01:13
...gusite temu svojim glupim opaskama...nikom ja ne mogu niti bilo ko ne moze zabraniti sta da nosi niti za koga da navija...pokusajte shvatiti ovo ovako...nosenje obiljezja navijacke grupe je kao nosenje uniforme u nekom ratu,znas kakve to ima prednosti i posljedice...

...inace volio bih da malo pazljivije citate moje postove...znam da su dugi,al probajte.Rekao sam da vam dajem savjet,kako da se ne oblacite da ne bi dolazili u neprijatne situacije...

@ majlili...na koliko je tvoj brat otisao Milanovih utakmica??

...@ nekad sam bio walter...ovim si pokazao da nemas pojma o nicemu i da nisi kompetentan da pricas nesto sto ima veze sa navijanjem..

http://www.youtube.com/watch?v=ozVt9KoH8m8

obrati paznju na tekst i vidi cime se Hijene hvale (inace Delijska podgrupa) :wink:

...za obracun ne mogu puno pisati...al bilo je vise Grobara i bili su stariji...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
pjanac je napisao:
nosenje obiljezja navijacke grupe je kao nosenje uniforme u nekom ratu,znas kakve to ima prednosti i posljedice...

Bojim se da ste izgubili kompas :confused1: navijate za sportiste koji se na kraju utakmice sportski rukuju i priznaju poraze a vi se poubijaste :roll: pa niste u ratu, hhhaaalllloooooooo :-? sport je u pitanju!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
pjanac je napisao:
...e ovako kao prvo ja nikom nisam prijetio..rekao sam,dodji na utakmicu reci sta ti smeta ako si tako kurcevit ko sto ste na forumu

U ovome je i sustina problema.
Normalni navijaci dolaze na utakmicu da bodre svoj klub dok mangupi kao ti idu da "kazu sta im smeta" u prevodu da se tuku ko idioti.
Koliko samo energije trosite na udaranje, vrijedjanje, prijetnje, zalosno je sto se toliko energije trosi na idiotske stvari. kao sto neko rece, ostvari nesto u zivotu, mislis da ce te neko cijeniti kasnije u zivotu jer si namlatio 5-6 delija ili grobara??

Citiraj:
...inace lesinari su organizovano isli i u rumuniju i na sva gostovanja reprezentacije koja su mogli otici..stojali su pored bg i grobara i delija i svi su ko srbi tad stojali jedan pored drugog i navijali za srbiju...

A ovo je tek najveci paradoks od svih!
Jedan dan se tuces do iznemoglosti sa delijama, drugi dan stojis pored njih i zajedno sa njima navijas za Srbiju. Je li moguce da vi ne shvatate koliko je to glupo i nelogicno?? Ili znate ali se opet drzite tih "pravila" :roll:
Kad se potuku navijaci 2 reprezentacije to i mogu razumijeti ali ovo medjusobno udaranje mi nikako ne ide u glavu.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:
...gusite temu svojim glupim opaskama...nikom ja ne mogu niti bilo ko ne moze zabraniti sta da nosi niti za koga da navija...pokusajte shvatiti ovo ovako...nosenje obiljezja navijacke grupe je kao nosenje uniforme u nekom ratu,znas kakve to ima prednosti i posljedice...

Odlicno! Fino poredjenje!
E sad zamisli ovo:
Imas srpsku vojsku recimo, koja ratuje protiv tamo nekih Svaba, nebitno.
I sad bore se do smrti, jedni uz druge, vise razlicitih bataljona i korpusa.
I sad zavrsi bitka sa Svabama i bataljon pjesadije 62 se pocne na smrt boriti protiv korpusa 23 bubam. Kontas li ti koliko je to glupo i debilno?
Tako i delije, grobari, lesinari. Svi su Srbi samo sto navijaju za druge klubove. Gledaj jednu siru sliku, ne tuce se ovdje delija protiv grobara/lesinara, tu Srbin ide na Srbina.
Ubjedjen sam u to da su 99% svih navijaca teski nacionalisti.
Samo se pitam o kakvom nacionalizmu se radi kad iz dubine duse mrze pripadnike istog naroda samo zato sto navijaju za drugi klub.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

...mi nismo sportisti mi smo navijaci... :lol:

...navijanje je inace jedan oblik subkulture koji nije od juce,ima svoja neka "pravila" tako da svi vi koji se ismijavate nekim stvarima,nemate pojma o cemu pricate...

...a za ovo paradoks...sta je paradoks???...to sto smo kao Srbi otisli i bodrili reprezentaciju Srbije???...tad niko nije isao u obiljezju partizana,borca,zvezde...svi su bili ili obiljezja Srbije ili su bili obuceni u neku obicnu odjecu bez obiljezja...sta je tu problem??...pa vasi ocevi su ucestvovali u navijackim tucama prije rata...a zivjeli su u Jugi...bratstvo i jedinstvo... :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:50 
ne mogu vjerovati sta se ovde pise.. nadam se sto strozem zakonu o suzbijanju nereda na utakmicama, jer ovo je prestrasno..
njihova grad, i oni odlucuju ili preporucuju sta cemo oblaciti.. halooooo... i decko, kako mozes porediti rat i navijanje.. OMG

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:
...a za ovo paradoks...sta je paradoks???...to sto smo kao Srbi otisli i bodrili reprezentaciju Srbije???...tad niko nije isao u obiljezju partizana,borca,zvezde...svi su bili ili obiljezja Srbije ili su bili obuceni u neku obicnu odjecu bez obiljezja

Ahaaa!
Ako si u obicnom duksu onda si Srbin a ako imas majicu Partizana vise nisi Srbin vec grobar i sad te mogu ubiti od batina...

Jesi li ti svjestan kakve gluposti pricas??

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

@ elvise...brate ja nikog od njih ne mrzim i kad ide tako tuca ne ides da nekog ubijes,vec ides da se potucete oboris ga na zemlju i onesposobis da ne moze ustati da ti ne vrati...medjutim u srbiji generalno to je otislo u neku kontru,al u sustini to je u cijelom svijetu tako...jednostavno svuda imas ekstrema...

morate shvatiti da klince,odnosno mladje lesinare stariji edukuju da budu navijaci,da vole klub i da sebi prave gotivu...naravno ko ih napadne da vrate...problem je samo sto zivimo u sjebanom vremenu,gdje roditelji prvi ne brinu o svojoj djeci,ulica ih preuzima...droga dostupna...i kako da ja nekom klincu objasnim neke stvari kad on od kuce nije ponio nista...ja mu necu biti tata ni mama...al znace na tribini koga da postuje...problem je sto je on na tribini jednom sedmicno i to dva sata dok je na ulici ostatak vremena...e tu je problem...nisu problem lesinari,problem su drugi stvari...lako je reci lesinari uradili ovo ono...to je neposteno...ja prvi kad napravim sranje zelim da kazu taj i taj imenom i prezimenom,a ne lesinar taj i taj...shvatas sta hocu da ti kazem??? generalizovanje nekih stvari je vrlo lose...brate ja sam prije svega covjek individua,a tek onda navijac i ostalo...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
[-o<

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:55 
Nicole je napisao:
[-o<

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 13:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pjanac je napisao:
@ elvise...brate ja nikog od njih ne mrzim i kad ide tako tuca ne ides da nekog ubijes,vec ides da se potucete oboris ga na zemlju i onesposobis da ne moze ustati da ti ne vrati...medjutim u srbiji generalno to je otislo u neku kontru,al u sustini to je u cijelom svijetu tako...jednostavno svuda imas ekstrema...

morate shvatiti da klince,odnosno mladje lesinare stariji edukuju da budu navijaci,da vole klub i da sebi prave gotivu...naravno ko ih napadne da vrate...problem je samo sto zivimo u sjebanom vremenu,gdje roditelji prvi ne brinu o svojoj djeci,ulica ih preuzima...droga dostupna...i kako da ja nekom klincu objasnim neke stvari kad on od kuce nije ponio nista...ja mu necu biti tata ni mama...al znace na tribini koga da postuje...problem je sto je on na tribini jednom sedmicno i to dva sata dok je na ulici ostatak vremena...e tu je problem...nisu problem lesinari,problem su drugi stvari...lako je reci lesinari uradili ovo ono...to je neposteno...ja prvi kad napravim sranje zelim da kazu taj i taj imenom i prezimenom,a ne lesinar taj i taj...shvatas sta hocu da ti kazem??? generalizovanje nekih stvari je vrlo lose...brate ja sam prije svega covjek individua,a tek onda navijac i ostalo...

pa fino ih edukujete nema sta :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

...@ majlili...nemoj se ljutiti al si ogranicena...pokusaj procitati pazljivo...procitaj jednom..pa se razmisli malo...pa ponovo...pa sve dok ne se ne upali lampica...inace nisi mi odgovorila na pitanje...na koliko je tvoj brat otisao utakmica Milana???

...@mandrak slicna situacija...procitao si prvu recenicu i onda si ubacio svoj saljivi komentar nabacio tri smajlija i to je to...faca si nema sta...

...zao mi je sto se upustam u raspravu,al pokusavam da kazem i drugu stranu price...al vidim da jednostavno koliko se busali u prsa da smo otvoreni da razumijemo da cemo saslusati neke stvari i malo objektivnije nesto pogledati...vidim da to ovdje pada u vodu..nazalost..

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pjanac je napisao:

Uh, da ste svi tako posteni navijaci koji samo "obarate na zemlju i onesposobljavate" ne bi bilo smrtnih slucajeva. Lista ubijenih delija i grobara je predugacka, predugacka!

Vi ih ucite da se brane ako ih neko napadne, jeste...Vi ste cvjecke koje se samo brane, nikad vi niste krivi. Jesu li ova cetvorica prvo napali destek lesinara, a ovi jadni morali da se brane? Vazi...
Generalizovanje jeste lose, ali ne mogu se lesinari ograditi od incidenata koje rade ti klinci.
Ovo otimanje salova i terorisanje drugih oni rade kao lesinari, ne kao Marko Markovic ili Pero Peric.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Pjanče, da li ti odobravaš to što su lešinari napali te momke i pretukli ih, ili ne? Jednostavno pitanje.
Drugo, da li svako ko šeta gradom u Zvezdinom ili Partizanovom duksu ili šalu treba da strijepi?
Postoji li, ili ne, navijački kodeks, koji kaže da ne treba napadati simpatizere drugih klubova, nego samo organizovane navijačke grupe, koje i same žele tuču?

Vrh

Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

...kao prvo niko od tih ljudi nije mrtav...drugo slazem se za ovo da je lista poginulih grobara i delija predugacka..al jel njih ubio i jedan lesinar???...imaju i druge grupe navijacke zrtve,ne ginu samo delije i grobari...nazalost :cry:

...a drugo vidim da se nisi bas tukao kao klinac,pa ne razumijes...inace da je neko isao da ubije ove momke koji su ucestvovali u tuci,mogao je to uraditi sigurno...al kazem opet nije to poenta...oni su dosli kurcili se,navijali,razvili zastavu....znaci navijaci...ti momci sto su dobili batine sumnjam da se zale nesto...dobili su batine,al znali su zasto i zbog cega...naravno mogao je biti i drugaciji ishod...inace grobara je bilo vise i bili su stariji :wink:

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pjanac je napisao:
...@ majlili...nemoj se ljutiti al si ogranicena...pokusaj procitati pazljivo...procitaj jednom..pa se razmisli malo...pa ponovo...pa sve dok ne se ne upali lampica...inace nisi mi odgovorila na pitanje...na koliko je tvoj brat otisao utakmica Milana???

...@mandrak slicna situacija...procitao si prvu recenicu i onda si ubacio svoj saljivi komentar nabacio tri smajlija i to je to...faca si nema sta...

...zao mi je sto se upustam u raspravu,al pokusavam da kazem i drugu stranu price...al vidim da jednostavno koliko se busali u prsa da smo otvoreni da razumijemo da cemo saslusati neke stvari i malo objektivnije nesto pogledati...vidim da to ovdje pada u vodu..nazalost..

o cemu ti pricas covjece,da li si svjestan?
vi edukujete mladje,sta ih edukujete?
jesu li prije nekoliko mjeseci ubili boga u momku samo zato sto je imao dugu kosu,jel ih zato edukujete?
zato sto su mu skakali po glavi,to ih edukujete?
edukujete ih da poslije i prije utakmice skacu po autima ko majmuni sa grane!!!
jel znate vi koliko kosta da neko sa prosjecnom platom treba da popravi to auto i koliko je krvi propiso da bi kupio auto?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
pjanac je napisao:
...kao prvo niko od tih ljudi nije mrtav...drugo slazem se za ovo da je lista poginulih grobara i delija predugacka..al jel njih ubio i jedan lesinar???...imaju i druge grupe navijacke zrtve,ne ginu samo delije i grobari...nazalost :cry:

...a drugo vidim da se nisi bas tukao kao klinac,pa ne razumijes...inace da je neko isao da ubije ove momke koji su ucestvovali u tuci,mogao je to uraditi sigurno...al kazem opet nije to poenta...oni su dosli kurcili se,navijali,razvili zastavu....znaci navijaci...ti momci sto su dobili batine sumnjam da se zale nesto...dobili su batine,al znali su zasto i zbog cega...naravno mogao je biti i drugaciji ishod...inace grobara je bilo vise i bili su stariji :wink:

Da li to znači, ako Zvezda dođe u BL, a ja odem na utakmicu sa njenim šalom i navijam za Zvezdu, da li to znači da se ja kurčim i da hoću batina?
Mislim, nisam se tukao kao klinac, pa ne razumijem.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

@ mandrak procitaj cijeli moj post...pa ce ti biti jasnije...

@mr no...na prvo da,na drugo ne,al situcija je sad takva da ni sam ne znas sta ce se desiti ako nosis duks zvezde ili partizana...ujedno to je odgovor i na trece pitanje..znaci navijaci se trebaju obracunavati a ne simpatizeri...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
pjanac je napisao:
@ mandrak procitaj cijeli moj post...pa ce ti biti jasnije...

@mr no...na prvo da,na drugo ne,al situcija je sad takva da ni sam ne znas sta ce se desiti ako nosis duks zvezde ili partizana...ujedno to je odgovor i na trece pitanje..znaci navijaci se trebaju obracunavati a ne simpatizeri...

A kako ti prepoznas jednog a kako drugog majke ti..???
Ne lupaj pjanac!!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2010, 14:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Joj dje ste nam bili .91-e, da ubijete Boga u svakome sa sahovnicom i ljiljanima...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]